Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın 4. Takımın melekleri

Az kalorili, bol sporlu, sağlıklı bir gün diliyorum

Yarın büyük gün, inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız

Kizlar dünkü sivi olayinin pek fazla bir getirisi olmadi, 300 gr gitmis sadece.
gogo2405 kaptancim yarin sanirim arti cikacagim, özür diliyorum

Gunaydin kizlaaar :)
Benim artik kankim yok ya
Benim ki de bir var bir yok :)
Zeynep laptopuna kavustu, eslesmeleri tekrar gözden gecirecegini düsünüyorum...

Ben eski kankimi istiyorum yaaa
Bende tartildim 70.0 ciktim simdi. Kilom sabit olsa yine mutlu olcam ya. bir gunde iki kg vermenin bi yolu var mi

günaydın canlar..
ewet yarın buyuk gun,aman dikkat,sabah yine çıkamdım tuvalete ne yazık ki,ama o halde bile geçen haftaki kilomla aynı çıktı,yani yarın sabah çıkarsam wcye eksiyi görürüm ama iddia nolur bilememmmm

ebrucum 300 gram gitti mi sıvılarla,ben de o da olmamıştı kııızzz

Ben eski kankimi istiyorum yaaa
Bende tartildim 70.0 ciktim simdi. Kilom sabit olsa yine mutlu olcam ya. bir gunde iki kg vermenin bi yolu var mi
Sen iste yeter ki balim
1 günde 2 kilo verilir de sagliksiz olacagi icin susayim en iyisi

Insallah güzel bir sonuc alirsin canimcim

ebrucum 300 gram gitti mi sıvılarla,ben de o da olmamıştı kııızzz
Hayatim 300 gr sivi dan dolayi degil bence yürüyüsten dolayi gitti ama emin degilim

Bir yaşında dikiliyodu adım atamıyodu 14 ayına girdi koşuyo şu an:) çk güzel oluyor ya yururken görmek tin tin gidiyor:)
oyy cok tatlı oluyolar ewet ya ,maşallah kuzuya..bizimki 11 aylık dediğin gibi bırakıp dikiliyo ,2 adım ileri adım atıyo ama o kadar ..başka bi icraatı yok..:)

Gunaydin hanimlarrrr

Guzel bir gun gecirmemizi diliyorum.

Daha oncede anlamistim ama simdi yeniliyorum calismak insanin hayatini düzene sokuyor hem bireysel hemde cevre olarak. Alanyaya gidip gelim is aramaya baslicam yavv :))

Cay su yerine gecermi sorusunun cevabi:

Insanlar günde yaklaşık 2-3 litre sıvı kaybeder - Sıcak havalarda veya spor yapıldığında bu miktar daha da fazla olabilir. Bu kayıpların telafi edilmesi gerekir, aksi takdirde performans azalmaları meydana gelir. Susuzluğunuzu gidermek ve zayıflamak için en uygun içecekler maden/mineralli sular, şekersiz bitki çayları (su yerine de geçer) ve sulandırılmış meyve suları.

Gunaydin hanimlarrrr

Guzel bir gun gecirmemizi diliyorum.

Daha oncede anlamistim ama simdi yeniliyorum calismak insanin hayatini düzene sokuyor hem bireysel hemde cevre olarak. Alanyaya gidip gelim is aramaya baslicam yavv :))
Kuzum gönlüne göre birsey bulursun insallah

Menün iyi canım.
Ne insanlar var hayatta yaa. Benim eşimin bi arkadasinin anneside öyle gelininin yanında konusurdu ben ogluma çalışan gélin alcaktim falan diye insanları anlamak zor.
gerrçekten zor anlamak
halbuki yarının ne olacagını bilemiyoruz
Oy kuzum gercekten bol ekşınlı olmuş ya güzellik başa dert
değil mi amaa
evet canım büyüktü ama yiyecek başka bişey yoktu bende deli gibi acıkmıştım
zaten ayrıldılar canıım bastan beri bu kızı biliyodu ama istemiyodu şimdide ayrılında dahada ogluna baskı yapıyomuş gidip isteyelim diye

hanımlar lokali ve komekler canımcım
konyada mısın sende
Abbowww kadına bak sen.. Ay diğer kıza ayıp etmiş ya, sen en iyisi arkana bakmadan kaç yeni eve
kız zzaten benim bu evde basıma gelmeyen bişey kalmadı tek basıma sokaga cıkamıyorum takip ediliyorum arabayla hemdeeee

kızlarrrr bi akıl verin banaaa
şimdi ben dedim ya kilo verdigime eminim diye işte bugun her zamanki dijital tartıya cıktım 56.2 cıktım
normal basküle cıktım 53.9 54 arasındaydı kilom ben hangisini baz alayım dijital en sonra 2 yıl önce sapıtmıştı 6 yıldır kullanıyorum

Bazi insanlara akil sir erdiremiyorum, insan evladinin mutlulugunu istemez mi ya?
Tarti konusunda emin olamadim canim, kullandigin tartiyla devam mi etsen ki?
Ay neymiş ebrum biliyim de yapmayim
Söyliyeyim de kaptanlarim bana sira dayagi mi ceksen

Gunaydin kizlaaar :)
Benim artik kankim yok ya
Zeynep ayarayana kadar ben sana kankilik yapayım.
Dur bakalım yarına var daha
Pilini değiştir istersen yada yerini değiştir arka arkaya 4-5defa tartil bi bak bakalım duzelebilir.
Bazi insanlara akil sir erdiremiyorum, insan evladinin mutlulugunu istemez mi ya?
Tarti konusunda emin olamadim canim, kullandigin tartiyla devam mi etsen ki?

Söyliyeyim de kaptanlarim bana sira dayagi mi ceksen
Ay merak ettim ne ki acaba.
güldür güldür de izlemiştim: kuru kayisilari ye 2 bardak su birde soğuk taşa otur bitti gitti

Dur bakalım yarına var daha

Ay merak ettim ne ki acaba.
güldür güldür de izlemiştim: kuru kayisilari ye 2 bardak su birde soğuk taşa otur bitti gitti
Düsüncelerim pek pozitif olmasada ümit kesilmez tabi ki, yarin ola hayrola :)

Seni böyle gülerken görmek ne kadar güzel canim benim

Tamam tamam söylüyorum ama sakin kimse yapmasin cok kizarim hani su vücutta ki suyu atmaya yardimci olan ilaclar var ya, onlarda iki tane yuttun mu bütün suyu attigin icin 2 kilo az cikiyorsun ama tabi hiiic saglikli birsey degil ve kalici da degil...

Olabildigince caktirmadan yazmaya calistim

Ay cok guldum ya harikasin . Eminim kimse cakmamistir :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…