geldim o zaman şekerim takıma ben Tkare diyetŞahnur hoşgeldin tatlışim.
Benim tatlıya düşkünlüğüm sıkıntıdan biras. ama bugün pantolunu zorla kapatıp üstünde fırlayan simidi görünce aklım başıma geldi( inşallah yanee)
Takımda senin bildiğin esra, funda ve ben varız. pınar ve hayal kardeş takımdalar. Takımda da yerimiz var , istiyosan gel hemencik.
Sen kime gidiyorsun akupunktura, iyi yapmışsın yardım almakla canım.
Ah canan o bir kaşığı yiyipte elimizi çeksek mesele kalmayacak....ama yapamıyorum kendi adıma konuşuyorum yapamıyorum kendi kendime konuşuyorum yapma esra tadına bak tamam yeter ama yok sonunu getirene kadar..... :mymeka: :mymeka:
kızlar aklıma ne geldi biliyomusunuz daha iyi motive olmak adına diyorum ki
sabah kalktığımızda ogün içinde neler yapacağımızı yada dolapta ne olduğunu misafir gelip gelmeyeceğinii az çok biliyoruz.. ben diyorumki herkes ilk günaydın derken gün boyu neler yiyeceğine karar versin ve ne kadar spor yapacağıına ne zaman çıkacağına karar versin ve yazsın ilk günaydınlarla.. böylelikle akşama doğru neler yaptığımızın nerelerde potturduğumuzun farkında oluruz...
örnek veriyorum ben sabah kalktığımda neler yiyeceğimi ve bugün ne yapacağımı planlamıştım...
sabah 8 de kalktım yarım saat kadar spor yaptım
duş aldım ve eşimin okuluna köye geleceğimizi bildiğim için zayıflama çayımı ve eti formumu yanıma aldım ...bunun yanı sıra kpss ye hazırlandığım için kitaplarımıda aldım...
gün içinde eti formumu yiyeceğim
eve gidince güzel bir salata yapacağım az yağlı az tuzlu
akşam meyve yiyeceğim
evde ortalığı toplayıp yemekten sonra 1:30 saat spor yapacağım yürüyüşe çıkacağım eşim oruç iftardan 1:30 saat sonra
sonra acıkırsam meyve yiyeceğim sadece
1 litreye yakın zayıflama çayı ve 4 litreye yakın su tüketeceğim
akşam en geç 12 de yatacağım
işte bunlar yapacaklarım daha sonra akşam yada müsait olduğum zaman girip ne kadarına uyduğumu yazacağım.. buna uymassam size karşı mahçup olacağım...
verdiğim örnekteki gibi yapalımmı ne dersinzi.. otokontrol içn bence iyi olur..
hasret sağol canım ya.....
bu arada dün 26 yaşıma veda ettim.... bir yaş daha uçtu gitti.... :gitme:
esracım yasemincim hoşbulduk
esracım yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun yaş ilerledikçe kilo vermek zorlaşıyo bilesiniz kızlar eskiden çok daha çabuk veriyordum 35 i geçince daha zor veriliyor
kızlar vermeye başladım ama daha yolun başındayım motivasyon çok önemli ben tyamamen moralimi bozmuştum yok artık bu kilolar bana yapıştı dye ama şimdi daha iyiceyim yavaş yavaş toparlıyorum
pimpirikli kusura bakma ismini bilmiyorum ben takımın eskilerinden şahnur çok güzel şeyler yazmışsın kesinlikle katılıyom
şebom ben oruç tutuyorum dr um ona uygun bir diyet verdi bu haftasonu başlayabildim regli idim bakalım nasıl gidecek en azından iştahım akapunktur sayesinde kontrol altında
ilk defa bu regli döneminde önümde baklacalar tatlılar dolu ike 1/3 dilim baklava yedim o kadar yani canım istemedi bakalıminşallah böyle devam eder
Hadİ bakalım Şahnur İnŞallah bÖyle devam edersİn
esracım doĞum gÜnÜnÜ kutlarım canım sevdİklerİnle bİrlİkte nİce senelere...
Şİmdİ ÖĞlen ne yİycem dİye kara kara dÜŞÜnÜyorum karnım Çok aÇ
mİdem yanıyor off((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?