Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seker varmidir bilmiyorum canim da imkanin oldugu zamanlarda bence evden götür, daha saglikli olur.

Kızlar bu arada benim ölçülerim geçen haftanınkiyle aynı, birtek üst baldırlarda 3 cm incelme var. üçgen vücutmu olacagım ne ters üçgen haha
ters ücgen mi
Kac ölcülerin canim merak ettim

Kızlar bu arada benim ölçülerim geçen haftanınkiyle aynı, birtek üst baldırlarda 3 cm incelme var. üçgen vücutmu olacagım ne ters üçgen haha
hahaha kankiii güldürdün ya beni allahta seni Güldürsün ..

Canlar bu hafta Ablamın Kinasi var haftayada düğün biraz yoğun olacağım kusura bakmayin ama menümü hergun yazacağım maglum calisiyorumda ..
Ablaaamm gelinnn oluyorrrr siradaaaa banaaaa geliyorrrrrrr
Kiz insan numaradan da olsa biraz üzülüyormus gibi yapar

Herkese merhabaaaa

Kizlar 300 sayfa var suan geriye dönüp okuyacak vaktim yok malesef.
size bakim istedim.

Görumcemde kaliyorum
ev isleri yemek e cocuklar bebek bakimi derken cok yogun geciyor.
kaynanam geldi bugun yarin eve gecerim kalici yolarak gelmesemde gunluk gelirim.

Sizler nasilsiniz ??

geçmiş olsun canım
çocuklar oynarken değilde çoğunlukla anne baba kolundan tutum kucağına alırken çıkıyor
inş tekrarlamaz
benimde babam dalga geçer ama o da gaza geleyimde zayıflayayım diye
birde kardeşinmiş konuşmalısın bence .neden böyle yapıyor ki anlamıyorum insanları

ben üniversitedeyken taşıyordum ama çalışırken zor oluyor ya
ama yapabilisen çok faydalı olacağına eminim
yoo vallah seviniyom hahah :) belki kinada üzülürüm haha
ayıp ayıp
kınada kesin ağlarsın böyle desende gör bak

herkesin çenesi düşük bu aralar
bkolay gelsin canım ssanada çoluk çocuk uğraşmak zordur.
Allah'a şükür hepimiz yavaş yavaş zayıflıyoruz

sanmiyorumm :) ama aglarsamm soylerim haha

30 bin euro

100 bin lira
Yuh niye o kadar pahalı burdaki bin lira bile değil.
Haha guldurdun benide zamanla incelirsin dutma devam spora.
Canlar bu hafta Ablamın Kinasi var haftayada düğün biraz yoğun olacağım kusura bakmayin ama menümü hergun yazacağım maglum calisiyorumda ..
Kolay gelsin canım. Ay nasilda seviniyo ablan gidiyi kiz evden uzulmen lazım azcık.
Kolay gelsin canım zor tabi o kadar işi yapmak. Bizde sorun yok zayiflayip gidiyos işte

Geleyimmi benn Ankaranin baglari oynariz gitsin kaloriler. Siranin sana geldigini kutlariz
Gogo guldurduysem ne mutlu bana, motive ediyorum sizi

haha seviniyorum zamani geldi artikk: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…