Sitesine bi bak canım bilgi almak istiyorum yaziyo ya arıyorlar numarani bırakınca kan icin kit gonderiyolar ve yurt dışında yapiliyomus. York testide deniyo belki sen daha kolay yaptirirsin yurtdışında yaşadığın için sonuç için 15 gün bekledim ben.Kız bilmediğim şeyi denemek istemedim sonra farklı bir etkisi olur diye :)))
Ya bu testi bende yaptırmak istiyorum da nerde yaptıklarını bilmiyorum. Üzülme canım sonuçta sana iyi gelmeyen şeyleri hayatından tamamen de olmasa çıkarman gerekecek. Sağlığın ve kilon açısından en iyisi.
Çok sağol canım, mutlaka araştıracağım. Böyle bir imkan varken yaptırmamak saçmalık olur bence. Sonuçta sana neyin yaramadığını öğreniyorsun, dolayısıyla herkese tavsiye ediyorum.Sitesine bi bak canım bilgi almak istiyorum yaziyo ya arıyorlar numarani bırakınca kan icin kit gonderiyolar ve yurt dışında yapiliyomus. York testide deniyo belki sen daha kolay yaptirirsin yurtdışında yaşadığın için sonuç için 15 gün bekledim ben.
tamam canım sağol :)Araştıracağım balım bilgilendiririm sizi de eğer faydalı birşeyse :)))
Normalde 900 tl imiş canım saglikciyim deyince 590 tl dediler.kızlar kaça yaptırılıyor bu test
merak ettim pahallı değilse bende yaptırayım
kankiciğim çokkk sevindim senin adına maşallah darısı benim başımaKizzzllllaaaarrrr bunun adi mutluluk :))
Dun regl olunca 700gr birden gitmis resmen of keske bugun olsaydi tarti gunuEki Görüntüle 1463106
çok pahallıymış canım yaNormalde 900 tl imiş canım saglikciyim deyince 590 tl dediler.
Bende uzun zamandır bakiyodumda kiyamiyodum o kadar paraya inşallah sonuç iyi olurda değer verdigim paraya.çok pahallıymış canım ya
kıyamam o kadar paraya
hazır sakin iken sizlerle menümüde paylaşayım
sabah 8,00
1 yumurtalı menemen
1 dilim ekmek
öğlen 12,00
taze fasulye
3 yk kuskus
akşam 18,00
etli türlü
4 yk pilav
yoğurt
gece elma
2 lt su
spor olmayacak
squat ın dinlenme günü çünkü
Güzel olmuş akşam az yemeyi birde ben basarabilsem keşkeSlm kızlar bugun dugun hikayesi cekimim vardi ugrayamadim
Bugun ku menum
Sabah 09:00
6 yk kahvaltilik gevrek
Yarim bardak sut
Oglen 14:00
Ince 1 dilim pizza
3 yk kisir
Yesil salata
Aksam 19:00
1 buyuk bardak ilik sute 2 tatli kasigi yulaf kepegi ve tarcin karistirip ictim
gunboyu kosturmali gecti
leslie 3mile tamamladim
50 sumo squat yaptim
1,5 lt su ictim.
disarda olunca su icimim azaliyor wc ihtiyacindan :)
Bütün gün sıvı almayı doktormu önerdi canım işe yarar muhtemelen.menüm..
sabah 7.00
2 kuru kayısı
8.00
1 bardak kiraz saplı form çay
9.00
1 büyük bardak ayran
10.00
1 kupa filtre kahve
12.00
1 kivi
saat 15.00
6 adet ızgara tavuk kuşbaşı(küçük küçük)
az salata,1 bardak ayran
saat 17.00
kahve
2 litre su
80 squat,40 mekik,100 zıplama,20 jumping jack
kızlar tamamen sıvı tüketcektim tüm gün ama dışarı çıkınca ayak uydurmak zorunda kaldım ortama,bi de malum tuvalete gitmek artık kabus olduğundan yemek bile istemiyo canım
bu arada çok uğrayamıyorum vakit bulduğum an uzanıyorum onun dışında da sancılı geçiyo..şişlik hissi hala geçmedi
Akşam geç olmuş ama az yemişsin ama öğlen çerez çok olmuş. Sağlıklı değil pek.Sabah 10:00
1yumurta, 2dilim pastirma, 2dilim tam b. Ekmek,turp
Oglen 14:00
2avuc kabak cekirdegi, 1avuc antep fistigi, 1avuc cekirdek bide biscolata gofretlerden
Aksam 21:00(anne baba zoruyla)
3-4catal makarna, 2cagla, 2catal salata
2lt su
1fincan papatya cayi
1fincan biberiye cayi
Yarim saat yürüyüş
20squat
50jack
Sacma sapan bi menu oldu yarin boyle olmamasi icin ugrasicam kizlar
Günaydın digcem diyemiyorumm bu saate insann utanıyor haha :) ama gececilik boyle biseyyy .. bende hayirlii gunlerr diyimm ozamann :)) Bugün kayinvaldeme gidicemm menüme yansiya bilir haha kayinvalde evinde diyet olmazmiss .. herseyden azar azar artikk yapcak bisey yok
Şu hafta sonlarını diyet açısından hiç sevmiyorum düzensiz oluyor ve maalesef ki kaçamaklı iyimi çalışıyorum evde olsam kim bilir daha kaç kilo olurdum
canım doktorun önerdiği şeyleri hayatım boyunca hiç yapmıyodum ama bu diyet süresince butun söylediği şeyleri yapmaya başlamışım farkında olmadan fast food yeme dedi,kuru kayısı,bol sebze,en az 2 lt su..bol hareket bi de...bu süreçte bu hastalık çoK garip geldi bana o yüzden..benim biraz korkudan menüm böle oldu ya..şimdi bi diyet yoğurt (activia) yemeyi düşünüyom yoksa açlıktan bayılcamGüzel olmuş akşam az yemeyi birde ben basarabilsem keşke
Bütün gün sıvı almayı doktormu önerdi canım işe yarar muhtemelen.
Akşam geç olmuş ama az yemişsin ama öğlen çerez çok olmuş. Sağlıklı değil pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?