ben beğendim cnm,süper olmuş hatta..tabi bu saatten sonra cozutmazsan dunku gibi(biscolata falan)Ilk menü paylaşımı benden...
Kahvaltım;
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1,5 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates, Salatalık, biber
Ara;
1 elma
6badem
öğle yemeğim;
2kepçe mantar çorbası
4-5yk bakla yemeği, üzerine 2yk yoğurt
1 dilim peynirli börek
ara öğün;
1tüm ceviz
1elma
1sb süt
Akşam yemeğim;
8yk z.yağlı türlü
3yk yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Bol yeşillik, domates, salatalık
Ara öğün;
2 hurma
5 badem
3yk yoğurt
*2,5 lt su
*Ceza sporlarım ve Leslie 3 mile
Reçel fena değil canım evde olduğumda kahvaltıya eşlik ediyor ama ev yapımı reçel gibide değil.Kankimmm bu durum geçici, regl ile birlikte çok fark edicek göreceksin. Kendini bırakma, menülerin tam diyete uygun hep, artı olman vücuttaki şişkinlik stressten oluyordur. Yaza kadar ince belli ajda bardak gibi olman lazımm enişteyle güzel yarınlar sizi beklio tatlı kankim ( Motive ediyorum seni bak)
Ebrulimm artı mı gördün sende. Bu hafta ne oluyor böylee, bence önceden tartılma gülüm. Birde sigara içiyormuşsun canım ya:-( inşallah bırakabilirsin..
Geçen hafta az yiyip çok sıvı tükettim şişş hissediyordum kendimi, hafifleyeceğim yerde. Kilomda fark yoktu..
Abbowww kadına bak sen.. Ay diğer kıza ayıp etmiş ya, sen en iyisi arkana bakmadan kaç yeni eve
Hiç birşey yememişsin canım ya.
Şu diyabetik reçelden memnunmusun? Bende denerim belki. Tatlandırıcı ile tatlandırılmış değilmi?
Menünü beğendim kankim sporda olsa daha iyi olurdu tabiimenüm..
sabah 8.00
1 activia kahvaltı zamanı
ara 10.00
yeşil çay
2 kare bitter(%60)
1 kahve
öğle 13.00
1 yumurta,1 dilim peynir(küçük)
salatalık,4 zeytin
2 ymk kasıgı pirinç pilavı
3 kasık cacık
(saçmaladım burdaaa)
ara 16.00
activia
kahve
akşam 19.00
ızgara balık
salata
birazdan soda limon
2 litre bitti
25 mekik, bol merdiven (bugun spor yapamadım yaa)
Yok yok dersimi aldım ben..ben beğendim cnm,süper olmuş hatta..tabi bu saatten sonra cozutmazsan dunku gibi(biscolata falan)
İnşallah canım ya, şimdiye kadar ki denemelerimizde tırt çıktık. Olay tamamiyle kafada bitiyorBence gayet güzel..
hadi inşallah, karar verin yeter ki...
Güzel olmuş canım, ben beğendimAy ben de yaziyim o zaman
Sabah 2- 3 bardak ilik su ictim
9.00- bir haslanmis yumurta 3 zeytin 1 kk suzme peynir. 1 dilim balli tam bugday ekmegi
Ara ogun 1 meyve
13.00 bir kase yogurt- 1 ev yapimi lahmacun
Ara ogunde elma yiyecektim yarisini ben yarisini kizim yedi :-D
17.30- 3 kasik yesil fasulye biraz bulgur pilavi ve salata
Boylece aksam yemegi fasli kapandi. Bundan sonra ancak meyve yerim sut ve bol bol su icerim bi de sporumu yaparim tamamdir ♥
Acıkmadım canım hiç acıksaydım suya yüklenecektimBen bu menüyle Tövbe doymam
Helal olsun, güzel menü...
amin, Rabbim herkesin evladını bağışlasınBence lahmacun sıkıntı değil ya...
Zaten ev Yapımı çok yağlı değildir, sadece 1 tane yemişsin ve Öğlen yemişsin...
Kızınız ne kadarlık? Emmiyo di mi?
Benim kızım 2,5 yaşında:)
Allah hepsini bizlere bağışlasın..
Gülüm sen daha fazla iste yeterkiSadece 50 mi neyse 50 de sabah yapayım 100 olsun. Bugün belim agrimiyor neyseki geçti.
Bende diyorum benim parfym'üm nerde, meğer hasta olmuş. Çok geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda kötüleşmeden atlatırsınBugünkü menüm
Sabah 8:00 1 dilim beyaz peynir, 4 zeytin, 2 haşlanmış yumurta, cay
ara 10:30 kahve 1 kare çıkolata
Öğle 13:00 1 bardak fanta zero 1 dilim kaşar 1 dilim salam ekmeğin ucundan aldım 2 ısırık kadar
Akşam 17:00 2 tane büyük köfte 2 yk sos 3 yk patates püresi
Su 1,5 l içebildim sadece
Spor yapamadım bugün üstümde bir kırgınlık var, öksürüyorum da, halsizim..
Ağrı kesici aldım bakalım ne olacak.
Teşekkürler hayatım, artı yı görünce fena tırstımgüzel...iyi gidion balım
Hemde ne artıEbrulimm artı mı gördün sende. Bu hafta n oluyor böylee, bence önceden tartılma gülüm. Birde sigara içiyormuşsun canım ya:-( inşallah bırakabilirsin..
Geçen hafta az yiyip çok sıvı tükettim şişş hissediyordum kendimi, hafifleyeceğim yerde. Kilomda fark yoktu..
Öğle öğünü kahvaltı ile öğlen yemeği karışık olmuşmenüm..
sabah 8.00
1 activia kahvaltı zamanı
ara 10.00
yeşil çay
2 kare bitter(%60)
1 kahve
öğle 13.00
1 yumurta,1 dilim peynir(küçük)
salatalık,4 zeytin
2 ymk kasıgı pirinç pilavı
3 kasık cacık
(saçmaladım burdaaa)
ara 16.00
activia
kahve
akşam 19.00
ızgara balık
salata
birazdan soda limon
2 litre bitti
25 mekik, bol merdiven (bugun spor yapamadım yaa)
Sabah 08:30 ( evden acil cikmam gerekti)
1avuc çiğ badem ve siyah kuru uzum
Kahvaltı 10:00
1sandviç(beyaz peynir, marul,domates), 1ispanakli gul boregi, 1fincan sekersiz cay
Ara ogun 14:00
1fincan sutlu nescafe, 3hurma, 1kucuk avuc findik
Aksam 18:30
1kase corekotlu yogurt
2lt su
Bol yürüyüş magza gezmece, 20+20mekik
Kizlar bugun tartida 71 ciktim ya cok sinirlerim bozuk
Özel bir program mı yaptığın? YouTube da videosu varsa linkini atsana canım, belki yapmak isteyen olurKizlar yag yakici bol squatli pilatesimi de yapmis bulunmaktayim 45 dk. Su an bacaklarim tutmuyor resmen
Yok yok gülüm artı değilim, ki tartılmak istemiyorum zaten Cumaya kadar. Bikaç kişi ardarda öyle yazınca takım olarak nazara geldık sandımÇok sıkıldım da bu hayattan atıcam kendimi de balkondaaanroman havası eşliğinde iyi akşamlar canlar. 10.008 adım ile karşınızdayım o 800 gr. dan kurtulmazsam kudururum
İnşallah canım ya, şimdiye kadar ki denemelerimizde tırt çıktık. Olay tamamiyle kafada bitiyor
Güzel olmuş canım, ben beğendimhaftada 1 lahmacun yemekten birşey olmazmış, hamuru ince olduğu için. Ayrıca ev yapımıysa ki senin ki öyle fazla yağlı da değildir harcı. bu bilgiyi burda öğrendim
Acıkmadım canım hiç acıksaydım suya yüklenecektim
amin, Rabbim herkesin evladını bağışlasın
Gülüm sen daha fazla iste yeterkihadi bugün 100 yarın 50 olsun
Bende diyorum benim parfym'üm nerde, meğer hasta olmuş. Çok geçmiş olsun canım. Inşallah en kısa zamanda kötüleşmeden atlatırsınFanta olmamış balım, zero, light yada normal benim gözümde hepsi aynı şeker fıçısı
Teşekkürler hayatım, artı yı görünce fena tırstım
Hemde ne artıtam 800
Sende mi artıdasın?
Gülüm tartılmayınca kontrol altında tutamayacakmışım gibi hissediyorum o yüzden sabah kalkar kalkmaz tartıya koşuyorum
inşallah bırakırım canım artık zamanı geldi...
Kız sıvı ya yüklendim diye birşey yemedim ama acıkmadım da çok şükür
Öğle öğünü kahvaltı ile öğlen yemeği karışık olmuşama genelinde güzel olmuş wembam
Sen niye artı çıktın ki
Moral bozmak yok, şişkinlik vardır üstünde pembişim yoksa sen 69luk fıstıksın
Sagol kankicimm:))( cokkk guzel motviee ettin cok iyi geldiiiKankimmm bu durum geçici, regl ile birlikte çok fark edicek göreceksin. Kendini bırakma, menülerin tam diyete uygun hep, artı olman vücuttaki şişkinlik stressten oluyordur. Yaza kadar ince belli ajda bardak gibi olman lazımm enişteyle güzel yarınlar sizi beklio tatlı kankim ( Motive ediyorum seni bak)
Ebrulimm artı mı gördün sende. Bu hafta ne oluyor böylee, bence önceden tartılma gülüm. Birde sigara içiyormuşsun canım ya:-( inşallah bırakabilirsin..
Abbowww kadına bak sen.. Ay diğer kıza ayıp etmiş ya, sen en iyisi arkana bakmadan kaç yeni eve
Şu diyabetik reçelden memnunmusun? Bende denerim belki. Tatlandırıcı ile tatlandırılmış değilmi?
Hmm ben bir kereliğine alayım denerim hiç olmazsa, belki sewerim.Reçel fena değil canım evde olduğumda kahvaltıya eşlik ediyor ama ev yapımı reçel gibide değil.
Menünü beğendim kankim sporda olsa daha iyi olurdu tabii
Billmiyorum vallah ebru ablaa Gicik oldumGünaydin kizlar, bir sallayin beni, bir kendime getirin... Insan cuma dan bu yana +800 cikar mi ya
Kuzum síkma canini, bende ayni durumdayim. Sporumuzu aksattigimiz icin kilomuz git gel yapiyor. Regl'e gelince, eger kafana cok fazla takiyorsan gelmemesini daha da gecikir. Psikolojik birsey olabilir yada beslenmenle ilgili bir síkíntí var...
Günaydin kuzu :)
Antalya Delphin imperial, ben cok begenmistim
Cogunluk toplu ödüle karar verdigi icin bireysel yapmiyoruz canim. Sen hele bir hedefine ulas ondan sonrasina bakariz :)
Ahhh uyku ah, bende gel gel diye yalvariyorum bazen. Canim senin ki stresten dolayi böyle düzensiz herhalde?
Hayirli olsun canim, iyi günlerde kullan esyalarini :)
Erzak konusuna gelince, eger balayina gidecekseniz bozulacak seyleri almamani tavsiye ediyorum. Öyle peynir, zeytin, domates türü ufak seyleri balayi dönüsüne saklayin. Esinle ilk alisverisinizi yapmis olursunuz hem :)
Bozulmayacak seyleri tercih et, mesela pirinc, bulgur, mercimek, makarna vs. tipi seyler. Cayini, kahveni de alabilirsin. Et alip buzluguna koyabilirsin. Yag, salca, baharat... simdilik aklima 'yiyecek' baska birsey gelmiyor canim.
Sampuan, tarak gibi seyleri de unutma
Ebru sallinin Eski programlarinin hepsini indirmistim bilgisayarima. Ebruli com da vardi videolarinin hepsi. Kurleri de var . Oyle yapiyorum canim. Ayrica yabanci bazi videolar da bulmustum beldeki ve karindaki yaglari yakmak icin.Özel bir program mı yaptığın? YouTube da videosu varsa linkini atsana canım, belki yapmak isteyen olur
Göz var üstümüzde göööözYok yok gülüm artı değilim, ki tartılmak istemiyorum zaten Cumaya kadar. Bikaç kişi ardarda öyle yazınca takım olarak nazara geldık sandım
Hiç sorma ya öksürük mahvediyo, halsizlik ve baş ağrısıda cabası
Bu hafta bandıma hiç zaman ayıramadım pek, öyle oluncada kilo verememki, su ve koşu bandım en büyük yardımcımdı bu konudaBaşağrım olmasa pilates yapardım biraz ama nerde..
Bozma moralini ablam, sen kafana taktıkça gecikir.Billmiyorum vallah ebru ablaa Gicik oldum
Az olmuş be canım, hele o dondurmaBugünku menüm
14.30da
bi beyaz ekmeK
marul bide kizartilmis balık
17.00 bi avuc Can fistigi
18.00 mc flurry dondurmasi smarties
20.00
5 kaşık kısır
marul
1 litre su
Spor yokk
O bel yağlarını yakan videoyu istiyoruuumEbru sallinin Eski programlarinin hepsini indirmistim bilgisayarima. Ebruli com da vardi videolarinin hepsi. Kurleri de var . Oyle yapiyorum canim. Ayrica yabanci bazi videolar da bulmustum beldeki ve karindaki yaglari yakmak icin.
Bir yaşında dikiliyodu adım atamıyodu 14 ayına girdi koşuyo şu an:) çk güzel oluyor ya yururken görmek tin tin gidiyor:)ayyhadi darısı basımıza cnm ne kadarlıktı senin oğlan?yani tam ne kadarken yürüdü,gerçi hevesleniyom ama dediğn gibi bi dakıka oturamıyomus anneler..cnm bnm baya bi duraklama dönemi oldu hala da çıkamadım sanırım cok gitmiyor yani..en son 400 gram verdim kaldım yine..bu haftada 66yı görim artık dedim amaaaa yook hissediyom gitmiyor ki kilo..
Kanka birde bugünkü menünü paylaşsaydın?Bir yaşında dikiliyodu adım atamıyodu 14 ayına girdi koşuyo şu an:) çk güzel oluyor ya yururken görmek tin tin gidiyor:)
O bel yağlarını yakan videoyu istiyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?