Eğer şimdi diyet yaparken bırakırsan kilo almazsin canım eltimle kaynım öyle yaptılar kilo almadılar ama eşimle ben onemsemedik kilo aldık çok.Yapma ya, hic ümitlenme mi diyorsun sen simdi bana :-/
Maalesef canim. Birakmayi düsünüyorum da acaba kilo alirmiyim korkusu var. Zayifladiktan sonra birakayim diyordum aslinda... da da da bunlar hep bahane gibi sanki
Basarilar dilerim canim, insallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz
Aslinda 5 kilo cok fazla birsey degil, eger iradeliysen en kisa zamanda verirsin
Börek dışında güzel olmuş.Ilk menü paylaşımı benden...
Kahvaltım;
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates, Salatalık, biber
Ara;
1 elma
6badem
öğle yemeğim;
2kepçe mantar çorbası
4-5yk bakla yemeği, üzerine 2yk yoğurt
1 dilim peynirli börek
ara öğün;
1tüm ceviz
1elma
1sb süt
Akşam yemeğim;
8yk z.yağlı türlü
3yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik, domates, salatalık
Ara öğün;
2 hurma
5 badem
3yk yoğurt
*2,5 lt su
*Ceza sporlarım ve Leslie 3 mile
Menün iyi canım.sabah 08.00
1 peynirli baharatlı tost
domates salata
ara 10.00
orta şekerli kahve (komşuda dinlenme molası vermiştim hala alışamadı sekersiz içtiğime)
ara 12.00
1 magnum
akşam 17.00
ekmek arası köfte
bol yeşillikli salata
artık hazır seyler yiyoruz yemekler kalmayınca
2 bucuk km rahat yürüdüm markete gittim çevredeki vedalaşılcak arkadaslara gittim markette aradıgımı bulamayınca büyük markete gittim yürüyerek
bol boll cay ve su içtim
ilaç içicem şimdi başımın ağrısından duramıyorum kızlar nazara geldim yine biz toplanıyoruz ya kuaförüm aradı bana ugramadan gitme sakın küserim dedi iyi dedim gittim müşterisi tutturdu ben seni çok sevdim illa gelip seni istiycez hemde kuaförümün sevgilisinin annesi bende biliyorum kızla samimiyiz olmaz istemiyorum diyorum ben seni ogluma anlattım bi gelelim diyo neyse ben zor zar kurtardım paçamı geldim eve kuaförüm aradı annesi beni sevmiyo ne zamandır seni ogluna anlatıp duruyomuş erkek arkadasım dogru söyle o kızımı seviyosun dedim falan dedi bugun baya ekşınlıydı hee tam taşınır ayak..
tam vaktinde taşınıyoruz valla Allahtan...
o degilde oglunun sevgilisinin yanında diyo bunları o kız oglunun seviglisi oldugunu bile bile.....
Güzel olmuş canım menün sporun.Üçüncü menü de benden olsun :)
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su
1 tane kuru erik
Sabah 08:30'dan itibaren
1 fincan sebze çorbası
1 fincan detoks çayı
Öğle 12:00
Meyveli yoğurt
1 fincan nane çayı
Akşam 17:00
3 kepçe çorba (Brokoli, havuç, patates)
2 ısırık ekmek
2 yk menemen
1,5 lt su
Spor: 3,2 km yürüyüş - dahası da var, burdan eve yürümem lazım :)
Oy kuzum gercekten bol ekşınlı olmuş yasabah 08.00
domates salata
ara 10.00
orta şekerli kahve (komşuda dinlenme molası vermiştim hala alışamadı sekersiz içtiğime)
ara 12.00
1 magnum
akşam 17.00
ekmek arası köfte
bol yeşillikli salata
2 bucuk km rahat yürüdüm markete gittim çevredeki vedalaşılcak arkadaslara gittim markette aradıgımı bulamayınca büyük markete gittim yürüyerek
bol boll cay ve su içtim
ilaç içicem şimdi başımın ağrısından duramıyorum kızlar nazara geldim yine biz toplanıyoruz ya kuaförüm aradı bana ugramadan gitme sakın küserim dedi iyi dedim gittim müşterisi tutturdu ben seni çok sevdim illa gelip seni istiycez hemde kuaförümün sevgilisinin annesi bende biliyorum kızla samimiyiz olmaz istemiyorum diyorum ben seni ogluma anlattım bi gelelim diyo neyse ben zor zar kurtardım paçamı geldim eve kuaförüm aradı annesi beni sevmiyo ne zamandır seni ogluna anlatıp duruyomuş erkek arkadasım dogru söyle o kızımı seviyosun dedim falan dedi bugun baya ekşınlıydı hee tam taşınır ayak..
o degilde oglunun sevgilisinin yanında diyo bunları o kız oglunun seviglisi oldugunu bile bile.....
Köfte ekmek biraz fazla gibi geldi bana canım, büyüktür çünkü kesin o :)sabah 08.00
domates salata
ara 10.00
ara 12.00
1 magnum
akşam 17.00
ekmek arası köfte
bol yeşillikli salata
bol boll cay ve su içtim
Bırakırsam eşimle birlikte bırakırım anca, biri bırakıp diğeri içerse zor. Canı çeker insanın. Geçen hafta bırakalım evde ki paketler bitince diyordu, onlarda bitti sayılır. Dur bakalım bu akşam konuyu açayım ona ne diyecek :)Eğer şimdi diyet yaparken bırakırsan kilo almazsin canım eltimle kaynım öyle yaptılar kilo almadılar ama eşimle ben onemsemedik kilo aldık çok.
Güzel olmuş canım menün sporun.
Evet canım aynenBugün fazla fazla yaptın, yarın yap istersen :))
Canım sen nasıl doğru biliyorsan öyle devam et, ben sadece okuduğumu paylaşmak istedim. Yoğurdun içine limon ve pul biber koyuyorsun değil mi?
Makarna dışında beğendim rakibecim, 1 saat sporla erimişmidir ki o? Erimediyse bir 50 jumping jack yap :)Vee bende yazayım hemen.
Sabah 9.00 1 çeyrek gözleme peynir 1 tk reçel ( diyabetik ) domates salatalık yeşil biber
Öğlen 12.00 2 baget fırında 1 bardak kefir
Ara 15.30 az yer fıstığı 2 gün kurusu
Akşam 19.00 1 büyük tabağın yarısı peynirli makarna 6 kaşık kadar
Ara 20.30 7-8 çilek yiycem
Su 2.5 lt oldu
Spor 30 + 30 dakika yürüyüş
Bence gayet güzel..Vee bende yazayım hemen.
Sabah 9.00 1 çeyrek gözleme peynir 1 tk reçel ( diyabetik ) domates salatalık yeşil biber
Su 2.5 lt oldu
hadi inşallah, karar verin yeter ki...Bırakırsam eşimle birlikte bırakırım anca, biri bırakıp diğeri içerse zor. Canı çeker insanın. Geçen hafta bırakalım evde ki paketler bitince diyordu, onlarda bitti sayılır. Dur bakalım bu akşam konuyu açayım ona ne diyecek :)
Ben bu menüyle Tövbe doymamÜçüncü menü de benden olsun :)
1 bardak ılık su
1 tane kuru erik
1 fincan sebze çorbası
1 fincan detoks çayı
Meyveli yoğurt
1 fincan nane çayı
2 ısırık ekmek
2 yk menemen
1,5 lt su
Bence lahmacun sıkıntı değil ya...Ay ben de yaziyim o zaman
Sabah 2- 3 bardak ilik su ictim
9.00- bir haslanmis yumurta 3 zeytin 1 kk suzme peynir. 1 dilim balli tam bugday ekmegi
Ara ogun 1 meyve
13.00 bir kase yogurt- 1 ev yapimi lahmacun
Ara ogunde elma yiyecektim yarisini ben yarisini kizim yedi :-D
17.30- 3 kasik yesil fasulye biraz bulgur pilavi ve salata
Boylece aksam yemegi fasli kapandi. Bundan sonra ancak meyve yerim sut ve bol bol su icerim bi de sporumu yaparim tamamdir ♥
Sadece 50 mi neyse 50 de sabah yapayım 100 olsun. Bugün belim agrimiyor neyseki geçti.Makarna dışında beğendim rakibecim, 1 saat sporla erimişmidir ki o? Erimediyse bir 50 jumping jack yap :)
Lahmacun 1 tane olduğu için ve öğlen yediğin için sorun yok.ilk ara ogundeki meyve hangisi ve su nekadar bardak yada litre olarak belirtirsen seviniriz ve spor ne kadar hangisini yapicaksin.Ay ben de yaziyim o zaman
Sabah 2- 3 bardak ilik su ictim
9.00- bir haslanmis yumurta 3 zeytin 1 kk suzme peynir. 1 dilim balli tam bugday ekmegi
Ara ogun 1 meyve
13.00 bir kase yogurt- 1 ev yapimi lahmacun
Ara ogunde elma yiyecektim yarisini ben yarisini kizim yedi :-D
17.30- 3 kasik yesil fasulye biraz bulgur pilavi ve salata
Boylece aksam yemegi fasli kapandi. Bundan sonra ancak meyve yerim sut ve bol bol su icerim bi de sporumu yaparim tamamdir ♥
Hangi kurs butamam kuzum bilgilendir bizii
cok teşekkür ederim
canımcım cok güzel şeyler yapılıyo hele yaz dönemi sırf gırgır şamata oluyo ramazanda biz masalarda yatıyoruz
Ilk menü paylaşımı benden...
Kahvaltım;
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates, Salatalık, biber
Ara;
1 elma
6badem
öğle yemeğim;
2kepçe mantar çorbası
4-5yk bakla yemeği, üzerine 2yk yoğurt
1 dilim peynirli börek
ara öğün;
1tüm ceviz
1elma
1sb süt
Akşam yemeğim;
8yk z.yağlı türlü
3yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik, domates, salatalık
Ara öğün;
2 hurma
5 badem
3yk yoğurt
*2,5 lt su
*Ceza sporlarım ve Leslie 3 mile[/QUben beğendim cnm,süper olmuş hatta..tabi bu saatten sonra cozutmazsan dunku gibi(biscolata falan)
güzel...iyi gidion balımÜçüncü menü de benden olsun :)
1 bardak ılık su
1 tane kuru erik
1 fincan sebze çorbası
1 fincan detoks çayı
Meyveli yoğurt
1 fincan nane çayı
2 ısırık ekmek
2 yk menemen
1,5 lt su
Kankimmm bu durum geçici, regl ile birlikte çok fark edicek göreceksin. Kendini bırakma, menülerin tam diyete uygun hep, artı olman vücuttaki şişkinlik stressten oluyordur. Yaza kadar ince belli ajda bardak gibi olman lazımm enişteyle güzel yarınlar sizi beklio tatlı kankim ( Motive ediyorum seni bak)Merhaba arkadaslar kusura bakmayin şu iki haftadir hic sizinle olamadim takip edemedim.. ve diyetim az bucuk bozuldu .. insallah yine toparlicam.. suan hastayim zaten spor yapamiyorum grip oldum ..
Evde bi kac sorunlar yaşıyorum.. sanki bu hafta bi kac gramm almis gibi hiss ediyorum yada hala ayni kilodaymisim gibi Bu durum canımı cok sıkıyor Sanki o hırs yok artik bende gibi. Galiba biraz motiveye ihtiyacim var. Ve regl hala gelmedi bi bucuk ay oldu onuda kafama takiyorum Canim hep biseyler yemek istiyor. Insallah yinee düzene girerim.. bu arada regl duzenli gelirdi hep bu ay neden boyle oldu diyetden olabilirmi acaba ??
Aramiza yeni arkadaslar gelmiis .. hosgeldiniizz :)..
Ebrulimm artı mı gördün sende. Bu hafta ne oluyor böylee, bence önceden tartılma gülüm. Birde sigara içiyormuşsun canım ya:-( inşallah bırakabilirsin..Günaydin kizlar, bir sallayin beni, bir kendime getirin... Insan cuma dan bu yana +800 cikar mi ya
Kuzum síkma canini, bende ayni durumdayim. Sporumuzu aksattigimiz icin kilomuz git gel yapiyor. Regl'e gelince, eger kafana cok fazla takiyorsan gelmemesini daha da gecikir. Psikolojik birsey olabilir yada beslenmenle ilgili bir síkíntí var...
Günaydin kuzu :)
Antalya Delphin imperial, ben cok begenmistim
Cogunluk toplu ödüle karar verdigi icin bireysel yapmiyoruz canim. Sen hele bir hedefine ulas ondan sonrasina bakariz :)
Ahhh uyku ah, bende gel gel diye yalvariyorum bazen. Canim senin ki stresten dolayi böyle düzensiz herhalde?
Hayirli olsun canim, iyi günlerde kullan esyalarini :)
Erzak konusuna gelince, eger balayina gidecekseniz bozulacak seyleri almamani tavsiye ediyorum. Öyle peynir, zeytin, domates türü ufak seyleri balayi dönüsüne saklayin. Esinle ilk alisverisinizi yapmis olursunuz hem :)
Bozulmayacak seyleri tercih et, mesela pirinc, bulgur, mercimek, makarna vs. tipi seyler. Cayini, kahveni de alabilirsin. Et alip buzluguna koyabilirsin. Yag, salca, baharat... simdilik aklima 'yiyecek' baska birsey gelmiyor canim.
Sampuan, tarak gibi seyleri de unutma
Geçen hafta az yiyip çok sıvı tükettim şişş hissediyordum kendimi, hafifleyeceğim yerde. Kilomda fark yoktu..Kizlar bugün fazla kati birsey tüketmemeye karar verdim, daha cok sivi tüketmeye calisiyorum. Sizce bunun bir faydasi olur mu?
Abbowww kadına bak sen.. Ay diğer kıza ayıp etmiş ya, sen en iyisi arkana bakmadan kaç yeni evesabah 08.00
domates salata
ara 10.00
ara 12.00
1 magnum
akşam 17.00
ekmek arası köfte
bol yeşillikli salata
bol boll cay ve su içtim
Hiç birşey yememişsin canım ya.Üçüncü menü de benden olsun :)
1 bardak ılık su
1 tane kuru erik
1 fincan sebze çorbası
1 fincan detoks çayı
Meyveli yoğurt
1 fincan nane çayı
2 ısırık ekmek
2 yk menemen
1,5 lt su
Şu diyabetik reçelden memnunmusun? Bende denerim belki. Tatlandırıcı ile tatlandırılmış değilmi?Vee bende yazayım hemen.
Su 2.5 lt oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?