kızlar benim değişik lakaplarıyla( panda,ev pandası,tarzan,minnoş,prenses,şekerim,duduş,dudu) kızımın ilk doğum günü onun için yarın iftar ve doğum günü partisi hazırlığı yapıcam izinliyim cuma görüşürüz hepinizle
öpüldünüzzzz
Banucan ve pİmpİrİklİ sİzİ takıma İlk yazdıĞınızdakİ kİlolarınızı tekrar alabİlİrmİyİm, malum yarın cuma artık sİzde takımdasınız.
slm kızlar bende yıllardır çayı şekersiz içerim çok da önemli bence baya bi kalori alınıyor..sevmiyorum şekerli çayı bence önce teke sonra yarıma sonrada tamamen bıraktım bide siz deneyin..nihayet oruca başlayabildim elhamdülillah çok gıcık bir durum hiç bişeyde yenmiyor zaten allahtan bu sene 5 günde bitti ramazan sonunda da onu tutar öderim borcumu inş. kilo da pek bi azalma yok nolcak bşilmem işlerim bitti sayılır artık spora başlarsam 1 2 kilo veririm sanırım... öptüm herkesi...
banucan başlamana çok sevindi oruca canım ..
dediğin yöntemi bende uygulamaya çalışıyorum 2 şekere indirdim şimdilik gelecek haftada tek şekerli içeceğim... birden şekersiz içmeyi denedim olmadı bir tuhaf oldum..
ramazan girdiğinden beri bende koşuşturmaca içinde olunca yeterince spora adapte olamadım ... yeni yeni toparlanıyorum bakalım hayırlısı sende umarım bran önce başlarsın canım ve faydasınıda hemen görürsün
Banucan ve pİmpİrİklİ sİzİ takıma İlk yazdıĞınızdakİ kİlolarınızı tekrar alabİlİrmİyİm, malum yarın cuma artık sİzde takımdasınız.
inş. canım maşaallah sen takıma alınmadan bile kilo vermişssin alınınca nolur bilmem inş. spor konusunda birbirimizi destekleyelimde gitsin şu yağlar..bu arada senin boyun kaç..hedefin kaçç yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?