Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok yanlış anlamıyorum bahane üretmek istemiyorum ama ben telefondan interneti kullanmıyorum. Bilgisayarı açıp girmem gerekiyor sürekli. Öyle olunca zaman bulamıyorum ama artık daha dikkat edeceğim. Zaten yakında da intenrnet kullanımına uygun bir telefon almayı düşünüyorum. O zaman daha sağlıklı paylaşımlar yapabileceğim inş.

Siskinlik sabah kalktigimda vardi canim, bir saat sonra siskinligim inince tartildim. Wc sorunum var, en son ne zaman gittim hatirlamiyorum bile. Dün spora cok yüklendim ondan olabilir mi ki? Bu arada sen artik benim rakibemsin
Wc için günde bikaç tane kuru erik atsan sorunun kalmaz. Evet sporun fazlasıda şişkinlik yapıyor, hele perşembe günleri fazla yapılan spor Cuma günü tartıya artı olarak yansıyabiliyor. Lidl den aldım kuru erikleri paketi mor renkli dene sende pişman olmazsn.

Mazeret bildirdigin taktirde zaten bir sekilde idare ediyoruz canim. Bak mesela suana kadar telefondan girmedigini bilmiyorduk, sürekli pc basinda olamayacagin icin paylasimlarin elbette ki baskalarina nazaran biraz daha az olacaktir. Neyse kapatalim bu konulari önümüze bakalim... Güzel seyler düsünelim, güzel seyler olsun... Sen kilo verecegine inaniyorsan, biz seni sonuna kadar destekleriz canim benim

Günaydın herkesee

Siskinlik sabah kalktigimda vardi canim, bir saat sonra siskinligim inince tartildim. Wc sorunum var, en son ne zaman gittim hatirlamiyorum bile. Dün spora cok yüklendim ondan olabilir mi ki? Bu arada sen artik benim rakibemsin

Geceden 1 brdk suyun içine 1 hurma atıp sabahta hem suyu hem hurmayı içersen rahatlatır.

Ayrıca uyanır uyanmaz 1 brdk su 1 kivi 1 brdk su yapıp 1 saat sonra kahvaltı yaparsanda işe yarıyormuş. Ama bunu denemedim

Hosgeldin tatlim.
saglikli bir sekilde kilo vermen dilegimle

basin sagolsun kuzucum. Allah rahmet eylesin

Hosgeldin aramiza canim. Hem Konya hem pembesever

Hoşbuldumm

Güneşim cnm bende ilk katılımda 2 hafta deneme sürecinde listede yoktum, kankim rakibem yoktu. Ama herkes menüm için yorumunu yazıyordu, aktiftim, 2 çocuğum ve erken başladığım işim var. Ama yinede aktiv olmaya özen gösterdim. Herkes çok sıcak çok ilgili bu takımda. Spor salonu çok güzel senin için. Menülerini de paylaş fikirlerimizi yazarız olmuşmu diye. Grup sayesinde motive oldum kaç zamandır duran kilolarım inişe doğru gidiyo, çok faydalı. İnşallah sende mutlu bir şekilde istediğin hedef kilona ulaşırsın.

Gülüm keten tohumu, kuru erik hic biri banamisin demiyor. O mor renkli olanlardan bende aliyorum, cokta severim - birde fayda etse...

Hurma su kombinasyonunu deneyecegim, cok tesekkür ederim cnaim.
Aksam olanini yapmak daha makul, yoksa sabah daha da erken kalkmam gerekecek.

İnanıyorummm. Yani tabi inş. Ve şimdi çıkmam gerek spor salonunda ilk ders başlasın. Teşekkürler:)
Hadi bakalim bol terlemeler :)

Gunaydinn herkeseeee♥♥♥
Limonlu suyum bittikten sonraaa guzel bi kahvalti yapicam bugun ki spor yapmaya enerjim olsunn deil mi

Sabah ve sahurlarin cok az boyle cok sagliksiz oluyor canim topla kendini biraz

İyi aksamlar kizlar :)
Butun gun disardaydim once misafirlik sonra da yemek yarismasi icin muracat falan.
Cuma gunu yarismam var şans dileyin bana

Tüm sanslar senin olsun kuzumm

Haklisin cnm. Ama ben saat 15.de

Haklisin canım ama ben o saate anca uyaniyorum hatta erken kalktim bile diye bilirim bazen saat aksam 17.de uyanıyorum

cok üzgünüm ama bu duzensizlik tüm vucudunu etkiliyor insallah su is hayatin düzene girer

Menum:
Sabah 10:00
Haslanmis yumurta 2 dilim buğday ekmeği, domates, salatalik, peynir, zeytin
Öğle 14:00 sarma 10 adetcik :) yoğurt
Aksam 17:30
Patates kızartması
1/2 saat yürüyüş
2.5 lt su

Sarma 10 adet olunca cik olmuyor malesef Tatlim

Sabah menu haric olmamis daha saglikli ve duzenli olmalisin.

Ebrucum gereken cevabi vermis.

Kizlar bana bir akil verin ya, ben gittikce kilo verecegim yerde aliyorum
Bu sabah dün sabaha nazaran 200 gr fazlayim, 68'e yaklastigimi gördükce moralim bozuluyor

Psikolojik olarak kendini etkileme.
yemeni icmeni gozdrn gecir daha once yapmadigin ne yapiyorsun belki bisi etkiliyor yada hep ayni seyleri yiyorsan degistir ayni ekmek ayni yogurt karisimi falan. Birde sporunu yukselttiginde vucutta sislik yapiyor unutma bol su yesilcay ic bugun yarin bak sonuca

Elifcim bulgur pilavini her iki öğünde de yemeseydin keske vucudunun diger besinlerede ihtiyaci var

Günaydın kizlaaar :)

Gunaydinn

Ebrucum sen kirici birsey soylememissin zaten olani soylemissin.
kisiler buraya zayiflamak icin geliyor oncelikle kendileri adim atmali k3ndileri kendileri icin birseyler yapmaliki bizlerde yardimci olalim.

Gunescim sen gunde 1 kere gelip sadece menünü yaziyorsan sad3c3 senin menune yorum yapilir.
ama sen girip eski sayfalardan alintilar yaparsan durum degisir. Yani olay tamamen sende bitiyor.
birlikte guzel kilolar verebiliriz emin ol.

Gunaydinn

Gunaydinn herkeseeee♥♥♥
Limonlu suyum bittikten sonraaa guzel bi kahvalti yapicam bugun ki spor yapmaya enerjim olsunn deil mi
Choco'm ben dün limon almayi yetistiremedim ama bugün kesin alacagim.
Sabah ilik suyumun icine hani su hazir limon sulari/soslari oluyor ya ondan síktím, o sayilmiyor degil mi
Afiyet olsun simdiden

Sagol kuzum insallah spordandir, bu aksam menülerimi gözden gecirecegim tek tek ona göre de bir degisiklik yapmaya calisacagim. Yahu bir lunaparka gittik ne olduysa ondan sonra oldu bundan sonra lunapark yasak bana

öpesim geldi seni

Sagol kuzum insallah spordandir, bu aksam menülerimi gözden gecirecegim tek tek ona göre de bir degisiklik yapmaya calisacagim. Yahu bir lunaparka gittik ne olduysa ondan sonra oldu bundan sonra lunapark yasak bana

öpesim geldi seni

Ne alaka kiz lunaparkk

Bende öperim senii

Choco'm ben dün limon almayi yetistiremedim ama bugün kesin alacagim.
Sabah ilik suyumun icine hani su hazir limon sulari/soslari oluyor ya ondan síktím, o sayilmiyor degil mi
Afiyet olsun simdiden
Hahaha o sayilmiyorr :-D yapmasan daha iyi onu bence sagligina zarar vermesin sonra.

Ne alaka kiz lunaparkk

Bende öperim senii
Gecen lunaparka gitmistik, onun ertesi sabahi 700 gr. fazla ciktim ondan beri de toparlayamadim iste, onu demek istedim :)

Hahaha o sayilmiyorr :-D yapmasan daha iyi onu bence sagligina zarar vermesin sonra.
Kimyasallardan dolayi pek saglikli degildir, haklisin canim. Dedigim gibi bugün kesin aliyorum, hatta suan telefonumda bir hatirlatma ayarliyorum ki unutma ihtimali ortadan kalksin :)

Ahahah yok kizz toparlarsinn

Bence su saatlerin degisimini bunye hala alisamadi herkeste ayni sorun var sikinti yapma kizum

Ahahah yok kizz toparlarsinn

Bence su saatlerin degisimini bunye hala alisamadi herkeste ayni sorun var sikinti yapma kizum
Insallah canim...
Kiz yok saatlerin ileri alinmasi beni teget gecti, benim síkíntím henüz cözülmemis baska sebeplerden

Menum:
Sabah 10:00
Haslanmis yumurta 2 dilim buğday ekmeği, domates, salatalik, peynir, zeytin
Öğle 14:00 sarma 10 adetcik :) yoğurt
Aksam 17:30
Patates kızartması
1/2 saat yürüyüş
2.5 lt su
Kızartma için 100 jamping jack gelsin sanada
Evet çok yedim ama bitti. Bugün spor salonu ile görüştüm ve hafta sonu sınavım olduğu için hiç zamanım olmadığı halde yarın salonda başlıyorum.

Yazdıkların boşuna değil katılım ve paylaşım önemli topikte.ve deneme süresi 2 hafta ama paylaşımın iyi olmazsa süre uzayabilir. Yarışma gayet ciddi canım çok fazla emek harciyor pk çok insan.
Kizlar bana bir akil verin ya, ben gittikce kilo verecegim yerde aliyorum
Bu sabah dün sabaha nazaran 200 gr fazlayim, 68'e yaklastigimi gördükce moralim bozuluyor
Belenme tarzını degistirsen biraz nasıl olur acaba.
Güzel olmuş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…