Kardesim 14 yasinda canim, genc kiz olma yolunda olsa da benim gözümde hala kücücük benim tatli minigim. Hani nasil anne baba icin evlatlari hic bir zaman büyümez ve hep cocuk olarak kalir, kardesimde benim icin aynen öyle. Amin gülüm amin, Rabbim onlarin acilarini bizlere yasatmasin.
Evet canim menü paylasanlari takip ediyorum, katilimi yüksek olan arkadaslar zaten eksiksiz menülerini paylasiyorlar. Bazilarida 100 kere sunu söyle yaparmisin lütfen diye rica etmeme ragmen kafalarina göre takiliyorlar... diyecek birseyim yok. Herkes kendinden sorumlu ve cani istemiyorsa, bu isi ciddiye almiyorsa yapmasin amma velakin bizleride burda oyalayip bos yere vaktimizi calmasin! Gercekten benimde sinirlerim zipliyor, onca emek harciyoruz, cabaliyoruz sonra biri "lay lay lom, benim icin hava hos. Istedigimi yaparim" edasiyla geliyor bütün takim haksizliga ugruyor.
Ya ben her bos animda buraya göz atiyorum, goncanin da dedigi gibi aileme ayiracagim vakitten calip burayla ilgileniyorum. Esim söyleniyor bazen benimle ilgilenmiyorsun diye ama ben ona bile tatli dille kabul ettiriyorum... Gel gör ki millet keyfinin pesinde
Canim kaptanim ve tatli yardimcisi sizden rica ediyorum gercekten bu soruna bir cözüm bulun. Kati kurallar koyun, uymayaninda icabina bakin...
Ay hic bu kadar sert konusmamistim, sinirlerim bozuldu gülsem mi aglasam mi bilemedim
bazen gecede kalkıyorum ama genelde cok gec uyudugum için sabah kalkıyorum haklısın ama herkesin bünyesi farklı farklı
hangi filme gideceksin hemşom
Yok cnm ayni benim de,yazamiyorum o yuzden dogru duzgunParfym .!.:Off akşam üstünden bu yana her girdiğimde sayfaya takk diye kapanıyor hesabım. Yeniden online oluyorum. Sadece bende mi böyle? Tam okuycam hemen kapanıyor yeniden girişşş pfff
Senin kardeşlerin var mı canım, yoksa tek çocukmusun?hep bi kız kardeşim olmasını istemişimdir ne güzelçok haklısın Ebrucum dicek söz bulamadım
Bende böyle olmak istiyorum :)))
Aaa evet ceviz de çok yakışıyor. Tavuk ızgara da iyi gidiyor.Canimmmm yine guldurdun beni walla yaaa,bu arada tarifleri paylasmak cok iyi fikir cnm,icecek olarak sut ve tarcin iseyariyo gercekten ama bn cok sewmiom,salata konusuna gelince cnm ben diyet yapmazken de salatasiz sofraya hic oturmadik esimle,o yuzden cesit cok..
aslinda salata ewde ne warsa o..ebrunun yazdigi gibi bn de rokayi ekliyorum genelde,ama yemek yanina degil de ogun olarak istiosan tavuk hasla koy,ton baligi koy yagsiz veya light olanlardan,ceviz de doyuruyo salatada
Bu iradeyle korkulacak bir durum yok zaten tatlım :)Evet kuzum tuttum kendimi ve bitti cok sukur suan eve gidiyorum. Yarin da yemek kursum var ama ondan korkmuyorum insallah :)
Canım Wembamın da dediği gibi ceviz de ekleyebilirsin, o da yakışıyor. Yalnız çok fazla olmamak şartıyla çünkü malum fazlası yağlı olduğundan kolestrolü etkiliyor. Mozarella tuzsuz olduğu için pek bir zararı olacağını düşünmüyorum. Light mozarella kullan tereddüt ediyorsan ama bence abartmamak şartıyla yersen birşey olmaz.E-brulim rokayı ben kısıra da katıyorum çok lezzetli. Mozarellayla da buluşturayım ben onu. Ya ben peynir hastası olarak en çokta mozarellayı seviyorum. Yan etki yapmaz değilmi diyetime? Salatadan tut her yemeğe eklsem diyorum. Eskiden 2 günde bir illaki alırdım şu 150 gr lıklardan. Makarnada da pek severim
Tamam gogom öyle bir geldi geçti, sinirlenip diyetimizi olumsuz etkilemek yok :) herşey yoluna girecek :)Bak şimdi sende bozma sinirlerini boşver cozcez bi şekilde.
Burası ciddiye alınması gerekiyor canım ve ben bazı arkadaşlarda maalesef o ciddiyeti göremiyorum. Neyse eminim ki siz kaptanlarım bir çaresine bakacaksınız :)Kardesin icin dogru söylüyorsun canim hep kucukler gözümüz de.
Takim icin ise hepikiz ayni fikirdeyiz ama elden bisey gelmiyor malesef.kurallarimiz zaten kati ama uygulamak istemiyorduk nihayetinde hedefimize giderken kimsenin inancini kirmak istemiyoruz ama malesef kisiler kendilerini dusunmuyorlar
Çok iyiymiş böyle. Motive diye buna derim. Teşekkürler. :)Hosgeldin cnm,okudum hemen koydum bi yesil cay ben de...
Aslında bugün benim doğum günüm o yüzden biraz pasta falan kaçırdım ama toparlayacağım. bol bol su içip yürüyüş yaptım ama hiç yoktan iyidir ama artık grubum için daha iradeli olacağım :)
Çok teşekkürler ve aminnnn :)Doğum günün kutlu olsun güneşcim, nice mutlu, sağlıklı ve kilosuz yıllara
hiç birşey yememişsin canım ya. Bende öyleydim moralim bozuktu yememide etkiledi şimdi geçiyor şükür düzenime tekrar dönüyorum. Darısı senin başına.Sabah 08:00
4kasik musli, 1muz, 1bardak yarim yagli sut, 1fincan sade nescafe
Ara ogun 11:00
2kurabiye, 1bardak yarim yagli kefir
Aksam 20:00
1bardak yesil cay, 1kasik yogurt
2,5lt su
35dk yürüyüş
25 mekik
25squat
50 jack
Oglen canimi skan bseyler oldu istah falan gtti, sonrada mide bulantsi basladi yiyemedim kizlar. Bugun böyle oldu.
Nice güzel yaşlara canım.Aslında bugün benim doğum günüm o yüzden biraz pasta falan kaçırdım ama toparlayacağım. bol bol su içip yürüyüş yaptım ama hiç yoktan iyidir ama artık grubum için daha iradeli olacağım :)
Senin Jillian la erimiştir o akşam yediklerin. 2 şer kaşıktan birşeycik olmaz canım takılma. poğaça olmasaydı iyi olurdu. İşte topluma girmeyi o yüzden sevmiorum diyet sürecinde.. Haftasonu akrabalarıma gidicem, sıkı sıkı tembihledim yemem diye şimdidenBugünkü berbat ötesi menüm
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su
Sabah 08:30
Yoğurt + tarçın + keten tohumu
Öğle 11:30
1 dilim püreli tepsi kebabı
Akşam 18:00
2 yk yoğurtlu havuç salatası
2 yk kısır
2 yk patates salatası
2 yk Patlıcanlı yoğurtlu salata
2 küçük Peynirli poğaça
Ara 19:00
1 küçük dilim pastamalum doğum gününe davetliydim
Akşam coştum resmen ya, davetleri bu yüzden hiç sevmiyorum.
1,5 lt su, 2 fincan şekersiz bitki çayı
Spor: jillian L2/10
Böylelikle yarından itibaren level atlamış oldum ve hareketleri çok merak ediyorum :)
Yine kurabiye var ama sonra az yemişsin. Sıkma canını boşver hicbirsey senden önemli değil.Sabah 08:00
2,5lt su
35dk yürüyüş
25 mekik
25squat
50 jack
Oglen canimi skan bseyler oldu istah falan gtti, sonrada mide bulantsi basladi yiyemedim kizlar. Bugun böyle oldu.
Güzel olmuş sporunuda yapmışsın daha nolsun.Bugünkü Menüm
sabah bir bardak ılık su
15 dk sonra kahvaltı 08:30 gibi
ince dilim süzme peynir
7-8 zeytin
2 dilimsalatalık
1 yulaf gevreği
Ara 11:00 şekersiz sade kahve 1 ısırık Albeni
Öğle 13:00 1 dilim kepek ekmeğine labne sürdüm 1 b yeşil çay
ara 14:30 1 minik havuç
akşam 17:00 1 tabak etli kuru fasulye 1 bardak ayran
Spor 20 dk tempolu yürüyüş 4 km/h
100 jumping ( halim yoktu ama bir ısırık çikolata yüzünden ceza kestim kendime)
3 litreye yakın su.
Biraz fazla olmuş sanki dimi kankim.Menum...
sabah 7.30
activia kahvalti zamani
(Yogurt icine gevrek)
Ara 10.00
Form cay
ara 11.00
kahve
öğle 13.30
makarna 1 buyuk tabak ; (
1 dilim peynir,salata
Ara 15.00
yesil cay
aksam 18.00
1 porsiyon kanat izgara
1 dilim pide ekmek
salata,ayran
ara 19.00 kahve
2 litrebitti daha icerim
8 dakika gobek hareketi,20 dakikazumba,leslie1 mile ,25 squat
birazdan mekik cekecem
Maşallah rakibecim neyseki spor yapmışsın.Bugünkü berbat ötesi menüm
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su
Sabah 08:30
Yoğurt + tarçın + keten tohumu
Öğle 11:30
1 dilim püreli tepsi kebabı
Akşam 18:00
2 yk yoğurtlu havuç salatası
2 yk kısır
2 yk patates salatası
2 yk Patlıcanlı yoğurtlu salata
2 küçük Peynirli poğaça
Ara 19:00
1 küçük dilim pastamalum doğum gününe davetliydim
Akşam coştum resmen ya, davetleri bu yüzden hiç sevmiyorum.
1,5 lt su, 2 fincan şekersiz bitki çayı
Spor: jillian L2/10
Böylelikle yarından itibaren level atlamış oldum ve hareketleri çok merak ediyorum :)
Kullanıcı Adı :negunes-86
İsim (İsteğe Bağlı ):güneş
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:diyarbakır
Boyunuz :158cm
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :sık sık alıp veriyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? şişmanım ve sağlık için çok kötü ve kıyafetlerim olmuyor.
Artık 4. grupta olabilecek miyim? :)
Aslında bugün benim doğum günüm o yüzden biraz pasta falan kaçırdım ama toparlayacağım. bol bol su içip yürüyüş yaptım ama hiç yoktan iyidir ama artık grubum için daha iradeli olacağım :)
Salam fazla olmuş canım. Lindor toplarının 1 tane 74-77 kalori arası o yüzden fazla sorun değil, akşam işte erir onlar. Çok az olmuş, böyle sağlıklı zayıflayamazsın verdiğini geri alırsın. Biraz dikkat et gülüm, sonuçta kalıcı olsun istiyoruz değil mi :)Bugünkü menüm
sabah 7.30
iki kepek ekmek
4 dilim tavuk salami
marul .. ( ekmek Arası)
Ara 17.00
iki tane cikolata ( lindor )
regl yolda dayanamadimmm ..
18.00
Iki tane yumurta
3 dilim tavuk salami
2 litre su
Spor yok .. malesef dayimin dogum gunu var oraya gidicem zamanim yok gece calisicam çünkü.. aksam meyve yiye bilirim canım hic meyve istemiyorcikolataaaa istiyorr sütlü cikolataaaa .. yemek yemiyim bütün gun cikolata yiyimm (((
Çok az, hiç birşey yememişsin. Canını sıkan her neyse biran önce düzelir inşallah. Dikkat et kuzum kendine hasta olursun bak : (Sabah 08:00
2,5lt su
35dk yürüyüş
25 mekik
25squat
50 jack
Albeni'nin cazibesine dayanamadın demek :))) albeni olmuş ye beni :)Bugünkü Menüm
sabah bir bardak ılık su
15 dk sonra kahvaltı 08:30 gibi
ince dilim süzme peynir
7-8 zeytin
2 dilimsalatalık
1 yulaf gevreği
Ara 11:00 şekersiz sade kahve 1 ısırık Albeni
Öğle 13:00 1 dilim kepek ekmeğine labne sürdüm 1 b yeşil çay
ara 14:30 1 minik havuç
akşam 17:00 1 tabak etli kuru fasulye 1 bardak ayran
Spor 20 dk tempolu yürüyüş 4 km/h
100 jumping ( halim yoktu ama bir ısırık çikolata yüzünden ceza kestim kendime)
3 litreye yakın su.
Menümü yazayım bende.
Sabah 9.00 1 haşlanmış yumurta 2 dilim mayasız ekmek 1 tk diyabet reçeli 1 dilim peynir
Öğlen 12.00 2 parça siyah et yağsız tavada baharatlı 1 bardak kefir
Ara 15.00 yarım armut az çerez
Akşam 19.00 1 dilim fırında somon bol bol salata 2 kaşık pırasa yemeği
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş
Makarna yağsızsa çok kötü değil, sos da yokmuş gördüğüm kadarıyla. Akşam en azından pideyi yemeseymişin dengelerdi bence gülüm. Spora çok mu yükleniyorsun sanki?Menum...
sabah 7.30
activia kahvalti zamani
(Yogurt icine gevrek)
Ara 10.00
Form cay
ara 11.00
kahve
öğle 13.30
makarna 1 buyuk tabak ; (
1 dilim peynir,salata
Ara 15.00
yesil cay
aksam 18.00
1 porsiyon kanat izgara
1 dilim pide ekmek
salata,ayran
ara 19.00 kahve
2 litrebitti daha icerim
8 dakika gobek hareketi,20 dakikazumba,leslie1 mile ,25 squat
birazdan mekik cekecem
İnşallah erimiştir canım, bakalım yarın sabah belli eder kendini :) salatalarla kalsaydı iyiydi de işte poğaçanın bana olan şehvetli bakışlarına dayanamadım. Ye beni diye yalvarıyordu sanki :))) aynen canım diyet sürecinde topluma girmeyi bende sevmiyorum ama bizim diyet ömürlük, diyetteyim diye kendimi eve kapatırsam asosyal birşey olur çıkarım :)Senin Jillian la erimiştir o akşam yediklerin. 2 şer kaşıktan birşeycik olmaz canım takılma. poğaça olmasaydı iyi olurdu. İşte topluma girmeyi o yüzden sevmiorum diyet sürecinde.. Haftasonu akrabalarıma gidicem, sıkı sıkı tembihledim yemem diye şimdidenMasayı donatıyorlar olmuyor.. Kısır yapar yeriz hamurişi den iyi ama bakalım.
Maşallah deme kız, nazar değsin belki o zaman yemem :)))Maşallah rakibecim neyseki spor yapmışsın.
Diyet duzenim gitti ebru abla hic sorma saatlere baksanaa cok berbatt ...Salam fazla olmuş canım. Lindor toplarının 1 tane 74-77 kalori arası o yüzden fazla sorun değil, akşam işte erir onlar. Çok az olmuş, böyle sağlıklı zayıflayamazsın verdiğini geri alırsın. Biraz dikkat et gülüm, sonuçta kalıcı olsun istiyoruz değil mi :)
Çok az, hiç birşey yememişsin. Canını sıkan her neyse biran önce düzelir inşallah. Dikkat et kuzum kendine hasta olursun bak : (
Albeni'nin cazibesine dayanamadın demek :))) albeni olmuş ye beni :)
Kuru fasulye şişkinlik yapıyor bende, sende de öyle mi? Çarşamba yediğin iyi olmuş, cumaya etkisi geçer :)
Çok düzenli olmuş, beğendim rakibecim.
Makarna yağsızsa çok kötü değil, sos da yokmuş gördüğüm kadarıyla. Akşam en azından pideyi yemeseymişin dengelerdi bence gülüm. Spora çok mu yükleniyorsun sanki?
İnşallah erimiştir canım, bakalım yarın sabah belli eder kendini :) salatalarla kalsaydı iyiydi de işte poğaçanın bana olan şehvetli bakışlarına dayanamadım. Ye beni diye yalvarıyordu sanki :))) aynen canım diyet sürecinde topluma girmeyi bende sevmiyorum ama bizim diyet ömürlük, diyetteyim diye kendimi eve kapatırsam asosyal birşey olur çıkarım :)
Akrabalar zaten ayrı bir dert, diyet yapıyorsun diye zorla yedirmeye çalışıyorlar...
Kızlar bugün gittiğim doğum gününde yine güzel iltifatlar aldım. Çok güzel zayıfladığım söylendi, hatta yeter bu kadar daha fazla verme diyen bile oldu. Motivasyonum bir kat daha arttı, cuma da güzel sonuç alırsam değmeyin keyfime :)))
Haha hic sorma kankcim ya dayanamıyorum .. sporda yapamiyorum su aralar aslinda bikere icdim ama cikolatanin yerini tutmuyor .Canim kankicim bunlar geçici tatlı krizleri . Bende bugün Albeni çikolatadan bir ısırık aldım ama çok pişman oldumBana 100 jumpinge mal oldu. Uzun süredir yemiyordum alışkanlık yapmıştım artık. Sadece 15 dk sonra geçiyor tatlı krizleri. Tarçınlı süt iç yada elmaya tarçın serpip dene.
Gogocum canım teşekkür ederim paylaştığın için. Yumurta omleti ve yoğurt ile bir hal oldum. Buğdaylı narlı salatayı da deniycem pırasalıyı da. Yalnız baharatı fazla kullanamıyorum bir süredir bende gastrit sorunu var, tuzu da pek sevmiyordum zaten. Tam tatsız tuzsuz yiyorum.
Pisman oldum yedigime zaten bi dahakine oyle yapicam..Yapma canım süte tarçın yada kakao at iç istegini bastirsin
Hosgeldin güneş :) insallah diledigin kiloya kisa zamanda dusersin :)Kullanıcı Adı :negunes-86
İsim (İsteğe Bağlı ):güneş
Yaşınız :29
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:diyarbakır
Boyunuz :158cm
Kilonuz:74
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :sık sık alıp veriyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? şişmanım ve sağlık için çok kötü ve kıyafetlerim olmuyor.
Artık 4. grupta olabilecek miyim? :)
Evet kuzum malesef oyle oldu. Canim sıkkın olunca sanki mideme bi okuz oturuyo su bile icesim gelmiyo. Bugun duzene girer insallah.hiç birşey yememişsin canım ya. Bende öyleydim moralim bozuktu yememide etkiledi şimdi geçiyor şükür düzenime tekrar dönüyorum. Darısı senin başın
İlk gun hicbirsey yemedim kermesten hatta herkes sasirdi ama sonra nazar oldumYine kurabiye var ama sonra az yemişsin. Sıkma canını boşver hicbirsey senden önemli değil
Evet ebrum zaten duzeldi canimi skan sey ama bende bulanti da baslayinca yiyemedim iste. Sanirim benim sorunum herkesi mutlu etmeye calismak. Aslinda hep morali yuksek biri olmusumdur ama buaralar inisli cikisli geciyo insallah son bulur artik can sıkıcı seyler. :)Çok az, hiç birşey yememişsin. Canını sıkan her neyse biran önce düzelir inşallah. Dikkat et kuzum kendine hasta olursun bak : (
Bendensin yiyip yiyip pisman olurumPisman oldum yedigime zaten bi dahakine oyle yapicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?