Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kızlar nasıl gidiyo ramazan düzenleri alt üst etti davetler olmasa neyse diycez ama davetler de dayanamıyoruz maleseffffkolay gelsinn herkese

herkeze günaydınnnn

ramazanda ben oruç tutmuyorum ama benimki hepten altüst olacak galiba akşamları çıkan o sıcak pideye kim hayır diyebiliyoki offf yaaa
ama bi dur demek lazım orası kesin

selam kızlar nasılsınız ?
ben bugün biraz daha iyiceyim . Bugün antalyada mütiş bir sıcak hava var valla dışarıya çıkmayı göze alamıyorum

deryacım iyi olmana sevindim bazen boşver deyip geçmek en iyisi bide insanın morali bozuk olunca daha çok yemek yemek istiyo sanki o şekilde mutlu oluyosun bunun için moralini yüksek tut tatlım

selamlar,

oglumu krese biraktim biraz alisveris yaptim eve geldim kahvaltimi ettim 2 dilim kepekli tost ekmegiyle birine kerem peynir sürdüm birinede az yagli kasar payniri koydum yanindada soguk su arkasindanda 2 nektarin yedim ,saat 1 de gidicem gene oglumu almaya ya su 5 saat ne cabuk geciyo be :)
camasirlar makinada beni bekliyo yorgunluktan hicbisey yapasimda yok ya sizin oruclar nasil gidiyo allah yardimciniz olsun..

kiz banuuu ne ediyon sen bak efsane geri döndü tren kaciyo ona göre yakalayamassin sonrakaydirigubbakcemile2

ben kahvaltıda bir dilim esmer ekmek lor peyniri yedim
öğlen bir tabak bamya bir buçuk dilim ekmek ayran
öpüldünüz

selam kızlar.
öğlene kadar dışarda koşturdum hep.bayağı bi spor yapmış oldum.
kahvaltıda 1 probis
öğlen dışarda olduğum için 1 küçük karışık sandviç(ekmeğinin yarısını yedim,sos yok)+diyet kola

Sahurda hafıf yıyorum kahvaltı yapıyorum domates salatalık peynır 1 dılım ekmek bolsu bıtkı Çayı
akŞam Çorba gene bol bol su ve yemek

şebocum hala adet olamadım.....
gündüz oruçluyum die gidemiyorum akşam hışırım çıkıyo gidemiyorum....
hiç aklıma da gelmiyor bir gün oruç tutma da git doktora diye....
olmazsa cumartesi günü oruç tutmayacağım ve doktora gideceğim nihayettttt

ya sen 110 kg değildin ben yanılıyomuyummmmm 110 kg gözüküyosun :sengözlerimebaksanab:

canim orucluyken kadin doktoruna gidebiliyosun bosuna orucunu yemeŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…