Denemeye değer derim, kilon hariç kaybedecek birşeyin yok :)kızlar size bişe sorcam bnm kilo vermem yavaşladı aslında normal belki ama bi ara da durdu,düşündüm düşündüm farklılık olarak şunu buldum kahvaltışarım çok düzenli ve 2 yumurtalı falandı ama son zamandaki uyku sorunum için saati bile kurmadan ufaklık kaça kadar uyursa uyumaya başladım ve işe geç kalmamak için sabahları çok hafif yiyip çıktım..acaba diyom tekrar eski kuvvetli kahvaltılarıma mı dönsem?var mı benimle aynı fikirde olan?
Güzel olmuş pembişim, afiyet olsun :)Sabah 09:00
4kasik musli, 4cilek, yarim elma, yarim bardak sut
Oglen 12:30
1kase corba,1dilim ekmek
Ara ogun 14:00
1kase az sekerli asure,1kofte
Aksam 16:00
Meyve salatasi (yarim muz, 4cilek, 5bogurtlen)
1lt toksin attirici cay
2lt su
20squat
20+20mekik
10dk bacak harkti
Cay su yerine gecermi sorusunun cevabi:
Insanlar günde yaklaşık 2-3 litre sıvı kaybeder - Sıcak havalarda veya spor yapıldığında bu miktar daha da fazla olabilir. Bu kayıpların telafi edilmesi gerekir, aksi takdirde performans azalmaları meydana gelir. Susuzluğunuzu gidermek ve zayıflamak için en uygun içecekler maden/mineralli sular, şekersiz bitki çayları (su yerine de geçer) ve sulandırılmış meyve suları.
Kuzum gönlüne göre birsey bulursun insallah
Bazi insanlara akil sir erdiremiyorum, insan evladinin mutlulugunu istemez mi ya?
Tarti konusunda emin olamadim canim, kullandigin tartiyla devam mi etsen ki?
Söyliyeyim de kaptanlarim bana sira dayagi mi ceksen
Zeynep ayarayana kadar ben sana kankilik yapayım.
Dur bakalım yarına var daha
Pilini değiştir istersen yada yerini değiştir arka arkaya 4-5defa tartil bi bak bakalım duzelebilir.
Ay merak ettim ne ki acaba.
güldür güldür de izlemiştim: kuru kayisilari ye 2 bardak su birde soğuk taşa otur bitti gitti
Düsüncelerim pek pozitif olmasada ümit kesilmez tabi ki, yarin ola hayrola :)
Seni böyle gülerken görmek ne kadar güzel canim benim
Tamam tamam söylüyorum ama sakin kimse yapmasin cok kizarimhani su vücutta ki suyu atmaya yardimci olan ilaclar var ya, onlarda iki tane yuttun mu bütün suyu attigin icin 2 kilo az cikiyorsun ama tabi hiiic saglikli birsey degil ve kalici da degil...
Olabildigince caktirmadan yazmaya calistim
slm kızlardün ve bugün çok yoğun çalıştım uğrayamadım ama aklım buradaydı Ebrucum ne oldu böyle sana? Nazar değdirdik galiba tü tü tü maşallah Ebrumuz çok iyi ilerliyor kilolarını hızla kaybediyor hem çokta dikkatli hiç kaçamak yapmıyor çünkü bizler hep birbirimizi örnek alıyoruz toparlan Ebru aramızda kalsın az önce piko yedim regl oldum bugün ve acayip bi tatlı isteğim oldu,kuru kayısı falan yatıştırmadı ben de en masumundan bi piko yedim
Benim menum sabah 3 bardak su ictim
12.15- 1haslanmis yumurta- 1 kk peynir - 4zeytin- yarim domates
15.00- 1 bardak sut-elma- 1 dilim az tereyagli tam bugday ekmegi
18.30- bir tabak etli, yagsiz türlü ve yogurt
3 mil leslie- 2.5 lt su daha su icerim en az 1 lt
Kendime 5 uzerinden 4 puan veriyorum :-D tereyagli ekmekten dolayi :-D
2-3 gunden sonra boyle bi menü gorunce sasirdim :)) guzel olmus Ebrucum :)
Ülker Piko sütlü cikolata kaplı dogal portakal aromalı pirinc patlakli bar. Ilk ciktigi zamanlarda cikolata degil pikolata ve masum cikolata sloganlari vardi ayrica mmmm nefis benim masum kacamagim bitanedir oooo tatlı şeyyyy bak yine canım cekti :))
Canim guzel olmus menün umarım yarin arti cikmayiz ben de regl oldum
Konserve mısırlarda şeker var canım ama hemen etkileyecegini sanmam... surekli yenirse kilo veremezsin. Menun gayet iyi afiyet olsun :)
kızlar size bişe sorcam bnm kilo vermem yavaşladı aslında normal belki ama bi ara da durdu,düşündüm düşündüm farklılık olarak şunu buldum kahvaltışarım çok düzenli ve 2 yumurtalı falandı ama son zamandaki uyku sorunum için saati bile kurmadan ufaklık kaça kadar uyursa uyumaya başladım ve işe geç kalmamak için sabahları çok hafif yiyip çıktım..acaba diyom tekrar eski kuvvetli kahvaltılarıma mı dönsem?var mı benimle aynı fikirde olan?
Eskiden izin süresi 6 ayla sınırlıydı canım 6 ay donmeyen diskalifiye oluyodu sonra değişti şimdi izne ayrılan diskalifiye olmuyor kaldığı yerden devam ediyor. Bütün üyelerin bilgileri seaBahAR da mevcut hatta.Bazen canimiz kola meyve suyu cay veya kahve vs istediginde aslinda susuyoruz su icince o istege bakmak gerekiyor ayni gercek aclik olup olmadigi gibi ilk once su icerek kendimizi tekrar dinlemeliyiz.
Amin canim insallahh
Ahaah sira dayagi tek kisilik olmaz kiz hem o eskide kaldi sac bas yolariz haberin ola
Yarinki kilo bildirimlerinden sonra eslestirmelre el atiyorum canlar
Yöntemlere bakkkkkk
Aslinda su ara oyle bi ihtiyacim varkii
Bu ayki regllerde bi sorun var kesinn
Ahahah oluyorbazen nickini hatirlamayinca bi bakim dedim yavrum ta en son 21 aralikta girmis bu kadar uzun izin kullanilbildigini b3nde bilmiyordum gecen gun akovsere soylediginde ogrendim vallahi ben saniyordum ki sadece 2 hafta 1 yilda 6 defa
Tatlim hosgeldinn
Pikolatayi bende cok severim masum pikolatamm.
Bu ayki regller fena derken herseyi kastetmistim leylam bu ay 2 kg fazla ciktim psikolojik olarak cokusteyim siskinligim hala gitmedi
Kahvaltini hafif yaptigin zaman diger ogunlerine fazla sekilde yansitiyorsan eski yontemine don tabiki kuzum.
Hem kahvalti candirrr
Aynen canim önce su icip kendimizi dinlememiz gerekiyor ama biz yapmiyoruz...Bazen canimiz kola meyve suyu cay veya kahve vs istediginde aslinda susuyoruz su icince o istege bakmak gerekiyor ayni gercek aclik olup olmadigi gibi ilk once su icerek kendimizi tekrar dinlemeliyiz.
Amin canim insallahh
Ahaah sira dayagi tek kisilik olmaz kiz hem o eskide kaldi sac bas yolariz haberin ola
Yöntemlere bakkkkkk
Aslinda su ara oyle bi ihtiyacim varkii
Canim bence bir günlük yesil cay + su + pirinc lapasi yapabilirsin, birgünden fazlasi cok iyi olmayabilir diye düsünüyorum?Kizlarr iyi aksamlarrr
Bu hafta degisen planlar nedeniyle kendim planladigim seyleri yapamadim ornegin hugun pirinc lapasi yapacaktim.
Oyle sisim ki beni ne patlar bilemiyorum
Yarin full su yesilcay ve pirinc lapasi mi yapsamm acabaaa ??
bi bakayim ben .
Yarin ki sonuclari merak ediyorum.
Bu arada eslestirmeleri yarin yapiyorum Allahtan bi engel cikmazsa evde olacağım
Simdi sizleri öpüyorum
Cici bakin kendinizeee
Sanirim baharin gelmesiyle alakali bir durum ben de kendimi siskin hisssediyorum :-(Kilo bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bu hafta: 67.5
Fark: +0.700
Ortalama: -1,04%
Mesaj sayisi: 124
900 gr verelim derken o kadar aldik nerdeyse iyimi
Kilo aldigima mi yansam, üstümde ki siskinlige mi yoksa karnimin agrisina mi
Eskiden izin süresi 6 ayla sınırlıydı canım 6 ay donmeyen diskalifiye oluyodu sonra değişti şimdi izne ayrılan diskalifiye olmuyor kaldığı yerden devam ediyor. Bütün üyelerin bilgileri seaBahAR da mevcut hatta.
Günaydin kizlar...
Aynen canim önce su icip kendimizi dinlememiz gerekiyor ama biz yapmiyoruz...
Kiz sira dayagi tek kisi olmaz onu bende biliyorum, burda onca kiziz anca beraber kanca beraber
Bak bak baaak...kimse yapmasin fena olur dedim
Canim bence bir günlük yesil cay + su + pirinc lapasi yapabilirsin, birgünden fazlasi cok iyi olmayabilir diye düsünüyorum?
Gunaydin gunaydinnnnn
Kilo bildirimim
Gecen hafta: 66.8
Bu hafta: 67.5
Fark: +0.700
Ortalama: -1,04%
Mesaj sayisi: 124
900 gr verelim derken o kadar aldik nerdeyse iyimi
Kilo aldigima mi yansam, üstümde ki siskinlige mi yoksa karnimin agrisina mi
Ilk kilo bildirimini yapayim ben de
Baslangic kilom- 70.0
Bu hafta-69.7
Fark :-300
Ortalama: nasil alindigini bilemedim
Mesaj sayisi: birazdan eklerim
Bende 67.9 çıktım
Kızlar benim biraz işim var listeyi 12 den sonra duzenlerim şimdilik hoscakalin.
Bahar böyle gelecekse gelmesinSanirim baharin gelmesiyle alakali bir durum ben de kendimi siskin hisssediyorum :-(
Mesajlari saymanin basit bi yolu var mi acaba
gecen hafta 75,2 idi kilon canim. 0,40% ortalaman, tebrik ederim :)Vallah kafa gitti bende gecen hafta kac kiloydum hatirlayamiyorum şuan..
Tartildim
74.9 çıktım..
allahim su 7den kurtulmak istiyorum((
0,43% ortalaman, tebrik ederim canim :)Ilk kilo bildirimini yapayim ben de
Baslangic kilom- 70.0
Bu hafta-69.7
Fark :-300
Ortalama: nasil alindigini bilemedim
Mesaj sayisi: birazdan eklerim
Ne oluyor hepimize bu hafta böyle yaBende 67.9 çıktım
Kızlar benim biraz işim var listeyi 12 den sonra duzenlerim şimdilik hoscakalin.
Ben yalniz ceza cekmekten hoslanmiyorumahaahh senin 1 günde 2 kg tarifinin cezasını niye diğer kızlara yapalım kız ama yapan olursa cısss ayaktan falakayaaaa
bugün 3 yeşilçay +3 lt su + isveçten bir gün planlıyorum.
birde güzelbir temizlik akşam üzeride bir yürüyüş misss.
Hatta bu haftasonunu atlatım skiny jean ve sguata başlıcam brde yürüyüşle desteklicem kendmi sirkelemem sarttt
Bu hafta böyle olacagini bilmiyorduk kuzum, ben böyle olacagini tahmin etmiyordum yani ama oldu maalesefGünaydın fıstıklarrrr
bu hafta böyle olacagını biliyorduk ama kuzum sıkma canını havalardandır
Kuzum tebrik ederim, wc ye cikamamana ragmen yine -200Kizlar bugun ucuncu gun tuvalete cikmadim.sabah cok ugrastimyine olmadi hatta ise geciktim yok..yani sonuc kesinlikle dogru diil eminim..
Gecen hafta :67.2
Bu hafta:67.0
Fark 200gram
Yuzde:0.29
Mesaja bakamiom bugun pc yok cepten yaziom
Herkese hayirli cumalar bu arada
Ben yalniz ceza cekmekten hoslanmiyorumCanim yesil cayi 3 fincan mi? Fazlasina kacmak iyi degilmis diye biliyorum ondan sordum.
Sen toparlarsin kendini en kisa zamanda, yeterince taniyorum artik bunu söylemek icin
Kolay gelsin
Bu hafta böyle olacagini bilmiyorduk kuzum, ben böyle olacagini tahmin etmiyordum yani ama oldu maalesef
Iddia da gittiNeyse moral bozmamaya calismaliyiz, haftaya daha güzel sonuc almak icin cabalamaliyiz...
Kuzum tebrik ederim, wc ye cikamamana ragmen yine -200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?