ama doğru olan sabah ki kilomuzdur canımyerimseniben
canım normal zamanda doğru ama biz şimdi oruç tutuyoruzya sabah yiyoruz o yüzden akşam tartılıyorum normalde 7 den sonra yemediğimiz için sabah tartılıyorduk yanı son yemeden 15 saat sonra tartılmış oluyoruz bunu hesaplayınca sahurdan 15 saat sonra iftar yemeği o yüzden ben böyle düşünüyorum
evet canım az yemen den olablir..bak sana küçük bir öneri..dün spor yapamadım ya çok ağırlaştım önceden hiç aksatmazdım ama bu ramazan gelince 2 günde bir artık ne yapayım saat 8 de orucumu açıp yarım saat sonra yemek 1 saat sonra yürüyüşsaat oluyo 11 eee aptest al yatsıyı kıl oldu 12 12 de yatağa girsem 1 de anca uyurum 3 e kalk sonra 5 te yat öğlene kadarda uyu kalkıncada çok halsiz oluyorum acaba az yediğim içinmi çünkü sabah 2 dilim ekmek bir yumurta çok az peynır yedim başka bişey yok akşamda sadece bol salata yedim ama 3 tene küçük tulumba tatlısı yemiştim tatlısı çekmemiş olandan bu kadar ve bol su
slm arkadaşlar dün giremedim 1. gün tuttum orucu 2. gün adet oldum genede bişey yenmiyor bende fırsattan istifade temizliğe kalktım dün yollukları yıkadım banyoda, halılarıda gönderiyorum yıkatmaya tem bitiricem bayramada normal bir tem. yapıcam artık kilo adetten dolayı galiba 1 kilo fazla çıkıyor bakalım cumaya netleşir takıma katılmamda belli olacak cumaya herkesin ramazanı hyrlı mübarek olsun a e olunnn....
ve hergün azar azar kilo verdiğimi görünce gaza geliyorum kızlar
evet canım az yemen den olablir..bak sana küçük bir öneri..
sahurda kayısı hoşafı da iç ve de yoğurt..yoğurt tok tutar..kayısı hoşafı da bağırsaklarını çalıştırır ve de kan yapar lifli olduğundan tok da tutar..hem enerjik hem de kilo vermiş olursun..ben sahurda menüme mutlaka bu ikiliyi koyuyorum..gündüz de acaip enerjik oluyorum...az önce 50 mekik çektim..ve bir sürü iş yaptım..halsiz de değilim şükür..
ellerine sağlık şeker...halıları yıkamada gecikmişsin sanırım..yaz başı olmuyormuydu o iş..
amin canım..seninde mübarek olsun.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?