Şebo ve canan aynen canlarım heves edİyoruz sonrada Öylece kalıyor kullanmıyoruz aslında dÜzenlİ kullansak sÜper olacak her gÜn nİyet edİyorum ama of yorgunluktan bİtkİn dÜŞÜyorum ama gÖbek problemİ var ya benİm yanİ kİlo verdİkÇe gÖbek daha da sırıtıyor ab rocket İyİ olurdu hanİ, ne bİlİm reklamlarda pek bİ gÜzel anlatıyolar:)))
bİr de Şu tava bÖreĞİnİn tarİfİnİ İstİyorum lÜtfen canım Çektİ:)))
pidesinin büyüsüne kapılıp hüpletmelerim olmasa daha iyi olacak bu hafta pek dikkat edemedim off yaaa kızıyorum kendime
bİr de Şu tava bÖreĞİnİn tarİfİnİ İstİyorum lÜtfen canım Çektİ:)))
Canan yağsızda olsan bence fazla:=))
Bende öğlen 3 grissini, domates, tulum peyniri yedim.
Şebnemcim şimdi senin yazdığını okuyunca pimpiriklendim bak.. yerken bana hiç fazla gelmemişti delikafadulden hatta yağsız tuzsuz iyi gidiyorum demiştim ama sanırsam doğru diyorsun..
gene bugün sporu çok yapacağım anlaşılan kaydirigubbakcemile2
akşam zaten birşey yemiyorum çok acıkırsam bir elma yerim ve bunu telefi ederim inşaallah canım
saol uyarın için şekerim iyi oluyor böyle :1hug:
banucum sen kurutulmuş yufkadan mı yapıyorsun biraz daha detaylı versene şunun tarifini ben 2-3 tane normal böreklik yufkadan yapıyom tavaya döşeyip normal börek gibi oluyokurutulmuş yufkalar varya suda ıslatıyosun hani onlar
canan sen hep karbonhidrat almışsın canım yaa fasülye de karbonhidrattan sayıyor benim diyetisyenim onun yerine salata yapıp yeseydin yada cacık biraz spora asıl bariiöğlen 5 kaşık bulgur plavi 5 kaşık dünden kalan fasülyeden ve 5 kaşıkta makarna yedim.. çok gibi görünsede hepsi sade ve yağsız o nedenle içim çok rahat..
bol su içip beşibiryerdeye devam :)
funda bacım yapma kahvaltı bak bağırsakların kuruyacak en azından çorba falan içseydin yaaOff nolacak halİmİz
ÖĞlen kahvaltı yaptım yİne
şebom ben de ayunı şeyleri söyledim bende öğleyin çıktım 1 saat yürüyüş yaptım ama canım çıktı bir uyku bastırdı ki sormayın bi de susadım ama dikkat etmem lazım bakalım yarın kontrolüm var ne olacakeğer pilav yada makarnanın biri salata yada yoğurt olsaydı problem olmazdı ama 10 kaşık karbonhidrat 1 tabaktan fazla.. birde fasulye:=)) ekmek yokdu dimi canan:=)))))))
akşama telafi edersin bencede , akşam sadece elmayla nasıl dayanıcak, salata yada çorba yesen?
banucum sen kurutulmuş yufkadan mı yapıyorsun biraz daha detaylı versene şunun tarifini ben 2-3 tane normal böreklik yufkadan yapıyom tavaya döşeyip normal börek gibi oluyo
k
Beci geçmiş olsun.. Midende ne var ben gastritten ölüyorum bende dün gece rahatsızlandım. Uykusuzum, yorgunum
Menülerin çok güzel, yürüyüşe devam edebiliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?