Supersin kankicimm 400 cal heeBugünkü menüm
kahvalti 13de
iki kepek ekmek
hazir corba 85 kalori
19.30da
sebzeli tavuk yagsiz
3 catal basmati pilavi
338 kalori
20.00de
100 meyveli yoğurt
86 kalori
1.5 litre su
spor yok daha.. yapicam 400 kalori yakicam eliptik bisiklet ile..
Çok sağol verdiğin bilgiler için, bende bir daha ki alışverişe gittiğimde alıp deneyeceğim. Müsliyi zaten çok fazla yiyemiyorum ben canım midemi bulandırıyor yoğurdun içinde yumuşayınca :)))
5 ay içinde başarırsın gülüm
insallah ..
Biraz öyle oldu gibi maalesef. Yarın daha düzenli olmaya çalışacağım canım.
Sen ne olursa olsun canını sıkma bitanem, herşey yoluna girecek ve kaldığın yerden yine güzel kilolar vermeye devam edeceksin. Sıkıntını çok iyi anlıyorum, inşallah biran önce bir çaresini bulursun ve bu illetten kurtulursun. ALLAH beterinden saklasın :-*
kanki inanmican ama canim istemediginde 400 yapiyorum.. normalinde 1000 yapiyorum ama ozamanda felegim şaşıyorSupersin kankicimm 400 cal heeBen 40 dk kosuyorm yuruyorm bantta ancak 89-90 cal yakabiliyorum kan ter icinde kaliyorum. 400 yaksam emekleyerek dolasirim heralde evin icinde
Anladım. Ben bunu almayı dusnurken babam 1100 tl olan 50x zoom yapabilen canonu aldı. Senin kullandığın hangisi. Fotoğrafçılığa ve spikerliğe merak saldım araştırıyorum. Sen anlatabilir misin fotoğrafçılığı. Üniversite puan ı nasıl. Dersleri iş imkanı maasın ortalama ne ayıptr sorması :) eğlenirken iş yapmak isterim yani seveceğim bir işi ondan arastryorum sağol cnm şimdidencanım şimdi her türlü makina güzel,bütçene uyan hangisiyse alabilirsin.. bende ki makinalar profosyonel olduğu için bu tarzlardan pek anlamıyorum :)
çok güldüm muhabbete Allah ta seni güldürsün
çok gelmişti bana da dimiştim dimigaliba 1 çay bardağı bana gün boyu yetmişti...
ıııı işte bende de bu sonuç olduhem çok tıkadı 3 çay bardağı yiyemedim hem de fazla çıktım
Allah kabul etsin canım.. Hakkında hayırlısı olsun
Dukan diyetinde aldığın her sıvı su yerine geçiyor ama normalde geçmediğini söylüyorlar.. bana göre şekersiz içildikten sonra bitki çayıda su yerine geçmeli.. sonuçta suyumuza limon sıkıyoruz,karbonat atıyoruz vs..
Bu cok guzelll, insallah bende gun gectikce cogaltirim miktari. tum gun yedigini eritiyorsun 1000 yaktigin gunler cok iyi. benim yas ve boyuma göre gunluk cal ihtiyacim 1700 cal gerisi hep kaliyo demekki. kalori saymak ta bi sureden sonra bunaltiyorkanki inanmican ama canim istemediginde 400 yapiyorum.. normalinde 1000 yapiyorum ama ozamanda felegim şaşıyor
Ben musliye hem yogurt hem sut karistirarak yiyordum. özellikle sevdigim tek bir cesit var baskasini yiyemiyordum. Simdi ise bazi gunler crunchy bazen de klasik kahvaltiÇok sağol verdiğin bilgiler için, bende bir daha ki alışverişe gittiğimde alıp deneyeceğim. Müsliyi zaten çok fazla yiyemiyorum ben canım midemi bulandırıyor yoğurdun içinde yumuşayınca :)))
5 ay içinde başarırsın gülüm
Biraz öyle oldu gibi maalesef. Yarın daha düzenli olmaya çalışacağım canım.
Sen ne olursa olsun canını sıkma bitanem, herşey yoluna girecek ve kaldığın yerden yine güzel kilolar vermeye devam edeceksin. Sıkıntını çok iyi anlıyorum, inşallah biran önce bir çaresini bulursun ve bu illetten kurtulursun. ALLAH beterinden saklasın :-*
Canım bence senin bir yanlışın var, daha doğrusu alet yanlış gösteriyor olabilir mi? Ben 5 dakika oynayınca 51 kalori yakıyorum 40 dakika için 90 kalori çok azSupersin kankicimm 400 cal heeBen 40 dk kosuyorm yuruyorm bantta ancak 89-90 cal yakabiliyorum kan ter icinde kaliyorum. 400 yaksam emekleyerek dolasirim heralde evin icinde
Kaç kilo aldın?Ygs stresi derken kg aldım hergun tatlılar ekmekleruğramak istemdim. Suaralar toparladım yine spora yapmaya çalışıyorum sizde haberler nasıl ?
Bende senin gibiyim canım, bir tane favorim var müslümlerinBen musliye hem yogurt hem sut karistirarak yiyordum. özellikle sevdigim tek bir cesit var baskasini yiyemiyordum. Simdi ise bazi gunler crunchy bazen de klasik kahvalti
ben.artık yediklerimin kalorisini sayiyorum. obur turlu teredutte kalıyorum acaba cokmu yedim azmi.yedim .. cunku gercekten unmadigin seylerde bazen cok fazla kalori oluyorBu cok guzelll, insallah bende gun gectikce cogaltirim miktari. tum gun yedigini eritiyorsun 1000 yaktigin gunler cok iyi. benim yas ve boyuma göre gunluk cal ihtiyacim 1700 cal gerisi hep kaliyo demekki. kalori saymak ta bi sureden sonra bunaltiyor
Bugün daha iyi olmuş.Bugünkü menüm
kahvalti 13de
iki kepek ekmek
hazir corba 85 kalori
19.30da
sebzeli tavuk yagsiz
3 catal basmati pilavi
338 kalori
20.00de
100 meyveli yoğurt
86 kalori
1.5 litre su
spor yok daha.. yapicam 400 kalori yakicam eliptik bisiklet ile..
Kankim gayet iyi olmuş nasıl barsak problemin daha iyimisin.Menum..
sabah 8.00
1 bardak ayran
Saat 9.00
yesil cay
saat 10.00
kiraz sapli form cay
Saat 11.00
1 kucuk dilim az sireli ve az yaglu revani,kahve
oglen 14.00
yarim lahmacun
ayran
ara 15.00
2 kare bitter (%80)
Ara 16.00
yesil cay
Aksam saat 21.00
Activia
2.5 litre su
80 squat,100 ziplama ,40 mekik,biraz da bacak hareketleri
tsk ederim cnm :))Bugün daha iyi olmuş.
Kankim gayet iyi olmuş nasıl barsak problemin daha iyimisin.
3 kg geri aldım . Sağol. Sen naptın kaç kilosunCanım bence senin bir yanlışın var, daha doğrusu alet yanlış gösteriyor olabilir mi? Ben 5 dakika oynayınca 51 kalori yakıyorum 40 dakika için 90 kalori çok az
Kaç kilo aldın?
Almaya başladığını farkettiğin an kendine dur dersen çabuk toparlarsın. Kolay gelsin canım.
Bende senin gibiyim canım, bir tane favorim var müslümlerinKK48:müslilerin) arasında. Yersem bir onu yiyorum. Favorim keten tohumu, çok seviyorum
Dikkat et ipin ucu kaçmasın canım. Ben şuan 68 kiloyum daha hedefime çok var ama başaracağım :)3 kg geri aldım . Sağol. Sen naptın kaç kilosun
İndirmiştim bir ara dayanamayıp sildim öyle bir program. bilmemki indireyim bakalım tekrar. Bu arada benim gösterge yanlış gösterio demekki. dün 40-45 dk ya 89 dedi bugün 40 a 82 calori dedi
Fatsecret iyi kullanışlı bir programEki Görüntüle 1466556
İndirmiştim bir ara dayanamayıp sildim öyle bir program. bilmemki indireyim bakalım tekrar. Bu arada benim gösterge yanlış gösterio demekki. dün 40-45 dk ya 89 dedi bugün 40 a 82 calori dedi
Canim ben MyFitnessPal uygulamasini kullaniyorum ve cok memnunum. Dün Biriciksim de birtane bulmus Lifesum diye, onu da begendim hatta belki ona bile gecebilirim. Senin kosu bandini anlamis degilim. Kosuyorum dedigine göre hizli olmali degil miEki Görüntüle 1466556
Rakibecigim menün makarna haricinde güzel olmus. Nasil gidiyor, kilon düzene girdimi?Menümü yazayım yatmadan.
Sabah 8.00 4-5 kaşık yulaf ezmesi sütle
Ara 10.30 yarım greyfurt
Öğlen 12,00 1 parça fırında tavuk salata 4 kaşık erişte
Ara 15.00 yarım portakal
Ara 17.00 mısır pirinç patlagı varya yuvarlak oluyo form 2 tane ondan
Akşam 19.00 4 kaşık peynirli makarna bol salata
ara 21.00 1 bardak kefir yarım avuç kadar yer fıstığı
Su 2 lt
spor 30 + 20 dakika yürüyüş
Reglden dolayidir dediğin gibi canım.Günaydin kizlar, sabah yine kalkar kalkmaz tartiya kostum acaba pirinc lapasi bugün bana tartida bir güzellik yapar mi diye ama banamisin demediinsan bir gram oynar ben artik regl'e bagliyorum bu kilonun sabit durmasini.
Canim ben MyFitnessPal uygulamasini kullaniyorum ve cok memnunum. Dün Biriciksim de birtane bulmus Lifesum diye, onu da begendim hatta belki ona bile gecebilirim. Senin kosu bandini anlamis degilim. Kosuyorum dedigine göre hizli olmali degil midolayisiyla nasil sadece 82 kalori olabilir? Ben bu sabah ise gelirken 952 m yürümüsüm ona bile 52 kalori diyor. Artik gülüm ya senin yada benim gösterge yanlis Kiz o kosu bandini at camdan asagiya yalan söylüyor o sana
Rakibecigim menün makarna haricinde güzel olmus. Nasil gidiyor, kilon düzene girdimi?
Ay regl olsam da kurtulsam (eger gercekten o sebebten dolayiysa)...Reglden dolayidir dediğin gibi canım.
Bu sabah yine 68.7 çıktım geçen hafta ki dalgalanmadan sonra iyi oldu. Dün akşam tarhana çorbası ve makarna yapmıştım tarhanada nohut var yiyemedim o yüzden mecburen makarna ve salata yedim bakalım zamanla alisicam uzak durmam gerekenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?