Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu arada fikrim için hasret hariç kimse bişe demedim katılan katılmayan yokmu bir yorumu olan ?

canim ben yzayim bari bugünkü planimi suana kadar kahvaltim disinda bir yesil elma ve turp yedim öglene yogurtlu brokoli aksamada lahana caorbasiyla yesil salata yemeyi planliyorum aciktikcada yesil elma ve turp havuc salatalik gibi sebzeleri yicem su suan icemiyorum diyete basladigim ilk gpnlericemem zaten ins ilerki günlerde icerim zaten carsamba fitnsse basliyom bakalim

selam kızlar
şahnur hoşgeldin canım
kızlar bu hafta sonu bende biraz kaçırdım c.tesi iftar yemeği verdim (20 kişilik ) pazarda iftara yemeğine davetliydim sonuç pazartesi +1 kg offf yaa

Canancım sana katılıyorum ama bende ramazan da pek uyamıyorum maalesef.

Ama ramazandan sonra belli bir listeye uyma planım var bana uyar....

pimpirikli ben senin teklifini pek uygulayamıycam gibi geliyor.nerde nezaman ne yediğimiz belli olmuyo.aniden annemler çağırıyo.yada birileri geliyo.yani liste pek tutmaz.ama yinede denerim.

canannn çok haklısın canım ne iyi oldu senin bizim takıma gelmen:)
diğer teklifine gelince benim plan yapıp yapıp uymamakta üstüme yoktur o yüzden bişey diyemicem ama yapabilenler yapsın tabi aslında iyi fikir

bu arada öğlen kahvaltı yaptım beyaz ekmeğim küçük köşesiyle

Canacım aslında yehniden birşeyi ele almak, takip etmek konsunda hak veriyorum.
Ama bende çalıştığım için hergün ne yiyeceğim hiç belli olmuyor.
Fakat yediklerimi yazarak sorumluluğumu yerine getirip kaçamak yapmam.

Sabahkini yazmıştım. Öğlen 3 grissini, cherry doamtes ve tulum peyniri yedim.

Akşamı hafif geçirip birde yürüyüş yaparsam günü iyi kapatmış olurum heralde.

selam kizlar be oglumu aldim geldim simdibrokolimi hasliyorum buraya yazdigimin disinda birsey yemedim ama karnim guruldamaya basaldi brokoli olana kadar sabretmeliyim :)

kızlar çoğumuz evde değiliz ve planlara uyamıyoruz anladığım kadarıyla ama genede elimizden geldiğince paylaşım yapalım tek bir lokmayı bile hasap edelim birbirimizi kontrol edelim elimizden geldiğince .. en azından sabah kalkınca bugün zindeyim ve hafifim akşam yatarken daha hafif olacağım diyelim...

bu arada bende bu takımda olmaktan çok mutluyum kızlar hepiniz çok iyisiniz inanın iyiki varsınız

Hadİ bakalım Şahnur İnŞallah bÖyle devam edersİn
inşallah canım

memnun oldum canan
valla eskiden olsaydı götüürdüm 3-4 dilim yerdim ama şimdi hiç canım istemiyor

selam kızlar
şahnur hoşgeldin canım
kızlar bu hafta sonu bende biraz kaçırdım c.tesi iftar yemeği verdim (20 kişilik ) pazarda iftara yemeğine davetliydim sonuç pazartesi +1 kg offf yaa

deryacım bende öyle olurdum artık tartı yavaş yavaş aşağı inmeye başladı

canan ben 1 gün öncesinden hazırlıyorum ertesi gün ne yiyeceğimi ben bu plan işine uyabilirim çok nadir öğle yemeklerim uymaz şimdi ramazan olunca o da sorun olmuyor iftarları da 1 gün önceden hazırladığım için ne yiyeceğim belli oluyor

şebo canım nasıl olcak beim takıma girişim kilo olayı falan eski kilomla cuma günki kilomu mu baz alacaz o zaman bayaa bi eksiye düşer yüzdemiz

Şahnur ayrıldığın zamanki kg.nu bulacağız bir ara cuma sonuçlarına bakarım.

yasemin iyi beklemişsin brokoliyi arada kaçırmamışsın ben bazen öyle olurum(

Ya baklava muhabbeti aklıma ne getirdi, benim eşimin tarafı antebe dayanır. Gecen işyerinde arkadaşlarla oranın yemeğinden baklavasından konuştuk, hatta kargoyla geliyor dedik. Bugün o fikir hortladı(kaynağı ben değilim ) bu hafta baklava isticez( Bende bari o günlerde iftara misafir alayım 2 gün üst -üste.. Yoksa 1 kiloyu tek başıma 3 günde yeme kapasitesine sahibim (

evet canim ya kötü oluyo bende bekledim ama sogumasini bekleyemedim :)

amanınnnn alarmlar çalıyor bir kilo baklava yı eritmek için neler yapmak lazım acaba kilometrelerce koşmak yürümek ip atlamak.... yetermiCADIARZU yetmez delikafaduldendelikafadulden... o nedenle bunca yorgunluk çekmemek için şebnemcim yemeyeceksin... dağıt aparmandakilere iş yerindeilere eşine yedir bolca ama sen uzak dur elinden geldiğince....vereliniortak

benim bebişim yok şebnemcim henüz daha kpss yi kazanamadım yeni evliyiz tek maaş falan derken kaldı çocuk.. aslında çok istiyorum böle 4-5 tane olsun arkalarından koşturayım hep yaramazlık yapsnlar tuahaf istekler ama öle istiyorum işte ama bu devirde zor onuda biliyorum.. hayırlısı bakalım... birde tabii kilo durumu var doğurmadan bu kilodayım doğursam kaç olurum allah bilir... annem 47 kilodan 97 ye çıkmış zamanında delikafadulden o nednele önce bir kilo vermek lazım maddiyattan çok bu önemli

ahaaaaa aynı ben:)))

canancım allah gönlüne göre versin canım

hadi iyi akşamlar kızlar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…