Dikkat et gülüm kendine, böyle az yemeye devam edersen hasta olursun Allah korusun. Isin de agir, senin düzenli beslenip enerji toplaman lazim. Zayiflayacagim diye sagligindan olma.Diyet duzenim gitti ebru abla hic sorma saatlere baksanaa cok berbatt ...(
Cok sükür, sevindim canim benim. Hic birinizi tanimiyorum ama böyle canim skkindi tarzi seyler okuyunca üzülüyorum. Bazen bencil olmak gerekiyor pembem, sen ne kadar aman onu üzmeyeyim bunu kirmayayim diye düsünürsen o kadar kendini yipratiyorsun. Insanin elinde olmadan gelisiyor biliyorum ama bazen cevremizdekileri göz ardi edip kendimizi düsünmemiz gerekiyor. Son bulsun insallah gülüm :)Evet ebrum zaten duzeldi canimi skan sey ama bende bulanti da baslayinca yiyemedim iste. Sanirim benim sorunum herkesi mutlu etmeye calismak. Aslinda hep morali yuksek biri olmusumdur ama buaralar inisli cikisli geciyo insallah son bulur artik can sıkıcı seyler. :)
Canim bence dün yaptigin spordan kaynaklaniyor, biraz fazla yüklenmissin ondan sislik olmus olabilir. Uykunu da alamadiysan vücut siskinlik yapiyor. Ben her sabah yüzügüm ile kontrol ediyorum ve sürekli parmaklarim sis bu da ister istemez tartiya yansiyor. Moralini yüksek tut. Ne dedik pozitif düsünelim güzel sonuclar alalim... Sporunu da arttiracaksan tarti gününün ertesi basla ki cumaya kadar vücut kendini toparlasin.Gunaydin kizlar...biktim ben su persembe gunu tarti krizlerinden yaaa..gecen haftaya gore bile arti.bn artik duzensiz uykulara baglitorum baska da bise bilmiom..cocuk gece hic duzenli uyumuyo,we bitik uyaniom sabahları. .aa simdi aklima geldi tuvalete cikmadim bugun...gerci 1 kiloya yakin farketmez heralde amaa olsun ..
nasıldı film kuzumKardesin icin dogru söylüyorsun canim hep kucukler gözümüz de.
Takim icin ise hepikiz ayni fikirdeyiz ama elden bisey gelmiyor malesef.kurallarimiz zaten kati ama uygulamak istemiyorduk nihayetinde hedefimize giderken kimsenin inancini kirmak istemiyoruz ama malesef kisiler kendilerini dusunmuyorlar
Kocan kadar konus hemsom
Kullanıcı Adı :negunes-86
İsim (İsteğe Bağlı ):güneş
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:diyarbakır
Boyunuz :158cm
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :sık sık alıp veriyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? şişmanım ve sağlık için çok kötü ve kıyafetlerim olmuyor.
Artık 4. grupta olabilecek miyim? :)
Aslında bugün benim doğum günüm o yüzden biraz pasta falan kaçırdım ama toparlayacağım. bol bol su içip yürüyüş yaptım ama hiç yoktan iyidir ama artık grubum için daha iradeli olacağım :)
Gunaydin kizlar...biktim ben su persembe gunu tarti krizlerinden yaaa..gecen haftaya gore bile arti.bn artik duzensiz uykulara baglitorum baska da bise bilmiom..cocuk gece hic duzenli uyumuyo,we bitik uyaniom sabahları. .aa simdi aklima geldi tuvalete cikmadim bugun...gerci 1 kiloya yakin farketmez heralde amaa olsun ..
Günaaayyyyyyyyyyydiiiiiiiiinnn, kizlar yarin resmi tatil calismadigim icin cok mutluyum. Uykumu almis bir sekilde uyanmak bana cok iyi gelecek
nasıldı film kuzum
Sagol zeynebimGunaydinn ebrumm ne güzel bi enerji verdinn resmi tatilin icin ayrica sevindim tatlim
Hemen de hamile olmadigini belirtmis, biraksaydin da bir süphelenseydikGünaydinnnn 4. Takimin guzel cici v3 gelecegin fit kizlarii
Dünki havanin aksine berbat bi hava var.
10 gündür hastaliktan görumceme gidemiyordum bugun gidecegim belki orada kalabiliriz bilemiyorum tam olarak.
regl olacagimdan inanilmaz bi tatli krizim var ve dur diyemiyorumda cunku mide bulantimdan normal yemekde yiyemiyorum hadi hayirlisi (hamile degilim ozellikle tirnak icinde belirtmek istedim sekerler ):)
Hepimize saglikli bir gun diliyorum
Hosgeldin güneş :) insallah diledigin kiloya kisa zamanda dusersin :)
Hoşbulduk. Benim de temennim o. Tabi Desteklerinizle
Okudum kuralları ama nasıl kabul edileceğini bilmiyorum.Hosgeldin gunescim.
ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettin mi ben kaçırmış olabilirim.
Ay senin sadece persembe gunu benim.bu hafta tüm günlerim tatli krizlerimle geciyor.ben regl olccam ondan boyleyim seninde pskilojik heralde kuzum umarim atlatiriz
Gunaydinn ebrumm ne güzel bi enerji verdinn resmi tatilin icin ayrica sevindim tatlim
Sagol zeynebim
Hemen de hamile olmadigini belirtmis, biraksaydin da bir süphelenseydik
Okudum kuralları ama nasıl kabul edileceğini bilmiyorum.
Cümleten GÜNAYDINNNN :)
Gülüm bu durum canini síkíyorsa söyle, o zaman bir daha birsey demeyizAhahah napim kiz herkesten ayni tepkiyi alinca gardimi alim dedim.
Naber canim? Yarin tarti günü heyecan var miCanlarrr nasılsınız bakalım ben tlfn şarjımı evde unutmuşum. Alıntıları fln sonra yaparımBir bakayım dedim. Eve gidice girerim artık.
Eh rakibeyiz ya azcikta olsa bi fesatlik var tabiiMaşallah deme kız, nazar değsin belki o zaman yemem :)))
Spor ödem yapiyo canım çok yapinca sen hemen bi maydanoz sapı kayna limon sıkıp iç bi bardak sonrada su su su biraz iner ödem.Gunaydin kizlar...biktim ben su persembe gunu tarti krizlerinden yaaa..gecen haftaya gore bile arti.bn artik duzensiz uykulara baglitorum baska da bise bilmiom..cocuk gece hic duzenli uyumuyo,we bitik uyaniom sabahları. .aa simdi aklima geldi tuvalete cikmadim bugun...gerci 1 kiloya yakin farketmez heralde amaa olsun ..
Dikkat et canım iyilestim desende henüz nekahattesin.Günaydinnnn 4. Takimin guzel cici v3 gelecegin fit kizlarii
Dünki havanin aksine berbat bi hava var.
10 gündür hastaliktan görumceme gidemiyordum bugun gidecegim belki orada kalabiliriz bilemiyorum tam olarak.
regl olacagimdan inanilmaz bi tatli krizim var ve dur diyemiyorumda cunku mide bulantimdan normal yemekde yiyemiyorum hadi hayirlisi (hamile degilim ozellikle tirnak icinde belirtmek istedim sekerler ):)
Hepimize saglikli bir gun diliyorum
Günaydın canım.Cümleten GÜNAYDINNNN :)
HarikaAkşam menümü yazdıktan sonra büyük bi avuç çekirdek yedim kızlar ve form çayı içmiştim bi kupa. Sbah tartiya inanamadım çok mutlu oldum sizlerle paylasmadan edemiycem.
Eki Görüntüle 1477751
tebriklerrrr :)Akşam menümü yazdıktan sonra büyük bi avuç çekirdek yedim kızlar ve form çayı içmiştim bi kupa. Sbah tartiya inanamadım çok mutlu oldum sizlerle paylasmadan edemiycem.
Eki Görüntüle 1477751
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?