selam kızlar
şebnem şikayetçi olmakta haklısın gerçekten paylaşım yapamıyorum ben kendi adıma konuşayım ramazan nedeniyle galiba birde eşimle nanemollayız moralım sıfır birazda onun etkisi var sanırım
fundacım geçmiş olsun canım
hafta sonu anneme gitmiştik gene döktürmüş valide sultan kendimi kaptırmışım pazartesi 63,5 dum ama bugün 62,5 yediklerime dikkat ediyorum
bakalım cumaya hayırlısı
Derayacım umarım çözülecek sorunlardır, zaman zaman hepimizin evinde oluyor maalesef..
Yasemin 70 olmuşsun tebrikler, oğluş alıştı mı iyice kreşe?
fundacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine.... :teselli:
fundacim geçmiş olsun.
Esra git artık dr.a canım yaaa. -400 ne sevindim. Iftar öncesi tartıl bugünde daha da az çıkarsın.
funda geçmiş olsun.
geçmiş olsun funda..
fundacım çok geçmiş olsun
selam kızlar
şebnem şikayetçi olmakta haklısın gerçekten paylaşım yapamıyorum ben kendi adıma konuşayım ramazan nedeniyle galiba birde eşimle nanemollayız moralım sıfır birazda onun etkisi var sanırım
fundacım geçmiş olsun canım
hafta sonu anneme gitmiştik gene döktürmüş valide sultan kendimi kaptırmışım pazartesi 63,5 dum ama bugün 62,5 yediklerime dikkat ediyorum
bakalım cumaya hayırlısı
kızlar iftardan önce tartılın en az o zaman çıkıyo
hepinize çok teşekkür ederim kızlar antibiyotiğe başladım bu sefer bademciklerim şişti napıcam bilmiyorum
suuu suu tüketimi azaldı sanki bendeee.....
su içmeye büyük çaba harcayalım kızlar ben kendimde fark ettim bu durumu hemen sizede söyleyeyim dedim...
adım canan .. söylemiştim ama dediğin gibi bazen kaçırıyor insan ..evet canım haklısın su çok önemli gerçekten
bu arada ismini söyledinmi? bunuda kaçırmış olabilirm
suuu suu tüketimi azaldı sanki bendeee.....
su içmeye büyük çaba harcayalım kızlar ben kendimde fark ettim bu durumu hemen sizede söyleyeyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?