Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar

Kuzenimin doğum günü bugun buyuk bi ihtimallr aksam bisiler yapacagiz.

Ben sinemaya tek gidecegim az sonra cikip gidecegim aksamda kuzenlerle olcaz.bi aksilik cikmazsa tabiki.

Hava misss degerlendirmek lazimm

Kardesim 14 yasinda canim, genc kiz olma yolunda olsa da benim gözümde hala kücücük benim tatli minigim. Hani nasil anne baba icin evlatlari hic bir zaman büyümez ve hep cocuk olarak kalir, kardesimde benim icin aynen öyle. Amin gülüm amin, Rabbim onlarin acilarini bizlere yasatmasin.

Evet canim menü paylasanlari takip ediyorum, katilimi yüksek olan arkadaslar zaten eksiksiz menülerini paylasiyorlar. Bazilarida 100 kere sunu söyle yaparmisin lütfen diye rica etmeme ragmen kafalarina göre takiliyorlar... diyecek birseyim yok. Herkes kendinden sorumlu ve cani istemiyorsa, bu isi ciddiye almiyorsa yapmasin amma velakin bizleride burda oyalayip bos yere vaktimizi calmasin! Gercekten benimde sinirlerim zipliyor, onca emek harciyoruz, cabaliyoruz sonra biri "lay lay lom, benim icin hava hos. Istedigimi yaparim" edasiyla geliyor bütün takim haksizliga ugruyor.

Ya ben her bos animda buraya göz atiyorum, goncanin da dedigi gibi aileme ayiracagim vakitten calip burayla ilgileniyorum. Esim söyleniyor bazen benimle ilgilenmiyorsun diye ama ben ona bile tatli dille kabul ettiriyorum... Gel gör ki millet keyfinin pesinde

Canim kaptanim ve tatli yardimcisi sizden rica ediyorum gercekten bu soruna bir cözüm bulun. Kati kurallar koyun, uymayaninda icabina bakin...

Ay hic bu kadar sert konusmamistim, sinirlerim bozuldu gülsem mi aglasam mi bilemedim

ben 2 ay öncede denemiştim ama çok ağır gelmişti.. Bu defa öyle gelmedi.Sanırım vücut kondisyonuyla alakalı bi durum... bundan önce tiffany rothe ile alıştırma yapmış oldum.. Elektrik kesintisi Türkiye genelinde oldu canım

Kizlar

Ben sinemaya tek gidecegim az sonra cikip gidecegim aksamda kuzenlerle olcaz.bi aksilik cikmazsa tabiki.

oohh iyi eğlenceler canım

hep bi kız kardeşim olmasını istemişimdir ne güzel çok haklısın Ebrucum dicek söz bulamadım

Insallah kuzum

Kiz sen sabah wc kalkiyormussun ben yatmadan icsem uykumdan on defa uyanirim. Herkesin bunyesi bir degil hemsom.
bazen gecede kalkıyorum ama genelde cok gec uyudugum için sabah kalkıyorum haklısın ama herkesin bünyesi farklı farklı
Kizlar

hangi filme gideceksin hemşom

Parfym40261059 .!.:
Ayy öylemii mesajmiydi okudugun? O okudum cay koydum, sen de okudum cay koydum deyinceNe merakliyim bende eksik kal degilmi Önemli birsey kacirmamisim ki arada Bende okudum kahve iciyorum simdi.
Canimmmm yine guldurdun beni walla yaaa,bu arada tarifleri paylasmak cok iyi fikir cnm,icecek olarak sut ve tarcin iseyariyo gercekten ama bn cok sewmiom,salata konusuna gelince cnm ben diyet yapmazken de salatasiz sofraya hic oturmadik esimle,o yuzden cesit cok..
aslinda salata ewde ne warsa o..ebrunun yazdigi gibi bn de rokayi ekliyorum genelde,ama yemek yanina degil de ogun olarak istiosan tavuk hasla koy,ton baligi koy yagsiz veya light olanlardan,ceviz de doyuruyo salatada

Ühüüüüüü sen yine tadina bakmissin ben onuda yapamıyorum şeker yememem lazım 3 ay
Olsun ama senin sonuclari hepimiz merakla bekliyoruz o yuzden dayan kaptanim bide burda herkes isin gucun arasinda paylasim yapiyo yazmaya calisiyo destek oluyo. Bunu yapmayan yada umursamayan kisiler varsa digerleri icin adil bisey olmuyo. Canini sıkma hic kurallar belli. Kabul ettinmi diye ozellikle soruluyo ve kurallari kabul eden birinin de cok gecerli olmadikca mazereti yok demektir. Geregi neyse o yapilmali uzulme kaptanim
Aferin pembisim iyi tutmussun kendini, ben olsam dayanamayabilirdim
Kiz sakin baska resim atma, gözümün ucuyla baktim digerlerini görürsem dayanamam
Hatiralara sahip cikman cok güzel canim
Evet kuzum tuttum kendimi ve bitti cok sukur suan eve gidiyorum. Yarin da yemek kursum var ama ondan korkmuyorum insallah :)

E-brulim rokayı ben kısıra da katıyorum çok lezzetli. Mozarellayla da buluşturayım ben onu. Ya ben peynir hastası olarak en çokta mozarellayı seviyorum. Yan etki yapmaz değilmi diyetime? Salatadan tut her yemeğe eklsem diyorum. Eskiden 2 günde bir illaki alırdım şu 150 gr lıklardan. Makarnada da pek severim

Kendi sakinligime hayran kaldim zaten.:) tabi herkes iyisini güzelini ister ama bukadarini hayatimda gormedim ben haha :))

Bugünkü menüm
sabah 7.30
iki kepek ekmek
4 dilim tavuk salami
marul .. ( ekmek Arası)

Ara 17.00
iki tane cikolata ( lindor )
regl yolda dayanamadimmm ..

18.00
Iki tane yumurta
3 dilim tavuk salami

2 litre su

Spor yok .. malesef dayimin dogum gunu var oraya gidicem zamanim yok gece calisicam çünkü.. aksam meyve yiye bilirim canım hic meyve istemiyor cikolataaaa istiyorr sütlü cikolataaaa .. yemek yemiyim bütün gun cikolata yiyimm (((

Olur tabi bende salataya yeşil mercimek, buğday koyarım bazen birde nar tanesi yada elma dilimliyodum. Mesela somon cupra gibi balıklar ertesi gune kalınca roka marul maydanoz tere vs salatayla karistir hatta balığa bol limon karabiber ekle öyle karistir süper oluyo. Pırasanın yeşil kisimlarini ince kiyipaz yağda kavur yumurta kır çok pratik oluyor.
Bak şimdi sende bozma sinirlerini boşver cozcez bi şekilde.

Yapma canım süte tarçın yada kakao at iç istegini bastirsin

Sabah 08:00
4kasik musli, 1muz, 1bardak yarim yagli sut, 1fincan sade nescafe
Ara ogun 11:00
2kurabiye, 1bardak yarim yagli kefir
Aksam 20:00
1bardak yesil cay, 1kasik yogurt
2,5lt su
35dk yürüyüş
25 mekik
25squat
50 jack
Oglen canimi skan bseyler oldu istah falan gtti, sonrada mide bulantsi basladi yiyemedim kizlar. Bugun böyle oldu.

Canim kankicim bunlar geçici tatlı krizleri . Bende bugün Albeni çikolatadan bir ısırık aldım ama çok pişman oldum Bana 100 jumpinge mal oldu. Uzun süredir yemiyordum alışkanlık yapmıştım artık. Sadece 15 dk sonra geçiyor tatlı krizleri. Tarçınlı süt iç yada elmaya tarçın serpip dene.

Gogocum canım teşekkür ederim paylaştığın için. Yumurta omleti ve yoğurt ile bir hal oldum. Buğdaylı narlı salatayı da deniycem pırasalıyı da. Yalnız baharatı fazla kullanamıyorum bir süredir bende gastrit sorunu var, tuzu da pek sevmiyordum zaten. Tam tatsız tuzsuz yiyorum.

Bugünkü Menüm
sabah bir bardak ılık su
15 dk sonra kahvaltı 08:30 gibi
ince dilim süzme peynir
7-8 zeytin
2 dilimsalatalık
1 yulaf gevreği

Ara 11:00 şekersiz sade kahve 1 ısırık Albeni

Öğle 13:00 1 dilim kepek ekmeğine labne sürdüm 1 b yeşil çay

ara 14:30 1 minik havuç

akşam 17:00 1 tabak etli kuru fasulye 1 bardak ayran

Spor 20 dk tempolu yürüyüş 4 km/h
100 jumping ( halim yoktu ama bir ısırık çikolata yüzünden ceza kestim kendime)
3 litreye yakın su.

Menümü yazayım bende.
Sabah 9.00 1 haşlanmış yumurta 2 dilim mayasız ekmek 1 tk diyabet reçeli 1 dilim peynir

Öğlen 12.00 2 parça siyah et yağsız tavada baharatlı 1 bardak kefir

Ara 15.00 yarım armut az çerez

Akşam 19.00 1 dilim fırında somon bol bol salata 2 kaşık pırasa yemeği

Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş

Menü, su, spor hepsi süper :)

Menum...
sabah 7.30
activia kahvalti zamani
(Yogurt icine gevrek)

Ara 10.00
Form cay
ara 11.00
kahve

öğle 13.30
makarna 1 buyuk tabak ; (
1 dilim peynir,salata

Ara 15.00
yesil cay

aksam 18.00
1 porsiyon kanat izgara
1 dilim pide ekmek
salata,ayran

ara 19.00 kahve

2 litrebitti daha icerim
8 dakika gobek hareketi,20 dakikazumba,leslie1 mile ,25 squat
birazdan mekik cekecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…