Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gözüm korktu yaaa

evet :)) afrika atasözü: suyun varsa iç! şimdi bi bardak su içsen nasılda kendine gelirsin... güne su içerek başlaman çok iyi olur vs :))

Bende hastayım adaçayı içiyorum

canım hoşgeldin ayrıca geçmiş olsun

gözüm korktu yaaa

evet :)) afrika atasözü: suyun varsa iç! şimdi bi bardak su içsen nasılda kendine gelirsin... güne su içerek başlaman çok iyi olur vs :))

canım hoşgeldin ayrıca geçmiş olsun

Yok kiz gozun korkmasin bir kac gun sonra alisiyorsun zaten

merhabalar, daveti alınca çok sevindim. umarım gruba faydalı olabilirim.
ilk sayfada bi form gördüm onla ilgili bilgleri verebilirim.
neslihalim, 29 yaşındayım, evliyim, 2,5yaşında bi kızım var, ev hanımıyım, çankırıda yaşıyorum. 1,64 boy, 89,6 kilodayım. (son günlerde çok değişken tabi).
ben kendimi bildim bileli kiloluydum, 4yıl önce 88-89 iken evlendim. 90la hamile kalıp 107 ile doğum yaptım. sonra 95e düşüp, kilo veremeye veremeye iyice strese girip yine 100ün üstüne çıktım, 31ekimde(2014) 105,5 ile diyetisyene başladım ve çok şükür artık 80lerdeyim ama ben 63 olmak istiyorum ve bunu da umuyorum ki sizlerle başaracağım...

Neslicim aramıza hoşgeldin, birlikte yarışarak daha doğrusu birbirimizi destekleyerek güzel sonuçlar alırız inşallah. Hedef büyük gibi görünsede üstesinden gelinmeyecek birşey değil :)
Diyetisyenin çok faydasını görmüşsün, devam ediyormusun peki? Birde spordan hiç bahsetmemişsin, merak ettim :)

İnşallah başaracaksın.20 kg vermişsin bile maşallah böyle devam :)

Hosgeldin tatlim

Ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup kabulettigini belirtirsen eger yine ilk sayfadaki formu doldurmani rica ediyorum (katilim formlari tarafimizdan arsivleniyor )

Eger kurallarimizi kabul edersen 2 haftalik deneme surecin baslayacak bu 2 hafta icerisinde hergun gun sonunda menunu ictigin suyu ve sporunu paylasiyor olacaksin. Her cuma saat öglen 1 e kadar kilo bildirimi yapiyor olacaksin deneme surecinde kurallara uygunluguna gore listeye alinacaksin.

Ne o spor mu yapıyorsunuz yoksa

Leyla jullian yapıyor tatlim

inşallah canım,
diyetisyene devam ediyorum, ama görüşme aralığımız 1 haftadan 2 haftaya çıktı. aslında bazen sadece tanita'da tartılmaya gidiyorum sanırım diye düşünsem de yine de kendimi salarım diye de bırakmaya korkuyorum.
spor olarak da yine diyetisyenin önerdiği walk at home u evde yapıyorum, dışarı çok fazla çıkmadığım ve spor konusunda tembel olduğum için tam bana göre bi spor, gerçekten sıkılaştım ve faydasını gördüm. bi ara bıraktım ama şimdi devam ediyorum yine. hergün 1 kez 2mile'i yapıyorum. mümkün olursa ikinci bi 2 mile daha yapıyorum.
İnşallah başaracaksın.20 kg vermişsin bile maşallah böyle devam :)
teşekkür ederim canım, inşallah...

tabii ki kabul ediyorum
ben tabi yukarda herşeyi anlatınca formu doldurduğumu sandım
sorularla birlikte mi göndermem gerekiyor?

En azından bir süre daha devam etmeni tavsiye ederim canım, eğer bizlere tutunabilirsen ve buradan motive olursan diyetisyeni bırakabilirsin :) sıkılaşmak önemli, kilon fazla olsa bile sıkı bir vücuda sahip olduğunda daha az gösteriyorsun. Walk at home herhalde leslie'nin yaptığı gibi birşey? Iyi iyi beğendim :)

aynen leslie seanson'ın videosu..
inşallah canım ya sizlerle başaracağıma inanmak istiyorum...

tabi bu benim elimde, önümde daha ne kadar çok yolum da olsa ister istemez bir rehavete kapılıyor insan..
bi silkinmek ve devam etmek istiyorum...

tabi bu benim elimde, önümde daha ne kadar çok yolum da olsa ister istemez bir rehavete kapılıyor insan..
bi silkinmek ve devam etmek istiyorum...
Inanmak başarmanın yarısıdır, doğru yoldasın canım :)
Kız seni de jillian'a mı başlatsak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…