Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar benim değişik lakaplarıyla( panda,ev pandası,tarzan,minnoş,prenses,şekerim,duduş,dudu) kızımın ilk doğum günü onun için yarın iftar ve doğum günü partisi hazırlığı yapıcam izinliyim cuma görüşürüz hepinizle
öpüldünüzzzz

şükürler olsun çizelgem düzelmiş.
bu akşam menüde ızgara balık+salata+yürüyüş var.2 litre suyumu içtim.1 litrede evde içerim
herkese iyi akşamlar.oruçluların da orucunu allah kabul etsin.

iyi akşamlar kızlar ... umarım gününüz çok güzel ve az kalorili geçmiştir...
ben bugün biraz bozdum gibi oldu diyet, arkadaşımdaydım annesi pasta böek apmış illa ye dedi durdu birtane küçü pasta bir tane kurabiye yedim ama öğlen başka birşey yemedim akşamda sadece salata tükettim...
şimdi yürüyüşe çıkacağım hepinizi öptüm

kızlar yaw nerelerdesiniz saat 8- 9 dan beri geliyorum bakıyorum kimsecikler yok ne oldu size
ramazan mı çarptı herkesi
biaraz canlansın artık grubumuz bu şekilde kilo almaya devam edip ahh vah edeceğiz hep nerelerdesin ballarım kaymaklarım

ben yatıyorum umarım yarın hepimiz için çok güzel bir gün olur
hepinize tatlı rüyalar diliyorum

hasret canım bilmiyordum sağol canım.....

banu minik kuzunun doğum günü kutlu olsun.... nice mutlu senelere.... opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.
banu kuzuna allah uzun ömür ve sağlık versin.
dün akşamki menüyü aynen uyguladım.gece 1/2 bardak süt içtim
sabah şeftalili,1/2 bardak sütlü mısır gevreği+şimdi de sade nescafe içiyorum.

Günaydın kızlar 15 gün izindeydim o yüzden giremedim hiç üstüne de geldiğimde işler birikmiş vaziyette beni bekler olduğundan 5-6 gün de öyle geçti zaten

Pazartesi' den sonra yeniden 10 gün izne ayrılacağım için devam edebilme şansım yok gibi bir şey tüm arkadaşlara başarılar dilerim beni guruptan çıkarabilirsiniz.

Mylo bende seni merak etmiştim, hoşgeldin nasıl geçti tatil? Eğer takıma devam niyetin varsa devam edebilirsin, haber vermiş olman yeter bize idare ederiz seni.

Beci sen belli bişi mi uyguluuyorsun kaçırdım ben sanırım.

Ben sabah normal ekmeğe tost yedim

şebnem ben bişey uygulamıyorum canım .kafama göre takılıyom.dün akşam eve gitmeden akşam menümü yazmıştım.onu tam uyguladım demek istedim sabah.ekmeği kesiyom yavaştan.ve haftanın 5 günü yürüyüş yapıyorum artık.eşimde diyette.10 kg verdi adam.bir gaza geldi sorma.bende o yemeyince yiyemiyorum.daha kolay oluyo artık.oruç tutmayı bıraktı bügün.kahvaltılar da düzene girer kısmetse.

kızlar ben artık kilo veremiyorum şekerim altüst oldu çok kötü oluyorum cumadan sonra ben izin alayım bayramdan sonra tamgaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…