Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugün pirinç lapası diyetini uyguluyorum, bakalım inşallah faydalı olur da yarın güzel bir sonuçla karşılaşırım. Iki bardak pirinç haşladım, saat 12 de anca kahvaltı yaptım ve hala 1 saattir lapanın yarısını yemeğe çalışıyorum :) çok doyurucu ve mideyi dolduruyor. Tadına gelince ben beğendim :)

Güzel sonuç alırsan bende uygulayayım cnm. 2 gün yapamamıştım bir keresinde. 1 günlük uygulanır mı ki? Nasıl hazırladın pirinç lapasını anlatırmısın? Bu arada spor gerçekten çok büyük rol oynuyor. Ne güzel böyle motive edici sözler duymak çevreden .

İnşallah canım bu sabah tartıldım 67,9 çıktım (7 yi gördüm sonunda ) yarın sabah da tartıldıktan sonra bildirim yaparım. Sende ona göre karar verirsin. Normalinde iki gün uygulanıyormuş ama bende 1 gün yapacağım, kilo alanlarda olmuş o yüzden 1 gün denemek yeterli.

2 çay bardağı pirinçi 5 çay bardağı suyla haşladım, içine 2 çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı kırmızı biber, yarım çay kaşığı karabiber attım. Sen damak tadına göre baharatlar kullanabilirsin. Ilk öğün için salata gibi hazırladım gayette iyiydi daha yeni bitirdim 1,5 saatte

Kankim çatal okkalımıydı yoksa ucundan mı alıyordun pastayı haha
2,5 lahmacunu götürmüşsün ama 1 saat tempolu yürüyüş yaptıysan süpersin Manken olucaz mankennn
haha vallah dayanamadim kankim normalde bitane yiyecektim .. 8. aya kadar ben 65 olmam lazimm yoksa kaffayi yerim ahaha

canım bence incelmek kilo kaybetmekten kıymetli
çünkü incelmen demek yağ kaybediyorsun ve kas yapıyorsun demek
ne kadar çok kas o kadar hızlı bazal metabolizma ve sonrasında daha hızlı ve kolay kilo kaybı
ben spor salonuna giderken 5 er cm incelipte kilo alanlar vardı.hocamız o kıza daha da kilo alacaksın ama daha fazla inceleceksin diyordu(hem beslenme programı hem spor koçluğu yapıyordu ona)

Haklısın canım önemli olan yağ kaybı ve sıkı bir vücut. Ben bu hafta ölçülerimi alırım geçen haftayla kıyaslarım bakalım bir değişiklik varmı.

Kizlar nasilsiniz bakim? ozluyorum yazamayinca yaa,bugun gatet iyi gittim cok da az yedim spiru da yaptim ama tabi bu saat oldu aciktik bve klasik pazar gunu sonu esim keyif yapacakmis ne kadar az yiyomusuz artik towbeee..kendine yemek soledi bn de 1 lahmacun soyledim simdi gelecek...tabi tartistim baya niye bu saate kadar bekledin diye,gicigimayapiosun diye..bi ara narin mi yazmisti bnm esim diyete basladigimda ewi abur cubur dolduruyo diye ayni durumdayim yaa,surekli bise cikariyo karşıma. .birazdan menumu yazinca daha iyi anlicaksiniz beni.. ; (

Işin gerçekten zor canım. Bence eşini al karşına sakin sakin konuş, ona zayıflayınca daha mutlu olacağını dolayısıyla onu da daha mutlu edeceğini anlat. Belki o zaman seni bu süreçte destekler?

bugünkü menüm
Sabah 9:00 2 yumurtalı omlet, 2 yulaflı gevrek labneli, yeşil çay
Öğle 12:30 1 kase yoğurt 2 yk müsli
Akşam 15:30 tonbalık salatası
17:00 1 kase yoğurt 2 yk frambuaz
Gün içinde 2 l su 2 yeşil çay
Spor 40 dk koşu bandında yürüyüş 4,5 km/h 15 dk pilates Ebru Şallı

Bugünkü menüm

Sabah mı desem öğlen mi desem bilemedim :) 12:00
1 bardak pirinç lapası
Salata tarzında hazırladım. Marul, salatalık, kırmızı biber ve 5 ceviz ile karıştırdım. Tadı iyiydi ve beni bu saate kadar tok tuttu.

Akşam 18:00
6-7 yk pirinç lapası (bir sürü arttı, daha fazlasını da içim almadı)
1 yk brokkoli graten

Pirinç lapası diyetini uygulamak isteyenlere tavsiyem:
-lapayı imkanınız varsa taze hazırlayın, ben 2 çay bardağını bile bitiremedim ki normalinde günlük 3 çay bardağı ön görülmüş)
-sade baharatlı tadı pek hoş olmuyor birşeyler ile karıştırıp yiyin

1,5 lt su
Spor: henüz yapmadım ama yürüyüşe çıkacağım 1 saat

ben kendimi ölçmeyi unutuyorum ya
ama kıyafetlerimden belli oluyor inceldiğim
Ben göğüs/bel/kalça/üst baldır/ve kollarımın ölçüsünü aldım geçen hafta. Sabahları ilk kalktığımda hafif hissediyorum, ay darısı başıma inşallah bende görürüm kıyafetlerimin bollaştığını perim

Kızlar geçmişe bakamadım sabah selam verdikten sonra şuana kadar biraz sıkıntılı bir hafta sonuydu Rabbim kötüsünden korusun.oğlum anneannemde çok aksiydi eşimde uzun zamandır geçmeyen öksürüğü daha çoğaldı resmen öksürük krizine giriyor sonra dışarı çıktık ne oldu anlamadık oğlum kolunu tutarak ağlamaya başladı doktora gidecektik ama ara ara ağlıyor sizce ne olabilir enson düştü ama kolunun üzerine değil düştükten sonra babasına verdim ne oldu anlamadım

aynen canım ben yazmıştım her defasında aynı şeyi yapıyor bir yandan da dikkat etmelisin diyor anlamadım bu adamı

ben kendimi ölçmeyi unutuyorum ya
ama kıyafetlerimden belli oluyor inceldiğim
Ay çok güzel bir duygu :)) ama ölçülerini al perim, arada ki farkı görünce daha da mutlu oluyorsun :)

Harika olmuş canım

Sana küçük gelen eski kıyafetlerin varsa onları dene bir zaman sonra :) tekrar olduklarını görünce daha da motive olacaksın :)

Geçmiş olsun canım, belki oğlunun kolu çıkmıştır? Muhakkak bir doktora gösterin, yavrucak boş yere acı çekmesin.

hareket ettirmiyorsa büyük ihtimal çıkıktır
hareket ettiriyor ama ağlıyorsa kırıkta olabilir
bi doktorun görmesi faydalı olacaktır

Dr'a götür cnm, öyle ara ara ağlıyorsa illaki var bir ağrısı geçmeyen.. Aklıma şu da geldi, kazağının kolunun iç tarafına bak belki bişeyler batıp rahatsız ediyor olabilir..

Ebrulim canım saklıyorum 34 beden kot pant. onuda rahatça şakk diye çekmek nasip olur inşallah. Ama şimdikilerden üstüme olupta fermuarı kapanmayan vardı onu denerim bak güzel fikir.
Gruba katılmamdaki bir etken de butikte beğendiğim uçuk pembe kot pant. oldu. Ay çekiştiriyorum banamısın demedi
34 olayım atarım fotoğrafımı buraya inş.

De
hareket ettirmiyorsa büyük ihtimal çıkıktır
hareket ettiriyor ama ağlıyorsa kırıkta olabilir
bi doktorun görmesi faydalı olacaktır
devamlı ağlamıyor özellikle kolunu bir şeye tam uzatacaksa kırık olsa sürekli ağlamaz mı mesela çizgi film izlerken ağlamıyor birden yüzü acıyor gibi olup ağlıyor

benimde öyle atmaya kıyamayıp zayıflayınca giyerim dediğim kıyafetlerim var, inşallah senin dediğin gibi nasip olur da tekrar giyeriz gülüm :) 4 gözle resmini bekliyorum, inşallah biran önce ulaşır istediğin kotu alırsın :-*

De
devamlı ağlamıyor özellikle kolunu bir şeye tam uzatacaksa kırık olsa sürekli ağlamaz mı mesela çizgi film izlerken ağlamıyor birden yüzü acıyor gibi olup ağlıyor
Bence bekleyip zaman kaybetmeyin canım. Biran önce götürün ki çaresine bakılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…