Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ama doğru olan sabah ki kilomuzdur canımyerimseniben

canım normal zamanda doğru ama biz şimdi oruç tutuyoruzya sabah yiyoruz o yüzden akşam tartılıyorum normalde 7 den sonra yemediğimiz için sabah tartılıyorduk yanı son yemeden 15 saat sonra tartılmış oluyoruz bunu hesaplayınca sahurdan 15 saat sonra iftar yemeği o yüzden ben böyle düşünüyorum

güzel bir denklem kurmuşsun canım benim bravo
ve de çok mantıklı

evet canım az yemen den olablir..bak sana küçük bir öneri..
sahurda kayısı hoşafı da iç ve de yoğurt..yoğurt tok tutar..kayısı hoşafı da bağırsaklarını çalıştırır ve de kan yapar lifli olduğundan tok da tutar..hem enerjik hem de kilo vermiş olursun..ben sahurda menüme mutlaka bu ikiliyi koyuyorum..gündüz de acaip enerjik oluyorum...az önce 50 mekik çektim..ve bir sürü iş yaptım..halsiz de değilim şükür..

ellerine sağlık şeker...halıları yıkamada gecikmişsin sanırım..yaz başı olmuyormuydu o iş..
amin canım..seninde mübarek olsun.............

akrep kız kaysı haşafı güzel yapayım baride yoğurt mumkün değil yiyemem en fazla ayran kaysı hoşafına ne kadar şeker koyuyon

yaz başı silmiştim yazın kapı cam hep açık toz olduya o yüzden bu zamana bıraktım... bayramada temiz temiz olucak inş.a e ol arkadaşım...

slm kızlar hakikaten kimseler yok valla daha faal bekliyodum 4. takımı noluyo sizeee
oruç malum enerji yok kimsede herkes sadece okuyomu yoksa?..

Günaydın akşam yemeği kaçırdım maalesef....
Sahursa ise çikolata ve 3 dilim ekmek yedim... dün baya coştum analayacağınız....

Günaydın,

Kılzar mazeretsiz 2 gün takıma yazmayan uyarı alacak. Uyarı sayısı 3 olunca atılır ona göre, hadi yaa noluyor, oruçların mazereti belli de tutmayanlarda yok ortalarda .

Hadi bakalım yazın neler yediniz, totoları kaldırabildiniz mi?

Ben akşam 1 sigara böreği, 3 köfte yedim ,sonra 1 saat yürüdüm.

Gelince dondurma yedim maalesef.

Sabah. 2 dilim ekmek, az peynir, domates.

günaydın kızlar.
ben oruç tutuanların canı çekmesin diye yediklerimi yazmaktan çekiniyorum.o yüzden bildirimim azaldın.
dün akşam.şehriye çorbası+1 parça pide
sahurda 1 dilim kadar pide+salata+çay
az önce 1 elma yedim dün ve bugün yürüyüş yok.kilomda değişiklik yok.79.4 korumuşum.basende 2 cm azalma olmuş

sağol canım.haftaya 78 olucam inşallah.tedavimi 1 ay daha ertelemeye karar verdim.bu arada nekadar kilo verirsem kar.

günaydın ballarım lokumlarım...
dün fena değildi durumum.. ramazan başladığından beri en az öğünü yedim ekmek kesinlikle yemiyorum.. yalnız ilk gün yazdığım gibi puaça yemiştim ekmekgillerden ...
bugün evi temizlemem ve çarşıda işlerim olması nedeniyle oruç tutumadım .. malum mersin deyim ve buralar kaynıyor...
sabah 1 dilim kepek ekmeği kızarmış ve domates bir tane küçük ve çay tek şekerli içtim... aaz birazda peynir yedim kirbit kutusu büyüklüğü bile çok gelir yediğim peynire...

bugün hem evi temizlerken hemde çarşıda tempolu haraket edeceğim..
akşamda iftardan sonra eşimin durumu iyi olursa yürüyüşe çıkacağım olmadı evde tuğba özayın cd sinden sporumu tamamlayacağım...

tabi bu aklımdaki planlar bakalım ne olacak hadi hayırlısı

günaydın 4 .takımın zarif narin bir okadarda güzel bayanları ...tatilden döndüm va tam 4 kiloyla ..napalım öyle yada böyle gidecek bu kilolar .. çok üzüldüm ilk başta ama o kadar emegim boşa gitti diye ama napayım işte oldu bi kere ..hem ne demiş atalarımız biz kilolu degiliz diger insanlar zayıfff.....hadi çok öpüyorum hepinizi bby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…