çok teşekkürler :))Hoşgeldin aramıza canım
Aramıza hoşgeldin senacım, başarılar dilerim :)Meraba yeni üye adayınız olarak sizi selamlıyorum :)))Galiba bu formu doldurmam gerekiyormuş
Kullanıcı Adı :senad
İsim :sena
Yaşınız :18
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:istanbul
Boyunuz :165
Kilonuz:64.9
Hedef kilonuz :52
Kilo alma hikayeniz :Sınavlar stres falan diye stres atmak için yemeğe başvurdum sonuç felaket oldu.
kilo vermeyi kendime olan özgüvenimi geri kazanmak için istiyorum :)
Cnm hasta mi oluyosun acaba? bu ara herkes ayni seyden sikayetcicunkuBugünkü menüm (aşırı bir yorgunluk var üstümde kızlar, imkan olsa hep uyuyacağım)
Başlangıç 12:00
1 bardak ılık su
Sabah 13:00
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam tahıllı ekmek
Biraz labne peyniri
2 tk reçel
1 dilim salam
5 ceviz
1 fincan şekersiz detoks çayı
Ara 15:30
Çıkolata - 74 kalori
Şuana kadar acıkmadım, bu saatten sonra zaten yoğurt dışında birşey yemem.
1 lt su, spor desen hak getire, yerimden kalkmaya mecalim yok bugün...
Bilmiyorum ki canım, aşırı halsizlik ve yorgunluk var. Son günlerde az uyuduğumdan da kaynaklanıyor olabilir. Umarım hasta olmamCnm hasta mi oluyosun acaba? bu ara herkes ayni seyden sikayetcicunku
Olabilir cnm duzen bi bozulunca vucudu hemen etkiliyo,cnm daha iyiyim sikayetlerim daha azaldi,ama tarti beni sinir ediyo ya cnm,bu hafta yani yarin cok dikkatli baslayip degisik bisrler yapim diom ama hala karar wermedim,carsamba persembe ya da daha farkli bise uygulayim,kiz daha yolun basinda bu kadar takilirsa bu kilo nasi dewsm etcem? bu arada balim 3 nisan yalan oldu sanki hiim?Bilmiyorum ki canım, aşırı halsizlik ve yorgunluk var. Son günlerde az uyuduğumdan da kaynaklanıyor olabilir. Umarım hasta olmamsende ne var ne yok kuzum? Iyimisin?
Hoşgeldin canım kurallarimizi kabul ettiysen 2 hafta deneme süresi var listeye girmek için. Hergün menü su ve sporumuzu paylaşıp birbirimize yorum yapıyoruz.Meraba yeni üye adayınız olarak sizi selamlıyorum :)))Galiba bu formu doldurmam gerekiyormuş
Kilo alma hikayeniz :Sınavlar stres falan diye stres atmak için yemeğe başvurdum sonuç felaket oldu.
Menünü beğendim bence iyi olmuş.Gelsin bugunku menum..
sabah 8.00
bir bardak limonlu su
Ara 9.00
yesil cay
kahvalti 12.00(esim yuzunden o saate kaldim)
1,5 dilim tam b. Eknegi
2 yumurta
1 dilim peynir,4 zeytin
domates,salatalik,biber
ara 13.00
1 bardak tarcinli sut
tatli krizi dursun diye yaptim
ara 15.00
1 kurabiye,kahve
aksam yemegi 17.00
4 ymnk asigi nohut yahni,salata
ayran
ara 18.00
kAhve
az once soda limon
2 litre su
20 mekik,bi de degisik spor hareketleribaktim netten nasil yapabiliyo muyum diye,yarin yeni bi program olustrcam kendime kuzlar,bu duraklama bitmicek yoksa,yemek duzenimi de biraz degstrcem..fikirlerinizi beklerim
Akşam az olmuş ama acikmazsan iyi.Bugünkü Menüm
Sabah 10:00
1 dilim peynir
yarım salatalık
2 tane labneli yulaf gevreği
Ara şekersiz nescafe 1 havuç
Öğle 14:00
2 dilim dalyan köfte
börülce salatası
Akşam 17:30
bir kase yoğurt
Spor 50 jumping jack
gün içinde 2 litre su 1 kupa yeşil çay tükettim
Sadece tek ogunmu dikkat et kendine canım hasta olma.Bugünkü menüm (aşırı bir yorgunluk var üstümde kızlar, imkan olsa hep uyuyacağım)
1 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
Biraz labne peyniri
2 tk reçel
1 dilim salam
5 ceviz
Çıkolata - 74 kalori
Meraba yeni üye adayınız olarak sizi selamlıyorum :)))Galiba bu formu doldurmam gerekiyormuş
Gelsin bugunku menum..
sabah 8.00
bir bardak limonlu su
Ara 9.00
yesil cay
kahvalti 12.00(esim yuzunden o saate kaldim)
1,5 dilim tam b. Eknegi
2 yumurta
1 dilim peynir,4 zeytin
domates,salatalik,biber
ara 13.00
1 bardak tarcinli sut
tatli krizi dursun diye yaptim
ara 15.00
1 kurabiye,kahve
aksam yemegi 17.00
4 ymnk asigi nohut yahni,salata
ayran
ara 18.00
kAhve
az once soda limon
2 litre su
20 mekik,bi de degisik spor hareketleribaktim netten nasil yapabiliyo muyum diye,yarin yeni bi program olustrcam kendime kuzlar,bu duraklama bitmicek yoksa,yemek duzenimi de biraz degstrcem..fikirlerinizi beklerim
Bugünkü menüm (aşırı bir yorgunluk var üstümde kızlar, imkan olsa hep uyuyacağım)
1 bardak ılık su
1 haşlanmış yumurta
Biraz labne peyniri
2 tk reçel
1 dilim salam
5 ceviz
Çıkolata - 74 kalori
Ewet tatlim dengesiz dagilmis,ama senin de dedigin gibi cok acikinca frenlemek zor oluyo..Bu gün pirinç detoksu yapayım dedim sadece 1 kere yiyebildim midem kaldırmadı..
Onu da sabah yiyemezdim zaten o yüzden öğlene kaldı, bilsem kötü lucam doğru düzgün beslenirdim..
Akşamüstü 1 fincan çay
Akşam
3 küçük tavuk köfte
azıcık patates püresi
4-5 çatal salata (tavuk, patates, havuc ve s.)
2 dilim bugday ekmegi
bütün gün yemeğince akşam saldırmış oldum
2 l yakın su içtim
spor yok..
Cnm cok az yemissin yaa,nasil dayandin? donemsel biseydir gecer sinir durumlari insallah,hepimizde oluyo..sewdigin biselerle simart kendini..Bugünkü menüm :
bugün fazla ihstahim yoktu
18.00
iki yumurta 5 dilim sucuk
bi bardak kola
Saat 20.00
250ml redbull
0.5 litre su
Spor yok
Su iki gündür bi gerginlik bi sinir var üzerimde .. nedenini bende billmiyorum.
Spor yyapma hevesim helle hic yok .. yemek gordugunuz gibi zaten berbat ötesi.
Iyi olmana sevindim canım. Önümüzde ki haftayı dikkatli geçirelim, o zaman eminim tartı seni sinir etmekten vazgeçecek. Nasıl bir değişiklik yapmayı düşündün? 3 Nisan yalan oldu kuzum, artık Mayıs'ın ilk cumasına daha güzel birşey düşünelim. Bizi daha motive edecek birşeyler olsun.Olabilir cnm duzen bi bozulunca vucudu hemen etkiliyo,cnm daha iyiyim sikayetlerim daha azaldi,ama tarti beni sinir ediyo ya cnm,bu hafta yani yarin cok dikkatli baslayip degisik bisrler yapim diom ama hala karar wermedim,carsamba persembe ya da daha farkli bise uygulayim,kiz daha yolun basinda bu kadar takilirsa bu kilo nasi dewsm etcem? bu arada balim 3 nisan yalan oldu sanki hiim?
Akşam üstü bir bardak süt içtim, açlığım yok midemde iki gündür bir acayip canım ya. Hastalık en ihtiyacımın olmayan şey inşallah hasta olmam. Yarından itibaren düzene sokuyorum menülerimi.Sadece tek ogunmu dikkat et kendine canım hasta olma.
Sağol balım, daha düzenli olur inşallah yarından itibaren.Dikkat et cnm kendine,
tek öğüne yüklenmişsin gibi :)
Bakalım pirinç lapasının bir faydası olacak mı, sonucu merak ediyorum. Yarın tartılırsan bildir :)Bu gün pirinç detoksu yapayım dedim sadece 1 kere yiyebildim midem kaldırmadı..
Onu da sabah yiyemezdim zaten o yüzden öğlene kaldı, bilsem kötü lucam doğru düzgün beslenirdim..
Akşamüstü 1 fincan çay
Akşam
3 küçük tavuk köfte
azıcık patates püresi
4-5 çatal salata (tavuk, patates, havuc ve s.)
2 dilim bugday ekmegi
bütün gün yemeğince akşam saldırmış oldum
2 l yakın su içtim
spor yok..
Iyi olmana sevindim canım. Önümüzde ki haftayı dikkatli geçirelim, o zaman eminim tartı seni sinir etmekten vazgeçecek. Nasıl bir değişiklik yapmayı düşündün? 3 Nisan yalan oldu kuzum, artık Mayıs'ın ilk cumasına daha güzel birşey düşünelim. Bizi daha motive edecek birşeyler olsun.
Akşam üstü bir bardak süt içtim, açlığım yok midemde iki gündür bir acayip canım ya. Hastalık en ihtiyacımın olmayan şey inşallah hasta olmam. Yarından itibaren düzene sokuyorum menülerimi.
Sağol balım, daha düzenli olur inşallah yarından itibaren.
Bakalım pirinç lapasının bir faydası olacak mı, sonucu merak ediyorum. Yarın tartılırsan bildir :)
Evet baya kötü olmuş yarina silkelen kendine gel bakiim artık listede olduğuna göre serme Şansın yokBugünkü menüm :
bugün fazla ihstahim yoktu
18.00
iki yumurta 5 dilim sucuk
bi bardak kola
Saat 20.00
250ml redbull
0.5 litre su
Spor yok
Su iki gündür bi gerginlik bi sinir var üzerimde .. nedenini bende billmiyorum.
Spor yyapma hevesim helle hic yok .. yemek gordugunuz gibi zaten berbat ötesi.
Tamam canımKizlar dilvin bir iki gun gelemicek internetlerinde sıkıntı olmuş haber etmemi istedi.
Hmm güzel ölçülü olmuşSabah 10:30
1elma, 1fincan yesil cay
Kahvaltı 11:00
Patatesli omlet, 1dilim sucuk, peynir, 4kucuk tam bugday unuyla yapilmis pankek. 1tanesi iki ısırık kadar,1cay kasigi bal, 1cay kasigi cikolata
Oglen 15:00
2eti form pirinc patlagi, nar cicegi cayi
Aksam 18:30
1lahmacun, bol yagsiz salata, 1bardak ayran
2,5lt su
2fincan yesil cay
1fincan elma cayi
1saat yürüyüş
20+20mekik
Kizlar dilvin bir iki gun gelemicek internetlerinde sıkıntı olmuş haber etmemi istedi.
Belli olmaz canım, belki az da olsa fayda etmiştir?Yok be canım nerden bi faydası olucakk, yiyemedim kii, üstüne akşam normal yemek yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?