Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar
şebnem şikayetçi olmakta haklısın gerçekten paylaşım yapamıyorum ben kendi adıma konuşayım ramazan nedeniyle galiba birde eşimle nanemollayız moralım sıfır birazda onun etkisi var sanırım
fundacım geçmiş olsun canım
hafta sonu anneme gitmiştik gene döktürmüş valide sultan kendimi kaptırmışım pazartesi 63,5 dum ama bugün 62,5 yediklerime dikkat ediyorum
bakalım cumaya hayırlısı

günaydinlar ,

ilk önce oruc tutanlara allah kolaylik versin diyorum.ben ramazanin ilk günü cesaret edemedim oglumu krese getir götür yapacagim icin ama hafta sonu tuttum ve cok zorlanmayinca dünde tutayim dedim aman Allahim bayiliyodum nerdeyse oglumu kresten aldiktan sonra iftara kadar yattim bu yüzden sadece hafta sonlari tutmaya karar verdim bu sabah 70 kiloydum bilmiyorum ins dogrudur ve böyle devam eder .bu arada oruc tutmadigim icin fitnessede gittim ama bugün bakici yokmus onca yolu bosa gittim geldim simdi 2 saat sonra yine oglumu almaya gitcem kafamçokkarıştı

canim önemli bisey degildir ins düzelir kisa zamanda üzüldüm smdi

herkeze merhaba
işler çoktu kk açtım ama bi türlü yazamadım bugün düne göre daha iyi

deryacım valla bende eşime dedim tutma nolur bütün günahın bana yazılsın yeter ..adam bana durup durup kızacak bişiler buluyo geçen akşam iftara gittik asansörde gene söyleniyo yeter nolur kapa konuyu dedim dedi sinir oluyorum Allah Allah ne zamandır bana sinir oluyosun bu kadar dedim hep oluyodumda şimdi söylüyorum dedi ağzım açık kaldı o ara asansör durdu hala ağzım açık çok kırılduım ama gönlümü aldı iftardan sonra napim şu zamanlar sanırım alttan alan taraf ben olucam

ben standart diyetime devam ediyorum malum
iftar için genelde sebze yemeği salata ve et oalcaksa yağsız bişiler yapıyorumki yoldan çıkmayayım ama en kötüsü eşim iftar için mutlaka tatlı istiyor yapıyorum ama 1-2 tane yemeden duramadım sonra pişman oldum ama kaçan kaçtı

slm kızlar naber.. ben son sürat iş yapıyorum temizlik tüm evi kaldırıyorum adeta taşınsam daha iyiydi adet dönemimi temizlikle geçiriyorum cumaya başlarım inş. oruca. kilo sanki 1 kilo almış görünüyo şişlik diyorum ama inş. öyledir..a e olunn..

fundacım geçmiş olsun canım dikkat et kendine.... :teselli:

fundacim geçmiş olsun.

Esra git artık dr.a canım yaaa. -400 ne sevindim. Iftar öncesi tartıl bugünde daha da az çıkarsın.

funda geçmiş olsun.

geçmiş olsun funda..

fundacım çok geçmiş olsun

hepinize çok teşekkür ederim kızlar antibiyotiğe başladım bu sefer bademciklerim şişti napıcam bilmiyorum

deryacım inşallah çözülür kısa zamanda malesef her evde oluyor şebonun dediği gibi

kızlar iftardan önce tartılın en az o zaman çıkıyo

bence de elifcim hafta sonu ben iftardan önce 81,8 çıkmıştım dünden beri tartılmıyorum korkumdan
gece kalktım bir güzel sahur yedim eşim kızdı tutma ilacın var saatli iç diye anaaamm tok karınla yattım bi güzel sabahtan beri altınbaşakla idare ediyorum bir tane de yeşil elma yedim
öpüldünüz

suuu suu tüketimi azaldı sanki bendeee.....
su içmeye büyük çaba harcayalım kızlar ben kendimde fark ettim bu durumu hemen sizede söyleyeyim dedim...

suuu suu tüketimi azaldı sanki bendeee.....
su içmeye büyük çaba harcayalım kızlar ben kendimde fark ettim bu durumu hemen sizede söyleyeyim dedim...

nedenki canım...ben iftardan sonra su şişesiyle geziyorum..yanıma koyuyorum muhakkak doldurup doldurup bardağa içiyorum hatta tereviye bile koca şişe ve kupamla gittimkaydirigubbakcemile3aralarda bol bol içiyorum...susuz olmaz bir de oruç tutuyoruz çok rahatsız oluruz allah korusun..

bugünde iyi kötü bitti akşam bir tabak sarma ve cacık yedim bir dilimde karpuz..
bir saat spor yaptım tuğba özatın cd si eşliğinde
su tüketimine yeniden önem vermeye başladım...
sanırsam yavaş yavaş düzene giriyor herşey

şimdi yatma vakti yarın erkenden kalkacağım hepinizi kocaman öptüm kızlar tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…