Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

fundacım ben o aleti hiç görmedim desem yalan olmaz çünkü pek televizyon izlemiyorum.. genelde de film kiralayınca geçiyorum tv başına.. ama bugün bir bakayım inretnettende inceleyim .. düşücemi yazacağım sonra ..
ama almakla olmuyorki yapmadıktan sonra kocişlerimiz haklı delikafadulden

öğlen 5 kaşık bulgur plavi 5 kaşık dünden kalan fasülyeden ve 5 kaşıkta makarna yedim.. çok gibi görünsede hepsi sade ve yağsız o nedenle içim çok rahat..
bol su içip beşibiryerdeye devam :)

Canan yağsızda olsan bence fazla:=))

Bende öğlen 3 grissini, domates, tulum peyniri yedim.

Şebnemcim şimdi senin yazdığını okuyunca pimpiriklendim bak.. yerken bana hiç fazla gelmemişti delikafadulden hatta yağsız tuzsuz iyi gidiyorum demiştim ama sanırsam doğru diyorsun..
gene bugün sporu çok yapacağım anlaşılan kaydirigubbakcemile2
akşam zaten birşey yemiyorum çok acıkırsam bir elma yerim ve bunu telefi ederim inşaallah canım
saol uyarın için şekerim iyi oluyor böyle :1hug:

eğer pilav yada makarnanın biri salata yada yoğurt olsaydı problem olmazdı ama 10 kaşık karbonhidrat 1 tabaktan fazla.. birde fasulye:=)) ekmek yokdu dimi canan:=)))))))

akşama telafi edersin bencede , akşam sadece elmayla nasıl dayanıcak, salata yada çorba yesen?

kurutulmuş yufkalar varya suda ıslatıyosun hani onlar
banucum sen kurutulmuş yufkadan mı yapıyorsun biraz daha detaylı versene şunun tarifini ben 2-3 tane normal böreklik yufkadan yapıyom tavaya döşeyip normal börek gibi oluyo

öğlen 5 kaşık bulgur plavi 5 kaşık dünden kalan fasülyeden ve 5 kaşıkta makarna yedim.. çok gibi görünsede hepsi sade ve yağsız o nedenle içim çok rahat..
bol su içip beşibiryerdeye devam :)
canan sen hep karbonhidrat almışsın canım yaa fasülye de karbonhidrattan sayıyor benim diyetisyenim onun yerine salata yapıp yeseydin yada cacık biraz spora asıl barii
Off nolacak halİmİz
ÖĞlen kahvaltı yaptım yİne
funda bacım yapma kahvaltı bak bağırsakların kuruyacak en azından çorba falan içseydin yaa
şebom ben de ayunı şeyleri söyledim bende öğleyin çıktım 1 saat yürüyüş yaptım ama canım çıktı bir uyku bastırdı ki sormayın bi de susadım ama dikkat etmem lazım bakalım yarın kontrolüm var ne olacak

slm kızlar havalar serinliiyor ramazanıda kilo almadan kapatırsak(en azından) ,okulların açılmasıyla daha bir düzene girecek hayatımız spora daha kolay vakit ayırabileceğiz takmayın bu kadar kafayı vücudunuzunda bi hakkı var arada bir ödül verin bence .
kilo olayı zamana yayılırsa geri dönüşü olmaz die düşünüyorum...çok sıkı dietler sonra daha kolay kilo alımına neden oluyor ne dersiniz???

öğlen : fırın poşetinde yağsız izmir köfte (3 küçük köfte+1orta patates yani)+3 kaşık makarna yedim
midem yine kötü yarısın geri çıkardım.
ara öğün:10 ad.siyah üzüm

ahşam:ızgara balık+roka salatası yemeyi planlıyorum
midem izin verirse

Beci geçmiş olsun.. Midende ne var ben gastritten ölüyorum bende dün gece rahatsızlandım. Uykusuzum, yorgunum

Menülerin çok güzel, yürüyüşe devam edebiliyormusun?

iyi aksamlar hatunlar,

cok yogun bir gün gecirdim yorgunluktan hasatim cikti resmen.

sbah oglumu krese götürdümordan eve gelmeden direk fitnesse gittim yanima bir dilim kepek ekmegi almistim labne peyniri sürülmüs onu yedim

fitnesdede 10 dk yürüyüs
45 dk yag yakma programi hoca esliginde
kollari calistiran aletler
10 dk bisiklet

yürüyüs ve bisiklet kisa oldu ama yürüyüsü program basliyor diye biraktim bisikletede programdan sonra bindim o yüzden yapamadim cok neyse sonra oglumu aldim eve geldim cocukalri eve cikarmadan görümcem icin yaptigim alsiverisi aldim evden sonra dogruu görümcemin evine alisverisi yerlestirdim yemek yaptim ( türkiyeden geliyor bugün) oturdum esimi bekledim sonra geldi aldi bizi saat 7 de eve girdim vaybe simdi yazinca 11 saat disardaymisim :)

spordan sonra oglumu almaya giderken aclik basima vurdu ( spordan spnra 1 saat gecmisti) dayanamadim yolda icinde kasar peyniri salatalik ve domates olan sandivic aldim yedim.görümcemdede cikolatali keloks yedim ( sanirim bunu yememliydim ) eve geldikten sonrada karpuz yedim 1.5 litrede su ictim uf be bi artiramadim su suyu

iyi geceler kızlar..
yazdıklarınızı okudum haklısınız hep karbonhidrat olmuş yediklerim düşünemedim ben iyiki varsınız vallahi farkına varıyorum birşeylerin saolun :)

şebnemcim canım Allahtan ekmek yemedim bugün hiç normaldede ekmekle aram yok birde o olsaydı heralde mafolurdum :)

bugün 2:30 saate yakın spor yaptım çok yoruldum ama kendimi iyi hissediyorum umarım yediklerimin telefisi olur kızlar...

akşamda hiç acıkmadım meyve bile yemedim bol su ve beşibiryerde çayımı içtim durudm ...
tartıya çıkmaya korkuyorum çok pimpiriklendim inanın yarın sabah tartıda umarım üzlmem... hey Allahım yaww adert oldu bu kilolar hele bugün yedikelerim mideme oturdu sankim inşaallah kilo almamışımdır kızlar...

hepinize tatlı rüyalar ballarım kaymaklarım

hayırlı günler herkese
dün akşam annemlerdeydim.ızgara balık beklerken sardalya ile karşılaştım.5 adet tavada pişmiş küçük sardalya+marul salatası
saat 22:00 de 1 dilim elmalı kek+çay(gece 2 de yattığım için eritmişimdir muhtemelen)

sabah:1 dilim ekmek+salata+1/2 haşlanmış yumurta+3 zeytin+1 parça kek yedim

Beci geçmiş olsun.. Midende ne var ben gastritten ölüyorum bende dün gece rahatsızlandım. Uykusuzum, yorgunum

Menülerin çok güzel, yürüyüşe devam edebiliyormusun?

teşekkür ederim canım.bugün daha iyiyim.bende reflü var.fakat uzun zamandır sorun olmuyodu.pazartesi gecesi midemde şişlik olmaya başladı.üşüttüm herhalde.salı günü baş ağrısı ve kusma oldu.2 gündür ekşime vardı,yediklerime dikkat edince toparladım.şimdi iyiyim.bu hafta yürüyüş yapamadım.eşimde geç geldi hep,bende iyi değildim.rahatsızken yürüyünce midemdekiler ağzıma geliyo.bu akşam tekrar başlamayı düşünüyorum.(eşim erken gelirse)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…