Kankiiiiimm çok güzel bir haber bu, aynen bu hızda devamını da bekliyoruzzz, süpersin. Bugün bende güne 1 kilo 100 gr eksik başladım. Kankilik beraber kilo verip beraber mutlu olmaktırMerhaba kizlar vallah yeni uyandim ..
uyanir uyanmaz tartiya ciktimm ve cok sevindimm .. halbuki ben uyaninca üstümde herzaman bi siskinlik oluyor buna ragmann .. pazardan tam bugune kadar 700 gramm vermisim 75.6 .. amacim 75i gormekkkdii okadar sevindimki .. yarim saat sonra yine tartilcam su siskinlik gidincee :))
ya hu acep ben günlük hayatta giymek için spor ayakkabı degilde topuklu mu giysem hem ben topukluda daha rahat ediyorum
ne dersin deneyelim mii artık kendmizi eve zor atarız
Gogo canım benım 2 deneme haftam bitmedi mi***4 . TAKIM 406. ETAP***
LeyL35 (/58.7/ / /% )
E-brulim(/ 68.0/ / / % )
dilviin (/54.6/ / /% )
Pembe_dizi (/70.0/ / /% )
Hoptiri (/86.7/ / /% )
wemba (/67.7/ / /% )
Eliflider (/67.0/ / /% )
4.takım ortalaması %
Şimdi bakıcam bütün yeni arkadaslara canım listeyi tekrar duzenliycem.Gogo canım benım 2 deneme haftam bitmedi mi
Kankicimm biz Süperizzz yaaaa :))) hahaKankiiiiimm çok güzel bir haber bu, aynen bu hızda devamını da bekliyoruzzz, süpersin. Bugün bende güne 1 kilo 100 gr eksik başladım. Kankilik beraber kilo verip beraber mutlu olmaktır
Çılgınlıkta sınır tanımayalım diyosun yaniii Coverslere elveda topuklulara merhaba Uyuycam bugece 13 cmlik topukla öyle boş boş yatacağıma kalori yakayım
ben convers hayatımda 1 kere giydim sevmedim tamam rahat ama ayaklarım devasa gibi oluyo 36 bucuk 37 numara benim ayaklar ama büyük görünüyoKankiiiiimm çok güzel bir haber bu, aynen bu hızda devamını da bekliyoruzzz, süpersin. Bugün bende güne 1 kilo 100 gr eksik başladım. Kankilik beraber kilo verip beraber mutlu olmaktır
Çılgınlıkta sınır tanımayalım diyosun yaniii Coverslere elveda topuklulara merhaba Uyuycam bugece 13 cmlik topukla öyle boş boş yatacağıma kalori yakayım
ay çok güzel bi düşünce,çok güzel bi anı....değerli bi hediye olacak belli..Kizlar alinti yapamadim
Oncelikle biricikscim tatlim tebrik ederim cok sevindim.
Su merakta ölen bayanlar hemen anlatimmm zevkleee
Simdi esimle biz bi arkadas vasitasiyla netten tanistik ama tanismadan 1 ay once bana bahsetmeye baslamislardi.
neyse ogundrn sonra bi cok tesadufle karsilastim ama en etkileyici olan suydu..
18 mart canakkale sehitlerini anma toreni icin universitede sunuculuk yapacaktim.
elimdr yazili kagitlar icin resim atolyesinden ince ahsaplardan almak icin gittim.1 sene once o ahsap tahtalara isim yazma calismalari yapmislardi daha once görmüştüm.
resim atolyesine gittim resim hocasi bu ahsap seylerin yigili oldugu yüzlerce seyin icerisinden ornek icin bi tanesini bana uzatti bunlardan olur mu diye aa bi bakarsin ki üstünde ne yaziyor ???
Zeynep Yusuf
normalde ahsaplarin üstünde sadece 1 isim yazar herkes bireysel bi calisma yapmislardi ama sansa bak ki karsima bu sekilde ornek cikmisti.
soktan cikmam yaklasik 1 dk mi aldi
ama ben malesef benimle ooo diye dalga gecen arkadaslarim yüzünden sobaya tikistirtirmistim ve sonradan cok pisman olmustum. Simdi o animizi canlandirmak istiyorum
nasil sizce ? Basit ama degerli degil mi ?
bende alıntı yapamıyorum sisteme girmek zor oluyo vs sanırım bende sorun var diyodumKizlar alinti yapamadim
Simdi esimle biz bi arkadas vasitasiyla netten tanistik ama tanismadan 1 ay once bana bahsetmeye baslamislardi.
18 mart canakkale sehitlerini anma toreni icin universitede sunuculuk yapacaktim.
elimdr yazili kagitlar icin resim atolyesinden ince ahsaplardan almak icin gittim.1 sene once o ahsap tahtalara isim yazma calismalari yapmislardi daha once görmüştüm.
resim atolyesine gittim resim hocasi bu ahsap seylerin yigili oldugu yüzlerce seyin icerisinden ornek icin bi tanesini bana uzatti bunlardan olur mu diye aa bi bakarsin ki üstünde ne yaziyor ???
Zeynep Yusuf
normalde ahsaplarin üstünde sadece 1 isim yazar herkes bireysel bi calisma yapmislardi ama sansa bak ki karsima bu sekilde ornek cikmisti.
ama ben malesef benimle ooo diye dalga gecen arkadaslarim yüzünden sobaya tikistirtirmistim ve sonradan cok pisman olmustum. Simdi o animizi canlandirmak istiyorum
müthişşşş.....menüm..
sabah 7.30
1 bardak ayran
ara 9.00
yeşilçay
ara 10.00
kahve
ara 12.00
2 ceviz
öğle 13.00
4 ymk kaşığı k.fasulye
3 ymk kaşığı p.pilavı
salata
ara 16.00
soda limon
ara 17.00
müsli küçük kase sütle
akşam 18.30
4 ymk kaşığı bulgur pilavı
salata,şalgam
2 litre su
100 zıplama,30 jumping jack,50 mekik,50 squat,bol merdiven (topukluyla :)) ,zumba 20 dakika
süperrrrBugünkü Menüm
sabah 9:00 1 yumurta, 3 çatal peynir, 2 labneli yulaf gevreği, şekersiz nescafe
ara 2 tane kara erik
öğle 13:30 4-5 yk sebzeli et sote( yağsız pişti teflonda) 1 tk kaşar serptim
ara 2 minik havuç 1 sade türk kahvesi
akşam 17:00 1 tabak yoğurt( az yağlı) 4 yk yulaf ezmesi (crunchy)
3 litre su 1 yeşil çay- 30 dk tempolu yürüyüş 100 mekik 15 dk kalça bacak egzersizi
Muazzam... Ruhunu okşayacak özel bir hediye :) çok beğendim canım benimKizlar alinti yapamadim
Zeynep Yusuf
Çilek frambuaz ahududu gibi meyveler diyette en iyi tercihmiş, diğerlerinin şeker oranı yüksekmiş. Duyduğumdan beri fazla yemiyorum elma armut fln çoğu kilomuda meyveden aldım diye düşünüyorumBugünku menüm
Sabah 7.30 kahvalti:
200gramm meyveli yogurt
bi kepek ekmek
2 dilim tavuk salami
Saat 18.30
Haşlanmış sebze
2 litre su
spor isyerinde 417 kalori yakmisim
Ara cok açık isden dolayı .. az yedim ama cok tokum suan dahada bisey yigcemi sanmıyorum .. belki elma yada cilek yiye bilirimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?