Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Esracım bir süre diyet yapar gibi değilde kafanı bu işe çok takmadan akşamı hafifletmek kaydıyla beslenme şekli denesen.

Takımdan çıkamayacağını biliyorsundur bu arada dimi:=)

Evet bende bugün soracaktım derya demiş spor diye ,kimler yapıyor sporunu?

Ben devam ediyorum geçen hafta eşim yoktu 3-4 günü yürüyemedim onun dışında hafta 4 gün kesin yürüyorum.

Bir dip not daha akşam bir jübile daha yaptım nutella ile bugün sakinleştim, paşa paşa detoksumu yapıyorum.

çok vaktim yok kızlar.sabah 79.4 çıktım.regliyim ama onun etkiside vardır.(ceee yaptı ama gelmiyo, şişliği var) dün akşam 5 kaşık az yağlı yeşil mercimek yemeği+4 kaşık yağsız makarna yedim birde.gece 2 incir +30dakika yürüyüş+20dk alet kullandım
bu sabah 1şeftali +4 kaşık yoğurt
saat 10 da 1/4 gevrek yedim

ben hergün mutlaka 5 km yürüyorum 1 saatte bu sabah 3 dilim kepek ekmegini kızartıp yarım kibrit kutusu kadar peynirle yedim 6 tanede zeytin bol su içiyorum şekersiz çay içemediğim için çayda içmiyorum yeşil çay alamadım daha yeşil çay yarın alırsam onu içerim öğle yemeği olarak ta 3 köfte bir kaşık patates püresi iki <kaşık makarna yicem akşamda bol salata aralardada elma kavun karpuz hangisini canım isterse ondan yiyorum

kızlar bide aç kalmayın ben geçen hafta yediklerime dikkat ettim bide yürüyüş yaptım 2 haftada 4 kilo vermiştim bu hafta başında akrebe özendim aç kaldım resmen meyve bile 3 4 saatte bir yiyordum sadece su içtim bide hafif kahvaltı baktım yarım kilo almışım bıraktım artık düzenli spor ve yediklerime dikkat edicem bakalım cumaya kilo vercekmiyim

ramazanda izinli olalım ama yinede paylaşım yapalım malum ramazan bayramı var güzel görünmek lazım

günaydin kizlar öglen oldu ama idare edin..biliyorum cok ih,al ettim burayi ama bu arlar bi kosusturmadir gidiyo esim ise baslasin tekrardan dönücem düzenli olarak araniza bu hafta cosmussunuz hepiniz aferin size :) ben ne durumdayim valla bende bilmiyom hergün degisiyo kilom ne oluyo bana bilmem en son bugün 71 dim gene sanirim sabah kalktigim saate göre kilomda degisiyo :) ama bundan sonra düzenli olarak sabah 7 de kalkicam malum oglum krese basaldi oda alisti artik cok sükür ramazanda ne yapicam bilmiyorum deniycem oruc tutmayi ama basarabilecegimide pek sanmyiorum zaten 40 gün borcum vardi olacak 70 puff eger tutamassam fitnesse gidecem zaten kaydim vardi dondurmustum hamileligim sirassinda yani elim mahkum gitmeye yoksa paraciklar bosa gidiyo :)) haftada 3 gün gitmeyi planliyorum bakalim ne edecem

oy oy oyyy afiyet olsun nutella ha...lmaz:
neyse kolay gelsin detoksundahihoyyyt

öğlen yediklerim:5kaşık yeşil mercimek +3 kaşık pilav+1 bardak ayran

ben yine 3 kaşık pilavlara başladım.yazdıkça akrep aklıma geliyo.(senin 3-4 kaşık pilavların beni öldürecek derdi)

Elif ramazanda tatil yok, oruç tutan (Allah kabul etsin) almamaya dikkat edecek, tutmayan vermeye devam edecek.

Yaaa ayran döküyorum kupaya azıcık bulgur azda mercimek geliyor daha nohutla karşılaşamadım:=))

Öğleden sonra kötü olmamak için 3 minik kepekli çubuk yedim.

şebnem ben devam ediyorumyarına bakalım ne olacak . :) dediğin gibi nohutlar gelmiyor karıştırıyorum ondan sonra fincana katıyorum yoksa aç kalacam valla

bende elmayı pahalı bulmuştum başlarda..daha sonra görev yaptığım köyleri dolaştım elma almak için ama elma bu yıl meyve vermediği için elim boş döndüm...ta kiiiiii yalovada akşam pazarında kilosu 1 tl elma buluncaya kadar..kocaman yeşil ve en önemliside ekşi ekşi..o yüzden size pazarların akşam saatlerini tavsiye ederim...pazarcılar ellerinde kalmasın diye satıyorlar...valla ben 10 kg aldım ve halada yiyorum...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…