Tsk ederim cnm :*Hosgeldin canim aramiza
oglen patates yemissin ama aksamla dengelemissin cok iyi
aksam bişeyler yeseydin daha iyi olurdu
iyi olmus canim menun
Makarna hem oglen hem aksam olmus ama genel olarak iyi
Kankiiii yine pişi yemissin bi de dondurma... olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor diye sarkiya baslicam simdiyarin cok daha iyi olacagina eminim kanki beni utandirma bu cuma seninle gurur duymak istiyorum
Haklisin cnm. Ama ben saat 15.de
Ogleni aksamla tamamlamissin afiyet olsun cnm
su az olmus avmdeyken aklina gelmemistir.
Menu guzel bulgur sislik yapar ancak 3lt su icmissin kendi kendine telafi yapmissin tatlim ancak aksam yemeginde bisi goremedim.
unutma az yemekte kilo aldirir
2 kasik yogurtta olsa ye mutlaka
Sabah ve oglen yemedigin yemegin acisini aksam cikarmissin sekerim r3gl doneminde daha dikkatli ol ki metobolizmanin 2 kati calismasindan yararlan
Makarna brnim gözüme batmadi cunku toplasan oglen ve aksam 1 porsiyon yapmiyor afiyet olsun.
ayruca sadr makarna bir cok seyden daha az kalorili
Bu spor Dünün cezasi ise bugunki dondurma ve kekin cezasini vericemm.
50 ip atlama + 50 sguat
haydi bakalim ebrumm
Simdiden harekete geçmek ii olmus canim bilgilendir bizi mutlaka
Kuruyemisleri goremedim yeme sekillerinde degisiklikler var sankimm
Spordan sonuc almak icin aceleci davranmamali canim yag yakmak icin cardiyo interval seklinde calismalar sart sikilasmak icin ise bu bilindik egzersiz ve pilatesler ancak zamana birakmali.
malesef bizler hemen sonuc almak istiyoruz keske oyle olsa bende cok isterim
Haklisin canım ama ben o saate anca uyaniyorum hatta erken kalktim bile diye bilirim bazen saat aksam 17.de uyanıyorum
Ogleni aksamla tamamlamissin afiyet olsun cnm
su az olmus avmdeyken aklina gelmemistir.
Menu guzel bulgur sislik yapar ancak 3lt su icmissin kendi kendine telafi yapmissin tatlim ancak aksam yemeginde bisi goremedim.
unutma az yemekte kilo aldirir
2 kasik yogurtta olsa ye mutlaka
Sabah ve oglen yemedigin yemegin acisini aksam cikarmissin sekerim r3gl doneminde daha dikkatli ol ki metobolizmanin 2 kati calismasindan yararlan
Makarna brnim gözüme batmadi cunku toplasan oglen ve aksam 1 porsiyon yapmiyor afiyet olsun.
ayruca sadr makarna bir cok seyden daha az kalorili
50 ip atlama + 50 sguat
haydi bakalim ebrumm
Simdiden harekete geçmek ii olmus canim bilgilendir bizi mutlaka
Kuruyemisleri goremedim yeme sekillerinde degisiklikler var sankimm
Spordan sonuc almak icin aceleci davranmamali canim yag yakmak icin cardiyo interval seklinde calismalar sart sikilasmak icin ise bu bilindik egzersiz ve pilatesler ancak zamana birakmali.
malesef bizler hemen sonuc almak istiyoruz keske oyle olsa bende cok isterim
Benimkide 11 yaşında ama 5-6 kilo vermesi lazım bu yaz hallederiz inşallah.Aa bu çok güzel, faydası olur sana. Benim kızım 11 yaşına girecek yakında, kilosu yaşına göre iyi . Ama hafif kilosu sınırı geçse cocukların hemen okul hemşiresi el atıyor konuya burda. Çok iyi düşünmüşsün canm.
Menuler çok az kuş kadar yemişsin su da az olmuş beğenmedimİyi akşamlarr
Çok halsizim bu gün niyeyse hasta olucakmışım gibi..
Dünkü menümü de yazmamıştım..
Dünkü menüm
Sahurda
2 bardak su
Akşam
1 büyük kase mercimek çorbası, 2 dilim tam buğday ekmeği
7-8 çatal makarna
2 bardak su
3 fincan çay
gece kötü oldum, daha doğrusu midem bulanıyordu tuzlu bişey isteyince salatalık turşusu yedim 3 tane ama küçük olanından
Bugünkü menüm
Sabah su içmiştim öğlen 3-e kadar bişey yiyemedim
Öğlen
2 köfte
6-7 patates kızartması
2 dilim buğday ekmeği
turp ve roka
2-3 küçük parça turşu
Akşam
makarna (az yedim 1/4 porsiyon olurdu belki)
suda pişmiş biraz yağlı patates
1 dilim ekmek
saçma sapan yedim akşam, ne yaptığımı bilmiyordum galiba, şimdi yazınca dank etti
5-6 bardak su o kadar da çay içtim
Inşallah kazanirsin canım başarılar.İyi aksamlar kizlar :)
Butun gun disardaydim once misafirlik sonra da yemek yarismasi icin muracat falan.
Cuma gunu yarismam var şans dileyin bana
1 simit fazla 1 lt su az olmuş gelsin ceza sanada 100 jamping jack 50 yarım mekik.Menum:
Sabah 11:00
1haslanmis yumurta 1dilim ekmek, salatalik, peynir, 3parca karpuz
Ara ogun 16:00
Yarim dilim borek, 3kasik sebzeli pirinc kisiri
Aksam 18:30
1simiy, sekersiz cay
1saat yürüyüş
1lt su
Yarın yapıyorum mekiklerimi canım saol.Kızlar yürüyüşümü yaptım geldim, gün boyu 13.841 adım ve 1 saat 40 dakika yani cezamı da tamamlamış oldum
Afiyet olsun canım, badem işe tarçın iyi gidersen istersen bir 100 zıpla da kendine gel
Teşekkür ederim canım, düzeltmeye çalışıyorum
Teşekkür ederim canım. Iş yerinde tabi ne çıkarsa mecbur onu yiyorsun, makarna deyince gözümün önüne yağlı bir göbüş geliyor. Sen bir 30 mekik çek bakayım
Kanki pişiyi salatanın yanına ekmek niyetine yedim. Hesabıma göre 33 kalori 1 tanesi, olabilir mi? Kız günlük 981 kalori yeme hakkım var ona göre ayarlamaya çalıştım, baktım hakkım dolmamış dondurmayı yedimyarın daha çok dikkat edeceğim canım kankim, söz veriyorum. Seni utandırmayacağım, birlikte gururdan dört köşe olacağız
Çok iyi yapmışsın canım, uzman size güzel bilgiler verecektir. Kuzucuğun için de yardımı olur, fazla üstüne gitmesen bir çare bulursanız iyi olur. Spora gitmiyorsa sevebileceği bir spor yaptırsan?
İşte bu benim kankimhelal olsun sana, tek kelimeyle bayıldım canımcım.
Gülüm ekmek elden su gölden yiyorum ama gittiğim yol yol değil, kankim @LeyL35 in yüzünü kara çıkartmamak adına yarından itibaren kendimi toparlıyorum
2 cm çok iyi tebrik ederim. Bence en zor kalçadan gidiyor
Koşu bandının kilo vermende daha fazla etkisi olduğunu farketmen çok güzel bir artı canım, ona göre sporunu yönlendirebilirsin. Dediğin gibi ağırlığı ona ver ve güzel bomba sonuçlar
50 ip atlama + 50 sguat
haydi bakalim ebrumm
İyi akşamlarr
Çok halsizim bu gün niyeyse hasta olucakmışım gibi..
Dünkü menümü de yazmamıştım..
Dünkü menüm
Sahurda
2 bardak su
Akşam
1 büyük kase mercimek çorbası, 2 dilim tam buğday ekmeği
7-8 çatal makarna
2 bardak su
3 fincan çay
gece kötü oldum, daha doğrusu midem bulanıyordu tuzlu bişey isteyince salatalık turşusu yedim 3 tane ama küçük olanından
Bugünkü menüm
Sabah su içmiştim öğlen 3-e kadar bişey yiyemedim
Öğlen
2 köfte
6-7 patates kızartması
2 dilim buğday ekmeği
turp ve roka
2-3 küçük parça turşu
Akşam
makarna (az yedim 1/4 porsiyon olurdu belki)
suda pişmiş biraz yağlı patates
1 dilim ekmek
saçma sapan yedim akşam, ne yaptığımı bilmiyordum galiba, şimdi yazınca dank etti
5-6 bardak su o kadar da çay içtim
İyi aksamlar kizlar :)
Butun gun disardaydim once misafirlik sonra da yemek yarismasi icin muracat falan.
Cuma gunu yarismam var şans dileyin bana
Benimkide 11 yaşında ama 5-6 kilo vermesi lazım bu yaz hallederiz inşallah.
Yarın yapıyorum mekiklerimi canım saol.
Kızım yuzmeyi seviyor ama yarışlar deyince yüzü düşüyor hemen o yuzden bıraktık tabi kisinda zor oluyor yüzme ama konuştuk anlaştık bizimle yürüyüş yapacak birlikte ipte atlariz iyi olur çok abur cubur tuketmedigi icin beslenmesine pek dokunmak istemiyorum ben ne pisirirsem onu yiyor bakalım diyetisyen ne der.
birbirinizi motive edişiniz çok güzel ama bu geçici takım üyesi, deneme meselesi falan biraz 2. sınıf hissettiriyor.O yüzden şimdiki yazdıklarım boşuna gibi geliyor. Tabi haklı bir uygulama kabul ediyorum ama öyle işte
başınızı sağolsun canım Allah rahmet eylesinKayinbabam vefat etti apar topar memlekete adanaya geldik,Bilginize
şişnlik mi var kankicimKizlar bana bir akil verin ya, ben gittikce kilo verecegim yerde aliyorum
Bu sabah dün sabaha nazaran 200 gr fazlayim, 68'e yaklastigimi gördükce moralim bozuluyor
Siskinlik sabah kalktigimda vardi canim, bir saat sonra siskinligim inince tartildim. Wc sorunum var, en son ne zaman gittim hatirlamiyorum bile. Dün spora cok yüklendim ondan olabilir mi ki? Bu arada sen artik benim rakibemsinşişnlik mi var kankicim
Güzel olmus canim, ya sen sabahlari 1 elmayla doyuyormusun? Su miktari eksik :)dünkü menüm kızlar
sabah : 1 elma + 1 fincan yeşilçay
öğlen: bir kase çorba + 2 kaşık bulgur pilavı+ 4 tane fırında köfte
akşam: yoğurt+ 4 kaşık falan bulgur pilavı+ salata
yarım muz =)
45 dk hızlı yürüyüş
50 ip atlama
30squat
bu kadarcık =) bide kendi kendime arada bacağımı falan açtım kapattım
Hıııı :) haklısınız . Geldim işte :)Günaydın çıtır kızlarbalon gibi şişmişim, iyiki bir spor yaptık
Teşekkürler zeynebim, bu akşam yapıldı bil
Geçmiş olsun canım hasta mı oluyorsun ki?
Başarılar pembişim
Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaay oooo pembişimben seni tutuyorum kazan yarışmayı da pembe buraya yumruk havaya yapalım
Yüzmek çok iyi, illa yarış olmasına gerek yok bence. Yaz tatilinde hergün porsukta yüzsün bak hiç birşeyi kalmaz :) eğer eviniz yakınsa yürüyerek gidip gelirsiniz. Dediğin gibi yürüyüş ve ip atlama da yaptınız mı 1 ay da çıta gibi olur pamuğum :)
Geçici takım üyesi diye birşey yok güneşcim, burada herkes eşit şartlarda yarışıyor ve herkes birbirini motive etmek için elinden geleni yapıyor. Takıma başvurduğunda (herkeste olduğu gibi) 2 haftalık bir deneme sürecin var. Bu süreç kendini "2. sınıf" hissetmen için değil, aksine kendini katılımlarınla takıma ıspatlaman gereken süreç. Yanlış anlama beni de, sen katılımımı arttıracağım diyorsun ama bütün gün buraya uğramıyorsun sonrada kendimi yabancı gibi hissediyorum mu diyorsun? Sen ne kadar çok paylaşımda bulunsan o kadar çok yorum yapılır, bu da senin motivasyonunu bir o kadar yükseltir. Ayrıca bana göre senin dediklerini söyleyen bir insanın katılımı 1 numara olmalı, öyle olmalı ki deneme sürecinden sonra direk listeye alınsın... Sen bunları bir düşün bakalım :)
sabahları iştahım olmuyor pek =)) aa doğru su da 2 litreye yakındı =)Güzel olmus canim, ya sen sabahlari 1 elmayla doyuyormusun? Su miktari eksik :)
Baş üstüne kaptanim kurstan gelir gelmez yapicam :)1 simit fazla 1 lt su az olmuş gelsin ceza sanada 100 jamping jack 50 yarım mekik.
Hıııı :) haklısınız . Geldim işte :)
Hosgeldin sefalar getirdin :) Beni yanlis anlamani gercekten istemiyorum, kimseyi kirmak amacim degil, sadece yardimci olmaya calisiyorum. Katilimin az, eksikliklerin var derkende laf sokmak gibi bir niyetim yoktu. Burada hepimizi ayni amac icin toplandik, birbirimize en güzel sekilde destek olalim ki en güzel sonuclari alalimGünaydııın. Az yazıyormuşum, eksiklikler varmış. Bitti, nokta. :) . Çünkü şimdi spor zamanı. Bekleyinnnnn. :)
Sana yetiyorsa diyecek birsey yok, sabah fazla yemeyip aksamda cozutmadigini görmek güzel :) Aynen böyle devam canimcim.sabahları iştahım olmuyor pek =)) aa doğru su da 2 litreye yakındı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?