Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayyyy gözün aydın kız çok sevindimmmm
rabbim devamına erdirsin
kızzz bana bak senin kayın peder nasıl iyi miii
ıyı ıyı kuzum Allah sağlık versin

Olacak sadece inanmamız gerekiyor pembişim tamam canım iddiaları düzenleyelim haftaya cumaya kadar. Ödül işini bilemedim ortak mı olsa yoksa yine herkes kendi mi belirlese? 10 Nisan için hedef kilonu alayım şeker
kuzum bence ödüllerin bi standartı olmalı mesela bu hafta herhangi çeşit sütlü tatlı bir porsiyon gibi. bilemiyorum ama bana kalsa tabı gelsin pizzalar, pastalar olur 10 nisan için 68.00kg net olarak böyle olmasını istiyorum inşallah olur ödülüm bana kalırsa da 1porsiyon keşkül tabi sevdicekle

Not aldım canım, başaracağız bak göreceksin. Cuma tartı da 54 yazacak :)
Yazık ya kıyamam, dikkat et mutlaka kendine bitanem.
haklısın valla haftaya buranın tozunu attırmalıyız
Inşallah ben ümitliyim :)

Not aldım seni de canım, herkes bildirsin hemen tabelayı paylaşacağım. O zaman üç alternatif sunalım. Bir sağlıklı, bir orta kalorili, birde kalori bombası (mesela elma, sütlü tatlı ve baklava...) Herkes iradesine göre karar versin :) nasıl?
Keskülmü??? bayılırım

Edit: Leyla'nın da katılmak istediğini biliyorum, o da bildirim yapınca tamamız :)

Oooooo superızz
Kızlarr sıze bomba haberım varrrr sonunda ev tuttukkkkk

500 demiştim dimi 67.8 dim 67.3 olcam yani hadi inşallah. Ödül için ben diyabet için sakızlı muhallebi almıştım ondan yiyim bari nasıl olur.

Tabi daha yerleşmediniz turistlik taslayabilirsin :))))

500 demiştim dimi 67.8 dim 67.3 olcam yani hadi inşallah. Ödül için ben diyabet için sakızlı muhallebi almıştım ondan yiyim bari nasıl olur.
Evet 67.3 diye not etmişim. Başaracaksın başka yolu yok :) rakibem bile olsan seni sonuna kadar destekliyorum :)
Herkes Ödülüne kendi karar verecekse olur tabi, daha anlaşamadık ödül konusunda goncam.

istanbulsultani hayırlı olsun canım yeni eviniz güzel günlerde oturun.
Dimi ama daha turistiz en yerlisinden. Tabiki basarcaz hep beraber rakibecim.

Evet ebru abla yaa hergun misafir var annanemle dedemde geldi onlar bizde kaliyor .. dun imam nikahi vardii . Bi yandan calisiyorum baya aksattim burayi

aminnn kuzum aminnn
çizimlerini artık o evde yaparım
Merakla bekliyorum canım :)

Aynen öyle ötesi berisi yok başaracağız işte o kadar :)))

Evet ebru abla yaa hergun misafir var annanemle dedemde geldi onlar bizde kaliyor .. dun imam nikahi vardii . Bi yandan calisiyorum baya aksattim burayi
Kolay gelsin ablam, sık dişini yarın bitiyor herşey, ondan sonra rahatlarsın. Ablan içinde hayırlısı olsun gülüm :) gelin çıkarmayı çok merak ediyorum, davul zurnayı duyunca merdiven ayağına çıkarım :)))

cok teşekkür ederim canım
ben akşam menümü raporumu versem 1 hafta olur mu taşındıktan sonra
1 hafta falan var daha
senide bekletiyorum ama canımcım

Kızlar 2-3 saattir burası açık ama anca yazmaya fırsat buldum :)

yoğurtlu makarna yenmemeli diyoruzda benim fikrim değişiyor sanki.. canımız ne istiyorsa kararında yesek daha iyi.. sık sık olmadıktan sonra zararı olmaz yaa

kankim hoşgeldin :) istediğin kadar izin kullanabilirsin Gogom demiş zaten.. sen rahat rahat hallet işlerini

canım geçmiş olsun kalıcı bişey yok dimi?

hadi gözünaydın :)

Bu da yabancı sevmeyenlere gelsin.. Hemşerim bilir bu türküyü :))

çok sevdiğim bi türküdür 2 defa dinledim yine sağol canım

haftalık olması iyi mi kötü mü bilemedim ama size uyarım :) genel bi ödül koyalım o zaman.. hedefine ulaşan 1 porsiyon sütlü tatlı yiyebilir gibi..

Eki Görüntüle 1480811 Fotoğraf çekerken kocis turist gibi davranmayi bırak artık burda yasiycaz dedi iyimi. Bende birak turistligin tadını cikarayim dedim :)

günkurusu fiyatı dikkatimi çekti çok uygunmuş :)) burada 38 tl..

dün kü menüm

sabah 10:30
1 bardak ılık su
1 dilim light ekmek
1 tatlı kaşığı krem peynir
5 zeytin
2 kuru kayısı

ara 16:00
kepekli fındıklı light kurabiye 2 adet
1 fincan sade nescafe

akşam 19.00
tavuklu yeşil salata
3 tane kuru kayısı

leslie 3 mile yapıldı
Jillian level 1 4. gün tamamlandı

2 lt su içildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…