kızlar moral sıfır iki sabahtır 75 çıkıyorum göbek şişti aldı başını gidiyor
sabah küçük bir kase sütlü mısır gevreği yedim....
ara öğün olarak iki kaşık yoğurt
şimdi gidiyorum 2 kaşık ıspanak, iki kaşık yoğurt yiyeceğim....
canım moralini hi bozma bence çok güzel ilerliorsun ... eminmki bu şekilde devam edersen iyi sonuçlar alacaksın...
bir arkadaşım anlatmıştı diyetisyenle konuşup :
kişiler aldıkları kiloları ne kadar sürede aldılarsa o sürede verirlermiş...
örneğin ben 55-56 idim sonra aradan 2 ay kadar bir süre geçti 59-60 oldum .... ardından hızlı bir şekilde kilo almaya başladım ve 66-67 de durdum bir süre kilo almadım ama vermedimde... ardındanda biranda gene başladı ve 75 oldum çıktım...
şimdi 68-69 arası gidip geliyorum 75 olduumda biranda rejime girdim kilo tam oturmadan ve 67 ye kadar gayet iyi veriyorum... çünkü 67 den 75 e çıkarkende hızla almıştım ... 67 dediğinde tıkanıyorum çünkü 67 kilodayken bekledim hiç birşey yapmadım baya bir süre o kiloda kaldım... o nedenle 67 benim kırılma noktam 67 yi atlatıp 66 lara düştüğümde gene hızlı birşejilde vereceğim ve 60-91 de duraksama dönemim başlayacak...
örnekte anlatmaya çalıştığım gibi hepimizin belirli kırılma sabitleme noktaları var ... belki bu noktalar 1 ayda belki 10 günde aşılacak ama aşılacak.. bize düşen bu noktalara geldiğimizde sabır ve azmimizden taviz vermemek ...
eğer taviz verirsek o noktayı zorlamak yerine o noktanın iki kilo üstü 1 kilo üstü gibi yerlerde kıvranıp kalırız ve bir gün olur pes edip verdiğimiz kilolarıda alırız...
bu nedenle dayanmalı moralini bozmamalı ve sabır azmi elinden bırakmamalısın...
şişkinlikler hep olacak belirli özel dönemlerde , kabızlıktan kaynaklanıyorda olabilir tabi durum farklı yada bağırsakların sürekli katı şeyler gördüğü içinde olabilir bu durum ...
dediğim gibi pes etmek yok bu dönemler hepimizde oluyor ... elele bu dönemleride atlatacağız .. pes etmeden bırakmadan... istediğimiz elbiseleri giyip hafif hafif gezip tozmaya başlayana ve başardım diyene kadar durmayacağız:)) bozma canım hiç moralini düzelecek buna inan