Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende makarna hariç beğendim gogom :)

Işte bu da benim menüm

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su

Sabah 08:00
Yoğurt, keten tohumu, tarçın, 1 kuru incir, 1 kuru kayısı ve 1 fındık

Ara 10:00
1 elma

Öğlen 11:30
Salata - beyaz peynir, marul, kırmızı tatlı biber, salatalık, roka ve 70 ml BinAda sosu
1 peynirli pişi 40 gr (sabah tarttım )

Ara 12:30
1 top dondurma

Akşam 20:00
2 ince kek dilimi gibi tuzlu kek (kabak, beyaz peynir ve kaşar)

Su: 1,5 lt, 1 fincan detoks çayı, 1 finca nane çayı (şekersiz)

Spor: 200 jumping jack, 50 mekik, şimdilik 45 dakika yürüyüş.

Fistikli deildi ama badem aromasi vardi sanirim ustune tarcin attim daha iyi oldu
Menun cok iyi bence ozellikle spor bolumu :-D

Bugün güzel olmuş menün canım.
Makarnayi bende çok beğenmedim ama nedense öğlen akşam makarna koymuşlar menüye.

Hosgeldin canim aramiza

oglen patates yemissin ama aksamla dengelemissin cok iyi

aksam bişeyler yeseydin daha iyi olurdu

Bugünkü menüm
15.30
yesil elma
16.00
bi kase mercimek corbasi
yarim kepek ekmek

18.00
5 kasik Basmati pilav
yarim karniyarik

1 litre su
spor yok hastayim karnim agriyor reglden dolayi..

iyi olmus canim menun

Makarna hem oglen hem aksam olmus ama genel olarak iyi

Kankiiii yine pişi yemissin bi de dondurma... olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor diye sarkiya baslicam simdi yarin cok daha iyi olacagina eminim kanki beni utandirma bu cuma seninle gurur duymak istiyorum

Bugün iyi bişey yaptım ben hastanede ayrıntılı tartı varmış birde egzersiz uzmanı diye birisi. Rutin tahlillerimi yazdirdim tabi arkadaşlardan da var yaptiranlar. Sabah kan vercez sonuçlar çıkınca da tartilcaz. Uzmanla konuşmuş arkadaş takip ederim sizi demiş. Benim kuzumda biraz tombik onunla ilgili de konuscam bakalım ne diycek ergenlige girmeden biraz zayiflatmam lazım onuda.

Bugun ku menum

Sabah 09:00
2 dilim kepekli ekmek arasinda ince dilim kasar domates
Sade nescafe

Oglen 14:00
2 tane haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek

Ara 16:30
1 elma

Aksam 20:00
1 kucuk lavasin icine 1 haslanmis yumurta,1 dilim peynir ve marul sarip yedim

Ebru salliyla skinny jeans 7. Gun yapildi
Leslie 1 mile yapildi
30 mekik yapildi
Ceza olarak 20 mekik+20 squat+20 jumping jack yapıldı

2,5 lt su icildi

bu sefer hem dondurma hem pişi gördüm sanki E-brulim ama öğle salata çok iyi olmuş. Zaten sporun güzelll.

Ya ben bu son günlerde koşu bandımı arka planda bıraktım, yarın yine devam edeyim Egzersizlere benim vucudum yanıt vermıyo pek yalnız başına. Ağır olmalı sporum yoksa kilom duraklıyor Sabah baktım aynıyım.. Egzersizleri ancak ek olarak yapmalıyım vucuda şekil vermek için.. Ölçülerim aynı kalçam 2 cm daha incelmiş..

Aaa ne guzel cok sanslisin gogom bizide bilgilendir sonuçlarla ilgili ben de oglusumu futbola gonderiyorum ve trambolinde ziplatiyorum kilo olmasin diye

evet canim cardio olmadan yaglar erimiyor sadece sıkılaşma oluyor

Gayet güzel daha nolsun.
Aaa ne guzel cok sanslisin gogom bizide bilgilendir sonuçlarla ilgili ben de oglusumu futbola gonderiyorum ve trambolinde ziplatiyorum kilo olmasin diye
Bilgilendiririm tabii. Bende yürüyüşe baslaticam kızımı hep birlikte çıkar yürürüz akşamları havalarda düzeliyor yaz gelsin yuzmeyede başlar artık.

Aa bu çok güzel, faydası olur sana. Benim kızım 11 yaşına girecek yakında, kilosu yaşına göre iyi . Ama hafif kilosu sınırı geçse cocukların hemen okul hemşiresi el atıyor konuya burda. Çok iyi düşünmüşsün canm.

Ogleni aksamla tamamlamissin afiyet olsun cnm
su az olmus avmdeyken aklina gelmemistir.

Menu guzel bulgur sislik yapar ancak 3lt su icmissin kendi kendine telafi yapmissin tatlim ancak aksam yemeginde bisi goremedim.
unutma az yemekte kilo aldirir
2 kasik yogurtta olsa ye mutlaka

Bugünkü menüm
15.30
yesil elma
16.00
bi kase mercimek corbasi
yarim kepek ekmek

18.00
5 kasik Basmati pilav
yarim karniyarik

1 litre su
spor yok hastayim karnim agriyor reglden dolayi..

Sabah ve oglen yemedigin yemegin acisini aksam cikarmissin sekerim r3gl doneminde daha dikkatli ol ki metobolizmanin 2 kati calismasindan yararlan

Makarna brnim gözüme batmadi cunku toplasan oglen ve aksam 1 porsiyon yapmiyor afiyet olsun.
ayruca sadr makarna bir cok seyden daha az kalorili

Bu spor Dünün cezasi ise bugunki dondurma ve kekin cezasini vericemm.

50 ip atlama + 50 sguat
haydi bakalim ebrumm

Simdiden harekete geçmek ii olmus canim bilgilendir bizi mutlaka

Kuruyemisleri goremedim yeme sekillerinde degisiklikler var sankimm

Spordan sonuc almak icin aceleci davranmamali canim yag yakmak icin cardiyo interval seklinde calismalar sart sikilasmak icin ise bu bilindik egzersiz ve pilatesler ancak zamana birakmali.
malesef bizler hemen sonuc almak istiyoruz keske oyle olsa bende cok isterim

İyi akşamlarr

Çok halsizim bu gün niyeyse hasta olucakmışım gibi..
Dünkü menümü de yazmamıştım..

Dünkü menüm

Sahurda
2 bardak su

Akşam

1 büyük kase mercimek çorbası, 2 dilim tam buğday ekmeği
7-8 çatal makarna

2 bardak su
3 fincan çay

gece kötü oldum, daha doğrusu midem bulanıyordu tuzlu bişey isteyince salatalık turşusu yedim 3 tane ama küçük olanından

Bugünkü menüm

Sabah su içmiştim öğlen 3-e kadar bişey yiyemedim

Öğlen
2 köfte
6-7 patates kızartması
2 dilim buğday ekmeği
turp ve roka
2-3 küçük parça turşu

Akşam
makarna (az yedim 1/4 porsiyon olurdu belki)
suda pişmiş biraz yağlı patates
1 dilim ekmek

saçma sapan yedim akşam, ne yaptığımı bilmiyordum galiba, şimdi yazınca dank etti

5-6 bardak su o kadar da çay içtim

Son düzenleme:
Kayinbabam vefat etti apar topar memlekete adanaya geldik,Bilginize
basin sagolsun kuzucum. Allah rahmet eylesin
Hosgeldin aramiza canim. Hem Konya hem pembesever

Menum:
Sabah 11:00
1haslanmis yumurta 1dilim ekmek, salatalik, peynir, 3parca karpuz
Ara ogun 16:00
Yarim dilim borek, 3kasik sebzeli pirinc kisiri
Aksam 18:30
1simiy, sekersiz cay
1saat yürüyüş
1lt su

Kızlar yürüyüşümü yaptım geldim, gün boyu 13.841 adım ve 1 saat 40 dakika yani cezamı da tamamlamış oldum

Fistikli deildi ama badem aromasi vardi sanirim ustune tarcin attim daha iyi oldu
Menun cok iyi bence ozellikle spor bolumu :-D
Afiyet olsun canım, badem işe tarçın iyi gider sen istersen bir 100 zıpla da kendine gel
Teşekkür ederim canım, düzeltmeye çalışıyorum

Bugün güzel olmuş menün canım.
Makarnayi bende çok beğenmedim ama nedense öğlen akşam makarna koymuşlar menüye.
Teşekkür ederim canım. Iş yerinde tabi ne çıkarsa mecbur onu yiyorsun, makarna deyince gözümün önüne yağlı bir göbüş geliyor. Sen bir 30 mekik çek bakayım

Kankiiii yine pişi yemissin bi de dondurma... olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor diye sarkiya baslicam simdi yarin cok daha iyi olacagina eminim kanki beni utandirma bu cuma seninle gurur duymak istiyorum
Kanki pişiyi salatanın yanına ekmek niyetine yedim. Hesabıma göre 33 kalori 1 tanesi, olabilir mi? Kız günlük 981 kalori yeme hakkım var ona göre ayarlamaya çalıştım, baktım hakkım dolmamış dondurmayı yedim yarın daha çok dikkat edeceğim canım kankim, söz veriyorum. Seni utandırmayacağım, birlikte gururdan dört köşe olacağız

Çok iyi yapmışsın canım, uzman size güzel bilgiler verecektir. Kuzucuğun için de yardımı olur, fazla üstüne gitmesen bir çare bulursanız iyi olur. Spora gitmiyorsa sevebileceği bir spor yaptırsan?

İşte bu benim kankim helal olsun sana, tek kelimeyle bayıldım canımcım.

Gülüm ekmek elden su gölden yiyorum ama gittiğim yol yol değil, kankim ftmklc in yüzünü kara çıkartmamak adına yarından itibaren kendimi toparlıyorum

2 cm çok iyi tebrik ederim. Bence en zor kalçadan gidiyor

Koşu bandının kilo vermende daha fazla etkisi olduğunu farketmen çok güzel bir artı canım, ona göre sporunu yönlendirebilirsin. Dediğin gibi ağırlığı ona ver ve güzel bomba sonuçlar

Menum:
Sabah 11:00
1haslanmis yumurta 1dilim ekmek, salatalik, peynir, 3parca karpuz
Ara ogun 16:00
Yarim dilim borek, 3kasik sebzeli pirinc kisiri
Aksam 18:30
1simiy, sekersiz cay
1saat yürüyüş
1lt su

Akşam için simit biraz ağır gibi, en azından erken yemişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…