- 13 Aralık 2013
- 1.074
- 542
- 88
ayyyy gözün aydın kız çok sevindimmmm
rabbim devamına erdirsin
kızzz bana bak senin kayın peder nasıl iyi miii
kuzum bence ödüllerin bi standartı olmalı mesela bu hafta herhangi çeşit sütlü tatlı bir porsiyon gibi. bilemiyorum ama bana kalsa tabı gelsin pizzalar, pastalar olurOlacak sadece inanmamız gerekiyor pembişimtamam canım iddiaları düzenleyelim haftaya cumaya kadar. Ödül işini bilemedim ortak mı olsa yoksa yine herkes kendi mi belirlese? 10 Nisan için hedef kilonu alayım şeker
Not aldım canım, başaracağız bak göreceksin. Cuma tartı da 54 yazacak :)54.6 şimdiki takılı kaldıgım kilom cumaya 54 olmayı istiyorum artık bıktım 3 haftadır bu hafta spora yüklencem annem iyileşsin hele
zaten ben kendime bakmazsam bu ev nolur bilmem babam soguk soguk yemek yiyodu akşamda ben ısıttım
cok sogal canımcım güzel dileklerin için
Inşallah ben ümitliyim :)haklısın valla haftaya buranın tozunu attırmalıyız
Not aldım seni de canım, herkes bildirsin hemen tabelayı paylaşacağım. O zaman üç alternatif sunalım. Bir sağlıklı, bir orta kalorili, birde kalori bombası (mesela elma, sütlü tatlı ve baklava...) Herkes iradesine göre karar versin :) nasıl?ıyı ıyı kuzum Allah sağlık versin
kuzum bence ödüllerin bi standartı olmalı mesela bu hafta herhangi çeşit sütlü tatlı bir porsiyon gibi. bilemiyorum ama bana kalsa tabı gelsin pizzalar, pastalar olur10 nisan için 68.00kg net olarak böyle olmasını istiyorum inşallah olur ödülüm bana kalırsa da 1porsiyon keşkül tabi sevdicekle
ıyı ıyı kuzum Allah sağlık versin
kuzum bence ödüllerin bi standartı olmalı mesela bu hafta herhangi çeşit sütlü tatlı bir porsiyon gibi. bilemiyorum ama bana kalsa tabı gelsin pizzalar, pastalar olur10 nisan için 68.00kg net olarak böyle olmasını istiyorum inşallah olur ödülüm bana kalırsa da 1porsiyon keşkül tabi sevdicekle
Oooooo superızzNot aldım canım, başaracağız bak göreceksin. Cuma tartı da 54 yazacak :)
Yazık ya kıyamam, dikkat et mutlaka kendine bitanem.
Inşallah ben ümitliyim :)
Not aldım seni de canım, herkes bildirsin hemen tabelayı paylaşacağım. O zaman üç alternatif sunalım. Bir sağlıklı, bir orta kalorili, birde kalori bombası (mesela elma, sütlü tatlı ve baklava...) Herkes iradesine göre karar versin :) nasıl?
Keskülmü??? bayılırım
Edit: Leyla'nın da katılmak istediğini biliyorum, o da bildirim yapınca tamamız :)
Hayırlı olsun güzelim, Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)Oooooo superızz
Kızlarr sıze bomba haberım varrrr sonunda ev tuttukkkkk
Fotoğraflar için çok teşekkür ederim goncam, hasretimi bir nebze giderdin :)
Eki Görüntüle 1480811 Fotoğraf çekerken kocis turist gibi davranmayi bırak artık burda yasiycaz dedi iyimi. Bende birak turistligin tadını cikarayim dedim :)
Evet 67.3 diye not etmişim. Başaracaksın başka yolu yok :) rakibem bile olsan seni sonuna kadar destekliyorum :)500 demiştim dimi 67.8 dim 67.3 olcam yani hadi inşallah. Ödül için ben diyabet için sakızlı muhallebi almıştım ondan yiyim bari nasıl olur.
aminnn kuzum aminnnHayırlı olsun güzelim, Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :)
canım burası neresi
Dimi ama daha turistiz en yerlisinden. Tabiki basarcaz hep beraber rakibecim.Tabi daha yerleşmediniz turistlik taslayabilirsin :))))
Evet 67.3 diye not etmişim. Başaracaksın başka yolu yok :) rakibem bile olsan seni sonuna kadar destekliyorum :)
Herkes Ödülüne kendi karar verecekse olur tabi, daha anlaşamadık ödül konusunda goncam.
Evet ebru abla yaa hergun misafir var annanemle dedemde geldi onlar bizde kaliyor .. dun imam nikahi vardii . Bi yandan calisiyorum baya aksattim burayiTebrikler canım. Yoğunmusun çok?
Ben 5,5 sene önce 53 kiloydum hatırlıyorum bak :)))) ama en son ne zaman 65'tim onu hatırlamıyorum. Galiba 53'ten 73 e direk geçiş yaptım :)))
Kafayı iyice sıyıracağız diyorsun, olsun o da güzel :))))
Merakla bekliyorum canım :)aminnn kuzum aminnn
çizimlerini artık o evde yaparım
Aynen öyle ötesi berisi yok başaracağız işte o kadar :)))istanbulsultani hayırlı olsun canım yeni eviniz güzel günlerde oturun.
Dimi ama daha turistiz en yerlisinden. Tabiki basarcaz hep beraber rakibecim.
Kolay gelsin ablam, sık dişini yarın bitiyor herşey, ondan sonra rahatlarsın. Ablan içinde hayırlısı olsun gülüm :) gelin çıkarmayı çok merak ediyorum, davul zurnayı duyunca merdiven ayağına çıkarım :)))Evet ebru abla yaa hergun misafir var annanemle dedemde geldi onlar bizde kaliyor .. dun imam nikahi vardii . Bi yandan calisiyorum baya aksattim burayi
cok teşekkür ederim canımistanbulsultani hayırlı olsun canım yeni eviniz güzel günlerde oturun.
Dimi ama daha turistiz en yerlisinden. Tabiki basarcaz hep beraber rakibecim.
senide bekletiyorum ama canımcımMerakla bekliyorum canım :)
Aynen öyle ötesi berisi yok başaracağız işte o kadar :)))
Kolay gelsin ablam, sık dişini yarın bitiyor herşey, ondan sonra rahatlarsın. Ablan içinde hayırlısı olsun gülüm :) gelin çıkarmayı çok merak ediyorum, davul zurnayı duyunca merdiven ayağına çıkarım :)))
Kuzum benim neyimi bekliyorsun :)))senide bekletiyorum ama canımcım
Bugünkü menüm
Sabah 11:30
1 bardak ılık su
1 fincan yeşil ve beyaz çay karışımı
1/2 dilim susamlı ekmek
1/2 çavdar ekmeği
1 kk beyaz peynir
Biraz labne
2 dilim ince kaşar
5 yeşil zeytin
2 yumurta
Salatalık, domates, havuç, dereotu
Ara 17:00
Meyveli yoğurt
Akşam 18:00
200 gr makarna (yarım yk kadar salçalı)
Yoğurt
Biliyorum yoğurt ve makarna bir arada yenmemeli ama canım çok çekti :)
1,5 lt su
Spor: jillian L3/2 - bugün beni çok yordu jillian hanım
Selam hanımlar nasılsınızın? Benim iznim bugün bitiyordu ve kilo bildirimi yapmam gerekiyordu ama yapmadım çünkü bugün gruptan çıkmayı düşündüm. Aşırı yoğunum tekrar izin alsam nereye kadar.. Hiç böyle yoğun olacağımı tahmin etmedim çok özür diliyorum sizden özellikle kaptanlarımdan. Hani evlenip balayından döndükten sonra hayatım tekrar düzene oturacak ve sadece şu evlilik meseleleri yüzünden ayrılmak istiyorum gruptan. Başka hiçbir nedeni yok. Balayından sonra tekrar başvurmak istiyorum takıma, kaptanlarım ve sizler kabul ederseniz çoookkkk sevinirim ama kuralları çiğnediğim için kabul edileceğimi sanmıyorum. Belki başka bir takıma katılırım eğer siz kabul etmezseniz ya da kendi kendime takılırım. Bugün tekrar aranıza dösem her gün takip edemeyecektim burayı eminim bundan. Tavsiye bekliyorum sizlerden özellikle kaptanlarımdan. Öpüyorum hepinizi, buradayım cevap bekliyorum
Menülerimi yazayım.
Dün sabah 11.00 2 dilim ekmek az peynir 1 tk reçel (diyabetik) 1 çatal ucu kaymak ve yeşillik
Ara 14.30 portakal
Akşam 19.00 1 tabak yumurtalı ıspanak 1 dilim ekmek
Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş
Bugün
Sabah 11.00 1 ıspanaklı börek 2 zeytin peynir nescafe
Öğlen 14.30 1 börek yine
Akşam 18.00 3 sarma 1 kuru patlican dolması
ara 21.00 az çekirdek
su 2 lt
spor yok bugün evden cikarken ters bi hareket yaptım sanırım belimde bi batma acı var.
Kizlar bugun isteme olayi oldu cok sukur bunu da atlattik yuzuk kaldi geriye :)
Menum cok sacma sapan :)
Sabah09:30
1yumurta,peynir,1dilim ekmek, sekersiz cay
Oglen 14:00
2dolma,2kasik yogurt, 1pogaca, 2catal ton baligi, az peynir
Ara ogun 17:00
Kurabiye(ben yapmstm tadina bakmak amacli en kucugunden)
1,5lt su
Aclik otu
Spor yok onun yerine bol heycan kosturma, temizlik vardi :)
Bu da yabancı sevmeyenlere gelsin.. Hemşerim bilir bu türküyü :))
Gogom bence kesin tetikler, hatta ben önümüzde ki haftalarda senden daha da iyi sonuçlar bekliyorum. Son menülerin hep düzenliydi, özenli ve dikkatlisin ve Pinnertestte çıkan elma, nohut, sarımsağa da dikkat ettiğin için daha fazla gidiyor.
Rakibem senin dediğin gibi haftalık yapalım dedik iddiayı, ödül ortak mı bireysel mi bilemedim? Senden bir hedef kilosu alayım lütfen
Eki Görüntüle 1480811 Fotoğraf çekerken kocis turist gibi davranmayi bırak artık burda yasiycaz dedi iyimi. Bende birak turistligin tadını cikarayim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?