kızlar bu arada fikrim için hasret hariç kimse bişe demedim katılan katılmayan yokmu bir yorumu olan ?
fundacım canım ilk önce derin derin soluk alıp iki bardak su iç... ve beynine deki ben aç değilim bu kadar dün neler neler yedim hemen böyle midemi yakmana izin vermeyeceğim de kız ona sositososito
sonrada öğlen ne yersen senin kilo vermende yardımcı olur sana eksi değil artı şey kazandırır onu düşün..
bence imkanın varsa porsiyonunu düşür ekmek kesinlikle yeme iki üç kaşık yemek ye ardındanda şeker ihtiyacın için bir meyve ye ... eminimki doyacaksın... biz yemeye alışkınız beynimiz hep istiyor yemek konusunda gözümüz aç ne yazıkki zaten bu kilolarda bunun için :çok üzgünüm: önce beynimize söz geçireceğiz sonrada bünyemize..
şunu bileceğiz çok yemek bizi daha fazla doyurmaz.. sadece pişmanlıkgetirir..
birde peyganber efendimiz bir hurma yermiş gün boyu yemek olmayınca hurmanın tüm besin değerlerini vucuda depoladığı buün bilimsel olarak kanıtlanmış
yemek sofrasından kalkarkende asla midesi tıkabasa dolu kalkmazmış....
şöyle demiş peygamber efendimiz midenizi 3 bölüme ayırın demiş:
1- 3te 1 i su için
2- 3 te 1 i yemek için
3- 3 te 1 i hava için
biz ne yapıyoz hepsine yemek Allah ne verdiyse..
inşallah canımHadİ bakalım Şahnur İnŞallah bÖyle devam edersİn
memnun oldum cananslm şehnur ben canan..
yazdıklarını okudum ve evet umutsuzluğa kapılmamalısın.. hepbirikte elele verecez bu kiloları ......yetrki isteyelim ve bu istek doğrultusunda çabalayalım...
baklavadan az yemende gerçekten çok iyi olmuş :lepi:alkisalkisalkis
selam kızlar
şahnur hoşgeldin canım
kızlar bu hafta sonu bende biraz kaçırdım c.tesi iftar yemeği verdim (20 kişilik ) pazarda iftara yemeğine davetliydim sonuç pazartesi +1 kg offf yaa
kızlar çoğumuz evde değiliz ve planlara uyamıyoruz anladığım kadarıyla ama genede elimizden geldiğince paylaşım yapalım tek bir lokmayı bile hasap edelim birbirimizi kontrol edelim elimizden geldiğince .. en azından sabah kalkınca bugün zindeyim ve hafifim akşam yatarken daha hafif olacağım diyelim...
bu arada bende bu takımda olmaktan çok mutluyum kızlar hepiniz çok iyisiniz inanın iyiki varsınız
Şahnur ayrıldığın zamanki kg.nu bulacağız bir ara cuma sonuçlarına bakarım.
yasemin iyi beklemişsin brokoliyi arada kaçırmamışsın ben bazen öyle olurum(
Ya baklava muhabbeti aklıma ne getirdi, benim eşimin tarafı antebe dayanır. Gecen işyerinde arkadaşlarla oranın yemeğinden baklavasından konuştuk, hatta kargoyla geliyor dedik. Bugün o fikir hortladı(kaynağı ben değilim ) bu hafta baklava isticez( Bende bari o günlerde iftara misafir alayım 2 gün üst -üste.. Yoksa 1 kiloyu tek başıma 3 günde yeme kapasitesine sahibim (
Şahnur ayrıldığın zamanki kg.nu bulacağız bir ara cuma sonuçlarına bakarım.
yasemin iyi beklemişsin brokoliyi arada kaçırmamışsın ben bazen öyle olurum(
Ya baklava muhabbeti aklıma ne getirdi, benim eşimin tarafı antebe dayanır. Gecen işyerinde arkadaşlarla oranın yemeğinden baklavasından konuştuk, hatta kargoyla geliyor dedik. Bugün o fikir hortladı(kaynağı ben değilim ) bu hafta baklava isticez( Bende bari o günlerde iftara misafir alayım 2 gün üst -üste.. Yoksa 1 kiloyu tek başıma 3 günde yeme kapasitesine sahibim (
ya baklava muhabbeti aklıma ne getirdi, benim eşimin tarafı antebe dayanır. Gecen işyerinde arkadaşlarla oranın yemeğinden baklavasından konuştuk, hatta kargoyla geliyor dedik. Bugün o fikir hortladı(kaynağı ben değilim ) bu hafta baklava isticez( bende bari o günlerde iftara misafir alayım 2 gün üst -üste.. Yoksa 1 kiloyu tek başıma 3 günde yeme kapasitesine sahibim (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?