Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın herkese..
bu sabah nedense hiç bir şey yemek istemiyorum böle bir halsizlik bir yorgunluk var üzerimde ...beşibiryerde çayımı demleyeceğim şimdi ve zorda olsa bişeler atıştırmayı deneyeceim ..

Günaydın şekerler.

Dün çok yorgundum yürüyüş yapamadım zaten eşimde yoktu.

Yemeği hafif atlattım. fakat bir gün önceden kalan paklavaya yenildim((

Allahtan bitti sabah tartıda aynıydım en azından:=)

herkeze günaydınn
beci ve şebnem çok geçmiş olsun bilirim mide sancısını

akşam 1 tabak mercimek çorbası 3 tane kornişon turşu ve tost mak yaptığım tavuktan az yedim
sahurda eşime çökelek yağlamıştım ondan bi çatal aldım ve çay
sabah kahvaltı etmedim tabiki

yarından çok tırsıyorum ne zamandır tartılmadım ben yaaa

selamlar,

:teytey::teytey::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt kurtuldum snuda 7 lerden kirtuldum sabah tartiya ciktigimda artik 7lri göstermiyordu inanamadim bi kac kere ciktim ve sonuc evet artik 7 ler cikti hayatimdan birdahada geri gelmiycekler innnssss

sabah oglumugötürdüm ufakliga mama aldim eve geldim klasik kahvaltimimi yaparken tlf caldi ve suan hala kahvaltimi bitirmeye calisiyorum bu arada sonuda icebilecegim bir yesil cay bulabildim vanilya aromali onuda iciyorum hepinizi öpüyorum cok mutluyum ben ya Allahim ins bozulmaz bu mutlulugm ve iszede nasip olur

beci ve sebnem gecmis olsun canlarim

pimpirikli canim sende dikkat et kendine hastmai oluyorsun acep

yasemin çokk sevindim adına, azmin elinden bişey kurtulamıyor işte. bravo arkadaşım.

Derya ve Banu niye tırstınız o kadar :=)) Sürpriz mi var:=)

yasemin çokk sevindim adına, azmin elinden bişey kurtulamıyor işte. bravo arkadaşım.

Derya ve Banu niye tırstınız o kadar :=)) Sürpriz mi var:=)

evet canim kurtulmuyor hakketen varya suan icim kipir kipir cok neseliyim sanki 55 kiloolmusum gibi bi mutluluk var icimde gerci bu duygulari pazartesiden beri yasiyorum sanirim bu sefer gercekten inandim 55 olacagima hep esimin karsina degismis bir halde cikacagim günü hayal ediyorum acayip bir mutluluk veriyor bana korksun artik bu kilolar benden :))

aslinda sizede hadi toparlanin demek istiyorum ama daha pazartesine kadar bende karamsarlik icinde oldugum icin bisey diyemiyorum ama en icten dileklerimle istiyorum siiznde azminizin geri gelmsini ama suda bir gercek mutlu olunca insan daha bi azimli oluyo benim mutlulugum kaynagi belli,araba alicagimi ögrendigim günden beri cok mutluyum azmiim geri gelmesinde bu mutlulugun payida büyük tabi ins sizde en kisa zamada yakalrsiniz eski azmini cok yürekten diliyorum bunu

yasemincim valla çok sevindim bu işe.....

orticim dün uğramadım moralim çok bozuktu... kendimi çok şiş hissediyordum moral sıfırın altındaydı yani.... bugün daha iyiyim... kendi kendimle konuşuyorum.... işin işinden çıkamıyorum... bir şekilde ya olucak ya olucak.....yarından itibarende oruç tutucam inşallah...

bu saate kadarda ay sonu raporlarıyla uğraştım... bitti çok şükür......

hadi bakalim esra basaracaksin sana güveniyorum,orocunuda ALlah kabul etsin ins

kızlar ben hala birşey yemek istemiyorum.. ay bir tuhafım bir elma yedim yeşil çay içtim birde eti form yedim zorla ayy bana bişeler oldu şimdiye kendimle savaşıyor olmam lazımdı yeme canan içme canan diye... ben bir türlü denge tutturamayacakmışım gibi geliyor ya yemek istemiyorum yada çok yükleniyorum.. ayyy benim sonum ne olacak böleeeeeeee
amannnnnnnn offfff puffffffff cufffffff ....
sanırsam umutsuz bir zaman dilimi içine girdim bir anda ... bunalımdayım sanki beni dövmüşler de bir köşeye bırakmışlar gibiyim...
bugün ne oldu bana bilmiyorum ama hep karamsar bakıyorum olaylara ...
tartıdada kilo almamışım hala 68 ama mutlu olmadım neden ...
aslında hep şu kpss stresi yüzünden gibi geliyor bana kızlar dua edin kazanayım şu sınavı ne olur...
evde oturup pineklemek istemiyorum.. ders çalışmak istemiyorum birdaha yaww ömrüm boyunca habire çalıştım yeter diyesim geliyor artık ve daha yolun başındayım 1 sene ders çalışmam lazım gene... ve bu sene sadece 106 türkçeci aldılar seneye dahada düşecek gibi ((

kafanızı şişirdim biliyorum ama içimden gelenleri dökmek istedim bir anda (

öğlen 1 tabak taze fasulye+2 kaşık yoğurtlu makarna+ 3l okma pide+karpuz
yedim
ben dün akşam annemlere yürümüştüm şimdi hatırladım.25 dakika yokuş yukarı

kızlar topa tutmasın diye özeline attım bide etkilenip acıkıp yemek isteyen olur diye

tamam canım bakarım

kızlar bugün tartı günümdü dr a gittim vucüt + kulak akapunkturu yaptı yorgunluk giderici sakinleştirici vs vs acaip relax vaziyetteyim gecen hafta regli iken 70,8 çıkmıştım bugün 69,4 çıktım akşam üzeri aç karna kıyafetsiz 68 civarındayım tam sonucu bu akşam bakar söylerim umarım sizlerde de düşüş olmuştur valla kızlar uzun süredir kk ya girmeyince arada bi unutuyom kk ya girmem gerektiğini

pimpirikli sıkma canını arada bir böyle depresif düşünceler geliyor insana

yasemin tebrikler canım hadi bakalım devamı da gelecek inşallah

neyse kızlar şimdilik benden bu kadar

Canan hadi toparla kendini...... (diyene bak.. -tatlicadiarzu- )
Ben ne zamandır depresif depresif dolaşıyorum seni çok iyi anlıyorum inşallah çabucak atlatırsın bu hali....

aaaaaa olmadi ama bu simdi canim daha 2 gün öce yazdigin mesajlari oku ve kendine gel lütfen sakin girme bu karamsarliga sonra bidaha gri cikmasi cok zor oluyo ( tecrübeyle sabittir) topla kendini bi an önce lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…