Kiloların üstümüzden yağ gibi akıp gitmesini temenni ettiğim güzel bir güne günaydın kızlar
Çok enerjik bir günaydın olmuş, hoşuma gitti
Kuzum su önemli aksatmamaya bak.
İddia olayı şöyle herkes kendine belli bir tarih için bir hedef ve bir ödül belirliyor, o tarihte hedefine ulaşırsan ödülünün tadını çıkartıyorsumalıntıda tabloya bakabilirsin
Bu tablo da sonunda hayata geçti canım, ilk sayfaya da ekledik ama güncellenmedi galiba. Zeynebimin pc'sinde sorun olduğu için ilgilenmedi yoksa o buraların tozunu attırır
Aşk dolu balayı tatilinizi nerde yapacaksınız canım
Olacak sadece inanmamız gerekiyor pembişimtamam canım iddiaları düzenleyelim haftaya cumaya kadar. Ödül işini bilemedim ortak mı olsa yoksa yine herkes kendi mi belirlese? 10 Nisan için hedef kilonu alayım şeker
Sensiz olmaz zaten tatlı dillim
Haftaya cuma için hedef kilonu söyle bakayım, tabelayı bugün yarın hazırlayayım.
Gülüm çok geçmiş olsun, annene Allah'tan acil şifalar dilerim. Lütfen sende kendine dikkat et, anneciğin hastayken birde sen hastalanma yeme içmeyi ihmal etme. Ev için de hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
Bize katılmana sevindim canımiddaya ben de varım :) hedef tarih ne Zaman.
Balayı yeri belli değil ben hiç tatil yerlerini bilmediğimden bakmıyorum nişanlım da ilgilenemiyorbu gidişle balayı yapamayabiliriz gibi hissediyorum. Bakalım nasip :)
Peki tamam ama bu haftada 700 gr verirsen haftaya hedefini daha yüksek tutacaksın anlaştık mıBen 500 gr diyeyim yine nolur nolmaz
Iddialarımızı haftalık yapıyoruz canım, cumadan cumaya... Hemen senden hedefini alayım (KIZLAR IDDIALAR HAFTALIK OLACAĞI İÇİN SIZDEN TAM ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ RAKKAMI BEKLIYORUM, mesela benim hedefim 65.9 olmak). Ödül de kararsız kaldık wembam, herkese aynı ödül mü olsun yoksa yine herkes kendi mi belirlesin diye düşünüyoruz?Kizlar gunaydin,bebisten anca firsat bulabildim yaziyom,noldu iddia isi kacirdim mi bise?
Tamam gülüm seni de yazıyorum, 54.0 mı yoksa virgülden sonrası farklı mı :) kuzum zaten hedefler haftalık, 1 hafta içinde çok aşırı birşey veremeyeceğimizi bildiğimiz için hedefleri de ona göre tutalım :)))Merhaba :)
Guzel haftasonu gecirirsiniz umarim :)
E-brulim cnm beni de yazarsin listeye, gecen sefer de dedim ama izinden dolayi kaldi.. gecen 52 hayali kuruyordum bu defa 54-te kalayim ben, simdilik yeterli hedef :))
Iddialarımızı haftalık yapıyoruz canım, cumadan cumaya... Hemen senden hedefini alayım (KIZLAR IDDIALAR HAFTALIK OLACAĞI İÇİN SIZDEN TAM ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ RAKKAMI BEKLIYORUM, mesela benim hedefim 65.9 olmak). Ödül de kararsız kaldık wembam, herkese aynı ödül mü olsun yoksa yine herkes kendi mi belirlesin diye düşünüyoruz?
Tamam gülüm seni de yazıyorum, 54.0 mı yoksa virgülden sonrası farklı mı :) kuzum zaten hedefler haftalık, 1 hafta içinde çok aşırı birşey veremeyeceğimizi bildiğimiz için hedefleri de ona göre tutalım :)))
Himm kesin rakam o zmn,gerceklestrilebilecek bise koyalim o zmn,oduller de kuculsun ebrum o zaman,300 grama felekten bi gun olmaz meselaIddialarımızı haftalık yapıyoruz canım, cumadan cumaya... Hemen senden hedefini alayım (KIZLAR IDDIALAR HAFTALIK OLACAĞI İÇİN SIZDEN TAM ULAŞMAK İSTEDİĞİNİZ RAKKAMI BEKLIYORUM, mesela benim hedefim 65.9 olmak). Ödül de kararsız kaldık wembam, herkese aynı ödül mü olsun yoksa yine herkes kendi mi belirlesin diye düşünüyoruz?
Tamam gülüm seni de yazıyorum, 54.0 mı yoksa virgülden sonrası farklı mı :) kuzum zaten hedefler haftalık, 1 hafta içinde çok aşırı birşey veremeyeceğimizi bildiğimiz için hedefleri de ona göre tutalım :)))
evde yok ama okulda var. Aynı tartıyı kullanırım.Evde tartin yokmu canım her zaman aynı tartiyi kullansan iyi olur aralarında fark olabilir.
Tetiklermi acaba ben ilk defa bu hafta 700 gr verdim ama denemeye değer.
Hayırlı olsun hakkınızda canım.
Gecen ay 3 nisan icin hedef koymustuk lostemiz vardı hedefine ulasan koyduğu ödülü yiycekti ama başarılı olan yok sanırım
Not alınmıştır :))54.2 olsun :)) fazla abartmayayim, 900 gr veremeye bilirim hic degilse 700 olsun :)))
Aynen canım ödüller çok büyük olmasın. Bence çikolata, kek, pasta, börek tarzı şeyler olabilir tabi belli miktarlarda olmak şartıyla :) herkesten fikir bekliyorumHimm kesin rakam o zmn,gerceklestrilebilecek bise koyalim o zmn,oduller de kuculsun ebrum o zaman,300 grama felekten bi gun olmaz mesela:) bnm hedefim 66.8
Tatlım ben hedefimi 900 gr yaptım, amaç daha fazla gaza gelmek. Ulaşamazsamda canım sağolsun :) ama 400 gr az değil, bu hafta böyle bırakırsan haftaya yükseltirsin :)Kizlar 400 gram cok mu az oldu iddia icin? walla son 3 haftama bakarsak daha fazla performans beklemiyom ben..
Anlaştık canım. Fotoğraf çekerim. Yolculuk iyi geçti akşam yürüyüş yapalım diye çıktık 15 dakikada geri döndük soğuktan şimdide carsidayiz gorumcemin dukkana ugradik gezcez biraz.Bize katılmana sevindim canımiddiaları haftalık cumadan cumaya tutalım dedik, hafta içi belki daha çok gaza geliriz senden hemen hedef kilonu alayım, birde ödül için önerilerde bulunabilirsin
Kuzum bence balayına gidin imkanınız varsa, öyle ahım şahım bir yer olmak zorunda değil, maksat beraber olmanız. internetten bakabilirsin tatil yerlerine, hatta sen nereye gitmek istediğini söyle bütün kızlar sana fikir verir
Peki tamam ama bu haftada 700 gr verirsen haftaya hedefini daha yüksek tutacaksın anlaştık mı
Bu arada gogom yolculuğunuz nasıl geçti? Eskişehir'im nasıl? Bir fotoğraf rica edebilirmiyim acaba
Genel kontrol yapan bi arkadaş uyardı haftaya listeye alman lazım diye aslında ben hep böyle yapiyodum ama sorun olursa diye sildim yine haftaya yazcam.gogo2405
cnm benim adim listede neden yok ?
Simdi firsat buldum sonuc listesine bakmaya.. merak ettim bisey mi oldu diye
Iyi gezmeler canım, sıkı giyin üşütmeAnlaştık canım. Fotoğraf çekerim. Yolculuk iyi geçti akşam yürüyüş yapalım diye çıktık 15 dakikada geri döndük soğuktan şimdide carsidayiz gorumcemin dukkana ugradik gezcez biraz.
Genel kontrol yapan bi arkadaş uyardı haftaya listeye alman lazım diye aslında ben hep böyle yapiyodum ama sorun olursa diye sildim yine haftaya yazcam.
54.6 şimdiki takılı kaldıgım kilom cumaya 54 olmayı istiyorum artık bıktım 3 haftadır bu hafta spora yüklencem annem iyileşsin heleKiloların üstümüzden yağ gibi akıp gitmesini temenni ettiğim güzel bir güne günaydın kızlar
Çok enerjik bir günaydın olmuş, hoşuma gitti
Kuzum su önemli aksatmamaya bak.
İddia olayı şöyle herkes kendine belli bir tarih için bir hedef ve bir ödül belirliyor, o tarihte hedefine ulaşırsan ödülünün tadını çıkartıyorsumalıntıda tabloya bakabilirsin
Bu tablo da sonunda hayata geçti canım, ilk sayfaya da ekledik ama güncellenmedi galiba. Zeynebimin pc'sinde sorun olduğu için ilgilenmedi yoksa o buraların tozunu attırır
Aşk dolu balayı tatilinizi nerde yapacaksınız canım
Olacak sadece inanmamız gerekiyor pembişimtamam canım iddiaları düzenleyelim haftaya cumaya kadar. Ödül işini bilemedim ortak mı olsa yoksa yine herkes kendi mi belirlese? 10 Nisan için hedef kilonu alayım şeker
Sensiz olmaz zaten tatlı dillim
Haftaya cuma için hedef kilonu söyle bakayım, tabelayı bugün yarın hazırlayayım.
Gülüm çok geçmiş olsun, annene Allah'tan acil şifalar dilerim. Lütfen sende kendine dikkat et, anneciğin hastayken birde sen hastalanma yeme içmeyi ihmal etme. Ev için de hakkınızda hayırlısı neyse o olsun.
haklısın valla haftaya buranın tozunu attırmalıyızKızlar iddiamız için herkesin ödül fikirlerini bekliyorum. Eğer herkes için ödül aynı olacaksa, hepimizin sevdiği yada canının çektiği birşey bulmalıyız. Herkes kendine bir ödül belirleyecekse en çok canının çektiği birşeyi seçsin ki motivasyon artsın.
Bu hafta 6. olmuşuz, bu durum artık değişsin canlarım :)
pilav yerine sebzeli yemek olsaymış yada yarı ondan yarı ondan olsaymış daha iyi olurmuş diye düşünüyorum aşkeDunku menum..
Sahura kalkamadim, gec uyumustum, uyandigimda ezan okunuyordu..
Aksam
Kucuk kase corba (et, patates, sogan, domates, fasulye, kisnis-dereotu..) isim konusunda zorlaniyorum o yuzden boyle icindekileri yaziyorum :)
1 porsiyon pirinc pilavi az yagli
3 bardak su
3 fincan cay
Benim aklıma ödül gelmiyo yaa herkes fikrini bi yazsın bakayım.Kızlar iddiamız için herkesin ödül fikirlerini bekliyorum. Eğer herkes için ödül aynı olacaksa, hepimizin sevdiği yada canının çektiği birşey bulmalıyız. Herkes kendine bir ödül belirleyecekse en çok canının çektiği birşeyi seçsin ki motivasyon artsın.
Bu hafta 6. olmuşuz, bu durum artık değişsin canlarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?