Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar

ben birazcık kaçım daha kahvaltı yapmadım

Dönecegim yine öpüldünüzzz

Günaydın Kızlar
Kilo Bildirimi

Geçen hafta : 77.1
Bu hafta: 77.0
Fark : 100 gr

2 fincan iyidir kuzum, afiyet olsun.

Haklisin aslinda son günlerde + cikinca + görmeyi bekliyordum ama haftanin basinda hersey yolundayken öyle bir beklentim yoktu. Ne olduysa son günlerde oldu...

Kahvaltini yap güzelce canim, afiyet olsun :)

Günaydın Kızlar
Kilo Bildirimi

Geçen hafta : 77.1
Bu hafta: 77.0
Fark : 100 gr
Günaydin canim nasil oldun?
Tebrikler 100 gr gitmis :) hic yoktan iyidir...
Ortalama: 0,13%

Daha iyiyim canim tsk ederim, evet 100 gr bile benim icin cok degerli. Sporumu daha fazla yapsaydim daha iyi olurdu sonuc ama neyse, haftaya insallah

Kilo bildirimim

Gecen hafta: 66.8
Bu hafta: 67.5
Fark: +0.700
Ortalama: -1,04%
Mesaj sayisi: 124

900 gr verelim derken o kadar aldik nerdeyse iyimi
Kilo aldigima mi yansam, üstümde ki siskinlige mi yoksa karnimin agrisina mi
Ebrumm uzulme kuzum. Bu hafta verirsin insallah. Dolunayda buyuyen fazdaydi sanirim tabi istahi da etkiliyo bu durum. Bu hafta daha kolay olur insallah bizim icin. Bende artidayim Kesinlikle ve tartiya cikmaya korkuyorum.

Kilo bildirimim

Gecen hafta: 66.8
Bu hafta: 67.5
Fark: +0.700
Ortalama: -1,04%
Mesaj sayisi: 124

900 gr verelim derken o kadar aldik nerdeyse iyimi
Kilo aldigima mi yansam, üstümde ki siskinlige mi yoksa karnimin agrisina mi
Haftaya toparlarsin canim. Ben gecen hafta hic veremedim, bu hafta 100 gr. Millet 2 haftada ne kilo veriyo be

Vallah kafa gitti bende gecen hafta kac kiloydum hatirlayamiyorum şuan..
Tartildim
74.9 çıktım..
allahim su 7den kurtulmak istiyorum((
Kankim yanlis hatirlamitorsam 75 tin gecen hafta, 7 lerden kurtulmaya az kaldi cnm

Kizlar bugun ucuncu gun tuvalete cikmadim.sabah cok ugrastimyine olmadi hatta ise geciktim yok..yani sonuc kesinlikle dogru diil eminim..
Gecen hafta :67.2
Bu hafta:67.0
Fark 200gram
Yuzde:0.29
Mesaja bakamiom bugun pc yok cepten yaziom
Evet wcye cikanamak gercekten cok fark ediyor tartida. 3 gun birde. Cikamamana ragmen eksideysen kesin daha fazla vermissindir.

Daha iyiyim canim tsk ederim, evet 100 gr bile benim icin cok degerli. Sporumu daha fazla yapsaydim daha iyi olurdu sonuc ama neyse, haftaya insallah
Iyi olmana sevindim gülüm... Bu haftasonu dikkat et, iyice iyiles haftaya daha fazla calisip daha güzel sonuclar alalim

Günaydın kizlar hayirli cumalar :)
Hayirli cumalar canim

Ebrumm uzulme kuzum. Bu hafta verirsin insallah. Dolunayda buyuyen fazdaydi sanirim tabi istahi da etkiliyo bu durum. Bu hafta daha kolay olur insallah bizim icin. Bende artidayim Kesinlikle ve tartiya cikmaya korkuyorum.
Coook calismam lazim cok birlikte düzeltecegiz insallah kuzum, síkma sende canini.
Dolunay konusunu goncam gelince yorumlar, o bilgili bu konuda :)

Haftaya toparlarsin canim. Ben gecen hafta hic veremedim, bu hafta 100 gr. Millet 2 haftada ne kilo veriyo be
O milletler bunu nasil yapiyor cözebilmis degilim. Benim ac susuz kalmam lazim bütün hafta o milletin yaptigini yapabilmem icin

Coook calismam lazim cok birlikte düzeltecegiz insallah kuzum, síkma sende canini.
Dolunay konusunu goncam gelince yorumlar, o bilgili bu konuda :)
Evet cok caliscaz ve insallah haftaya cok daha iyi olcaz dolunay tarihlerini ayperisi her ay kk da paylasiyo ya ordab bakiyorum ben. Hatta saclarimi ona gore kestiriyorum daha hizli ve guclu uzuyo. Epilasyonu da o tarihlere gore yapiyorum ve coook faydasini gordum kuzum.

Ben hemen incelemeye aliyorum, sagol canim

Mevsimseldir diye düşünüyorum insallah kolaylikla atlatiriz

Lapa diyeti yapma diyecektim ki bi baktim isvec denicekmissin bir gunluk :) hicbirimize yaramadi biliyorsun lapa diyeti

Günaydın kizlar
Gecen haftaki kilom 58,5
Bu hafta 58,8
Fark +0,300
Yuzde - 0,51
Mesaj sayim 72

Dogru hesapladigimdan emin degilim :S

Günaydın kizlar
Gecen haftaki kilom 58,5
Bu hafta 58,8
Fark +0,300
Yuzde - 0,51
Mesaj sayim 72

Dogru hesapladigimdan emin degilim :S
Ah kader arkadasim benim
Olsun üzülmeyelim, haftaya gömecegiz o kilolari

günaydın kızlar 67,1 kilo geldim önceki kilom kaçı hatırlamıyorum bulamadım da izne ayrılmıştım malum nşallah kilo almamışımdır 2 gündür akşamları yemek yemedim herşey sizinle olmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…