Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

slm kızlar ...
bugün yemek listemin dışına çıktım ... pişmanmıyım evet pişmanım ...
sabah domates kepek ekmek zeytin kahve yemedim dolapta bir dilim kek vardı onu yedim bir güzel....

öğlen hiç yağ koymadan yaptığım taze fasülyeden yedim bir küçük porsiyon halbuki 5 kaşık demiştim kendime mafoldu durum yaklaşık 10 kaşık omuştur heralde

çay içmedim hiç bu nedenle kek haricinde şeker almadım desem yalan olacak elma yedim aralarda 3 tane
bunun yanı sıra 3 bardak zayıflama çayımı içtim ve birazdanda spora gideceğim ... yediğim kekin pişmanlığını sporu fazla yaparak gidermeye çalışacağım...

bu arada kızlar sizlerde çok iyi gidiyorsunuz inşaallah iyi olacak ama bugün ben bozdum kek yiyerek bu gidişi hayırlısı olsun bakalım ... telefi edecem sporla

yarın görüşürüz hepinizi öptüm

iyi akşamlar gündüz iş temposundan fırsatım olmadı zaten oruçluydum iftarda 1 kase çorba yağsız salata 1 dilim kadar pide 2 köfte yedim 2 tane de incir 1 bardak sütle akşamı kapatacağım sahurda da peynir ekmek var hepinize iyi gecelerr

iyi aksamlar,

aksam yemegimi az ön e yedim m<alesef disardaydik gec geldik oglumla esim hamburger yapip yediler icim gitmesine ragmen 2 dis aldim sadece bende yumurtali pazi kavurmasiyla yogurt yedim su icdmedim gene .

slm arkadaşlar 2 3 gündür giremiiyodum adsl in kablosu kaopmuş özür... nasıl gidiyor ben iyi sayılırım fazla yemiyorum mesele bugün davetteydim ve abartmadım biarz tatlı kaçırdım o kadar eminim bu hafta kilo vericem. canan maşaallah azmine hayranım senin motivasyonun süpar ama fazla kasma kendini dsonra çıkıyo acısı normal haytın gibi yaşa yediğinde suçluluk duyma bazen oda lazım tabi abartmadan ramazan olayı biarz vücudun direnmesine neden oluyor napalılm ram dan sonra tam gaz vericez kiloları....

günaydınlar
akşam yemeği kaçırdım ama hiç tatlı vs. yemedim

sabah klasik kahvaltım, yarın oruca başlıyorum inşallah

Herkeze günaydınnn
2 gündür giremiyorum dönem kapanışı malum işler çok yoğun bugün daha iyi burası
diyete gelince resmen bozuldu diyetim sahurda eşim hep tava böreği istiyo da ya na mı yo rum 1 dilim yiyiorum napıcam bilmiyorum akşam iyi evde geç olduğum için ezana kadar ancak sofra falan hazırlıyorum eşim oturuyo ona yemek falan koyarken ben pek yemiyorum 1-2 kaşık ne varsa

Günaydın.

Ben dün baklavaya takmıştım eşimden istedim. Oda almış sağolsun.

Bu nedenle yemekte sadece çorba ve yoğurtlu patlıcan yedim. Tatlımıda hiiiiç pişmanlık duymadan yeidm.

Geç oldu demedim yürüyüşümüde yaptım 1 ssat düne göre yine eksideyim.:=)

Esracım senin için üzülüyorum gerçekten çok sık tartılma, aldığının hepsi kg. olmaza bence mutlaka ödemin var lütfen bitki çaylarına yüklen birazda hareketlen.

Banuşlar hoşgeldiniz. Banu sen oruç tutmuyorsan önceden hazırlayıp gece kalkmasan eşinle ben öyle yapıyorum.

Canancım keki sabah yemişsin zaten, bunlarda ara sıra olmalı sporla eriyip gitmiştir o.

Şahnur sende iyi yapıyorsun maşşalh oruç olupda fazla kaçırmamışsın.

Fundacım fazla yiyince yürüyüşe çıkma şansın yok mu? Ramazanda bazen kaçıyor yemek çeşidi çok olduğu için maalesef.

Banuşlar hoşgeldiniz. Banu sen oruç tutmuyorsan önceden hazırlayıp gece kalkmasan eşinle ben öyle yapıyorum.

.

canım benim yaa adam beni 3,5 ta kaldırıyoo banuuu tava böreği yapsanaa diyo bıkmıyo adam oda tereyağlı ve sıcak oluyo oruç tutuyo diyede üzmek istemiyorum .. bana kalsa uykumu bölermiyim hiç

günaydınlarrr

banucum ben de 1-2 defa tava böreği yaptım ama hiç yağ koymadan yaptım içine bolca peynir gayet güzel oldu bi denesene böylee

canım benim yaa adam beni 3,5 ta kaldırıyoo banuuu tava böreği yapsanaa diyo bıkmıyo adam oda tereyağlı ve sıcak oluyo oruç tutuyo diyede üzmek istemiyorum .. bana kalsa uykumu bölermiyim hiç

tabii tereyağlı kadar güzel olmaz ama idare eder

bende akşam yazdıktan sonra 1 küçük çatal ucunda baklava yedim o kadar sahur da da 1 yumurta 1 kk peynir 2 dilim kadar ekmek 3 zeytin 1 bardak süy yedim listemde pekmezle meyve vardı 2-3 tane üzüm yedim pekmezi unuttum

bu akşama sinor yapacağız eşim istiyo ramazan başladığından beri bakalım ne olcak çorba ve ekmek yerine 2-3 tane sinor yiyeceğim
sinor ne diye soranlara
~~Semra Mutfakta~~: ZİRON (SİLOR)*YE#27 KARADENİZ YEMEKLERİ
burda şekli var yufkaları hazır kayınvaldem göndermiş bakalım nasıl olcek o yüzden bu öğlen accık yürümem lazım ki akşam yiyeceklerim erisin

Günaydın bayanlar.
Bugün tartıda geçekten yüzüm güldü . Sonunda 68 kilo olabildim 500 daha gitti.
Dün kek yediğim için bugün bu sonucu beklemiyordum ama dün spora biraz daha fazla asılınca hallettim Şebnemcim seninde dediğin gibi :))

Bu dönemler benim için gerçekten çok tehlikeli 68-67 olduğumda durup kalıyorum bu defa ama pes etmeyeceğim ve direneceğim atlatacağım şu kırılma noktalarını.

Sabah beşibiryerde çayımı içtim ve yarım saat sonrada birdilim kepek ekmek ve 1 domates 3 tane zeytin ve çok az bir peynir yedim...

öğlen ne yesem diye dolaba bakıp duruyorum.. son bir kaç gündür yoğurt tüketmedim ya da süt öğlen biraz o gıdalara yükleneceğim.. hadi hayırlısı

şebom malesef ya ancak stepper yapabilirim ama totoyu kaldırabilene aşk olsun
aslında şu yeni çıkan ab roket mekik aleti var ya onlardan almak istiyorum ama eşimle didişiyoruz bu yüzden bütün aldıklarını kullandın da bu mu kaldı diyor

Fundacım senlede aynı dertlerden muzdaripiz hep.

Bende onu alacak eşimin çenesinden korktuğum için girşimde bulunamıyorum. daha dün ebru şallının pilatesi için söylendi, kaç kere yaptın diye sordu , haksızda değil aslında:)

Evde stepperin varsa başkaca da birşeye gerek yok bence. Sen ona asıl:=)

Canan çok sevindim, inşallah kırarsın o noktayı benimde ayın şekilde aylardır orda sürünüyorum.

Fundacım Şebnemcim aynı dert bende de var ..
Evde plates topu lastikleri cdsi , mekik için bir kaç alet falan var ben nedense onları yapmıyorum...
ışin doğrusu tek başıma yaparken sıkılıyorum , o nedenle yürüyüşe çıkıp parklardaki aletleri kullanıyorum. Kalabalık oluyor içim açılıyor azda olsa...
Banada eşim diyor bu topla aletlerle uğraşırken hiç görmüyorum aldırdın öylece kaldı bari iki üç yapsan günde diyor heves etmiştin o kadar diyor..

Şebnemcim çok teşekkür ederim canım umarım dediğin gibi elbirliği ile şu noktaları halledeceğiz

günaydın kızlar.
dün akşam midem çok kötüydü üşütmüşüm galiba.
3 kaşık peynirli makarna yiyebildim.bu rahatsızlığın iyi yanı da oldu.hafta sonu aldığım 800 gr vermişim.sabah yine 79.20 çıktım.cuma 78 olabilsem bari.
sabah:2/3 simit+peynir yedim

günaydın kızlar sahurda 1 yum 4 te 1 yufka çay ve salatalık yedim acaiap acıkmız kalktım hrs kolay gelsinnnn....

Şebo ve canan aynen canlarım heves edıyoruz sonrada Öylece kalıyor kullanmıyoruz aslında dÜzenlı kullansak sÜper olacak her gÜn nıyet edıyorum ama of yorgunluktan bıtkın dÜŞÜyorum ama gÖbek problemı var ya benım yanı kılo verdıkÇe gÖbek daha da sırıtıyor ab rocket ıyı olurdu hanı, ne bılım reklamlarda pek bı gÜzel anlatıyolar:)))

bır de Şu tava bÖreĞının tarıfını ıstıyorum lÜtfen canım Çektı:)))

SELAM HERKESE DÜN ÇOK YOĞUNDUM BıRDE BU RAMAZANDA PEK YAZAMIYORum
sahurda :kahvaltı yapıyorum
akşamları çorba ve su içinçe tıkanıyorum ama ramazan pidesinin büyüsüne kapılıp hüpletmelerim olmasa daha iyi olacak bu hafta pek dikkat edemedim off yaaa kızıyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…