Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eğer şimdi diyet yaparken bırakırsan kilo almazsin canım eltimle kaynım öyle yaptılar kilo almadılar ama eşimle ben onemsemedik kilo aldık çok.
Börek dışında güzel olmuş.
Menün iyi canım.
Ne insanlar var hayatta yaa. Benim eşimin bi arkadasinin anneside öyle gelininin yanında konusurdu ben ogluma çalışan gélin alcaktim falan diye insanları anlamak zor.
Güzel olmuş canım menün sporun.

Oy kuzum gercekten bol ekşınlı olmuş ya güzellik başa dert

Köfte ekmek biraz fazla gibi geldi bana canım, büyüktür çünkü kesin o :)
Gecmiş olsun, başın geçer inşallah. Kuaförde olanlarda can sıkıcı, o seni isteyecek olan kadın oğlunun o kızla birlikte olduğunu biliyor ama demek ki o kızı istemiyor, o nedenle de kızı sinir etmek için öyle davranmış. Benden kuaförüne tavsiye onu istemeyen bir kayınvalideyle ne kadar mutlu olabilir iyi düşünsün. Sende sıkma bebim canını

Vee bende yazayım hemen.
Sabah 9.00 1 çeyrek gözleme peynir 1 tk reçel ( diyabetik ) domates salatalık yeşil biber

Öğlen 12.00 2 baget fırında 1 bardak kefir

Ara 15.30 az yer fıstığı 2 gün kurusu

Akşam 19.00 1 büyük tabağın yarısı peynirli makarna 6 kaşık kadar

Ara 20.30 7-8 çilek yiycem

Su 2.5 lt oldu
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş

Eğer şimdi diyet yaparken bırakırsan kilo almazsin canım eltimle kaynım öyle yaptılar kilo almadılar ama eşimle ben onemsemedik kilo aldık çok.

Güzel olmuş canım menün sporun.
Bırakırsam eşimle birlikte bırakırım anca, biri bırakıp diğeri içerse zor. Canı çeker insanın. Geçen hafta bırakalım evde ki paketler bitince diyordu, onlarda bitti sayılır. Dur bakalım bu akşam konuyu açayım ona ne diyecek :)

Makarna dışında beğendim rakibecim, 1 saat sporla erimişmidir ki o? Erimediyse bir 50 jumping jack yap :)

Bence gayet güzel..
hadi inşallah, karar verin yeter ki...

Ay ben de yaziyim o zaman
Sabah 2- 3 bardak ilik su ictim
9.00- bir haslanmis yumurta 3 zeytin 1 kk suzme peynir. 1 dilim balli tam bugday ekmegi
Ara ogun 1 meyve
13.00 bir kase yogurt- 1 ev yapimi lahmacun
Ara ogunde elma yiyecektim yarisini ben yarisini kizim yedi :-D
17.30- 3 kasik yesil fasulye biraz bulgur pilavi ve salata
Boylece aksam yemegi fasli kapandi. Bundan sonra ancak meyve yerim sut ve bol bol su icerim bi de sporumu yaparim tamamdir ♥

Ben bu menüyle Tövbe doymam
Helal olsun, güzel menü...

Bence lahmacun sıkıntı değil ya...
Zaten ev Yapımı çok yağlı değildir, sadece 1 tane yemişsin ve Öğlen yemişsin...
Kızınız ne kadarlık? Emmiyo di mi?
Benim kızım 2,5 yaşında:)
Allah hepsini bizlere bağışlasın..

Makarna dışında beğendim rakibecim, 1 saat sporla erimişmidir ki o? Erimediyse bir 50 jumping jack yap :)
Sadece 50 mi neyse 50 de sabah yapayım 100 olsun. Bugün belim agrimiyor neyseki geçti.
Lahmacun 1 tane olduğu için ve öğlen yediğin için sorun yok.ilk ara ogundeki meyve hangisi ve su nekadar bardak yada litre olarak belirtirsen seviniriz ve spor ne kadar hangisini yapicaksin.

Evet bilerek oglen yedim kizim emiyor ama yeni yeni biseyler yemeye basladi elimde elma gorunce o da istedi bende cam rende de rendeleyip yedirdim yarisini benimkini de isirmaya calisti biraz disleri de yok kuzumun yazik :-D. Allah bagislasin canim seninkini de ♥

Bir tane yerli muz yedim. Sabah ara ogunde. Bu aksam 45 dk kardio pilates yapicam. Suya dikkat etmedim ben cok iciyorum yarin dikkat ederim. Tahminen 15 bardak icmisimdir. Emzirdigim icin cok ihtiyacim oluyor. Gece uyandigim zaman da iciyorum.

Bugünkü menüm
Sabah 8:00 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 2 haşlanmış yumurta, cay
ara 10:30 kahve 1 kare çıkolata
Öğle 13:00 1 bardak fanta zero 1 dilim kaşar 1 dilim salam ekmeğin ucundan aldım 2 ısırık kadar
Akşam 17:00 2 tane büyük köfte 2 yk sos 3 yk patates püresi

Su 1,5 l içebildim sadece
Spor yapamadım bugün üstümde bir kırgınlık var, öksürüyorum da, halsizim..
Ağrı kesici aldım bakalım ne olacak.

güzel...iyi gidion balım

Kankimmm bu durum geçici, regl ile birlikte çok fark edicek göreceksin. Kendini bırakma, menülerin tam diyete uygun hep, artı olman vücuttaki şişkinlik stressten oluyordur. Yaza kadar ince belli ajda bardak gibi olman lazımm enişteyle güzel yarınlar sizi beklio tatlı kankim ( Motive ediyorum seni bak)

Ebrulimm artı mı gördün sende. Bu hafta ne oluyor böylee, bence önceden tartılma gülüm. Birde sigara içiyormuşsun canım ya:-( inşallah bırakabilirsin..

Kizlar bugün fazla kati birsey tüketmemeye karar verdim, daha cok sivi tüketmeye calisiyorum. Sizce bunun bir faydasi olur mu?
Geçen hafta az yiyip çok sıvı tükettim şişş hissediyordum kendimi, hafifleyeceğim yerde. Kilomda fark yoktu..

Abbowww kadına bak sen.. Ay diğer kıza ayıp etmiş ya, sen en iyisi arkana bakmadan kaç yeni eve

Hiç birşey yememişsin canım ya.

Şu diyabetik reçelden memnunmusun? Bende denerim belki. Tatlandırıcı ile tatlandırılmış değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…