Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dijital cnm,5 kilonun altini tartmiyo..damacanin her tarafini okudum,hatta bos olani ters cewirip altina da baktim goremedim,netten de arastrdim dogru duzgun bi bilgi yok
Bende baktım ama yok nette detaylı bir bilgi damacanın net ağırlığı hakkında.

Çok beğendim canım,başarılı :)

Canım neden takildin anlamadım tartilar arasında fark oluyo genelde önemli olan senin sürekli aynı tartıda tartilman.
Menünü beğendim güzel olmuş canım.
Menün sporun güzel olmuş canım.

Canım neden takildin anlamadım tartilar arasında fark oluyo genelde önemli olan senin sürekli aynı tartıda tartilman.
Menünü beğendim güzel olmuş canım.
Menün sporun güzel olmuş canım.

Kizlar menum
Sabah 10:30
1,5 haslanmis yumurta, kk peynir, domates, salatalik, 1dilim tam b. Ekmek, yesil cay
Oglen 13:00
Ton balikli salata, 2kasik yogurt, 1dilim diyet kek, 1ceviz, 2badem
Ara ogun 15:30
3cilek, 2dilim ayva, 2dilim armut, 1hurma
2lt su
2fincan yesil cay
1fincan adacayi
25 squat
50jack
20mekik
10dk plates topu ile bacak egzersizleri

Menum..
sabah 7.30 nesfit
Ara 10.00
yesil cay
kahve

öğle 13.00
5 ymk kasigi bulgur pilavi
ayran

ara 15.00
1 lokma karam
1 activia yogurt

aksam 18.30
4 ymk kasigi nohut
salata

2 litre su spor yok

Menüm

09:30 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,kkpeynir,4 zeytin, 1,5 dilin t.buğday ekmeği,2 dilim hindi salam,1 çay kaşığı keçi boynuzu pekmezi

11:30 2 kare bitter

12:30 ara
2 tane diyet pirinç patlaklı

15:00 öğle
1 köfte porsiyon,2 yemek kaşığı bulgur,salata,ayran

18:00 ara
3 tane lahana sarma ,1 tane çok küçük patlıcan dolması,3 çatal kek

19:45 akşam
3 yemek kaşığı bezelye garnitür,1 közlenmiş biberden salata ,2 kaşık yoğur

su:1.5 lt yeşilçay

akşam yemeği yok mu canım

İnsallah garantilemisimdir kuzum ya. Pirinc lapasini arastirayim canim o zaman.

Kankim aksam yemeginde pilavli falan olsaydi ceza geliyodu sana suyu yatmadan 2lt yapalim. Bide şimdi kalkip 100defa zipla ve en az 20 squat yap tamam mi bugunu sporsuz kapatmiyoruz kankicim.

akşam yemeği yok mu canım
Yok kankim bunlari da arkadasima gitmistim o hazirlamis saolsun diyet yapiyorum diyince. Aksam eve gelince de gec oldu diye yemedim artik. Odami temzleyip kitabimi okumak ve uyumak istiyorum sadece. Boylece kendimi oyalamis olurum ve acligimi da hissetmem.

inşallah yapacağım canım

Hanımlar iyi akşamlar kilo bişdiremedim ozur dilerim 68 kilo geldim +700 adet öncesi odem büyük ihtimalle moralim çok bozuldu gene şu an Elazığ a gidiyoruz kaynanamgile. Tokatta mola verdik hemen yazayım dedim inanın gun içimde hiç fırsat bulamadım. Sizlerden 1 hafta izin istiyorum malum orda akrabalar falan sizleri ihmalmedebilirim ayın altısında geliyoruz evimize. Bu mümkün mu acaba

Akşam yemeği yokmu canım.
Menum..
sabah 7.30 nesfit
Ara 10.00
yesil cay
kahve

öğle 13.00
5 ymk kasigi bulgur pilavi
ayran

ara 15.00
1 lokma karam
1 activia yogurt

aksam 18.30
4 ymk kasigi nohut
salata

2 litre su spor yok
Az yemişsin kankim metabolizma yavaşlar böyle.
18.00 de yedikten sonra akşam yemesen daha iyi olurdu.
Sen gelmeyince izinli yazdım zaten canım iyi olmuş haftaya cumada kilo bildirmen gerekmiycek.
Show tvde güldür güldür de ışın karaca var gördünüz mü kızlar kadın fıstık gibi olmuş
Izliyodum ama ayni kulvarda degilizki o ameliyat olmuş diye biliyorum ben. Biz gayret gosterip zayifliyos bi kere.

Akşam üstü arkadaşa uğradım sarma ikram etti yemeseydim keşke
Saat fazla geç değilse birşeycik olmaz canım. Bütün problem karbonhidratlar , tmm içinde pirinç var ama normalde yiyeceğin 5-6 kaşık pilav kadar kalorili değildir sonuçta etle beraber pişiyor yada soğan vs.. Bende sarma sarmak istiyorum haftaya kaldı yaparm inşallah

Ben bu konuda canlı örneğim. Benim kilom oynamamıştı taki özel günlerime kadar. İlk günün sabahı 1 kg üstünde eksik çıktım

Show tvde güldür güldür de ışın karaca var gördünüz mü kızlar kadın fıstık gibi olmuş
Gogonunda dediği gibi hep ameliyatlı canım onlar. Sağlıklarını büyük risk altına alıyorlar. Var bir tanıdığım 100 kg nin çok üstündeydi, kelepçeyi taktı eridi gitti.. Şimdi yine aynı eski halinde. Ozan Orhon da sağlığını onunla kaybetmişti..
Ama biz azimle inatla vericez kilolarımızı. Karbonhidratları olabildiğince az seviyeye indirip bol bol su içip sporumuzu eksik etmeden kavuşcaz formumuza

Menümü unutmadan yazayım.
Sabah 8.30 yulaf ezmesi sütle ve az badem kuru üzüm le

Ara 10.30 1 havuç

Öğlen 12.30 1 kepçe çorba salata hic bişey koymadim salataya 2 tane fırında baget

Ara 16.00 4 tane form pirinç mısır patlagi

Akşam 18.30 1 lorlu gözleme çay

Ara 21.00 yarım armut

Su 2 lt
spor 30 + 1 saat yürüyüş

Bugün biraz ödül oldu sanki bana.

Iyi geceler kızlar, topuklular benim de canıma okudu bugün.

Sabah 08:00
Yoğurt, keten tohumu, tarçın

Öğle 11:30
1 parça lazanya

Ara 13:30
1 elma

Akşam (kına gecesi vardı ve fena patlak verdim) 20:30
yarım lahmacun
yarım poğaça
yoğurtlu havuç salatası
4-5 tulumba (saymadım)

4,5 km yürüyüş ve bol dans
1,5 lt su, 2 finca bitki çayı

Gelir gelmez tulumbaların korkusuna tartıya çıktım. Sabah tartıldığımdan daha az çıktı, şoktayım :)

Günaydın kizlaar :)
Hepmizi icin harika bir gun olsun :)

Akşam yemeği yokmu canım.

Aksam eve geldigimde gec oldu ben de o saatten sonra yemedim kaptanim. Bi de ben bisey sormak istiyorum kefiri dun yarim yagli pastorize sutle yaptim tutmus mudur acaba yoksa bekleyim bir gun daha cok eski de icemem ama napsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…