Haftasonu yedim bulgurlu kofteyi birde regle olcam sanırım tartı fırladı gene ama neyseki geçici bi durum umarım çabuk geçer bu ödem hali
Haftasonu yedim bulgurlu kofteyi birde regle olcam sanırım tartı fırladı gene ama neyseki geçici bi durum umarım çabuk geçer bu ödem hali
Ne güldüm o iş yerinde tebrik mesajınaFitwell sagolsun pannggg diye caliyor adim hedefim doldugunda ve alkis kopuyorOtomatik olarak yapiyor. Tlf sesini Cuma gunu kismayi unutmusum isteyken caldi herkes bana dogru bakiyor. Tabii ben hic orali olmayip tavani seyrediyodum. 10 000 adima ayarladim. Hergun olmuyo tabi bazen 5000 de kaliyorum.
Acikti canim marketler. 5 te kapatiyo bugune özel. Evet benzin istasyonlarinda cips turu seyler bulunuyor iki kat fazla fiyata veriyolar bide. Aman cips fln istemem zaten onlarin olsun. Yesilliklerim ve yagsiz gidalarim yeter bana
Sıkma kendini balım sonra stresten rahatsızlanırsan üzülürüm. Sen bize lazımsınIddialara katilmayan bitek ben mi varimYa iddiayi kazaniyim diye inat ederim simdi midem strese hic gelmiyor. Boga burcu olmanin inatcilik ayricaligi Ben kendi yagimda kavrulayim en iyisi, relaxx
Tamam canım alıyorum seni de listeye ama 1 kilo çok gibi geldi bana? Hoş benim hedefimde 900 gr., 1 kiloyla aynı sayılır ama ben ulaşabileceğimden şüpheliyimHedefim 1 kilo vermek olsa az mı olur ödül de küçük porsiyon mantı olsaaaa :))
Canım benim tatil yerleriyle ilgili hiç fikrim yok bilmiyorum yani ondan karar veremiyorum zaten(
Bireysel ödüller olabilir, ya ben ödül konusunda çok kararsız kaldımkızlar sizin hedeflere bakmadan yazmıştım yorumumu gördüm ki en yüksek hedefi ben koymuşum tehlikeli mi düşüreyim mi ?
Bir de bence ödüller bireysel olmalı çünkü herkesin canının çektiği şey farklı. Siz 1 dilim baklavayı ödül koysnız bana bi motivasyon etkisi olmaz mesela çünkü pek ilgilenmem baklavayla
Tamam canım
Wembam onu bende test ettim, jumping jack yaparken elimdeydi telefon bir baktım onları da saymış sonra salladım elimde biraz ve onları da adım olarak saydı. Aşırı sallanmaları adım olarak sayıyor. Benim kullandığım uygulamanın adı stepz, sadece adımlarımı sayıyor. Kaloriler için lifesum uygulamasını kullanıyorum, o mesela ilk kayıt olduğunda soruyor kilonu boyunu ve hedefine ne kadar zamanda ulaşmak istediğini, ona göre de sana günlük kalori miktarını hesaplıyor. Fitwell'in açılması uzun sürüyorduTatlim sagol,indirdim hemen ama yerimden kalkmamama ragmen sadece 4 adim saydi elimde biselwr yaziyodum cunku,ssallanmalari da algılıyor. .bbi de orda kalori yaziyo gunluk yakman gereken bn bilmiom ki ne kadar kalori aldim verdim sen yaziyomusun oraya kalori hesabini
Çok hoş olur gülümCanım sen atlatmışsın o dönemleri,kına gecesi için aklıma arapça yazı yazmak falan geldii
Sabah 6 buçuğa kadar yediklerimden sonra kötünün de ötesi olduÇokta kötü olmamış gibi
Teşekkür ederim canımWaow bu daha cezbedici gizemli cok güzel olmus :)
Ellerine ssglik Ebrucum noktayi koymussun yani :)
Menun kötü görünmüyor cok iyi olmus bence :)
Günaydın kankim hoşgeldin, umarım bu sefer ki gelişin kalıcı olurgünaydın hanımlarrrr ben geldimm iznim bitti çok şükür döndüm aranızaanasılsınız
Ziyanı yok bende bazen fafaratam diyorumteşekkür ederim fafataram
ya ben hep unutuyorum tatafara mıydı fafataramıydı diye
fark ne kadar ki canım?69 kiloyla döndüm bende regl zamanım ama gene de sanırım aldım kilo
Kurudun kurudunHaha değil mii , bir keresinde de suyumu ogün kaydetmeyi unutmuştum. Bu gidişle susuzluktan vucudun kuruyacak mesajı gelmiştiiyi ya sevdim ben Fitwelli
Günaydın kızlar
Bu sabah limonlu suyumu içmedim denemek için. Bir tane çift kaşarlı sucuklu tost yedim mideme oturdu. Uzun zaman oldu yemeyeli. Yağlı geldi sanki. Günün diğer yarısında dikkat etmeliyim aşırıya kaçmamaya. Bu akşam çalışacağım için spor kaldı. Ama koşuşturmaca da bir spor türü benim dünyamda
Kuzum sanada geçmiş olsunhavalardan olsa gerek bu ayki reglde fazla sislik oldu bende sendede olmus olabilir canim
Yarışmacı | Hedef |
Pembe_dizi | -0.900 gr = 68.0 kg |
LeyL35 | -0.500 gr = 58.0 kg |
E-brulim | -0.900 gr = 65.9 kg |
Dilviin | -0.600 gr = 54.0 kg |
wemba | -0.400 gr = 66.8 kg |
gogo2405 | -0.500 gr = 67.3 kg |
AKovser | -0.700 gr = 54.2 kg |
Kuzum sanada geçmiş olsun
Iddia tablomuz
Yeni hafta, yeni hedefler, yeni başarılar demek! Siz yeter ki üşenmeyin, ertelemeyin, cesaretli olun ve en önemlisi vazgeçmeyin...
Haftanın ödülü:
Hedefinize ulaşın ki haftanın ödülü olan "SÜTLÜ TATLI" nın da tadını çıkartın
tr] [td] efsun64 [/td]
Yarışmacı Hedef Pembe_dizi -0.900 gr = 68.0 kg LeyL35 -0.500 gr = 58.0 kg E-brulim -0.900 gr = 65.9 kg Dilviin -0.600 gr = 54.0 kg wemba -0.400 gr = 66.8 kg gogo2405 -0.500 gr = 67.3 kg AKovser -0.700 gr = 54.2 kg
[td]-1.000 gr = 76.9 kg[/td][/tr]
Not: 'oturduğu yerden başarıya ulaşan tek şey tavuktur'
Herkese başarılar
5. takım diye okuyunca bir afalladımCanim oncelikle takimin ihtiyaclati dogrultusunda buna karar veriliyor.
hrr takimin bir kaptani ve en az 1 yardimcisi oluyor.benimki önerme ile oldu pek aklimda yoktu mezun olduktan sonra burdan bi türlü kopamamistim.
Aslinda bana oneren kisi takim acip kaptan olmami istemisti ancak direk olarak boyle bisey yapmak istemedim o donemde 5. Takimin yardimciya ihtiyacı oldugundan buraya geldim.
takim ici durumun takimi sahiplenmen kisilerle ilgilenmen bisiler yapman cok onemli gercekten buraya vakit ayirabiliyormusun bunlara bakiliyor sadece bulundugun takimi degil cuma zayiflama yarismasinda kaptan ve yardimcilarinin devamli takip etmesi gereken topikler var bunlari yapman gerekiyor falan filan.
ancak ben suan telden girebildigim icin ve evimde net sorunu oldugu icin bazi yukleri goncadan alamiyorum ama sagolsun en basindan belirttim oda sorun olmayacagini soyledi bana.
sen sanirim boyle bisi düşünüyorsun ??
acik soylemek gerekirse senin katilimin bunun ocin yeterli degil eger gercekten istersen buraya fazla adapte olman sart canim
Mecbur kalınca durum farklı gülüm, bazen insan dayanamıyor yada ne bileyim senin dediğin gibi işin oluyor ağrından dolayı yapamıyorsun. Öyle zamanlarda ilaç almak en iyisi, fazla sık olmadığı için sorun teşkil etmez.Sagol kuzum
Ilac aldim malesef aslinda evdeyken ilac almak adetim degildir ama mutfagim cok daginikti asla o sekilde birakamazdim ilac alip hallettim islerimi.
Ellerine saglik kuzumm
5. takım diye okuyunca bir afalladımdört'üz kız biz
Mecbur kalınca durum farklı gülüm, bazen insan dayanamıyor yada ne bileyim senin dediğin gibi işin oluyor ağrından dolayı yapamıyorsun. Öyle zamanlarda ilaç almak en iyisi, fazla sık olmadığı için sorun teşkil etmez.
babam baya agır geçiriyo dogal seyler fayda etmedi 3 sene öncede böyle olmustu anca iğne ilaçla düzenlmiştiBen ilac kullanmayi pek sevmedigimden dogal seyleri seviyorum ve tercih ediyorum
dogrusu fafatara dimiZiyanı yok bende bazen fafaratam diyorumsen sadece fafa da yazsan tata da yazsan ben anlarım artık
babam baya agır geçiriyo dogal seyler fayda etmedi 3 sene öncede böyle olmustu anca iğne ilaçla düzenlmişti
artık nasıl bir salgınsa hemşom
telefon actı babam evdeyseniz gelicem dayanamıyorum diye
dogrusu fafatara dimi
Senin götürmemen daha iyi canım, birde yolda ağrın falan olur. Ay benimde şu baş ağrısı öldürüyor beni. Dün düğünde başladı, hemen su içtim yemek yedim banamısın demedi. Eve gelince geçmediği için ilaç aldım rahattım bütün gece ama şimdi sağdan sağdan yine geliyor. Ne yapsam?Aynen kuzum
Aslinda bugun kaynanami disciye götürecektim ama güvenemedim kendime
Ne zor kelimeymişdogrusu fafatara dimi
Senin götürmemen daha iyi canım, birde yolda ağrın falan olur. Ay benimde şu baş ağrısı öldürüyor beni. Dün düğünde başladı, hemen su içtim yemek yedim banamısın demedi. Eve gelince geçmediği için ilaç aldım rahattım bütün gece ama şimdi sağdan sağdan yine geliyor. Ne yapsam?
Ne zor kelimeymiş
Fafatara doğru kuzum
Hemen hazırlıyorum kendime bir çay, sağol canım. Bugün evdeyim o yüzden gittiği yere kadar beklerim.Calisiyor olmani goz onunde bulundurarak ilac al kuzum varsa rahatlatici bitki cayi icebilirsin
Hemen hazırlıyorum kendime bir çay, sağol canım. Bugün evdeyim o yüzden gittiği yere kadar beklerim.
Dediklerine kesinlikle katılıyorum kg aldığım için değil sadece başka arkadaşlara ge kendime hergun tekrar tekrar motive olmak istediğimden dönmek istiyorum :)Yogunluğum azalacak yakında hemBen ilac kullanmayi pek sevmedigimden dogal seyleri seviyorum ve tercih ediyorum
Yogunsun yani bayaa
niye geri dönüyorsun bakim kilomu aldinn :))
Aman aman dikkat et koruma cok onemli
Canim oncelikle takimin ihtiyaclati dogrultusunda buna karar veriliyor.
hrr takimin bir kaptani ve en az 1 yardimcisi oluyor.benimki önerme ile oldu pek aklimda yoktu mezun olduktan sonra burdan bi türlü kopamamistim.
Aslinda bana oneren kisi takim acip kaptan olmami istemisti ancak direk olarak boyle bisey yapmak istemedim o donemde 4. Takimin yardimciya ihtiyacı oldugundan buraya geldim.
takim ici durumun takimi sahiplenmen kisilerle ilgilenmen bisiler yapman cok onemli gercekten buraya vakit ayirabiliyormusun bunlara bakiliyor sadece bulundugun takimi degil cuma zayiflama yarismasinda kaptan ve yardimcilarinin devamli takip etmesi gereken topikler var bunlari yapman gerekiyor falan filan.
ancak ben suan telden girebildigim icin ve evimde net sorunu oldugu icin bazi yukleri goncadan alamiyorum ama sagolsun en basindan belirttim oda sorun olmayacagini soyledi bana.
sen sanirim boyle bisi düşünüyorsun ??
acik soylemek gerekirse senin katilimin bunun ocin yeterli degil eger gercekten istersen buraya fazla adapte olman sart canim
Dediklerine kesinlikle katılıyorum kg aldığım için değil sadece başka arkadaşlara ge kendime hergun tekrar tekrar motive olmak istediğimden dönmek istiyorum :)Yogunluğum azalacak yakında hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?