Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haftasonu yedim bulgurlu kofteyi birde regle olcam sanırım tartı fırladı gene ama neyseki geçici bi durum umarım çabuk geçer bu ödem hali

havalardan olsa gerek bu ayki reglde fazla sislik oldu bende sendede olmus olabilir canim

Haftasonu yedim bulgurlu kofteyi birde regle olcam sanırım tartı fırladı gene ama neyseki geçici bi durum umarım çabuk geçer bu ödem hali

havalardan olsa gerek bu ayki reglde fazla sislik oldu bende sendede olmus olabilir canim

Günaydın kızlar
Öğlen oldu aslında ama ben daha yarım saat önce (11:30 - 1 saattir ne yazıyorsam ) kalktım Akşam düğünden sonra gençler sabahladık, sohbet öyle güzeldi ki zaman hemen geçmiş. 06:30 da yattım o nedenle henüz tel gözüm kapalı

Ne güldüm o iş yerinde tebrik mesajına
Sizde her pazar açık oluyor mu canım? Aynen haklısın benzinliklerde sadece bize yaramayan abur cuburlar var ve dediğin gibi iki katı fiyatına.

Iddialara katilmayan bitek ben mi varim Ya iddiayi kazaniyim diye inat ederim simdi midem strese hic gelmiyor. Boga burcu olmanin inatcilik ayricaligi Ben kendi yagimda kavrulayim en iyisi, relaxx
Sıkma kendini balım sonra stresten rahatsızlanırsan üzülürüm. Sen bize lazımsın

Hedefim 1 kilo vermek olsa az mı olur ödül de küçük porsiyon mantı olsaaaa :))

Canım benim tatil yerleriyle ilgili hiç fikrim yok bilmiyorum yani ondan karar veremiyorum zaten (
Tamam canım alıyorum seni de listeye ama 1 kilo çok gibi geldi bana? Hoş benim hedefimde 900 gr., 1 kiloyla aynı sayılır ama ben ulaşabileceğimden şüpheliyim kendine güveniyorsan helal olsun

Canım mesela Antalya Lara'da ki otelleri tavsiye ederim, en son delphin imperiale gitmiştik ve çok memnun kaldık. Öyle fazla gürültü patırtı istemem diyorsan butik otellere bak. Istanbul tarafında yeşillik içerisinde çok güzel yerler var. Fatmagülün suçu ne dizisinde Kerim'le bir butik otele gitmişlerdi, orası mesela benim hayalım
Birde Datça da sabrinas house
Bireysel ödüller olabilir, ya ben ödül konusunda çok kararsız kaldım sütlü tatlıyı çok severim ama beni de pek gaza getirmiyor. Burda Türkiye de ki gibi her köşede pastane yok ki girip tatlımı yiyeyim, eh yapmaya da ben üşeniyorum zaman zaman... Benim ödülümün hazır birşey olması gerek

E-brulim canım benim hedefim -1 000 gr
yani 76,9 olmak :) listeye eklersen sevinirim.
Tamam canım

Wembam onu bende test ettim, jumping jack yaparken elimdeydi telefon bir baktım onları da saymış sonra salladım elimde biraz ve onları da adım olarak saydı. Aşırı sallanmaları adım olarak sayıyor. Benim kullandığım uygulamanın adı stepz, sadece adımlarımı sayıyor. Kaloriler için lifesum uygulamasını kullanıyorum, o mesela ilk kayıt olduğunda soruyor kilonu boyunu ve hedefine ne kadar zamanda ulaşmak istediğini, ona göre de sana günlük kalori miktarını hesaplıyor. Fitwell'in açılması uzun sürüyordu anlaşamadık ayrıldık

Canım sen atlatmışsın o dönemleri, kına gecesi için aklıma arapça yazı yazmak falan geldii
Çok hoş olur gülüm sonra bizde resim isteriz

Çokta kötü olmamış gibi
Sabah 6 buçuğa kadar yediklerimden sonra kötünün de ötesi oldu

Waow bu daha cezbedici gizemli cok güzel olmus :)

Ellerine ssglik Ebrucum noktayi koymussun yani :)

Menun kötü görünmüyor cok iyi olmus bence :)
Teşekkür ederim canım

İnşallah motive eder iddiamız bizi, tek isteğim bu

Menüm bana niye kötü geldi ki o zaman

günaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaa nasılsınız
Günaydın kankim hoşgeldin, umarım bu sefer ki gelişin kalıcı olur

teşekkür ederim fafataram
ya ben hep unutuyorum tatafara mıydı fafataramıydı diye
Ziyanı yok bende bazen fafaratam diyorum sen sadece fafa da yazsan tata da yazsan ben anlarım artık

69 kiloyla döndüm bende regl zamanım ama gene de sanırım aldım kilo
fark ne kadar ki canım?

Kurudun kurudun
Kuzum dikkat et kendine mide hafif yemeğe alıştığı için birden yüklenince rahatsız olabiliyor. Benimde başıma geldi son günlerde. Yalnız en çok hoşuma giden istesemde eskisi kadar çok yiyememem eee mideyi küçülttük bir kere

Iddia tablomuz

Yeni hafta, yeni hedefler, yeni başarılar demek! Siz yeter ki üşenmeyin, ertelemeyin, cesaretli olun ve en önemlisi vazgeçmeyin...

Haftanın ödülü:
Hedefinize ulaşın ki haftanın ödülü olan "SÜTLÜ TATLI" nın da tadını çıkartın

YarışmacıHedef
Pembe_dizi -0.900 gr = 68.0 kg
LeyL35 -0.500 gr = 58.0 kg
E-brulim -0.900 gr = 65.9 kg
Dilviin -0.600 gr = 54.0 kg
wemba -0.400 gr = 66.8 kg
gogo2405 -0.500 gr = 67.3 kg
AKovser -0.700 gr = 54.2 kg
tr] [td] efsun64 [/td]

[td]-1.000 gr = 76.9 kg[/td][/tr]

Not: 'oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur'
Herkese başarılar

Kuzum sanada geçmiş olsun

Sagol kuzum

Ilac aldim malesef aslinda evdeyken ilac almak adetim degildir ama mutfagim cok daginikti asla o sekilde birakamazdim ilac alip hallettim islerimi.

Ellerine saglik kuzumm

5. takım diye okuyunca bir afalladım dört'üz kız biz

Sagol kuzum

Ilac aldim malesef aslinda evdeyken ilac almak adetim degildir ama mutfagim cok daginikti asla o sekilde birakamazdim ilac alip hallettim islerimi.

Ellerine saglik kuzumm
Mecbur kalınca durum farklı gülüm, bazen insan dayanamıyor yada ne bileyim senin dediğin gibi işin oluyor ağrından dolayı yapamıyorsun. Öyle zamanlarda ilaç almak en iyisi, fazla sık olmadığı için sorun teşkil etmez.

Aynen kuzum

Aslinda bugun kaynanami disciye götürecektim ama güvenemedim kendime

Ben ilac kullanmayi pek sevmedigimden dogal seyleri seviyorum ve tercih ediyorum
babam baya agır geçiriyo dogal seyler fayda etmedi 3 sene öncede böyle olmustu anca iğne ilaçla düzenlmişti
artık nasıl bir salgınsa hemşom
telefon actı babam evdeyseniz gelicem dayanamıyorum diye
Ziyanı yok bende bazen fafaratam diyorum sen sadece fafa da yazsan tata da yazsan ben anlarım artık
dogrusu fafatara dimi

Erkeklerin genelinde agir oluyor hemsom agir olmasa bile erkeklere agir geliyor :))
Ve erkeklere igne sart bi cok tanidigim kisi su dönemde ya igne yada serumla ayaga kalkabiliyor

Aynen kuzum

Aslinda bugun kaynanami disciye götürecektim ama güvenemedim kendime
Senin götürmemen daha iyi canım, birde yolda ağrın falan olur. Ay benimde şu baş ağrısı öldürüyor beni. Dün düğünde başladı, hemen su içtim yemek yedim banamısın demedi. Eve gelince geçmediği için ilaç aldım rahattım bütün gece ama şimdi sağdan sağdan yine geliyor. Ne yapsam?

dogrusu fafatara dimi
Ne zor kelimeymiş
Fafatara doğru kuzum

Canlar ben birşeyler atıştırıp temizliğe girişeyim, görüşürüz öpüyorum sizi

Calisiyor olmani goz onunde bulundurarak ilac al kuzum varsa rahatlatici bitki cayi icebilirsin

Calisiyor olmani goz onunde bulundurarak ilac al kuzum varsa rahatlatici bitki cayi icebilirsin
Hemen hazırlıyorum kendime bir çay, sağol canım. Bugün evdeyim o yüzden gittiği yere kadar beklerim.

Dediklerine kesinlikle katılıyorum kg aldığım için değil sadece başka arkadaşlara ge kendime hergun tekrar tekrar motive olmak istediğimden dönmek istiyorum :)Yogunluğum azalacak yakında hem

Dediklerine kesinlikle katılıyorum kg aldığım için değil sadece başka arkadaşlara ge kendime hergun tekrar tekrar motive olmak istediğimden dönmek istiyorum :)Yogunluğum azalacak yakında hem

E o zaman buraya yeterli vakit ayirinca ve ihtiyac olursa bizlerde onerebiliriz tatlim.
Ama yine belirtmek isyerimki bizlerinde onerebilmesi icin senin takim icin kalabileceğin + lari belirtmemiz gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…