Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben beğendim cnm,süper olmuş hatta..tabi bu saatten sonra cozutmazsan dunku gibi(biscolata falan)

menüm..
sabah 8.00
1 activia kahvaltı zamanı

ara 10.00
yeşil çay
2 kare bitter(%60)
1 kahve

öğle 13.00
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta,1 dilim peynir(küçük)
salatalık,4 zeytin
2 ymk kasıgı pirinç pilavı
3 kasık cacık
(saçmaladım burdaaa)

ara 16.00
activia
kahve

akşam 19.00
ızgara balık
salata

birazdan soda limon

2 litre bitti
25 mekik, bol merdiven (bugun spor yapamadım yaa)

Sabah 08:30 ( evden acil cikmam gerekti)
1avuc çiğ badem ve siyah kuru uzum
Kahvaltı 10:00
1sandviç(beyaz peynir, marul,domates), 1ispanakli gul boregi, 1fincan sekersiz cay
Ara ogun 14:00
1fincan sutlu nescafe, 3hurma, 1kucuk avuc findik
Aksam 18:30
1kase corekotlu yogurt
2lt su
Bol yürüyüş magza gezmece, 20+20mekik
Kizlar bugun tartida 71 ciktim ya cok sinirlerim bozuk

Reçel fena değil canım evde olduğumda kahvaltıya eşlik ediyor ama ev yapımı reçel gibide değil.
Menünü beğendim kankim sporda olsa daha iyi olurdu tabii

Çok sıkıldım da bu hayattan atıcam kendimi de balkondaaan roman havası eşliğinde iyi akşamlar canlar. 10.008 adım ile karşınızdayım o 800 gr. dan kurtulmazsam kudururum

Bence gayet güzel..

hadi inşallah, karar verin yeter ki...
İnşallah canım ya, şimdiye kadar ki denemelerimizde tırt çıktık. Olay tamamiyle kafada bitiyor

Güzel olmuş canım, ben beğendim haftada 1 lahmacun yemekten birşey olmazmış, hamuru ince olduğu için. Ayrıca ev yapımıysa ki senin ki öyle fazla yağlı da değildir harcı. bu bilgiyi burda öğrendim

Ben bu menüyle Tövbe doymam
Helal olsun, güzel menü...
Acıkmadım canım hiç acıksaydım suya yüklenecektim

amin, Rabbim herkesin evladını bağışlasın

Sadece 50 mi neyse 50 de sabah yapayım 100 olsun. Bugün belim agrimiyor neyseki geçti.
Gülüm sen daha fazla iste yeterki hadi bugün 100 yarın 50 olsun

Bende diyorum benim parfym'üm nerde, meğer hasta olmuş. Çok geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda kötüleşmeden atlatırsın Fanta olmamış balım, zero, light yada normal benim gözümde hepsi aynı şeker fıçısı

güzel...iyi gidion balım
Teşekkürler hayatım, artı yı görünce fena tırstım

Hemde ne artı tam 800
Sende mi artıdasın?
Gülüm tartılmayınca kontrol altında tutamayacakmışım gibi hissediyorum o yüzden sabah kalkar kalkmaz tartıya koşuyorum

inşallah bırakırım canım artık zamanı geldi...

Kız sıvı ya yüklendim diye birşey yemedim ama acıkmadım da çok şükür

Öğle öğünü kahvaltı ile öğlen yemeği karışık olmuş ama genelinde güzel olmuş wembam

Sen niye artı çıktın ki
Moral bozmak yok, şişkinlik vardır üstünde pembişim yoksa sen 69luk fıstıksın

Kızlar eve gelirken yolda amcamlar ile karşılaştım illa gel bir dondurma yiyelim diye tutturdular. 'Yok ben diyetteyim' desem de dinletemedim, klasik 'bir kerelik ye sonra yine diyete devam edersin' cümleleriyle karşılaştım... Velhasıl kelam kıramadım onları, demem o ki 1 top sütlü dondurma yedim

Yok yok gülüm artı değilim, ki tartılmak istemiyorum zaten Cumaya kadar. Bikaç kişi ardarda öyle yazınca takım olarak nazara geldık sandım
Hiç sorma ya öksürük mahvediyo, halsizlik ve baş ağrısıda cabası
Bu hafta bandıma hiç zaman ayıramadım pek, öyle oluncada kilo verememki, su ve koşu bandım en büyük yardımcımdı bu konuda Başağrım olmasa pilates yapardım biraz ama nerde..

Sagol kankicimm:))( cokkk guzel motviee ettin cok iyi geldiii

Billmiyorum vallah ebru ablaa Gicik oldum

Bugünku menüm

14.30da
bi beyaz ekmeK
marul bide kizartilmis balık

17.00 bi avuc Can fistigi

18.00 mc flurry dondurmasi smarties

20.00
5 kaşık kısır
marul

1 litre su

Spor yokk

Özel bir program mı yaptığın? YouTube da videosu varsa linkini atsana canım, belki yapmak isteyen olur
Ebru sallinin Eski programlarinin hepsini indirmistim bilgisayarima. Ebruli com da vardi videolarinin hepsi. Kurleri de var . Oyle yapiyorum canim. Ayrica yabanci bazi videolar da bulmustum beldeki ve karindaki yaglari yakmak icin.

Göz var üstümüzde gööööz
Kuzum kıyamam ya, dikkat et bari de miniğime bulaşmasın. Birde bol bol çay iç iyi gelir. En önemlisi sağlık, iyileş sonra telafisini yaparsın nasıl olsa gülüm.

Billmiyorum vallah ebru ablaa Gicik oldum
Bozma moralini ablam, sen kafana taktıkça gecikir.

Bugünku menüm

14.30da
bi beyaz ekmeK
marul bide kizartilmis balık

17.00 bi avuc Can fistigi

18.00 mc flurry dondurmasi smarties

20.00
5 kaşık kısır
marul

1 litre su

Spor yokk
Az olmuş be canım, hele o dondurma hastasın birde... Bol bol çay içmen lazım senin.

Ebru sallinin Eski programlarinin hepsini indirmistim bilgisayarima. Ebruli com da vardi videolarinin hepsi. Kurleri de var . Oyle yapiyorum canim. Ayrica yabanci bazi videolar da bulmustum beldeki ve karindaki yaglari yakmak icin.
O bel yağlarını yakan videoyu istiyoruuum

Bir yaşında dikiliyodu adım atamıyodu 14 ayına girdi koşuyo şu an:) çk güzel oluyor ya yururken görmek tin tin gidiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…