yarından çok tırsıyorum ne zamandır tartılmadım ben yaaa
yasemin çokk sevindim adına, azmin elinden bişey kurtulamıyor işte. bravo arkadaşım.
Derya ve Banu niye tırstınız o kadar :=)) Sürpriz mi var:=)
yasemin çokk sevindim adına, azmin elinden bişey kurtulamıyor işte. bravo arkadaşım.
Derya ve Banu niye tırstınız o kadar :=)) Sürpriz mi var:=)
yasemincim valla çok sevindim bu işe.....
orticim dün uğramadım moralim çok bozuktu... kendimi çok şiş hissediyordum moral sıfırın altındaydı yani.... bugün daha iyiyim... kendi kendimle konuşuyorum.... işin işinden çıkamıyorum... bir şekilde ya olucak ya olucak.....yarından itibarende oruç tutucam inşallah...
bu saate kadarda ay sonu raporlarıyla uğraştım... bitti çok şükür......
kızlar topa tutmasın diye özeline attım bide etkilenip acıkıp yemek isteyen olur diye
kızlar ben hala birşey yemek istemiyorum.. ay bir tuhafım bir elma yedim yeşil çay içtim birde eti form yedim zorlaayy bana bişeler oldu şimdiye kendimle savaşıyor olmam lazımdı yeme canan içme canan diye... ben bir türlü denge tutturamayacakmışım gibi geliyor ya yemek istemiyorum yada çok yükleniyorum.. ayyy benim sonum ne olacak böleeeeeeee
amannnnnnnn offfff puffffffff cufffffff ....
sanırsam umutsuz bir zaman dilimi içine girdim bir anda ... bunalımdayım sanki beni dövmüşler de bir köşeye bırakmışlar gibiyim...
bugün ne oldu bana bilmiyorum ama hep karamsar bakıyorum olaylara ...
tartıdada kilo almamışım hala 68 ama mutlu olmadım neden ...
aslında hep şu kpss stresi yüzünden gibi geliyor bana kızlar dua edin kazanayım şu sınavı ne olur...
evde oturup pineklemek istemiyorum.. ders çalışmak istemiyorum birdaha yawwömrüm boyunca habire çalıştım yeter diyesim geliyor artık ve daha yolun başındayım 1 sene ders çalışmam lazım gene... ve bu sene sadece 106 türkçeci aldılar seneye dahada düşecek gibi ((
kafanızı şişirdim biliyorum ama içimden gelenleri dökmek istedim bir anda(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?