Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben nöbetten çıktım kızlar biraz temizlik yapmm lazım uyku bastirmadan çalışayım biraz gelirim yine.

Ben nöbetten çıktım kızlar biraz temizlik yapmm lazım uyku bastirmadan çalışayım biraz gelirim yine.

Geçici bi durum canım bence tek gidayla beslenmek yaramıyor bana daha önce de ayran detoksu böyle olmuştu az versemde almıştım hemen.
Detokslardan lapalardan uzak duralim en iyisi... Bugün fazla cikmis olabiliriz belki ama yarin ne olacagi belli mi? Belki tarti bize de yarin bir kiyak gecer

Geçici bi durum canım bence tek gidayla beslenmek yaramıyor bana daha önce de ayran detoksu böyle olmuştu az versemde almıştım hemen.

Gözün aydın canım süper sevindim senin adına.
Teşekkür ederim canım darısı senin başına

Kuzum sen 1 gün icinde bu kadar güzel bir sonuc almissin, suan bende umutluyum, tarti banada yarin bir sürpriz yapacak Fazla tuzlu da yemedim ama gec yattim belki o nedenle sismisimdir. Bu aksam erken yatmaya calisayim bakalim

Detokslardan lapalardan uzak duralim en iyisi... Bugün fazla cikmis olabiliriz belki ama yarin ne olacagi belli mi? Belki tarti bize de yarin bir kiyak gecer
Kesinlikle uzak duralım canım detox dengeyi bozuyor demekki, sadece yüksek moral ve umutla oluyor tek ilacı. İnşallah sende yarın böyle bir sürprizle gelirsin canım. Mutluyum hiç yerinden oynamayan kilolarım gram gram derken kilo halinde gitmeye başladı inşallah devamıda gelir

Detoks her bünyeye farkli etki ediyor canim. Bünyeni taniman icinde bir kere olsun denemek gerekir... Senin de dedigin gibi moral cok önemli, moral yüksek oldugu zaman kendiliginden gidiyor zaten... Bakalim yarin icin umutluyum, hep beraber sonuclari görecegiz
Sen bu mutlulukla bugün yerinde de duramazsin

Atin beni denizlereeee yine 300 gr fazla.... kara bahtim, kör talihim gülmedi ya yüzüme Neyse gün dogmadan neler dogar

Yanlız değilsin canım bendede pek işe yaramadı detoks arti 300 de benden dün 68.6 bugün 68.9
Bugün devam etmiycem detoksa normal beslenmeme dönüyorum.

Kizlar saskinim neden boyle oldu ki ?
Moral bozmayalim yinede

Ooo tebrik ederim sekerim özel bisi yaptin mi ki

kolay gelsin cnm

Kizlar saskinim neden boyle oldu ki ?
Moral bozmayalim yinede
En az senin kadar bende saskinim, herkes regl olunca birden kilo verir ben aliyorum kesin bir anormallik var bende...
Suan gectigimiz cumadan 600 gr fazlayim zeynebim ya

ben de yukledim csnim cok guzel bi uygulamaymis cok sagol

Menum:) sabah bir elma yeşil çay öğlen mercimek çorbası fırında tavuk ayran akşam 1 dilim pizza yeşil çay:)
Yarım saat yuruyuş
100 ip atlama

oglen ve aksam yer degisseymis iyimiş ama boyle cezayi hak etmissin tebrikler :))

Atin beni denizlereeee yine 300 gr fazla.... kara bahtim, kör talihim gülmedi ya yüzüme Neyse gün dogmadan neler dogar

Ben de fazla ciktim

Yanlız değilsin canım bendede pek işe yaramadı detoks arti 300 de benden dün 68.6 bugün 68.9
Bugün devam etmiycem detoksa normal beslenmeme dönüyorum.

Bu pirinc lapasini ben hatirlattim size.. kendimi sorumlu hissediyorum ama bana artı olarak yansidiginida soylemistim... 1,5 kg atanlar bile oluyordu.. anormallik bizde

Oh oh maşallah :)) cok sevindim

Ben de fazla ciktim

Bu pirinc lapasini ben hatirlattim size.. kendimi sorumlu hissediyorum ama bana artı olarak yansidiginida soylemistim... 1,5 kg atanlar bile oluyordu.. anormallik bizde

Sende fark ne kadar gülüm?

Yarin tarti bize sürpriz yapacak, bozmayalim moralimizi :)

Sucluluk duygusuna kapilma, her bünye farkli. Ise yarayabilirdi ama yaramadi... Sonucta kendi kararimizdi bunu yapmak, sen zorlamadin ve lapadan sonra fazla ciktigini da defalarca belirttin :)

Evet Leylacim gercektende super bir uygulama. Hatirlatmali fln. Ayrica tsk ederim darisi basina.
Detox olayı da herkesin vücudu farklı tepkiler verebiliyor. Arada bir vücudu saşırtmakta güzel. Kimisine uyuyor kimisinin de yeme dengesini bozuyor. Ben çok denedim bu yöntemleri. Klasik yoldan yediklerimize dikkat edip sporla desteklemek en güzeli

59,5 ciktim +700 kilo vermisimdir diye tartildim birde.. keske cikmaz olaydim bugun o hain basküle :) bu hafta yogurda cok yuklendim o yüzden düşünüyorum ki yogurt bana odem yapiyor olabilir... ne zaman yogurda duskunlugum artsa fazla cikiyorum...

haklisin canim detoks falan bunlar gecici cozumler...

Ah kader arkadasim beniiim yogurdun ödem yaptigini biliyorsan ve bu hafta fazla yediysen ondandir o zaman. Üzme tatli canini, önümüzde ki hafta düzeltecegiz

günaydın hanımlar cezamı çektim=) 100 ip atladım sabah sabah =)
Aferin canim, metabolizman cosuyordur simdi sabah sporundan ötürü

Herkese merhaba kızlar açıkçası sabah buraya gelip ,kızlar kusura bakmayın ben iradesizin tekiyim sözüme sadık kalamıyorum ben yapamıyorum gibi cümleler kuracaktım.gerçekten bu hafta hiç düzenli sağlıklı geçmedi sanırım ben kendime inanmıyorum yapabileceğime başarabileceğime.kendimi 80 küsur kilolarda kabul ediyorum bilinçaltında.ve başladığım her diyet en fazla 2 hafta sürüyor.derken sabah eczaneye uğradım boğazlarım kötü ve gribim.uzun zamandır görmediğim eczacı kızın çok güzel zayıfladığını gördüğüm de şaşırdım ve kendisini tebrik ettim.nasıl oldu derken dedi ki ciddi spor yaptım ve kendimce bir beslenme düzeni oluşturdum hatta daha zayıfmış 1 yıldır ara verdiği için biraz almış gerçekten beni yeniden kendime getirdi,sanırım benim sorunum hızlı sonuç almak istiyorum eee sabır ve emek olmayınca nasıl bir mucize bekliyorsam inşallah bir daha aynı umutsuzluğa düşmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…