gözün aydın canımkizlarr suan okadar mutluyumkiii ..
kilo verdigimi billiyorum tartidan ama aynaya bakincaa hic fark gormuyordum..
2. ayda benim nisanim vardii balik elbise giymistimm .. onuu denedimmm bildiginn bolll yaniii cuval gibii olduuu balik degil perde gibi dümdüz olduuu demekkkiii zayiflamisimmm incelmisimmm cok mutluyumm. ama su basenler biraz daha gitse daha cok sevinecemm..
herkesin çenesi düşük bu aralar
bkolay gelsin canım ssanada çoluk çocuk uğraşmak zordur.
Allah'a şükür hepimiz yavaş yavaş zayıflıyoruz
Yuh niye o kadar pahalı burdaki bin lira bile değil.
Haha guldurdun benide zamanla incelirsin dutma devam spora.
Kolay gelsin canım. Ay nasilda seviniyo ablan gidiyi kiz evden uzulmen lazım azcık.
Kolay gelsin canım zor tabi o kadar işi yapmak. Bizde sorun yok zayiflayip gidiyos işte
kizlarr suan okadar mutluyumkiii ..
2. ayda benim nisanim vardii balik elbise giymistimm .. onuu denedimmm bildiginn bolll yaniii cuval gibii olduuu balik degil perde gibi dümdüz olduuu demekkkiii zayiflamisimmm incelmisimmm cok mutluyumm. ama su basenler biraz daha gitse daha cok sevinecemm..
Ay ne guzel dahada incelecegin gunlere canimkizlarr suan okadar mutluyumkiii ..
Canım çok sevindim senin adına dahada gidecek o kilolar.kizlarr suan okadar mutluyumkiii ..
Sanmıyorumyoo vallah seviniyom hahah :) belki kinada üzülürüm haha
Kolay gelsin kuzumHerkese merhabaaaa
Kizlar 300 sayfa var suan geriye dönüp okuyacak vaktim yok malesef.
size bakim istedim.
Görumcemde kaliyorum
ev isleri yemek e cocuklar bebek bakimi derken cok yogun geciyor.
kaynanam geldi bugun yarin eve gecerim kalici yolarak gelmesemde gunluk gelirim.
Sizler nasilsiniz ??
Bencede ayıp ama biriciks biraz katı kolay kolay ağlayamıyor. Onun yerine ben ağlarım artıkayıp ayıp
kınada kesin ağlarsın böyle desende gör bak
Sen çok âlemsin yaüst bacak 66 (69) dugögüs 98 karın 99 kalça 107 tipim nie böyle ya yamuk üçgen ters armut haha
Dondurma hariç güzel olmuş canım. O sabah ki crunchy cornflakes gibi birşey mi?bugünkü menüm
sabah 8:00 yulaflı gevrek, yumurta, çay
öğle 12:00 yoğurt 3 yk yulaflı crunchy
ara 14:00 1 yumurta 2 tane erik
akşam 16:00 1 dilim dalyan köfte 3 yk kadar patates püresi küçük bir kase mor lahana salatası.
2 litre su, 40 dk 4,5-5 km/h koşu bandında.
17:00 1 tatlandırıcılı dondurma sıfır şekerli
Tatlandırıcı vardı ondan yedim.Sanmıyorum
Kolay gelsin kuzum
Bencede ayıp ama biriciks biraz katı kolay kolay ağlayamıyor. Onun yerine ben ağlarım artık
Sen çok âlemsin ya
Bugün kü menüm
Sabah 08:00
1 dilim çekirdekli ekmek
Biraz labne peynir
Ara 10:00
Meyveli yoğurt
Öğlen 12:00
1 dilim tam tahıllı ekmek
Biraz labne peyniri
Akşam 17:30
3 parça tavuk ızgara
3-5 patates kızartması
Lahanalı havuçlu salata
3 fincan şekersiz bitki çayı, 1,5 lt su
Spor: yürüyüşe çıkıyorum şimdi ve inşallah yarından itibaren yine jilliana devam edeceğim :)
Dondurma hariç güzel olmuş canım. O sabah ki crunchy cornflakes gibi birşey mi?
Resimde pek güzel, afiyet olsun canımcımTatlandırıcı vardı ondan yedim.
Önümüzdeki günler smoothie geçmeyi düşünüyorum. Evde hazırlıcam. Öğün yerine geçsin.
Crunchy yulafın yapış yapış olmuş hali çıtır tadı şu eti yulaflı bisküvi gibi kornflekse karıştırılmış olarakta satılıyor ama bu orjinal
bazen kahvaltı bazen ara öğün olarak tüketiyorum. Alırken dikkat et, benim aldığım % 88 yulaf %12 şeker içeriyor.Resimde pek güzel, afiyet olsun canımcımsayende yarın sabah kahvaltısına ne yiyeceğim belli oldu
aynen.. bide ben kendimde hic fark görmüyorum hani tamam gobegimin inceldigini fark ediyordumdaa ama sanki hep ayniymis gibi geliyordu ve bu piskolojimede yansiyordu ama giyinince cok mutluu oldumm :)))gözün aydın canım
insan dar kıyafetlerinin içine sığınca daha da bir mutlu oluyor değil mi ?
darısı hepimizin başına diyorum
tsk ederimm insallaahh insallah :))Harikasiniz kizlar zayiflamaya devammm
Cocugu olmayan benim icin dahada zor napalim gelecege hazirlik diyelim.
Biriciks tatlim swvindim senin adina ne guzel bi duygudur.
daha guzellerri olsun insallah
haha insallah cnmm..Ay ne guzel dahada incelecegin gunlere canim
Hayati tesbih etmisimi cok severim adamla beraber sonuna kadar söyluyorum tv de calarkenfavorimm
insallah cnmm az bi zamanim kaldii insallah hedefime ulasirimCanım çok sevindim senin adına dahada gidecek o kilolar.
Güzel olmuş canım menün.bugünkü menüm
akşam 16:00 1 dilim dalyan köfte 3 yk kadar patates püresi küçük bir kase mor lahana salatası.
Öğlen gecistirme olmuş sanki biraz.Sanmıyorum
Kolay gelsin kuzum
Bencede ayıp ama biriciks biraz katı kolay kolay ağlayamıyor. Onun yerine ben ağlarım artık
Sen çok âlemsin ya
Bugün kü menüm
Sabah 08:00
1 dilim çekirdekli ekmek
Biraz labne peynir
Ara 10:00
Meyveli yoğurt
Öğlen 12:00
1 dilim tam tahıllı ekmek
Biraz labne peyniri
Akşam 17:30
3 parça tavuk ızgara
3-5 patates kızartması
Lahanalı havuçlu salata
3 fincan şekersiz bitki çayı, 1,5 lt su
Spor: yürüyüşe çıkıyorum şimdi ve inşallah yarından itibaren yine jilliana devam edeceğim :)
Dondurma hariç güzel olmuş canım. O sabah ki crunchy cornflakes gibi birşey mi?
cok guzel kankicimm ..bugünkü menüm
Canim daha iyiyim sanki,tabi bosaltim isini duzenleyemedik yaralardan dolayi da caniim yaniyo,sabahlari cok enerjisiz kotu uyaniyorum..ama toparlanirim bi duzene binince su is,bn tartida eksi gormek istiyorum ama sistem kilitlendi bi kere,bi sure idare etcem ..Resimde pek güzel, afiyet olsun canımcımsayende yarın sabah kahvaltısına ne yiyeceğim belli oldu
Çok sağol verdiğin bilgiler için, bende bir daha ki alışverişe gittiğimde alıp deneyeceğim. Müsliyi zaten çok fazla yiyemiyorum ben canım midemi bulandırıyor yoğurdun içinde yumuşayınca :)))bazen kahvaltı bazen ara öğün olarak tüketiyorum. Alırken dikkat et, benim aldığım % 88 yulaf %12 şeker içeriyor.
Yabancı arkadaşlarım crunchy smoothie gibi şeyler tüketiyorlar maşallah fit vucutları var. Çok tok tutuyo. Günde yarım paket yiyenlere de ters etki yapıyo müsli gibikilo aldırıyo çok yendiğinde. Ama zayıflayınca bunu yersen sabit kilonda kalıyorsun. tokluk hissi veriyor.
5 ay içinde başarırsın gülüminsallah cnmm az bi zamanim kaldii insallah hedefime ulasirim
Biraz öyle oldu gibi maalesef. Yarın daha düzenli olmaya çalışacağım canım.Öğlen gecistirme olmuş sanki biraz.
Sen ne olursa olsun canını sıkma bitanem, herşey yoluna girecek ve kaldığın yerden yine güzel kilolar vermeye devam edeceksin. Sıkıntını çok iyi anlıyorum, inşallah biran önce bir çaresini bulursun ve bu illetten kurtulursun. ALLAH beterinden saklasın :-*Canim daha iyiyim sanki,tabi bosaltim isini duzenleyemedik yaralardan dolayi da caniim yaniyo,sabahlari cok enerjisiz kotu uyaniyorum..ama toparlanirim bi duzene binince su is,bn tartida eksi gormek istiyorum ama sistem kilitlendi bi kere,bi sure idare etcem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?