Korkunun ecele faydasi yok dedim,
gelin ata binmis ya nasip demis hesabi kendimi tartinin üstünde buldum veee sonuc
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 68,0
Bu hafta: 67,5 (mucize)
Fark: 0,5
Ortalama: 0,73%
Mesaj sayisi: 184
Tesekkür ederim ask fafataramoyyy maşallah
Tebrik ederim kuzum, haftaya 5i görürsünohhh çok şükür!bu hafta veremedim diye çok korkmuştum
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 86,7
Bu hafta: 86,1
Fark: 0,6
Ortalama: %0,7
Tesekkür ederim canimcimTebrikler ebruşşş
Moralini bozma gülüm, fazla cikmamissin ya buna da sükürgeçen haftaki kilom: 54.6
bu haftaki kilom: 54.6
fark: -
duraklama dönemine girdim dün gece uyumadan o kadar hareket yaptım 40 dakika misafirler gidince işleri bitirdim egzersiz yaptım falan ama cık 1 gram bile oynamamışşşş
Süpersin canımKorkunun ecele faydasi yok dedim,
gelin ata binmis ya nasip demis hesabi kendimi tartinin üstünde buldum veee sonuc
Kilo bildirimi
Tebrik ederim canımohhh çok şükür!bu hafta veremedim diye çok korkmuştum
Kilo bildirimi
zaten kilon çok az benim hedef kilomgeçen haftaki kilom: 54.6
duraklama dönemine girdim dün gece uyumadan o kadar hareket yaptım 40 dakika misafirler gidince işleri bitirdim egzersiz yaptım falan ama cık 1 gram bile oynamamışşşş
Harika, coook tebrik ederim balimKilo Bildirimi:
Geçen hafta: 78.5
Bu hafta : 77.1
Fark: 1.4
Haftalık mesaj sayısı: 67
Çokkk mutluyum kızlar.
Tebrikler rakibecimBende 68.5 um sonunda
Tatlim umudunu yitirme lütfen, önümüzde ki haftaya full motive bir sekilde baslayalim. Hep pozitif düsünelim. Ben olacagina inaniyorum. Ayrica kilon ayni olabilir, en azindan fazla cikmamissin. Bu da bir basarigeçen haftaki kilo:67.7
bu hafta:67.7
yok yaa olmuyo yaa veremiyorum...
Tebrik ederim tatlimgünaydın kızlar
geçen haftaki kilom 58,7
bu hafta 58.5
fark 0.2
yüzde 0.34
mesaj sayım 95
Sagol canim, o senin süperliginSüpersin canım
Herkese merhaba kızlar açıkçası sabah buraya gelip ,kızlar kusura bakmayın ben iradesizin tekiyim sözüme sadık kalamıyorum ben yapamıyorum gibi cümleler kuracaktım.gerçekten bu hafta hiç düzenli sağlıklı geçmedi sanırım ben kendime inanmıyorum yapabileceğime başarabileceğime.kendimi 80 küsur kilolarda kabul ediyorum bilinçaltında.ve başladığım her diyet en fazla 2 hafta sürüyor.derken sabah eczaneye uğradım boğazlarım kötü ve gribim.uzun zamandır görmediğim eczacı kızın çok güzel zayıfladığını gördüğüm de şaşırdım ve kendisini tebrik ettim.nasıl oldu derken dedi ki ciddi spor yaptım ve kendimce bir beslenme düzeni oluşturdum hatta daha zayıfmış 1 yıldır ara verdiği için biraz almış gerçekten beni yeniden kendime getirdi,sanırım benim sorunum hızlı sonuç almak istiyorum eee sabır ve emek olmayınca nasıl bir mucize bekliyorsam inşallah bir daha aynı umutsuzluğa düşmem
Kizlar alinti yapamadim
Oncelikle biricikscim tatlim tebrik ederim cok sevindim.
Su merakta ölen bayanlar hemen anlatimmm zevkleee
Simdi esimle biz bi arkadas vasitasiyla netten tanistik ama tanismadan 1 ay once bana bahsetmeye baslamislardi.
neyse ogundrn sonra bi cok tesadufle karsilastim ama en etkileyici olan suydu..
18 mart canakkale sehitlerini anma toreni icin universitede sunuculuk yapacaktim.
elimdr yazili kagitlar icin resim atolyesinden ince ahsaplardan almak icin gittim.1 sene once o ahsap tahtalara isim yazma calismalari yapmislardi daha once görmüştüm.
resim atolyesine gittim resim hocasi bu ahsap seylerin yigili oldugu yüzlerce seyin icerisinden ornek icin bi tanesini bana uzatti bunlardan olur mu diye aa bi bakarsin ki üstünde ne yaziyor ???
Zeynep Yusuf
normalde ahsaplarin üstünde sadece 1 isim yazar herkes bireysel bi calisma yapmislardi ama sansa bak ki karsima bu sekilde ornek cikmisti.
soktan cikmam yaklasik 1 dk mi aldi
ama ben malesef benimle ooo diye dalga gecen arkadaslarim yüzünden sobaya tikistirtirmistim ve sonradan cok pisman olmustum. Simdi o animizi canlandirmak istiyorum
nasil sizce ? Basit ama degerli degil mi ?
Hadii yaaa .. cilek cok yerim bide yesil elma yerim .. yesil elmada wcye cikariyor diye yiyorum
Kilo bildirimi
ohhh çok şükür!bu hafta veremedim diye çok korkmuştum
Kilo bildirimi
Kilo Bildirimi:
Çokkk mutluyum kızlar.
Bende 68.5 um sonunda
Kiz ben ne zaman pasta yedimoo süpersin Ebrum tebrik ederimpastayı yemene rağmen yinede verdin
Kilo bildirimi
ohhh çok şükür!bu hafta veremedim diye çok korkmuştum
Kilo bildirimi
geçen haftaki kilom: 54.6
Kilo Bildirimi:
Çokkk mutluyum kızlar.
Bende 68.5 um sonunda
geçen haftaki kilo:67.7
bu hafta:67.7
yok yaa olmuyo yaa veremiyorum...
günaydın kızlar
geçen haftaki kilom 58,7
bu hafta 58.5
fark 0.2
yüzde 0.34
mesaj sayım 95
Ayy cokk guzell bi hediyeee .. cok guzel düşünmüşsun :))
Bi bilsemm haha onu evlenince düşüncem artik:)) hafta sonu evdeyim ama haftada 4 kere çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?