Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar benim gibi düşünmenize cok sevindim.
Cok heyecan yaptim yahuu

yok üzüm değil erik resim ekledim. Bu arada ben dr değilim canım. Hemşire asistanlığı yapıyorum.

valla çok merak ettimm

Baktım şimdi Türkçe tam karşılığına mürdüm eriği kurusu olacak ama çok etkili.

ay çok güzel bi düşünce,çok güzel bi anı....değerli bi hediye olacak belli..

bende alıntı yapamıyorum sisteme girmek zor oluyo vs sanırım bende sorun var diyodum
gercekten cok ama cokk özel bişey bence müthişş

Muazzam... Ruhunu okşayacak özel bir hediye :) çok beğendim canım benim

Persembe gunu bulgur pilavi olmamis siskinlik yapar ve tartiya yansir ayrica oglen pilav varken aksama yine bi pilav türü malesef olmamasi gerekirdi.

Gayet güzel tatlim

Uu ara cok fazla metobolizman durmus kis uykusuna yatmis olmali bugun

Hoşgeldin canım menün güzel olmuş. Bence umutsuzluğa kapilma hala bir hafta var yarışın sonuna.
Lazanya büyük değildir umarım çikolatada yemişsin ama kalorisi çok değilmiş neyseki ama şekerli
Çok güzel bir hediye seçimi yapmışsın bayıldım.
Sabahtan öğlene kadar değilde oglenden akşama kadar siviyla gecirsen daha iyi olurdu bence.
Güzel olmuş canım menün Sporun
Yine biraz az olmuş canım meyve ya bence bir iki tane.

Bende menümü yazayım telefonu elimden birakayim artık.
Sabah 9.00 4 kaşık yulaf ezmesi minik muz 4-5 badem fındık süt

Öğlen 12.00 1 kepçe kıymalı patates yemeği

Ara 15.00 badem fındık ceviz kuru üzüm karışım dan bir avuç kadar

Akşam 19.00 1 tavuk baget fırında 4 kaşık sade makarna taze börülce salatası ve salata

Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş

Bugün diyetisyen gorusmesinide yaptım bazı intoleranslar gecebiliyomus ilerde ama kırmızı bölümdeki gıdalardan blirtilen sürelerde kesinlikle uzak durmak gerekiyor ve bu sürelerin sonunda tekrar deneyerek az miktarda tuketebilirmisim. Ve metabolizmam biraz hizlanacakmis. Pazartesiden beri gayet basariliyim inşallah böyle gider. Ama bu cumartesi bir sinavim olacak yakın bir arkadaşımın ikizlerinin doğum günü var ve gitmek zorundayım bakalım nasıl geçecek. Tabi illaki böyle durumlar olacak her zaman ama insanlar gıda intoleransı deyince bi garip bakıyorlar ve içlerinden bu deli galiba diye geçiriyor olabilirler

Çilek frambuaz ahududu gibi meyveler diyette en iyi tercihmiş, diğerlerinin şeker oranı yüksekmiş. Duyduğumdan beri fazla yemiyorum elma armut fln çoğu kilomuda meyveden aldım diye düşünüyorum
Hadii yaaa .. cilek cok yerim bide yesil elma yerim .. yesil elmada wcye cikariyor diye yiyorum

Canim vallah napiyimm anca uykumu aliyorum sabah 9 gibi uyuyorum ..

Lazanya büyük değildir umarım çikolatada yemişsin ama kalorisi çok değilmiş neyseki ama şekerli
Yok canım büyük değildi. Çikolataya sabahki moral karmaşası yüzünden ve kaç gündür de canım çektiği için maruz kaldım. Ihtiyacım vardı şimdi uzun bir müddet yemem.

inşallah canım çok teşekkürler benide unutmadıgın için

teşekkür ederim

ben seni hiç özlemedim

dediğim gün bana araba çarpmıştır hafıza kaybı yaşıyorumdur

Seni var yaaa ısırırımmm hem de yüzündenn

Hoşbuldum cnm :)
Nerdeyse her tartıldığımda hep aynı kiloyu gördüm, umarım yarın tartı süpriz yapıp ta 100 gr fazla göstermez

Hoşbuldummmm

Canım seni geçen hafta izinli yazmistik ya bi cuma kilo bildirmen gerekmiyor.

balım waktim olmadı sabah ewden çıkarken ayran içtim,okulda da sağlıklı bişe bulamıyom diye geçiştirdm
o zaman iyi olmuş tatlım :)
ısırrrrrrrr

Günaydın hayırlı cumalar canlarım...
Tartıya çıkmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…