Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kendimize inanalım moralimizi yüksek tutalım ebrucum inşallah yarın eksileri görürsün bu emeklerin karşılıksız kalmayacaktır
leyla canım yoğurt bende de ödem yapıyor bugün güzel geçerde inşallah yarına o artılar gider

Umudunu yitirme canim, burda hepimiz ayni amac icin toplandik ve birer birer hedeflerimize ulasacagiz insallah. Biz türk millet yapisinda var acelecilik. Bugün birseye basladigimizda yarin hemen sonuc almak istiyoruz ama hersey bu kadar basit olmuyor maalesef. Sabredecegiz ve güzel sonuclar elde edecegiz. Bosuna dememisler gec olsun güc olmasin diye :)

sagol canım desteğin için haklısın dediğin gibi geç olsun güç olmasın inşallah hepimiz hayırlısı ile sağlıklı ve keyifli bir şekilde hedefimize ulaşalım.benim en büyük derdim kendime inancımın tam olmayışı halbuki bir kere başarmıştım ozaman ki 24 kiloyuda ben vermiştim neden bu kadar kendimi salıyorum niye hayatımda ensona kendimi koyuyorum bilmiyorum halbuki böyle mutluda değilim

Rica ederim tatlim... Bak kendin diyorsun 'bir kere basarmistim' diye. Bu isi bir kere basaran yine basarir, kendine güven ve basaracagina inan. Hem böylelikle motivasyonun da yükselmis olur, moralinde. Narincim her insanin belli öncelikleri vardir hayatinda, sen bir annesin ve anne olarak kendini hayatinin en uc noktasinda tutmaman cok dogal ama bu demek olmuyor ki kendini en sona koy. Cocuklarina nasil vakit ayiriyorsan kendine de vakit ayiracaksin sonrasi zaten kendiliginden gelir síkma canini

haklısın canım zaten kişi kendi mutlu ise kendi için birşeyler yapabiliyorsa etrafına da çocuguna da verimli olabilir.açıkca söyleyeyim benim için zayıflamak sağlığım için,estetik görüntüm için çok önemli fakat en önemlisi oğlumla kızımla daha enerjik bir biçimde birlikte olmak istiyorum sürekli bitkin cansız gözükmek istemiyorum.inşallah Rabbiminde izniyle az da olsa geçte olsa bir şekilde başaracağım.iyiki varsınız kızlar iyiki buras var

bu arada benim rakibeciğim hoptiri izin aldı sanırım gözükmüyor kankiciğiminde tatlı telaşları var inşallah nisanda hedefim olan 82 yi tutturabilirim tutturamasamda en azından 82.900 de olsa 82 li bir rakam görmek istiyorum

aslında sen biraz dikiş bilgisi varsa sen yapabilirsin terziler pahalı yapıyo

kızlar kusura bakmayaın daha geeldim bi yamadım bugun 2 ev bakmaya gittik sonra geldim bi telaşla akşama tatlı pasta börek yaptım mutfak balkondan taşıyo

hemen menğmğ yazıp cıkıyım

dün ki menüm
sabah 9.00
1 küçük tost baharatlı
domates biber salatalık
3 bardak çay

öğlen 13.00
2 dilim tahıllı kek

akşam 18.00
2 şiş tavuk köfte
4 parmak kadar ekmek
salata
yogurt

bugun
sabah 8.00
1 minik tost
2 kaşık labne
1 kk süzme peynir
2 bardak çay

öğlen 14.00
orta şekerli neskahve
peynirli parmak börek
yaptıgım pasta için kalan kremalarını yedim az bişeydi dökemedim

şimdi çay keyfi yapıyorum 4-5 bardak çay içerim

akşam 17.00
3 kaşık sebzeli makarna
yogurt
salata

dün spor olarak 1 saat yürüdüm 2.bucuk litre su içtim
bugun 3 litreye tamamlarım
spor olarak bolca ev işi misafir peşinden koşmaca
sabahda 2 saat ev telaşı vardı bilerek topuklu giydim daha cok kalori yakayım diye

Amin insallah canim. Bak ne güzel seni hedefine ulastiracak iki güzel sebebin var, biri kizin diger ise oglun. Eger kendini düsünmüyorsan bile onlar icin bu yolda basarili olmalisin Bir daha öyle olumsuz seyler duymak istemem

kendini suçlu hissetme kesinlikle denedik olmadı napalım bugün yapmıyorum ben.
Ne güzel kendi kendini toparlamissin kesinlikle birakmamak lazım.
Meulerin güzel ama krema yemişsin olmamış. Neskafe de şekerli oda olmamış.

Malesef cnm hic bilgim yok yaa

ben sende o ışığı gördüm kesinlikle pes etmeee
farkındayım ama bütün çaylarım şekersiz bi neskahveyi şekerli içiyorum arada kurtarmaz mı patroniçem
Malesef cnm hic bilgim yok yaa
o zaman elbiseni riske atma tatlım terzinide iyi seç bastan savma yapıyo artık çoğunluk

Kizlar ben geldim ,bugun isyerine laptopu goturmedim,cepten de yazamiom,cikista da ulusa gidip dogumgunu esyalari satan yerlere baktim ,yokuslarda bi yukari bi asagi canim cikti,cocugu aldim ewe gectim,sporumu yapip soda ictim hemeeen buraya bakim dedim ,mesajlari okuyom simdi

Canim ya bugun aklima geldi okuldayken topukluyla merdiven cikarken acaba daha cok yoruyo ya bi ise yariyo mu diyee? kiiz daha cok kalori yakar mi kiii

Ebrusum moralini bozma kiz ,bak geciyo o donemler bu sabah 300 gram verdigimi gordum sewindim cunku tuwaleti halletmistim ,ya yarin cikamazsam napacam diye düşünüyorum

Kıss topuklu giyildiğinde daha fazla yakıldığını bilmiyordum Bu akşam evin içinde bir iki tur atayım topukluları çekip, hatta dur dur ben topukluyla koşu bandına çıkayım

Ebrusum moralini bozma kiz ,bak geciyo o donemler bu sabah 300 gram verdigimi gordum sewindim cunku tuwaleti halletmistim ,ya yarin cikamazsam napacam diye düşünüyorum
Canım daha öncede yazmıştım kime olduğunu hatırlamıyorum. Şu kara erik çekirdeği alınmış kuru olanlardan 2-3 tane ye kahvaltıyla her sabah bağırsak sorunları yaşamazsın. Burda kabızlık problemi çeken hastalara uyguluyoruz. Ben kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım wc ile. Hatta 4-5 tane ile başla.

Doğum günü eşittir kalori bombaları, çok dikkat etmek lazım

Tebrik ederim wembam, sizin verdiklerinizi ben alıyorum yok moral yüksek tartımdan güzel bir sürpriz bekliyorum. Olmadı parfymümün tartısını isteyeceğim o mucize yaratıyormuş

Kıss topuklu giyildiğinde daha fazla yakıldığını bilmiyordum Bu akşam evin içinde bir iki tur atayım topukluları çekip, hatta dur dur ben topukluyla koşu bandına çıkayım
Gözümde bir canlandırdım da yok yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…