Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar ...
bugün gün boyu yiyeceklerim
sabah : 2 dilim kepek ekmek, 1 domates, 3-4 zeytin, 1 fincan tek şekerli kahve
- beşi biryerde zayıflama çayı bir bardak

öğlen : taze fasulye yapacağım bir kaık yağ koyup çiğden pişireceğim az tuzlu aynı zamanda ... 5 kaşık ondan yiyeceğim, yanınada az tuzlu ve yağlı salata

akşam : saat 17 de kendime bir slata yapacağım ya da meyve yiyeceğim

saat 18 :00 de yürüyüşe çıkacağım aynı zamanda parktaki aletleri yapacağım
saat 20: 00 de eve gelip duş alış acıkırsam sadece meyve yiyeceğim onuda elma olaarak belirledim

+ 4 litre en az su tüketeceğim

umarım uayabilirim kızlar

Günaydınlar..

Dün cananın motivasyonu beni olumlu etkiledi, saol sekercim.

akşam 1 kepce çorba, 5-6 patates 1 pirzoladan az tavuk 3,4 kaşık yoğurtlu patlıcan

Sofrayı toplayıp hooop yürüyüşe 65 dk yürüyüş 10 dk. aletler.

Sabah - 600 :)) Kaldı 900 :=))

Bu sabah yarım simit, domates peynir

şebnemcim bu alkışlar sana canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
burda benim yaptığım hiç birşey değil senin iraden ve azmin hepsi seni tebrik ederim bugün inşaallah dünden daha iyi olacaktır ...
hadi bakalım gitsin kilolar :lepi:

herkese azimli bir gün olsun dileklerimle.günaydın
dün akşam 2 dilim ekmekten peynirli,domat,zeytinli pizza+ayran
kahvaltı : 2 dilim ekmek +3 zeytin +1 peynir.
şimdi form çay içiyorum.
öğlen :kepekli,peynirli tost+1 domates+4 zeytin. getirdin.onu yiyecem
akşam:1 porsiyon izmir köfte+tarhana çorbası+yoğurt yemeyi planlıyorum.
+ 1 saat yürüyüş yapıcam

günaydinlar,

dün aksam canim bisey istmedi bende karpuz ve elma yedim sadece gerisinide yazmistim zaten.simdi dünkü kahvaltimin aynisini yaptim ve 1 elma yiycem öglene lahana corbasindan icmeyi istiyorum kusmassam tabi :) cok acayip görünüyo ya aksamada ya yine corba yada meyve veya salata aralardada zaten meyve ve sebze ayrica suan -500 ins devam eder dün su icememistim bugünde pek icemiycem galiba yarin spora gidicem orda kesin ierim

Ben sabah bır dılım ekmek peynır domatesle kahvaltı yaptım ara olarak bır elma kÜÇÜk bır armut yedım

dÜn akŞam yedıklerım patlıcan 5 kaŞık makarna 3-4 kaŞık ekmek yemedım bır kase Çorba bır de

ama sonra mısafır geldı ve ben de ıkı kÜÇÜk kurabıye yedım dayanamıyorum ya tatlı Şeylere offf((

kızlar moral sıfır iki sabahtır 75 çıkıyorum göbek şişti aldı başını gidiyor
sabah küçük bir kase sütlü mısır gevreği yedim....
ara öğün olarak iki kaşık yoğurt
şimdi gidiyorum 2 kaşık ıspanak, iki kaşık yoğurt yiyeceğim....

canım moralini hi bozma bence çok güzel ilerliorsun ... eminmki bu şekilde devam edersen iyi sonuçlar alacaksın...

bir arkadaşım anlatmıştı diyetisyenle konuşup :
kişiler aldıkları kiloları ne kadar sürede aldılarsa o sürede verirlermiş...
örneğin ben 55-56 idim sonra aradan 2 ay kadar bir süre geçti 59-60 oldum .... ardından hızlı bir şekilde kilo almaya başladım ve 66-67 de durdum bir süre kilo almadım ama vermedimde... ardındanda biranda gene başladı ve 75 oldum çıktım...

şimdi 68-69 arası gidip geliyorum 75 olduumda biranda rejime girdim kilo tam oturmadan ve 67 ye kadar gayet iyi veriyorum... çünkü 67 den 75 e çıkarkende hızla almıştım ... 67 dediğinde tıkanıyorum çünkü 67 kilodayken bekledim hiç birşey yapmadım baya bir süre o kiloda kaldım... o nedenle 67 benim kırılma noktam 67 yi atlatıp 66 lara düştüğümde gene hızlı birşejilde vereceğim ve 60-91 de duraksama dönemim başlayacak...

örnekte anlatmaya çalıştığım gibi hepimizin belirli kırılma sabitleme noktaları var ... belki bu noktalar 1 ayda belki 10 günde aşılacak ama aşılacak.. bize düşen bu noktalara geldiğimizde sabır ve azmimizden taviz vermemek ...
eğer taviz verirsek o noktayı zorlamak yerine o noktanın iki kilo üstü 1 kilo üstü gibi yerlerde kıvranıp kalırız ve bir gün olur pes edip verdiğimiz kilolarıda alırız...

bu nedenle dayanmalı moralini bozmamalı ve sabır azmi elinden bırakmamalısın...
şişkinlikler hep olacak belirli özel dönemlerde , kabızlıktan kaynaklanıyorda olabilir tabi durum farklı yada bağırsakların sürekli katı şeyler gördüğü içinde olabilir bu durum ...

dediğim gibi pes etmek yok bu dönemler hepimizde oluyor ... elele bu dönemleride atlatacağız .. pes etmeden bırakmadan... istediğimiz elbiseleri giyip hafif hafif gezip tozmaya başlayana ve başardım diyene kadar durmayacağız:)) bozma canım hiç moralini düzelecek buna inan

canancım bu benim en üst seviyelerim diyebilirim
çırpındıkça batıorum resmen şu an da azimliyim bakalım akşamlar önemli benimiçin....

az önce 2 keçi boynuzu yedim.bugün doymuyorum hiç yaaa.açlıktanmıdır ne başım dönüyo çok.

evet yorgunlukdan bayilmak üzere olarak geldim :)
sabah kahvaltidan sonra 2 yesil elma ve bir kornet yemsitim ( pisman degilim bilerek yaptim :)

sonra oglumu almaya gittim ordan görümcem icin biraz alisveris yaptik biraz derken abartmisim sanki eve geldik önce oglumu yukari cikardim sonra indim posetleri tasidim eve zor attim kendimi yorgunluktan canim birsey istemedi karpuz yedim bende su corbadab iymek nasip olmadi bitürlü ya dolabimdada yer yok bozulacak yazik olacak bayagida cikti uff ne yapcam ya

bende saat 3 gibi bir incir yedim....
şimdi midem kazınıyo iki kaşık ıspanak iki kaşık yoğurt yicem yine.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…