yok üzüm değil erik resim ekledim. Bu arada ben dr değilim canım. Hemşire asistanlığı yapıyorum.
valla çok merak ettimm
Baktım şimdi Türkçe tam karşılığına mürdüm eriği kurusu olacak ama çok etkili.
Merhaba kizlar vallah yeni uyandim ..
uyanir uyanmaz tartiya ciktimm ve cok sevindimm .. halbuki ben uyaninca üstümde herzaman bi siskinlik oluyor buna ragmann .. pazardan tam bugune kadar 700 gramm vermisim 75.6 .. amacim 75i gormekkkdii okadar sevindimki .. yarim saat sonra yine tartilcam su siskinlik gidincee :))
ay çok güzel bi düşünce,çok güzel bi anı....değerli bi hediye olacak belli..
bende alıntı yapamıyorum sisteme girmek zor oluyo vs sanırım bende sorun var diyodum
gercekten cok ama cokk özel bişey bence müthişş
Muazzam... Ruhunu okşayacak özel bir hediye :) çok beğendim canım benim
balım waktim olmadı sabah ewden çıkarken ayran içtim,okulda da sağlıklı bişe bulamıyom diye geçiştirdmsüperrrr
menüm..
sabah 7.30
1 bardak ayran
ara 9.00
yeşilçay
ara 10.00
kahve
ara 12.00
2 ceviz
öğle 13.00
4 ymk kaşığı k.fasulye
3 ymk kaşığı p.pilavı
salata
ara 16.00
soda limon
ara 17.00
müsli küçük kase sütle
akşam 18.30
4 ymk kaşığı bulgur pilavı
salata,şalgam
2 litre su
100 zıplama,30 jumping jack,50 mekik,50 squat,bol merdiven (topukluyla :)) ,zumba 20 dakika
Bugünkü Menüm
sabah 9:00 1 yumurta, 3 çatal peynir, 2 labneli yulaf gevreği, şekersiz nescafe
ara 2 tane kara erik
öğle 13:30 4-5 yk sebzeli et sote( yağsız pişti teflonda) 1 tk kaşar serptim
ara 2 minik havuç 1 sade türk kahvesi
akşam 17:00 1 tabak yoğurt( az yağlı) 4 yk yulaf ezmesi (crunchy)
3 litre su 1 yeşil çay- 30 dk tempolu yürüyüş 100 mekik 15 dk kalça bacak egzersizi
Bugünku menüm
Sabah 7.30 kahvalti:
200gramm meyveli yogurt
bi kepek ekmek
2 dilim tavuk salami
Saat 18.30
Haşlanmış sebze
2 litre su
spor isyerinde 417 kalori yakmisim
Ara cok açık isden dolayı .. az yedim ama cok tokum suan dahada bisey yigcemi sanmıyorum .. belki elma yada cilek yiye bilirimm..
Hoşgeldin canım menün güzel olmuş. Bence umutsuzluğa kapilma hala bir hafta var yarışın sonuna.Kızlaaaaaaaarrrr ben geldiimmm çok özledim bu ortamıı
2 gün idare edin dedim ama 5 gündür giremiyorum hem netsizlikten hem de hastalıktannn bir türlü iyileşemedim
Her neyse hemen menümü yazıp hızlı bir giriş yapmak istiyorum 5 gündür çok geri kaldım
Hıı bu arada ben hedefime ulaşamadığımı şimdiden beyan edeyim
Makaron hayalim yalan olduZira ancak 7 gün açlık grevine filan girersem ulaşabiliyorum o kiloya
Bugünkü menüm;
Sabah(8.30)
1 dilim ekmek
Biraz peynir
Öğlen(13.00)
1 kase sütlü nesfit
Sade Türk kahvesi
Akşam(18.00)
1 tabak bulgur pilavı
1 tabak patlıcan salatası
Böyük boy ayran
*Tabaklar pasta tabağı
Su ve sporum bugün pek yok. Ama akşam koşu bandında yürüycem,suyu da bu saatten sonra ne kadar içebilirsem artık.
Lazanya büyük değildir umarım çikolatada yemişsin ama kalorisi çok değilmiş neyseki ama şekerliBugünkü menüm
Sabah 08:00
Çikolata 120 kalori
Yoğurt, tarçın, keten tohumu, 1 tk bal
Öğle 11:30
Salata (marul, salatalık, kırmızı biber, 6 minik top mozarella, roka)
Ar 14:00
1 elma
Akşam 18:30
1 dilim lasanya
2 fincan şekersiz bitki çayı, 1,5 lt. su
Yarım saat yürüyüş
Yarın inşallah hepimiz güzel sonuclar alırız canlar :)
Çok güzel bir hediye seçimi yapmışsın bayıldım.Kizlar alinti yapamadim
Oncelikle biricikscim tatlim tebrik ederim cok sevindim.
Su merakta ölen bayanlar hemen anlatimmm zevkleee
Simdi esimle biz bi arkadas vasitasiyla netten tanistik ama tanismadan 1 ay once bana bahsetmeye baslamislardi.
neyse ogundrn sonra bi cok tesadufle karsilastim ama en etkileyici olan suydu..
18 mart canakkale sehitlerini anma toreni icin universitede sunuculuk yapacaktim.
elimdr yazili kagitlar icin resim atolyesinden ince ahsaplardan almak icin gittim.1 sene once o ahsap tahtalara isim yazma calismalari yapmislardi daha once görmüştüm.
resim atolyesine gittim resim hocasi bu ahsap seylerin yigili oldugu yüzlerce seyin icerisinden ornek icin bi tanesini bana uzatti bunlardan olur mu diye aa bi bakarsin ki üstünde ne yaziyor ???
Zeynep Yusuf
normalde ahsaplarin üstünde sadece 1 isim yazar herkes bireysel bi calisma yapmislardi ama sansa bak ki karsima bu sekilde ornek cikmisti.
soktan cikmam yaklasik 1 dk mi aldi
ama ben malesef benimle ooo diye dalga gecen arkadaslarim yüzünden sobaya tikistirtirmistim ve sonradan cok pisman olmustum. Simdi o animizi canlandirmak istiyorum
nasil sizce ? Basit ama degerli degil mi ?
Sabahtan öğlene kadar değilde oglenden akşama kadar siviyla gecirsen daha iyi olurdu bence.menüm..
sabah 7.30
1 bardak ayran
ara 9.00
yeşilçay
ara 10.00
kahve
ara 12.00
2 ceviz
öğle 13.00
4 ymk kaşığı k.fasulye
3 ymk kaşığı p.pilavı
salata
ara 16.00
soda limon
ara 17.00
müsli küçük kase sütle
akşam 18.30
4 ymk kaşığı bulgur pilavı
salata,şalgam
2 litre su
100 zıplama,30 jumping jack,50 mekik,50 squat,bol merdiven (topukluyla :)) ,zumba 20 dakika
Güzel olmuş canım menün SporunBugünkü Menüm
sabah 9:00 1 yumurta, 3 çatal peynir, 2 labneli yulaf gevreği, şekersiz nescafe
ara 2 tane kara erik
öğle 13:30 4-5 yk sebzeli et sote( yağsız pişti teflonda) 1 tk kaşar serptim
ara 2 minik havuç 1 sade türk kahvesi
akşam 17:00 1 tabak yoğurt( az yağlı) 4 yk yulaf ezmesi (crunchy)
3 litre su 1 yeşil çay- 30 dk tempolu yürüyüş 100 mekik 15 dk kalça bacak egzersizi
Yine biraz az olmuş canım meyve ya bence bir iki tane.Bugünku menüm
Sabah 7.30 kahvalti:
200gramm meyveli yogurt
bi kepek ekmek
2 dilim tavuk salami
Saat 18.30
Haşlanmış sebze
2 litre su
spor isyerinde 417 kalori yakmisim
Ara cok açık isden dolayı .. az yedim ama cok tokum suan dahada bisey yigcemi sanmıyorum .. belki elma yada cilek yiye bilirimm..
Hadii yaaa .. cilek cok yerim bide yesil elma yerim .. yesil elmada wcye cikariyor diye yiyorumÇilek frambuaz ahududu gibi meyveler diyette en iyi tercihmiş, diğerlerinin şeker oranı yüksekmiş. Duyduğumdan beri fazla yemiyorum elma armut fln çoğu kilomuda meyveden aldım diye düşünüyorum
Canim vallah napiyimm anca uykumu aliyorum sabah 9 gibi uyuyorum ..Persembe gunu bulgur pilavi olmamis siskinlik yapar ve tartiya yansir ayrica oglen pilav varken aksama yine bi pilav türü malesef olmamasi gerekirdi.
Gayet güzel tatlim
Uu ara cok fazla metobolizman durmus kis uykusuna yatmis olmali bugun
Canim vallah napiyimm anca uykumu aliyorum sabah 9 gibi uyuyorum ..
Ayy cokk guzell bi hediyeee .. cok guzel düşünmüşsun :))Kizlar benim gibi düşünmenize cok sevindim.
Cok heyecan yaptim yahuu
Bi bilsemm haha onu evlenince düşüncem artik:)) hafta sonu evdeyim ama haftada 4 kere çalışıyorumDogrudur kuzum isten dolayi ama ne bilim yaa cok uzun arasi
Kiz sen evlenince napacaksin
Yok canım büyük değildi. Çikolataya sabahki moral karmaşası yüzünden ve kaç gündür de canım çektiği için maruz kaldım. Ihtiyacım vardı şimdi uzun bir müddet yemem.Lazanya büyük değildir umarım çikolatada yemişsin ama kalorisi çok değilmiş neyseki ama şekerli
inşallah canım çok teşekkürler benide unutmadıgın için
teşekkür ederim
ben seni hiç özlemedim
dediğim gün bana araba çarpmıştır hafıza kaybı yaşıyorumdur
Bi sürü alinti yapmistim ama gitti yaa tüh
Sagol pembecim insallah toparlarim ama disarida yemek hayal oldu gibi artik evlilik yıldönümümuze kaldi
Insallah canim. Tabiki Allahim beterinden saklasin
Heralde oyle oldu kuzum yaa daha dikkatli olmaliyim
Yarinki haberini merakla beklicemm
Mutlu olmana sevindim canim.
inan hic birseyi kafana takmaya degmiyor cunku takiyorsun bir kac zaman gecince hersey yoluna giriyor ve sen kafana taktiginla kaliyorsun.
Tatlim hosgeldinnn
Izine izinden döndügündeki kilon izne cikarkenki kilondan fazla olursa listeye giremiyorsun eger boyle bi dur varsa pirinc lapasini mutlaka denemelisin
canım çok güzel oluyor.. ben kaşarı fazla tüketmiyorum kaşar diye eritme peynir satıyolar artık hiç güvenemiyorum..
oyyy ne heyecan ne stres olmuşsundurrrr
çok geçmiş olsun canım sen çok hastalandın yaaa.. bi D vitamini düzeyine baktırsan?
oh oh maşallah Gogom :) test sonucu ne çıktı nelere karşı dikkatli olucakmışsın?
hoşgeldinnnnbiz de seni özledik
Gogom sıcak suyamı koyuyon yeşilçayı?
Canım seni geçen hafta izinli yazmistik ya bi cuma kilo bildirmen gerekmiyor.Seni var yaaa ısırırımmm hem de yüzündenn
Hoşbuldum cnm :)
Nerdeyse her tartıldığımda hep aynı kiloyu gördüm, umarım yarın tartı süpriz yapıp ta 100 gr fazla göstermez
Hoşbuldummmm
o zaman iyi olmuş tatlım :)balım waktim olmadı sabah ewden çıkarken ayran içtim,okulda da sağlıklı bişe bulamıyom diye geçiştirdm
ısırrrrrrrrSeni var yaaa ısırırımmm hem de yüzündenn
Hoşbuldum cnm :)
Nerdeyse her tartıldığımda hep aynı kiloyu gördüm, umarım yarın tartı süpriz yapıp ta 100 gr fazla göstermez
Hoşbuldummmm
Hoşgeldin canım menün güzel olmuş. Bence umutsuzluğa kapilma hala bir hafta var yarışın sonuna. .
oyyy maşallahKorkunun ecele faydasi yok dedim,
gelin ata binmis ya nasip demis hesabi kendimi tartinin üstünde buldum veee sonuc
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 68,0
Bu hafta: 67,5 (mucize)
Fark: 0,5
Ortalama: 0,73%
Mesaj sayisi: 184
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?