Az miktarda yemenin bir zarari olacagini sanmiyorum ben canim ya...ya öyle miben de demir eksikliği var diye arada üzüm yiyim bari diyordum
Gecmis olsun canim, umarim cok önemli bir rahatsizligin yoktur.Günaydın,
Haftasonu hiç bakamadım rahatsızım biraz
Yemek olarak da çok düzenli yiyemedim, su çok içemedim
Ama bugün daha iyiyim bugündn itibaren yine düzenli saatlerime döncem inş :)
Aynaya bakinca göbüs dümdüz, iste birde tartiya yansisa keske... Birde regl yaklasiyor o yüzdende fark olmayabilir belki. Iki gün daha etkili olur diye düsünüyorum canim, dene bakalim belki sana faydasi olur.
Allah yardimcin olsun canim
Düzelmedin mi daha kuzum?
Allah kabul etsin gülüm.
Aaa niye olmadi kihayirlisi olsun, vardir yaradanin bir bildigi :)
Aa +100 mü, belki sana uymuyordur o tür detoxlar canım ya, normal kaldığın yoldan devam et daha güzel veriyorsun. Wc sorunu da olmaz. Ben hiç denemeyeyim o zaman. Yarın sabah belki baskülde değişikliği görürsün cnm.
Canım adı neydi o testin, burada ücretsiz oluyor genelde bir araştırayım yaptırmak isterim.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Senin için iyi olan nasibin illaki bir yerlerde bekliyodur seni.
teşekkür ederim kızlar ama inanın üzülmüyorum ben yaradandan hayırlısını istedim böyle oldu nasip kısmet bu işlerAkşam kurabiye olmasa iyiymiş ama olmuş artık arada olur kaçamak.
Allah kabul etsin canım. Diğer iş içinde üzülme hiç hayırlı değil demekki.
Pirinci severim ben fırsatını bulmusken yiyeyim iki gün hem nöbette de kaçamak yapmamış olurum.
Test york testi canım burda pinnertest firmanın adı. Gıda intoleransı testi.
Hadi inşallah istediğin olur canım.
Bu testte biraz keyfi bişey canım inşallah oduyolardir.
Ah canım yaa Kıyamam ben sana.
gecen yıl gittiğim saglıklı beslenme seminerinde geçmez dediler amaKizlar bitki caylari suyun yerine gecer mi?
kızzz nerde öyle kaynanaaben doğum yaptım dalga geçti hep benle neydin ne oldun aldığımızda böyle miydin falan dedi durdu en son 2 ay önce gördü ki yaklaşık 20 kilo vermiştim şok oldu tabi =) şimdi daha da zayıflamalıyım hırs yaptım görümcede 1,75 boy 56 kilo temelli deli oluyorum
valla senin kaynanaya değilde görümcene çokkkk gıcık oldumöylede denebilir çok eziklediler beni ekmekçi falan derdi herkesin içinde ühüüüüüü
maşallah darısı bizim başımızaBenimki doğrudan bana söylüyor, tembel tembel oturmuşsun diye ( halbuki çalışan bir insanım, 2 de çocuk). Faydası yok çunki bakmıyor torunlara. Seviyor canını verir ama bıraksam ona bakmıyorzararı da yok karişmaz çunki bize. dedıkodu fln bılmez. Bazen işten geç çıktığımda paket yapıp yollar yemek. Monalizam benimmm
Siyah cayin gecmedigini biliyordum da bitki caylari konusunda muallaktaydim. Sagol bilgilendirdigin icin :)gecen yıl gittiğim saglıklı beslenme seminerinde geçmez dediler ama
rica ederim canımSiyah cayin gecmedigini biliyordum da bitki caylari konusunda muallaktaydim. Sagol bilgilendirdigin icin :)
Uzun zaman sonra herkese merhabaa :) leyla aklıma geldi fotoğrafçı diye yardımı dokunur dedim http://www.vatanbilgisayar.com/cano...an-dijital-fotograf-makinesi.html#genel-bakis
Bunu almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?
Kullanma amacım kedimi ailemi manzara çekmek birazda elimin altında net çeken bir makine olması uygun fiyatlı olması. Profesyonel fe onerebilirsiniz fikir olsun ama alamayabilirim malum 1-1500 tan başlıyor
Spordan dolayı vücudun sıkılaşmıştır canım. Belki kasların güçlendiği için tartıya yansımıyordur.
Kızlar dün bende kayınvalidemdeyken eltim ve görümcen çok zayıfladığımı söylediler. Ay bir mutlu oldum anlatamam :))) toplam verdiğim kiloyu duyunca daha da şaşırdılar :) ne yaptığımı konuşurken ortaya çıktı meğer hepimiz spor yapıyormuşuz da birbirimizden haberimiz yokmuş :) eşim de vay be biz ne kadar sportif bir aileymişiz diyor :)))
İnşallah canım bu sabah tartıldım 67,9 çıktım (7 yi gördüm sonunda) yarın sabah da tartıldıktan sonra bildirim yaparım. Sende ona göre karar verirsin. Normalinde iki gün uygulanıyormuş ama bende 1 gün yapacağım, kilo alanlarda olmuş o yüzden 1 gün denemek yeterli.
2 çay bardağı pirinçi 5 çay bardağı suyla haşladım, içine 2 çay kaşığı tuz, yarım çay kaşığı kırmızı biber, yarım çay kaşığı karabiber attım. Sen damak tadına göre baharatlar kullanabilirsin. Ilk öğün için salata gibi hazırladım gayette iyiydi daha yeni bitirdim 1,5 saatte
Bugünkü menüm
Sabah mı desem öğlen mi desem bilemedim :) 12:00
1 bardak pirinç lapası
Salata tarzında hazırladım. Marul, salatalık, kırmızı biber ve 5 ceviz ile karıştırdım. Tadı iyiydi ve beni bu saate kadar tok tuttu.
Akşam 18:00
6-7 yk pirinç lapası (bir sürü arttı, daha fazlasını da içim almadı)
1 yk brokkoli graten
Pirinç lapası diyetini uygulamak isteyenlere tavsiyem:
-lapayı imkanınız varsa taze hazırlayın, ben 2 çay bardağını bile bitiremedim ki normalinde günlük 3 çay bardağı ön görülmüş)
-sade baharatlı tadı pek hoş olmuyor birşeyler ile karıştırıp yiyin
1,5 lt su
Spor: henüz yapmadım ama yürüyüşe çıkacağım 1 saat
Günaydın kızlar,
öyle yorgun, öyle uykusuzum ki anlatamam. Yataktan kalkmaya mecalim yoktu... Keşke bugün pazar olsaydı :)
Pirinç lapasının sonucu: +100
wc ye çıkamadığım için olabilir, artık mecbur yarın sabahı bekleyeceğım
Kızlar nasılsınızz
dünki menüm
sabah 10.00
sucuklu omlet
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peynir
domates salata
3 bardak cay
ara 13.00
kahve
1 avuc kadar badem
akşam 17.00
1 tabak mercimek çorbası
2 kasık yogurt
1 kasık salata
1 dilim güllü güllaç
akşam (sahur diyelim )20.00
3 dilim peynirin içine fındık ceviz ezip koydum
1 mini kruvasan
1 bardak yeşil çay
bi 15 dakika esneme hareketleri yaptım
bugünde orucum
kızlar görüştüğümüz cocuk vardı ya onunla olmadı anlaşamadık haber veriyim dedim
Kizlar bitki caylari suyun yerine gecer mi?
amin canım hayırlısı neyse o olsun hayırlı olanıda rabbim gönlümü razı eylesincanım şimdi her türlü makina güzel,bütçene uyan hangisiyse alabilirsin.. bende ki makinalar profosyonel olduğu için bu tarzlardan pek anlamıyorum :)
çok güldüm muhabbete Allah ta seni güldürsün
çok gelmişti bana da dimiştim dimigaliba 1 çay bardağı bana gün boyu yetmişti...
ıııı işte bende de bu sonuç olduhem çok tıkadı 3 çay bardağı yiyemedim hem de fazla çıktım
Allah kabul etsin canım.. Hakkında hayırlısı olsun
Dukan diyetinde aldığın her sıvı su yerine geçiyor ama normalde geçmediğini söylüyorlar.. bana göre şekersiz içildikten sonra bitki çayıda su yerine geçmeli.. sonuçta suyumuza limon sıkıyoruz,karbonat atıyoruz vs..
Birde ben bitki caylarini su'dan daha kolay iciyorum canim, keske su yerine gecseydi :)rica ederim canım
ama bende bitki çayı çok içince suyu azaltıyorum otomatikman
çok güldüm muhabbete Allah ta seni güldürsün
çok gelmişti bana da dimiştim dimigaliba 1 çay bardağı bana gün boyu yetmişti...
ıııı işte bende de bu sonuç olduhem çok tıkadı 3 çay bardağı yiyemedim hem de fazla çıktım
Dukan diyetinde aldığın her sıvı su yerine geçiyor ama normalde geçmediğini söylüyorlar.. bana göre şekersiz içildikten sonra bitki çayıda su yerine geçmeli.. sonuçta suyumuza limon sıkıyoruz,karbonat atıyoruz vs..
Birde ben bitki caylarini su'dan daha kolay iciyorum canim, keske su yerine gecseydi :)
Amin cümlemizi insallah canim :)
Sen 1 cay bardagi demistin, benim gözüme az gelmisti. 1,5 dan fazla yememisimdir. Kiz birde kendimi onca zorladim yogurt falan yemeyeyim sonuc daha güzel olsun diye ama nafilesaglik olsun en azindan denemedigime pisman olmam :)
Fazla cikinca acaba yanlis mi yaptim diye de düsündüm
Bencede bitki cayi su yerine gecmeli, sekersiz lakir lakir iciyorum bosa mi simdi bütün bunlar
Yok yok kesinlikle bende öyle dusunuyorum. Sen onlara iyi oldunmu karsiligini alirsin. Demem o ki ben hicbirseyi takan biri degilim, görsemde duysamda umursamam o yönden. Allaha sukur benimde hic biriyle en kucuk bir olayim olmadi. Hissetsen bile unursamayacaksin o manada dedim. Onlar benim ailem. Esimde ona göre ayni saygiyi benm aileme gösteriyor.Allah sahidim simdiye kadar hic bir sorunla karsilasmadim, ne kayinvalidem ne kayinpederim ne de digerleri acisindan. Farkliliklar var elbette ama memnunum, zaten az ile yetinmeyi bilmeyen cogu da bulamaz :)
Kuzum es ve cocuk elbette önemli ama ben mesela 'ben onun ailesiyle mi evleniyorum, hayir!' sözüne katilanlardan degilim.
Beterin beteri var canim, sükret sen yine... Allah yardimcin olur, dualarini eksik etme gülüm
O zaman mutlaka uygula canim ama dün de belirttigim gibi öyle sade yeme bence. Benim lokmalar agzimda büyüdü, zor yuttum... cok lapa oldugu icin mideni bulandirabilir.
bilmiyorum canım o diyetisyen öyle demişti ama belki buda kişiden kişiye degişiyodurBirde ben bitki caylarini su'dan daha kolay iciyorum canim, keske su yerine gecseydi :)
Amin cümlemizi insallah canim :)
Sen 1 cay bardagi demistin, benim gözüme az gelmisti. 1,5 dan fazla yememisimdir. Kiz birde kendimi onca zorladim yogurt falan yemeyeyim sonuc daha güzel olsun diye ama nafilesaglik olsun en azindan denemedigime pisman olmam :)
Fazla cikinca acaba yanlis mi yaptim diye de düsündüm
Bencede bitki cayi su yerine gecmeli, sekersiz lakir lakir iciyorum bosa mi simdi bütün bunlar
Az miktarda yemenin bir zarari olacagini sanmiyorum ben canim ya...
Üzüm kabugu tokluk hissi verirmis ve üzüm cekirdegi de tok tutan besinlerin basinda gelir diye okudum. Cekirdegin tozu varmis onu sabahlari bir kasik yiyecekmissin.
Gecmis olsun canim, umarim cok önemli bir rahatsizligin yoktur.
Siyah cayin gecmedigini biliyordum da bitki caylari konusunda muallaktaydim. Sagol bilgilendirdigin icin :)
Tabi tabi niyet cok önemliben geçtiğini düşünüyorum o niyetle içiyorum içtiğimi de :) sonuçta düşünce ve niyette önemli dimigerçi son günlerde neredeyse hiç içmiyorum bitki çayı.. 1 lt lik şişemi suyla doldurup midem kazındıkça susadıkça su içiyorum... susadığımız zamanda yalancı açlık oluyormuş ya o yüzden direk su içiyorum lapa diyeti bi bende mi bu sonucu yapıyor diye düşünüp yok işte ne yapsam fayda etmiyor bana diyordum
Saygi en önemlisi zaten... Sen esinin ailesine karsi saygida kusur etmedigin icin, esin de senin ailene karsi ayni sekilde davraniyor. Ne kadar güzel canim, Allah agzinizin tadini bozmasin.Yok yok kesinlikle bende öyle dusunuyorum. Sen onlara iyi oldunmu karsiligini alirsin. Demem o ki ben hicbirseyi takan biri degilim, görsemde duysamda umursamam o yönden. Allaha sukur benimde hic biriyle en kucuk bir olayim olmadi. Hissetsen bile unursamayacaksin o manada dedim. Onlar benim ailem. Esimde ona göre ayni saygiyi benm aileme gösteriyor.
Neyse o zaman su icmeye devam :)bilmiyorum canım o diyetisyen öyle demişti ama belki buda kişiden kişiye degişiyodur
Tekrar gecmis olsun canimçok sağol, boğaz iltihabı faranjt salgın varmış sanırım
Bu dediginin siyah cay ve kahve icin gecerli oldugunu biliyordum ama bitki caylari icin bilmiyordumbildiğim kadarıyla geçmiyor, hatta ne kadar bitçi çayı, çay, kahve vs içerseniz yanında o kadar su içmelisiniz ki vücuttan atılsın deniliyor.
Menün güzel olmuş canım.slm kızlar..
Dün kü menüm
sabah 10:00
ince bi pizza dilimi kadar yalancı su böreği
2 yk lor
öğlen 15:00
1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
3 gün kurusu
1 fincan sade nescafe
akşam 18:00
4 yk yoğurdun içine 1 yk yulaf kepeği,2 tane kuru kayısı ve bikaçtanede çiğ kaju fıstık koyup yedim
2 lt su içtim
spor yapamadım sadece 30 sumo squat yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?