Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya öyle mi ben de demir eksikliği var diye arada üzüm yiyim bari diyordum
Az miktarda yemenin bir zarari olacagini sanmiyorum ben canim ya...
Üzüm kabugu tokluk hissi verirmis ve üzüm cekirdegi de tok tutan besinlerin basinda gelir diye okudum. Cekirdegin tozu varmis onu sabahlari bir kasik yiyecekmissin.

Günaydın,
Haftasonu hiç bakamadım rahatsızım biraz
Yemek olarak da çok düzenli yiyemedim, su çok içemedim
Ama bugün daha iyiyim bugündn itibaren yine düzenli saatlerime döncem inş :)
Gecmis olsun canim, umarim cok önemli bir rahatsizligin yoktur.

Kuru çekirdekli üzümü yesen olur canım ara öğün de 8-10 tane yenebilir.

teşekkür ederim kızlar ama inanın üzülmüyorum ben yaradandan hayırlısını istedim böyle oldu nasip kısmet bu işler

öylede denebilir çok eziklediler beni ekmekçi falan derdi herkesin içinde ühüüüüüü
valla senin kaynanaya değilde görümcene çokkkk gıcık oldum
benden 1 cm kısa ama 17 kilo zayıf
kaynanana diyecek laf bulamıyorum orası ayrı

maşallah darısı bizim başımıza
böyle kaynana var mı ki varsada bize denk gelir mi

canım şimdi her türlü makina güzel,bütçene uyan hangisiyse alabilirsin.. bende ki makinalar profosyonel olduğu için bu tarzlardan pek anlamıyorum :)

çok güldüm muhabbete Allah ta seni güldürsün

çok gelmişti bana da dimiştim dimi galiba 1 çay bardağı bana gün boyu yetmişti...

ıııı işte bende de bu sonuç oldu hem çok tıkadı 3 çay bardağı yiyemedim hem de fazla çıktım

Allah kabul etsin canım.. Hakkında hayırlısı olsun

Kizlar bitki caylari suyun yerine gecer mi?

Dukan diyetinde aldığın her sıvı su yerine geçiyor ama normalde geçmediğini söylüyorlar.. bana göre şekersiz içildikten sonra bitki çayıda su yerine geçmeli.. sonuçta suyumuza limon sıkıyoruz,karbonat atıyoruz vs..

amin canım hayırlısı neyse o olsun hayırlı olanıda rabbim gönlümü razı eylesin

slm kızlar..

Dün kü menüm

sabah 10:00
ince bi pizza dilimi kadar yalancı su böreği
2 yk lor

öğlen 15:00
1 avuç karışık çiğ kuruyemiş
3 gün kurusu
1 fincan sade nescafe

akşam 18:00
4 yk yoğurdun içine 1 yk yulaf kepeği,2 tane kuru kayısı ve bikaçtanede çiğ kaju fıstık koyup yedim

2 lt su içtim
spor yapamadım sadece 30 sumo squat yaptım

rica ederim canım
ama bende bitki çayı çok içince suyu azaltıyorum otomatikman
Birde ben bitki caylarini su'dan daha kolay iciyorum canim, keske su yerine gecseydi :)

Amin cümlemizi insallah canim :)

Sen 1 cay bardagi demistin, benim gözüme az gelmisti. 1,5 dan fazla yememisimdir. Kiz birde kendimi onca zorladim yogurt falan yemeyeyim sonuc daha güzel olsun diye ama nafile saglik olsun en azindan denemedigime pisman olmam :)

Fazla cikinca acaba yanlis mi yaptim diye de düsündüm

Bencede bitki cayi su yerine gecmeli, sekersiz lakir lakir iciyorum bosa mi simdi bütün bunlar

ben geçtiğini düşünüyorum o niyetle içiyorum içtiğimi de :) sonuçta düşünce ve niyette önemli dimi gerçi son günlerde neredeyse hiç içmiyorum bitki çayı.. 1 lt lik şişemi suyla doldurup midem kazındıkça susadıkça su içiyorum... susadığımız zamanda yalancı açlık oluyormuş ya o yüzden direk su içiyorum lapa diyeti bi bende mi bu sonucu yapıyor diye düşünüp yok işte ne yapsam fayda etmiyor bana diyordum

Yok yok kesinlikle bende öyle dusunuyorum. Sen onlara iyi oldunmu karsiligini alirsin. Demem o ki ben hicbirseyi takan biri degilim, görsemde duysamda umursamam o yönden. Allaha sukur benimde hic biriyle en kucuk bir olayim olmadi. Hissetsen bile unursamayacaksin o manada dedim. Onlar benim ailem. Esimde ona göre ayni saygiyi benm aileme gösteriyor.

bilmiyorum canım o diyetisyen öyle demişti ama belki buda kişiden kişiye degişiyodur

çok sağol, boğaz iltihabı faranjt salgın varmış sanırım

Tabi tabi niyet cok önemli
Su icsem yariyor, lapa nasil fayda etsin dermisim
Biraz konudan konuya atlamis gibi olacak ama yeni birsey var mi kuzum

Saygi en önemlisi zaten... Sen esinin ailesine karsi saygida kusur etmedigin icin, esin de senin ailene karsi ayni sekilde davraniyor. Ne kadar güzel canim, Allah agzinizin tadini bozmasin.

bilmiyorum canım o diyetisyen öyle demişti ama belki buda kişiden kişiye degişiyodur
Neyse o zaman su icmeye devam :)

çok sağol, boğaz iltihabı faranjt salgın varmış sanırım
Tekrar gecmis olsun canim

bildiğim kadarıyla geçmiyor, hatta ne kadar bitçi çayı, çay, kahve vs içerseniz yanında o kadar su içmelisiniz ki vücuttan atılsın deniliyor.
Bu dediginin siyah cay ve kahve icin gecerli oldugunu biliyordum ama bitki caylari icin bilmiyordum

Menün güzel olmuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…