Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

geldim o zaman şekerim takıma ben Tkare diyet
kamil tuzgöl e gidiyorum eşi benim daha önce diyetisyenimdi funda göçer diye şimdi doğum izninde olunca karı koca
beraber klinik açmışlar oraya başladım
bende senin hesap tatlı krizi yeme krizi önüne geçemiyordum önce iştahımı kapatmaya yönelik uygulafdı arada 1 hafta memlekete gittim gecen hafta da regli olmuştum yavaş yavaş kg vermeye başladım valla kilolar çabuk alınıyor da çabuk verilemiyor ben 1 ayda 7 kg aldım haziran da üstüne tatile gittim kafayı yedim yaa bi de yapıştı üstüme kilolar bütün kış verdiğim 7 kg yu o işkenceyi 1 ayda bitirdim böyle salaklık olurmu insanın kendine yaptığını başka kimse yapmaz anlayacağım neyse toparlandım diyetim çok sıkı değil hani akapunktur deyince abuk sabuk diyetler var ya öyle değil şimdilik iyi gidiyorum bakalım nasıl olacak ama bu sefer hedefim kesin 60 kg ya gelip bırakacağım kendimi fazla zorlamaya gerek yok neyse şimdilik benden bu kadar

bence birinci olmalıyız 3. bize yakışmıyor ... gelecek hafta elele verip birinciolalım kızlar bu böyle olmaz... geçen hafta motivemiz çok düşüktü .. kimse birbirini takip etmedi yada tam anlamıyla konsanrte olmadı diyete bende dahi... biz bu halde 3. olduysak bence yerimiz bura değil birincilik...

şimdi gelelim kader arkadaşarım şebnem ve funda sizlere ... ballarım kaymaklarım size şunu soracağım sadece yediklerimiz bir anlık mutluluk dışında mutluluk bile değil kısacık bir haz bizlere ne verdi söylermisiniz...
ben söyleyeyim ilerleyen günlerde bize topak topak yağ olarak döndüler... abartıyoruz halbuki abartmadan bir kaşık alsak bıraksak ne olur tüm tabağı yesek ne olur bitiyor işte eninde sonunda hepsi... olan bizim vucudumuza oluyor...
kızlar ben size güveniyorum.. arada bu şekilde potturuyoruz ama olsun..gün gelecek aynaya baktığımızda yada alışverişe gittiğimizde neden az yememiz gerektiğini anlayacağız.. bıldır bıldır yağlarımız olmadan aynaya bakmak .. istediğimzii giyebilmek yada milletten aaa ne kadar kilo almışsın hamilemisin yoksa laflarını duymamak için bence ilk günkü durumumuzu düşünüp o anki azmimize geri dönmeliyiz aynı hasretim gibi silkinip kendimize gelelim... bu şekilde giderse beslenme şeklimizde değişmeyecek kalacaz böle tontik tontik...herşey beynimizde bitiyor biz istedikten azmettikten sonra herşey bizim elimizde tüm zaaflarımızı ortadan kaldırabiliriz

zayıf ve fit olmakmı sağlıkmı yoksa bir anlık hazmı ??? bence zayıf olmak ve biz bunu elele yapacağız bugün haftanın başı kızlar ilk günkü gibi azmedelim bence öle olunca elimizden ne uçan ne kaçan nede bu kilolar zor kurtulur :))

Son düzenleme:
Canıncım ne kadar haklısın

Şahnurum hoŞgeldın canım benım kılo almana ÜzÜldÜm ama ŞÜkÜr verıyormuŞsun Çok gÜzel hemen gel yamacımıza

Şebom neyın var canım benım ya ara ara bÖyle canım sıkkın moralım bozuk dıyorsun ÜzÜlÜyorum ınan paylaŞmak ıstersen burdayım canım dertleŞelım

Haklısın Canancım valla bizi bu hafta dürterseniz böyle düştüğümüz girdaptan çıkmamız daha kolay olacak:=))

Şimdilik kötü bişey yemedim.

Sanah 1 yumurta 1 dlm esmer ekmek

şimdi mate çayı içiyorum.

kızlar aklıma ne geldi biliyomusunuz daha iyi motive olmak adına diyorum ki
sabah kalktığımızda ogün içinde neler yapacağımızı yada dolapta ne olduğunu misafir gelip gelmeyeceğinii az çok biliyoruz.. ben diyorumki herkes ilk günaydın derken gün boyu neler yiyeceğine karar versin ve ne kadar spor yapacağıına ne zaman çıkacağına karar versin ve yazsın ilk günaydınlarla.. böylelikle akşama doğru neler yaptığımızın nerelerde potturduğumuzun farkında oluruz...

örnek veriyorum ben sabah kalktığımda neler yiyeceğimi ve bugün ne yapacağımı planlamıştım...

sabah 8 de kalktım yarım saat kadar spor yaptım
duş aldım ve eşimin okuluna köye geleceğimizi bildiğim için zayıflama çayımı ve eti formumu yanıma aldım ...bunun yanı sıra kpss ye hazırlandığım için kitaplarımıda aldım...
gün içinde eti formumu yiyeceğim
eve gidince güzel bir salata yapacağım az yağlı az tuzlu
akşam meyve yiyeceğim
evde ortalığı toplayıp yemekten sonra 1:30 saat spor yapacağım yürüyüşe çıkacağım eşim oruç iftardan 1:30 saat sonra
sonra acıkırsam meyve yiyeceğim sadece
1 litreye yakın zayıflama çayı ve 4 litreye yakın su tüketeceğim
akşam en geç 12 de yatacağım

işte bunlar yapacaklarım daha sonra akşam yada müsait olduğum zaman girip ne kadarına uyduğumu yazacağım.. buna uymassam size karşı mahçup olacağım...

verdiğim örnekteki gibi yapalımmı ne dersinzi.. otokontrol içn bence iyi olur..

Ah canan o bir kaşığı yiyipte elimizi çeksek mesele kalmayacak....ama yapamıyorum kendi adıma konuşuyorum yapamıyorum kendi kendime konuşuyorum yapma esra tadına bak tamam yeter ama yok sonunu getirene kadar..... :mymeka: :mymeka:

eevt sebnem bi havaya girdimki soram bu gazla biticek bu is ins

gelelim ne yedigime sabah giderken yapmadim kahvati oglumu biraktim lahana corbasi yapmak icin malzemelrimi aldim geldim eve simdi bir dilim kepek ekmegi kibrit kutusu beyaz peynir 3 yesil zeytin salatalik ve domatesle kahvaltimi yapiyorum hadi hayirlisi ins:)

sizde bi an önce toparlanirsinzi ins ya canim ben ölcülerimide vereyim bu ay bitti malum

bel 81
göbek 93
kalca 110
bacak 64

esracım canım hepimziin sorunu bu zaten birtek senin değil... ama ben şuan inanıyorum herşey bizim elimizde o yiyeceklermi daha güçlü bizmi tabiki biz :jeyyar:
irademizi aklımızı ve bu güzel grubumuzu kullanarak onlara dur diyeceğiz... ben bazen dolabı açıyorum inan açlığım yok sırf öle canım bişeler yemek istiyor bakıyorum tam elimi pasta ürü şeylere uzatacam dur bakalım canan diyorum bunu yesen ne olacak yemesen ne olcak birde vermek için işkence çek dur ... bırakıyorum eski kıyafetlerimi ve bedenimi düşünüyorum ... işe yarıyor .. sadece misafir olunca eşlik ederken mafoluyorum ama onuda yeneceğim çünkü herşey benim elimde yeterki azmedelim...
artık böle yaşamak istemiyorum çünkü ve böyle yaşamamkta benim elimde
bence sende yaparsın canım birbirimizden neyim eksik yada fazla .. yapacağız ben buna inanıyorum :lepi:

güzel fikir canim bence olabilir

hasret sağol canım ya.....

bu arada dün 26 yaşıma veda ettim.... bir yaş daha uçtu gitti.... :gitme:

esracım canım 27. yaşın sana umarım güzellikler geitirir a.s.
bendede nedense 30 a doğru yaklaşırken bir panik oluyor.. değişiyomuyum nasıl oluyorum diye bakarım arada eski resimlerle şimdiki halime... v değişimyorum ne yazıkki o eski tazelik güzellik yok :çok üzgünüm: annemde diyor bir kadın için en güzel yaşlar 23-35 arasıdır diyor henüz daha keşfedemedim neden böyle diyor .. anneme göre bizler en iyi yaştayız canım ki ben bu yönden bakmayı daha uygun buluyorum moral açısından :lepi:

esracım yasemincim hoşbulduk

esracım yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyo bilesiniz kızlar eskiden çok daha çabuk veriyordum 35 i geçince daha zor veriliyor

kızlar vermeye başladım ama daha yolun başındayım motivasyon çok önemli ben tyamamen moralimi bozmuştum yok artık bu kilolar bana yapıştı dye ama şimdi daha iyiceyim yavaş yavaş toparlıyorum

pimpirikli kusura bakma ismini bilmiyorum ben takımın eskilerinden şahnur çok güzel şeyler yazmışsın kesinlikle katılıyom

şebom ben oruç tutuyorum dr um ona uygun bir diyet verdi bu haftasonu başlayabildim regli idim bakalım nasıl gidecek en azından iştahım akapunktur sayesinde kontrol altında

ilk defa bu regli döneminde önümde baklacalar tatlılar dolu ike 1/3 dilim baklava yedim o kadar yani canım istemedi bakalıminşallah böyle devam eder

Hadı bakalım Şahnur ınŞallah bÖyle devam edersın

esracım doĞum gÜnÜnÜ kutlarım canım sevdıklerınle bırlıkte nıce senelere...

Şımdı ÖĞlen ne yıycem dıye kara kara dÜŞÜnÜyorum karnım Çok aÇ
mıdem yanıyor off((

slm şehnur ben canan..
yazdıklarını okudum ve evet umutsuzluğa kapılmamalısın.. hepbirikte elele verecez bu kiloları ......yetrki isteyelim ve bu istek doğrultusunda çabalayalım...
baklavadan az yemende gerçekten çok iyi olmuş :lepi:alkisalkisalkis

fundacım canım ilk önce derin derin soluk alıp iki bardak su iç... ve beynine deki ben aç değilim bu kadar dün neler neler yedim hemen böyle midemi yakmana izin vermeyeceğim de kız ona sositososito
sonrada öğlen ne yersen senin kilo vermende yardımcı olur sana eksi değil artı şey kazandırır onu düşün..

bence imkanın varsa porsiyonunu düşür ekmek kesinlikle yeme iki üç kaşık yemek ye ardındanda şeker ihtiyacın için bir meyve ye ... eminimki doyacaksın... biz yemeye alışkınız beynimiz hep istiyor yemek konusunda gözümüz aç ne yazıkki zaten bu kilolarda bunun için :çok üzgünüm: önce beynimize söz geçireceğiz sonrada bünyemize..
şunu bileceğiz çok yemek bizi daha fazla doyurmaz.. sadece pişmanlıkgetirir..

birde peyganber efendimiz bir hurma yermiş gün boyu yemek olmayınca hurmanın tüm besin değerlerini vucuda depoladığı buün bilimsel olarak kanıtlanmış
yemek sofrasından kalkarkende asla midesi tıkabasa dolu kalkmazmış....

şöyle demiş peygamber efendimiz midenizi 3 bölüme ayırın demiş:
1- 3te 1 i su için
2- 3 te 1 i yemek için
3- 3 te 1 i hava için

biz ne yapıyoz hepsine yemek Allah ne verdiyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…