Oooo ne diyim bilemedimIyi geceler kızlar, topuklular benim de canıma okudu bugün.
Sabah 08:00
Yoğurt, keten tohumu, tarçın
Öğle 11:30
1 parça lazanya
Ara 13:30
1 elma
Akşam (kına gecesi vardı ve fena patlak verdim) 20:30
yarım lahmacun
yarım poğaça
yoğurtlu havuç salatası
4-5 tulumba (saymadım)
4,5 km yürüyüş ve bol dans
1,5 lt su, 2 finca bitki çayı
Gelir gelmez tulumbaların korkusuna tartıya çıktım. Sabah tartıldığımdan daha az çıktı, şoktayım :)
Bekletsen sabah suzsen olur çok ekşi olmuyoGünaydın kizlaar :)
Hepmizi icin harika bir gun olsun :)
Aksam eve geldigimde gec oldu ben de o saatten sonra yemedim kaptanim. Bi de ben bisey sormak istiyorum kefiri dun yarim yagli pastorize sutle yaptim tutmus mudur acaba yoksa bekleyim bir gun daha cok eski de icemem ama napsam?
Çok hamurisli bi menu olmuşkız Allah aşkına saglıgından daha mı önemli topuklu abartma sakın topuklu giymeyiii
kızlar ne oldu bilmiyorum dünden beri yazıyorum ama iletilmiyo
menümü yazayım hemen umarım olur bu sefer(
dün ki menüm
sabah 8.00
1 tane fransız tostu
domates salatalık
1 minik tarcınlı rulo
cay
ara 10.00
sekersiz kahve
1 minik tarcınlı rulo
öğlen 13.00
2 ıspanaklı parmak börek
makarna salatası
1 kurabiye
ikindi 17.00
2 elmalı kurabiye2 minik poğaca
cay
akşam 19.00
1 kaşık bulgur pilavı
1 tarcınlı elma
2 kaşık yogurt
2 kasık salata
kızlar dün 2 yakın arkadasıma gittim eve gelince misafir vardı derken ne kadar kendimi tuttuysam ancak bu kadar az yiyebildim dün tam felaketti farkındayım
4 km yürüdüm topukluyla gideceğim yere kadar ama günün karı
Bugün daha iyikızlar bugun ki menümğde yazayım hemen
sabah 9.30
1 dilim tarcınlı cevizli yıldız çörek
2 dilim süzme peynir
çay
ara 12.00
sekersiz kahve
1 avuc kuruyemiş
öğlen 14.00
tarcınla harmanlanmış elma
akşam 17.00
1 corba tabagı salata
1 porsiyon acılı tarhana corbası
bi kaç tane acı cin biber
2-3 kasık yogurt
jillian yaparım gün içinde
akşamda pilates yaparım 10 dakıka kadar
2 bucuk litre su içerim her zaman 3 litre yapamıyorum ben
kesinlikle bunlar tam tamına yapılıcak ..
dün 2 litre su içmişim
Allah rahmet eylesin basiniz saolsun canım.iyi olmuş canımm
Kızlar sizden bir isteğim olucak biliyorum ki burda hepimiz dostuz acımızı üzüntümüzü paylaşıyoruz benimde sizden tek isteğim 1 fatiha okur musunuz bugun benim çok sevdiğim biriciğim lokum ninem hakkın rahmetine kavusmuş sabaha karşı rüyama girmişti bi baktım babam yola cıkıyo manisaaya
90 küsür yaşındaydı çok severdim babamın halasıydı.
şimdiden çok teşekkür ederim umarım bizde vefat ettiğimizde arkamızdan okuyan çok olur unutulmayız umarım..
Bol bol dinlen canım beslenmene ilaclarina dikkat et atlatirsin inşallah en kısa zamanda.Kizlarr
Herkese iyi haftasonlarii
Umarim güzel bir haftasonu gecirirsiniz.
Ben hala iyilesemedim kizlar ilaçlarımi aliyorum dinleniyorum terliyorum ama malesef kendime gelemiyorum ayakta fazla kalamiyorum afedersiniz balgam cikartamiyorum cikmayincada öksürük kesilmiyor malesef. Hayatimda ilk defa bu kadar uzun ve kötü bi hastalik geciriyorum aman sizler dikkat edin.
Tulumbanın hastasıyımOyyy canım çektiii , geçtiğimiz ay halka tatlısı yapmıştım bir oturuşta 3 tane indirmiştim mideyeEğlenmişsiniz ne güzel bol bol kalori yakmışsınızdır kankimle
Canım bu böyle olmaz ki, bence bir daha doktora git. ALLAH korusun sonra daha kötü olursa birdeKizlarr
Herkese iyi haftasonlarii
Umarim güzel bir haftasonu gecirirsiniz.
Ben hala iyilesemedim kizlar ilaçlarımi aliyorum dinleniyorum terliyorum ama malesef kendime gelemiyorum ayakta fazla kalamiyorum afedersiniz balgam cikartamiyorum cikmayincada öksürük kesilmiyor malesef. Hayatimda ilk defa bu kadar uzun ve kötü bi hastalik geciriyorum aman sizler dikkat edin.
Tulumba yerken de eşlik etti ama benim gibi abanmadıtulumba
tulumba yerken mi yalnız bırakmadı yoksa
Leylam doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara. Herşey gönlünce olsun... Sağlık, mutluluk ve huzur hayatında hiç eksik olmasın. En kısa zamanda da o güzel kalbine uygun bir aşk diliyorum. Seni seviyorumslm
dün kü menüm
sabah 08:30
6 yk kahvaltılık gevrek
yarım su bardağı süt
öğlen 12:30
2 dilim kepekli ekmek arası ton balıklı sandviç
ara 15:30
1 avuç kuruyemiş
3 gün kurusu
akşam 18:00
çiğ ıspanak,marul ve rokadan salata yaptım onu yedim zeytinyağ ve limonlu
1 avuç çiğ kaju
3 mile leslie tamam
60 sumo squat tamam
2,5 lt su içtim
Bugün benim doğum günüm.. şu ana kadar her şey normal ama akşama neyle karşılaşırım bilemiyorum kızlar32 yaşımı dolduruyorum Ebrucum artık 32 yapabilirsin listede ki yaşımı
İyikiii doğdunnnnn iyiki kilo alıp burda tanıştıkkkslm
dün kü menüm
6 yk kahvaltılık gevrek
yarım su bardağı süt
1 avuç kuruyemiş
3 gün kurusu
1 avuç çiğ kaju
3 mile leslie tamam
60 sumo squat tamam
2,5 lt su içtim
Bugün benim doğum günüm.. şu ana kadar her şey normal ama akşama neyle karşılaşırım bilemiyorum kızlar32 yaşımı dolduruyorum Ebrucum artık 32 yapabilirsin listede ki yaşımı
teşekkür ederimm sayenizde düzene giriyorum yavaşta olsaÇok hamurisli bi menu olmuş
Bugün daha iyi
Ben de tam az olmuş dicektim ama moralin bozukmuş kuzum. İnşallah sorun her neyse hemen duzelirBugunku menum
sabah 9:30
3 çeri domates
1 yumurta
3 çatal süzme peynir
akşam 17:00
yarım porsiyon fırında tavuk göğsü
ayran
6-7 tane ceviz içi
Spor 100 mekik
su 2 litre
Moralim bozuktu biraz yememide sporumuda etkiledi yarın biraz toparlanabilirsem daha düzenli bir menüyle gelirim canlar.
Aynen senin yazdigini ben yazcaktim canim,ben 20 20 toplam 40 cekebiliom zar zor,100 hayal edemedimBen de tam az olmuş dicektim ama moralin bozukmuş kuzum. İnşallah sorun her neyse hemen duzeliraz ama saglikli menu. Bide 100mekiğe nasıl dayandin ben 20yi zor cekiyorum
Doğum günün kutlu olsun nice senelere canımslm
dün kü menüm
6 yk kahvaltılık gevrek
yarım su bardağı süt
1 avuç kuruyemiş
3 gün kurusu
1 avuç çiğ kaju
3 mile leslie tamam
60 sumo squat tamam
2,5 lt su içtim
Yarın toparlarsin canım.Bugunku menum
sabah 9:30
3 çeri domates
1 yumurta
3 çatal süzme peynir
akşam 17:00
yarım porsiyon fırında tavuk göğsü
ayran
6-7 tane ceviz içi
Spor 100 mekik
su 2 litre
Moralim bozuktu biraz yememide sporumuda etkiledi yarın biraz toparlanabilirsem daha düzenli bir menüyle gelirim canlar.
Cuma izinli yazarım canım.istanbulsultani ; başın sağolsun canım..
ftmklc ; canımm musmutlu yaşlar dilerim :)
Kızlar merhaba,
Ben bir süreliğine ayrılmak istiyorum.Buraya vakit ayıramıyorum çünkü,sadece menü yazma olsa tamam ama günlük belirli mesaj yazarak muhabbete dahil olma konusunda hiç vaktim olmuyor şu sıralar. Belirli kurallar olduğu için kendimi sorumlu da hissettiğimden iç huzursuzluk yaşıyorum.
O yüzden izniniz olursa şimdilik ara vermek istiyorum.Diyete değil sadece gruba ara vereceğim.
Menüm bugün arasız öğlesiz oldu, metobolizmanın yavaşlamasına neden oluyor. Teşekkür ederim canım inşallah.Ben de tam az olmuş dicektim ama moralin bozukmuş kuzum. İnşallah sorun her neyse hemen duzeliraz ama saglikli menu. Bide 100mekiğe nasıl dayandin ben 20yi zor cekiyorum
Canım ben 20 ile başladım sonra 50 , 70 şu anda 100 yapabiliyorum tabiki çok zor ama arada nefes alıyorum üstüste kesinlikle yapamam imkansız. Doğumlardan geriye kalan göbeğim için mecburen yapıyorum çok faydalı.Aynen senin yazdigini ben yazcaktim canim,ben 20 20 toplam 40 cekebiliom zar zor,100 hayal edemedim
Oyy o gobek bas belasi zaten canim,ben de 20 ile basladim cnm,bn de ugrasip biraz yukseltim ya,hic degilse gunde 100 olsun..peki gobek icin baska hareketler bilio musun balim? bnm göbek hic gitmiyo..Menüm bugün arasız öğlesiz oldu, metobolizmanın yavaşlamasına neden oluyor. Teşekkür ederim canım inşallah.
Canım ben 20 ile başladım sonra 50 , 70 şu anda 100 yapabiliyorum tabiki çok zor ama arada nefes alıyorum üstüste kesinlikle yapamam imkansız. Doğumlardan geriye kalan göbeğim için mecburen yapıyorum çok faydalı.
Mekik zor is ya ama 1haftada 30a cikmayi basarmistim aslinda surekli yapilirsa olabilir.Aynen senin yazdigini ben yazcaktim canim,ben 20 20 toplam 40 cekebiliom zar zor,100 hayal edemedim
Yarin toparlarsin insallah kuzumMenüm bugün arasız öğlesiz oldu, metobolizmanın yavaşlamasına neden oluyor. Teşekkür ederim canım inşallah
Bir tane daha var günde 7-8 dakika yapabiliceğin. Ben onu hiçç beceremiyorum. Mekik çeker gibi uzanıp dizlerini bük, yanlardan kollarınla topuklarına dokun. Örn. önce sağ kolunu uzat sonra eski pozisyona dön sonrada sola doğru aynı işlem. Hem o gıcık simit yağlarda hem o göbek için faydalı. inşallah anlatabilmişimdir hareketi.Oyy o gobek bas belasi zaten canim,ben de 20 ile basladim cnm,bn de ugrasip biraz yukseltim ya,hic degilse gunde 100 olsun..peki gobek icin baska hareketler bilio musun balim? bnm göbek hic gitmiyo..
Bir tane daha var günde 7-8 dakika yapabiliceğin. Ben onu hiçç beceremiyorum. Mekik çeker gibi uzanıp dizlerini bük, yanlardan kollarınla topuklarına dokun. Örn. önce sağ kolunu uzat sonra eski pozisyona dön sonrada sola doğru aynı işlem. Hem o gıcık simit yağlarda hem o göbek için faydalı. inşallah anlatabilmişimdir hareketi.
Bu arada ben mekiği dizlerimi sandalyeye koyarak yapıyorum, uzatarak çok zor.
KAYNAK: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...sonuc-listeleri.153328/page-104#post-40190373
Kilo veren, vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.
GENEL
Performans uygulaması 12. tur / 1. hafta bilgilerini linkten takip edebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iflama-yarismasi.638656/page-10#post-40208160
4. TAKIM
Bir harf farkı olmakla beraber, emin olmak adına yine de sormak istedim.
Yeni üyelerinizden Narin_nazenin daha önce yarışmış olabilir mi? Bilgilendirir misiniz lütfen?
Üye listemde; narin_nezenin adlı yarışmacımız 194. etapta, 68,3 kiloyla izne ayrılmış görünüyor.
9. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 9. takıma isabet etti.
Takım ortalamanız benim hesaplarıma göre 0,92% çıkıyor. Kontrol ederek, gerekli işlemleri yapınız.
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 406. Etap birincisi; 7.Takımdan kuzularinannesi arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyoruz.
CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların güncel üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..
Şu ana kadar ceza puanı alan takımlar:
4. Takım : 1 Ceza Puanı (287. etap değerlendirme raporu)
8. Takım : 1 Ceza Puanı (306. etap değerlendirme raporu)
14. Takım : 1 Ceza Puanı (404. etap değerlendirme raporu)
BİLGİ:
Etap değerlendirme raporu; takımların Karar Defteri'nde yazılı olan kararlara uyumunun denetlenmesidir. İlgili kararlar yarışmanın başlangıcından bu yana sisteme dahil olmuş yaklaşık 1.300 kişinin oybirliği ile alınmış kararlardır. Kararları değiştirebilir, yeni kararlar önerebilir ve oylamaya sunabilirsiniz.
Oylama hakkının istisnaları; ceza puanı uygulamasının yanısıra, benim gönüllü olarak hazırladığım sıralama listesi ve mezuniyet karnesi koşullarıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?