Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hic caktirmadin kuzum vala neyse ben toksin attirici cay iciyorum suan ve saat 16da yedim aksam yemegimi meyve salatasi olarak. Bakcaz artik yarina
Elimden geldiğince çaktırmamaya çalıştım inşallah güzel bir sonuç alırsın canım. Tartıların mucizevi güçleri oluyor, hiç ummadığın anda ummadığın bir sayı gösterebiliyor

Ah Leylam ahhh, iki gün yoktun ya derdimden tasamdan şiştim o hiç kaçamak yapmıyor diye bahsettiğin Ebru benmi oluyorum toparlanıyorum canım, bu hafta bir saçmaladım nedense afiyet olsun canım, piko ne bilmiyorum ve merak etsemde bakmayacağım. Durduk yere canımı çektirmeyeyim

Güzel yazmışsın birde @uzmanvet var.
@oluroylebazen gelecek izindeydi.
Doğru, onları unutmuşum Onlarda bayadır yoklar.

Çok güzel olmuş canım, bugünkü suyu çoğaltırsan mükemmel olur

Benden 4,5 puan, tereyağından dolayı 0,5 puan kırdım. Vücudun yağa da ihtiyacı var ve azıcık olduğunu belirtmişsin, o yüzden 1 puan çok olurdu

Hasta olmasan gelirdin zaten sabahtan biliyorum gülüm
Bitki çayı iç boğazın için... Menün gayet güzel, spor olsa daha güzel olurdu ama bildiğimiz üzere hastalıktan ötürü madursun

Bu da benim bugünkü menüm

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su

Sabah 08:00
Yoğurt
Keten tohumu
1 tk bal
Tarçın

Öğle 11:30'dan 13:30'a kadar
2 dilim çavdar ekmeği
2 haşlanmış yumurta

Akşam 18:00
1 kutu ayran
1 lahmacun (içi marul sarılı)

1,5 lt su, 1 fincan şekersiz çay

Spor: 2 km yürüyüş, biraz daha çıkmayı düşünüyorum da yanıma insan arıyorum

Menümü yazayım bende. Sözde regl olcam kaç gündür ağrı cekiyorum ödem ve huysuzluk çabası hala başlamadı gıcık bir durum. Inşallah yarın tartı yüzüme tukurmez
Sabah 8.00 yulaf ezmesi sütle az kuru üzüm

Ara 11.00 2 ince galeta nescafe

Öğlen 12.30 2 kaşık bol salatalı kısır 4 kaşık kabak yemeği 2 kuru köfte

Ara 15.00 1 küçük portakal

Akşam 19.00 3 kaşık pilav 4 kaşık pırasa kavurması bol limonlu salata

Ara yemedim yemem sanırım bugün

Su 2.5 lt
spor 30 dk yürüyüş 50+50 jamping jack
Dünkü cezamida yaptım ebrum yatmadan evvel :)

***4 . TAKIM 408. ETAP***

LeyL35 (/58.5/ / /% )
E-brulim(/ 66.8/ / / % )
dilviin (/54.6/ / /% )
Pembe_dizi (/68.9/ / /% )

Hoptiri (/86.1/ / /% )bildirimde bulunmadı izne ayrılmak istiyor
wemba (/67.2/ / /% )
gogo2405 ( / 67.8 / / / % )
BiricikS (/75.2/ / /% )
Perim (/73.0/ / /% )bildirimde bulunmadı
Parfym (/77.1/ / / % )
AKovser (/55.9/ / /% )405.etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 4'e bölündü

4.takım ortalaması %

menüm..
sabah 7.00
2 kuru kayısı
7.30
1 activia kahvaltı zamanı

ara 10.00
2 adet form bisküvi
kahve
yeşil çay

öğlen 13.00
6 ymk kaşığı pırasa
1 dlim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

ara 15.00
activia
2 kare bitter (%80)

akşam 19.00
1 konserve ton balığı tamamen yağı alınmış
1 büyük tabak salata
1 bardak ayran
yalnız slatada mısır vardı umarım kotu etkilemez

saat 20.00
soda limon

3litresu
bol merdiven,6 dakikada kol eritme ,birazdan 25 mekik

Temiz havada yürüyüş güzeldir yakın olsaydık gelirdim ben:))
Sporu bırak daha bulaşıklar öylece duruyor. Hiç yerimden kalkacak halim yok
Bugün dikkat ettim yememe yarın malum tartı günü. Yoksa çocuklara çikokatalı kek akışkan olandan yaptım. ve krepp. Ama krepin ucundan aldım, yarın büyük gün

Listemizi çıkarttım akovser canım gecen cuma izinle ilgili sorun olunca listeden cikartmistim bu hafta yazdım yine aynı soun olacağı için efsun64 u yazmadım. Bu konuyu paylaşıma taşıdım aslında ama pek kimse cevap yazmamis neyse çözülür umarım.
Geçen hafta belirttigim gibi 12.00 den sonra kilo bildirimi kabul etmiycem yeni uyelerde dahil.

Ben tonbalığın normal yağda olanından alıyorum. Light olanın tadını alamıyorum. Yağını süzüp salataya katıyorum. Mısırı bende koyuyorum.
Menün güzel olmuş.

Activia kahvalti zamani ise yariyor mu hic activia denemedim aslinda denemek lazim

2-3 gunden sonra boyle bi menü gorunce sasirdim :)) guzel olmus Ebrucum :)

Ülker Piko sütlü cikolata kaplı dogal portakal aromalı pirinc patlakli bar. Ilk ciktigi zamanlarda cikolata degil pikolata ve masum cikolata sloganlari vardi ayrica mmmm nefis benim masum kacamagim bitanedir oooo tatlı şeyyyy bak yine canım cekti :))

Canim guzel olmus menün umarım yarin arti cikmayiz ben de regl oldum

Konserve mısırlarda şeker var canım ama hemen etkileyecegini sanmam... surekli yenirse kilo veremezsin. Menun gayet iyi afiyet olsun :)

Güzel olmuş canım menün ve sporun :)

Güzel olmuş canım, mısır çok değildiyse sorun olmaz.

Çık gel kuzum seninle iki koşalım :)
Kıyamam ya, düzelirsin en kısa zamanda inşallah. Nefsine güzel sahip çıkmışsın, tebrik ederim canım.

Teşekkür ederim canım, boşuna toparlanıyorum demiyorum :) artı ile şraaakkk diye karşı karşıya kalınca başka çare bulamadım :)))

biri piko mu dedi
Ülker gördüm gerisini okumak istemiyorum tabi dayanamadım okudum pikolata deyince bildim canım. Gözümün önünden kış kıııış, benden uzak sana yakın olsun

Activia kahvalti zamani ise yariyor mu hic activia denemedim aslinda denemek lazim
cnm burdaki kızlar biliyo çok ciddi barsak sorunları yaşadım ve daha iyileşmedim tam anlamıyla,sindirim ve boşaltım sistemimi düzende tutsun diye başladım evden eksik etmiyorum cnm .tadını da cok seviyorum ben

kızlar size bişe sorcam bnm kilo vermem yavaşladı aslında normal belki ama bi ara da durdu,düşündüm düşündüm farklılık olarak şunu buldum kahvaltışarım çok düzenli ve 2 yumurtalı falandı ama son zamandaki uyku sorunum için saati bile kurmadan ufaklık kaça kadar uyursa uyumaya başladım ve işe geç kalmamak için sabahları çok hafif yiyip çıktım..acaba diyom tekrar eski kuvvetli kahvaltılarıma mı dönsem?var mı benimle aynı fikirde olan?

Bi gun ben de deneyeyim merak ettim gercekten. Ise yariyorsa sevindim senin adina cunku barsak sorunu zordur.

Bence kahvalti onemli zaten uzmanlar hep iyi bir kahvalti oneriyor. Etkisi olabilir bence

Sabah 09:00
4kasik musli, 4cilek, yarim elma, yarim bardak sut
Oglen 12:30
1kase corba,1dilim ekmek
Ara ogun 14:00
1kase az sekerli asure,1kofte
Aksam 16:00
Meyve salatasi (yarim muz, 4cilek, 5bogurtlen)

1lt toksin attirici cay
2lt su
20squat
20+20mekik
10dk bacak harkti

İyi akşamlar..
2 gündür uğramadığı için özür diliyorum baştan..
Pertim şu an, bu gün misafirimiz vardı, 2 gündür uğraşıyoruz, hazırlık falan.. Dün o kadar yorgundum ki, gece gelip menü bile yazamadım, ondan önceki gün de yazamamıştım.. yaklaşık 2.5 saatlik uykunun üstündeyim, sabahtan beri ayaktayım, kafayı atıp 20 saat falan uyumak istiyorum bünyem zayıf o yüzden pek uykusuzluğa, yorgunluğa dayanamayan biriyim..

Bişey sormak istiyorum.. Yarın bildirim yapmazsam ne olur ?
Kaç gündür tartının pili yok, bu gün de pil var ama kendisi bozuk.. Yarın sabahtan da evde olmicam öğlene kadar, o yüzden tartı sorununu halledemem İddiayı da kaybetmişim diyelim, zaten bu hafta wc sorunu yaşadım, o yüzden hedefe yaklaşmam bile mümkün değil..

Izinde olduğun için bişey olmaz canım listeye haftaya dönmüş olursun.

Olur tabi neden olmasın farklı bişeyler yapmak iyidir her zaman.

Geçmiş ama 3 günlük menümü yazıcam..

07.04

Oruc tutmayacağımı unutup sahura kalktım, gogo aklıma geldi o yüzden yemeği unutmadım ( takımdan atılırsam gogo kahvaltı yapmadığım için atacak dedim bir an kendime )

5 küçük kuru kayısı
1 fincan çay
1 dilim peynirli ekmek

Bunları yedim sonunda hatırladım oruc tutmicam diye..
Sahurda yediğim için sabah bişey yemedim, bayaa toktum zorlamadım
Kan aldırdım o gün, o yüzden 1/4 su bardağı şerbet içirdi anannem..

Öğlen
1.5 köfte ve 1 dilim buğday ekmeği

Akşam
Makarna (normal 1 porsiyondu galiba)

08.04

Sahura geç kalktım, hatta ezandan kaç dakika geçmişti..

Akşam
1 parça balık (yaklaşık el kadar)
2 dilim buğday ekmeği
6-7 kaşık pirinç pilavı

Bu gün

Sabah
2 küçük dilim peynir
1 dilim buğday ekmeğinin köşesi diyeyim

Öğlen
6-7 çatal salata ( mayonezliydi ama )

Akşam
2 parça kuzu ızgara
1 dilim buğday ekmeği..

Suyu hatırlamıyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…