İnşallah 7 yi bir kere hayatından çıkarmışken bir daha hayatına sokmazsın gülüm :)evet kuzum ya sabah bende şok oldum :) Konya'lılara sürpriz
saol tatlım sayenizde hep :) inşallah bida hiç dönmem 7lere :)
canım soylemısler zaten ama ben de cevap verıyım adaçayı. bizde de var limonlu içerim hep :)
200 jack 100 ip atlama ve 25 mekik yapıldı bileeeeeeeeO zaman 100 jumping jack 20 mekik gelsin sana ceza
nerden buldum canımİnşallah 7 yi bir kere hayatından çıkarmışken bir daha hayatına sokmazsın gülüm :)
Ada çayı değilmiş kızlar calba otu diye birşeymiş :)
200 jack 100 ip atlama ve 25 mekik yapıldı bileeeeeeee
Bir ablam Türkiye'den yeni geldi, kendi köylerinde yetişiyormuş bu bitki. Balıkesir tarafından geldi yani...nerden buldum canım
biz dağ adacayı sandık
Ooo azla yetinmemissin bende insafliymisim fazlasıyla200 jack 100 ip atlama ve 25 mekik yapıldı bileeeeeeee
biz elticigimle hep dip dibeyizz haha ayni binada oturduugumuz icinn
Ay insallah canim ya gelmesin bida 7ler :)İnşallah 7 yi bir kere hayatından çıkarmışken bir daha hayatına sokmazsın gülüm :)
Ada çayı değilmiş kızlar calba otu diye birşeymiş :)
Ben olsam hemen icerdim bitkilere zaafim var resmenHarika
Bir ablam Türkiye'den yeni geldi, kendi köylerinde yetişiyormuş bu bitki. Balıkesir tarafından geldi yani...
Bilmediğim için içip içmemek arasında gidip geliyorum biraz
süper bide bunun ustune bu hafta zayiflarsinn haha ohooo :)) haftaya cumaya kadar tarti derdin olmicakk:))Kizzzllllaaaarrrr bunun adi mutluluk :))
Dun regl olunca 700gr birden gitmis resmen of keske bugun olsaydi tarti gunuEki Görüntüle 1463106
araştır istersen neymiş neciymişHarika
Bir ablam Türkiye'den yeni geldi, kendi köylerinde yetişiyormuş bu bitki. Balıkesir tarafından geldi yani...
Bilmediğim için içip içmemek arasında gidip geliyorum biraz
akşam biraz daha hareket yaparım sinirliyim bugün sinirli olunca fazla spor yapıyorumOoo azla yetinmemissin bende insafliymisim fazlasıyla
Ay insallah canim ya gelmesin bida 7ler :)
Ben olsam hemen icerdim bitkilere zaafim var resmen
http://pinner.com.tr/
Test yaptirmistim sonucu geldi çok üzüldüm elma ve sarımsak için intoleransim varmış ve şeker pancarı ,koyun sütü ve nohut da var.
Şekeri tamamen hayatimdan cikartmak için bahane oldu ama elmayı çok seviyorum.
Araştıracağım balım bilgilendiririm sizi de eğer faydalı birşeyse :)))araştır istersen neymiş neciymiş
akşam biraz daha hareket yaparım sinirliyim bugün sinirli olunca fazla spor yapıyorum
Yapışık ikiz gibiyizbiz elticigimle hep dip dibeyizz haha ayni binada oturduugumuz icinn
Ooo işin zor canım, görümcemiz geldiği için annem şimdi döktürmüştür. ALLAH yardımcın olsunGünaydın digcem diyemiyorumm bu saate insann utanıyor haha :) ama gececilik boyle biseyyy .. bende hayirlii gunlerr diyimm ozamann :)) Bugün kayinvaldeme gidicemm menüme yansiya bilir haha kayinvalde evinde diyet olmazmiss .. herseyden azar azar artikk yapcak bisey yok
sen gelmicenmii ??Yapışık ikiz gibiyiz
Ooo işin zor canım, görümcemiz geldiği için annem şimdi döktürmüştür. ALLAH yardımcın olsun
Kaçta gideceksin ki? Benim evde işlerim var canım onları bitirmeden gitmem. Zaten yürüyüşe çıkmak istiyorum akşam, olmazsa yürüyerek giderim :)sen gelmicenmii ??
bende billmiyorumkii ben daha hazirlanmadim bile goki almaya gelcek. istersen gelirsinKaçta gideceksin ki? Benim evde işlerim var canım onları bitirmeden gitmem. Zaten yürüyüşe çıkmak istiyorum akşam, olmazsa yürüyerek giderim :)
Haberleşiriz, yaz bana abimin geleceği zamanı.bende billmiyorumkii ben daha hazirlanmadim bile goki almaya gelcek. istersen gelirsin
tamam :)Haberleşiriz, yaz bana abimin geleceği zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?