Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

banu canım Allah kızına sağlıklı huzur dolu ve şans dolu bir ömür nasip etsin umarım hep bir arada kuzucuğunun 60-70 inci doğumgününü kutlamayı nasip eder Allah ...
öp onu benim için yanaklarından

tünaydın kızlar... umarım hepiniz iyisinizdir ?
sabah tartıda yüzüm güldü gene 68 e doğru yol alıyorum :))) iki gündür tartıya çıkmıyordum ve tartı bugüne kadar 69-70 gösterip duruyordu takılıp kalmıştım ... ugün ise sonunda 68-69 göstermeye başadı :)))
bugün birde kendide çay tüketirken farkınd olmadan ne kadar şeker tükettiğimi anladımdelikafadulden
günde yaklaşık 3-4 bardak çay içiyorum bazen sadece bir bardak ama iki küp şekerli içiyorum çayı önceden daha kötüydü 3 tane şeker atıyordum şimdi iki ama genede fazla ...
bişe yemiyoruz ama ufak tefek şeyler gözümüzden kaçıyor işte bugünden itibaren tek şekere düşüreceğim çay şekri miktarımı sonradan şekersiz içmeye alıştıracağım kendimi umarım başarırım :)))

canan sevindim senin adına ben çayı belki 20 yıldır şekersiz içiyorum. ınan daha güzel, başta zor oluyor çaydan bile soğuyorsun ama zamanla alışınca şekerin tanesi gelse hoş olmuyor.

slm kızlar bende yıllardır çayı şekersiz içerim çok da önemli bence baya bi kalori alınıyor..sevmiyorum şekerli çayı bence önce teke sonra yarıma sonrada tamamen bıraktım bide siz deneyin..nihayet oruca başlayabildim elhamdülillah çok gıcık bir durum hiç bişeyde yenmiyor zaten allahtan bu sene 5 günde bitti ramazan sonunda da onu tutar öderim borcumu inş. kilo da pek bi azalma yok nolcak bşilmem işlerim bitti sayılır artık spora başlarsam 1 2 kilo veririm sanırım... öptüm herkesi...

Banucan ve pİmpİrİklİ sİzİ takıma İlk yazdıĞınızdakİ kİlolarınızı tekrar alabİlİrmİyİm, malum yarın cuma artık sİzde takımdasınız.

slm şebnemcim.. dediğin gibi umarım bende ün gelir çayı şekersiz içerim.. eşim şekersiz içmeye alıştırdı kendini 2 senedir şekersiz içiyor ve dediğin gibi şekerli çaydan tat almaz içemez oldu...

benim takıma girdiğimde kilom 70.5 civarıydı
ardından 69-70 arası gidip geldim ..
şuandada 68-69 arası gidip geliyorum yanı 68.5 diyelim şimdiki kiloma ..

banucan başlamana çok sevindi oruca canım ..
dediğin yöntemi bende uygulamaya çalışıyorum 2 şekere indirdim şimdilik gelecek haftada tek şekerli içeceğim... birden şekersiz içmeyi denedim olmadı bir tuhaf oldum..

ramazan girdiğinden beri bende koşuşturmaca içinde olunca yeterince spora adapte olamadım ... yeni yeni toparlanıyorum bakalım hayırlısı sende umarım bran önce başlarsın canım ve faydasınıda hemen görürsün

inş. canım maşaallah sen takıma alınmadan bile kilo vermişssin alınınca nolur bilmem inş. spor konusunda birbirimizi destekleyelimde gitsin şu yağlar..bu arada senin boyun kaç..hedefin kaçç yazarsan sevinirim

Banucan ve pİmpİrİklİ sİzİ takıma İlk yazdıĞınızdakİ kİlolarınızı tekrar alabİlİrmİyİm, malum yarın cuma artık sİzde takımdasınız.

tabiki şebnem benim kilom 80 şuan geçen haftada aynıydı.boyum 1 70 ..86 87 den indim 80 e 4 5 aydır dikkat ediyorum bir anda vermedim yani çok sıkı bir diet de yapmıyorum o yüzde biraz sıkı tutar biraz da sporla desteklersem çok iyi sonuçlar alıcğıma inanıyorum.. hedefkilom sa şimdilik 70.. bu kiloyu bir göreyimde sonra düşünücem yeni bir hedef gözümde büyütmmemek için yani şimdilik vermem gereken 10 kilo var verirsem fıstık gibi olucammmm...........hadi kızlar hep beraber vericez ne dersiniz............???

4. TAKIM 119. ETAP
sebnemselayfurkan ( 67,8
fguler ( 82,1
kuzuzuzubambino ( 73,00
hasretim34 ( 71
deryaboran ( 62.5
uaydın ( 74,9
Beci (79,4
Mylo ( 56,7
elif23 (74
banucan4 ( 80 (yeni üye)
Pimpirikli( 70,5 (yeni üye)

sizlerede ii akşamlar...iftarda 4 5 kaşık bamya,1 dilkim ekmek, 2 dilim sucuk, 3 dlim karpuz,çay sonra da 1 incir yedimm...hrs kolay gelsinn....

inş. canım maşaallah sen takıma alınmadan bile kilo vermişssin alınınca nolur bilmem inş. spor konusunda birbirimizi destekleyelimde gitsin şu yağlar..bu arada senin boyun kaç..hedefin kaçç yazarsan sevinirim

haaklısın banucum destekleyelim birbirmizi ama ramazanda nasıl olacak aklım karışıyor inan misafirlikler gittiğimiz yerler ve gelende çok oluyor gittiğin yerden hemen yeyip içip kalakalım diyemiyosun ee gelenede git diyemiyosun zor oluyor biraz ama sabahları telefi edilir aslında

benim boyun 168 kilomda işte sabitleyemedim gitti 68-70 arası gidippp geliyorumm...
çabuk kilo veriyorum ama çok çabukta alıyorum ne yazıkki ... o nedenle spor çok öenmli sporsuz zayıflayınca hemen geri geliyor tüm gidenler...

hayırlısı bakalım

bugün akşam sadece bir kase çorba içtim kızlar ekmek yok bişe yok nedense canım hiç yemek istemeedi hava çok sıcak ondan sanırsam ...
birazdanda yeşil çayımı içeceğim ve bol su tüketimi tabikide
işte böyle spor kaldı bugün yarın inşaallah daha iyi olur
hepinize en güzel geceler canlarım

kızlarrr iyi geceler bi selam verim dedim ..ne habersiniz bu hafta degilde önümüzdeki hafta biz birinciyiz hiç boşuna ugraşmayın varmısınız iddaya ..iddalı olanları 2. takıma bekiyorum hadi öptüm şekerler hepinizi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…