Yok yanlış anlamıyorum bahane üretmek istemiyorum ama ben telefondan interneti kullanmıyorum. Bilgisayarı açıp girmem gerekiyor sürekli. Öyle olunca zaman bulamıyorum ama artık daha dikkat edeceğim. Zaten yakında da intenrnet kullanımına uygun bir telefon almayı düşünüyorum. O zaman daha sağlıklı paylaşımlar yapabileceğim inş.Hosgeldin sefalar getirdin :) Beni yanlis anlamani gercekten istemiyorum, kimseyi kirmak amacim degil, sadece yardimci olmaya calisiyorum. Katilimin az, eksikliklerin var derkende laf sokmak gibi bir niyetim yoktu. Burada hepimizi ayni amac icin toplandik, birbirimize en güzel sekilde destek olalim ki en güzel sonuclari alalim
Kolay gelsin canim, iyice terle de kilolar ucsun gitsin :)
Sana yetiyorsa diyecek birsey yok, sabah fazla yemeyip aksamda cozutmadigini görmek güzel :) Aynen böyle devam canimcim.
Wc için günde bikaç tane kuru erik atsan sorunun kalmaz. Evet sporun fazlasıda şişkinlik yapıyor, hele perşembe günleri fazla yapılan spor Cuma günü tartıya artı olarak yansıyabiliyor. Lidl den aldım kuru erikleri paketi mor renkli dene sende pişman olmazsn.Siskinlik sabah kalktigimda vardi canim, bir saat sonra siskinligim inince tartildim. Wc sorunum var, en son ne zaman gittim hatirlamiyorum bile. Dün spora cok yüklendim ondan olabilir mi ki? Bu arada sen artik benim rakibemsin
Mazeret bildirdigin taktirde zaten bir sekilde idare ediyoruz canim. Bak mesela suana kadar telefondan girmedigini bilmiyorduk, sürekli pc basinda olamayacagin icin paylasimlarin elbette ki baskalarina nazaran biraz daha az olacaktir. Neyse kapatalim bu konulari önümüze bakalim... Güzel seyler düsünelim, güzel seyler olsun... Sen kilo verecegine inaniyorsan, biz seni sonuna kadar destekleriz canim benimYok yanlış anlamıyorum bahane üretmek istemiyorum ama ben telefondan interneti kullanmıyorum. Bilgisayarı açıp girmem gerekiyor sürekli. Öyle olunca zaman bulamıyorum ama artık daha dikkat edeceğim. Zaten yakında da intenrnet kullanımına uygun bir telefon almayı düşünüyorum. O zaman daha sağlıklı paylaşımlar yapabileceğim inş.
Siskinlik sabah kalktigimda vardi canim, bir saat sonra siskinligim inince tartildim. Wc sorunum var, en son ne zaman gittim hatirlamiyorum bile. Dün spora cok yüklendim ondan olabilir mi ki? Bu arada sen artik benim rakibemsin
Hosgeldin tatlim.
saglikli bir sekilde kilo vermen dilegimle
Hosgeldin canim aramiza
oglen patates yemissin ama aksamla dengelemissin cok iyi
aksam bişeyler yeseydin daha iyi olurdu
iyi olmus canim menun
Makarna hem oglen hem aksam olmus ama genel olarak iyi
Kankiiii yine pişi yemissin bi de dondurma... olmuyor olmuyor ne yapsam olmuyor diye sarkiya baslicam simdiyarin cok daha iyi olacagina eminim kanki beni utandirma bu cuma seninle gurur duymak istiyorum
basin sagolsun kuzucum. Allah rahmet eylesin
Hosgeldin aramiza canim. Hem Konya hem pembesever
Güneşim cnm bende ilk katılımda 2 hafta deneme sürecinde listede yoktum, kankim rakibem yoktu. Ama herkes menüm için yorumunu yazıyordu, aktiftim, 2 çocuğum ve erken başladığım işim var. Ama yinede aktiv olmaya özen gösterdim. Herkes çok sıcak çok ilgili bu takımda. Spor salonu çok güzel senin için. Menülerini de paylaş fikirlerimizi yazarız olmuşmu diye. Grup sayesinde motive oldum kaç zamandır duran kilolarım inişe doğru gidiyo, çok faydalı. İnşallah sende mutlu bir şekilde istediğin hedef kilona ulaşırsın.Yok yanlış anlamıyorum bahane üretmek istemiyorum ama ben telefondan interneti kullanmıyorum. Bilgisayarı açıp girmem gerekiyor sürekli. Öyle olunca zaman bulamıyorum ama artık daha dikkat edeceğim. Zaten yakında da intenrnet kullanımına uygun bir telefon almayı düşünüyorum. O zaman daha sağlıklı paylaşımlar yapabileceğim inş.
Gülüm keten tohumu, kuru erik hic biri banamisin demiyor. O mor renkli olanlardan bende aliyorum, cokta severim - birde fayda etse...Wc için günde bikaç tane kuru erik atsan sorunun kalmaz. Evet sporun fazlasıda şişkinlik yapıyor, hele perşembe günleri fazla yapılan spor Cuma günü tartıya artı olarak yansıyabiliyor. Lidl den aldım kuru erikleri paketi mor renkli dene sende pişman olmazsn.
Hurma su kombinasyonunu deneyecegim, cok tesekkür ederim cnaim.Günaydın herkesee
Geceden 1 brdk suyun içine 1 hurma atıp sabahta hem suyu hem hurmayı içersen rahatlatır.
Ayrıca uyanır uyanmaz 1 brdk su 1 kivi 1 brdk su yapıp 1 saat sonra kahvaltı yaparsanda işe yarıyormuş. Ama bunu denemedim
Hadi bakalim bol terlemeler :)İnanıyorummm. Yani tabi inş. Ve şimdi çıkmam gerek spor salonunda ilk ders başlasın. Teşekkürler:)
İyi akşamlarr
Çok halsizim bu gün niyeyse hasta olucakmışım gibi..
Dünkü menümü de yazmamıştım..
Dünkü menüm
Sahurda
2 bardak su
Akşam
1 büyük kase mercimek çorbası, 2 dilim tam buğday ekmeği
7-8 çatal makarna
2 bardak su
3 fincan çay
gece kötü oldum, daha doğrusu midem bulanıyordu tuzlu bişey isteyince salatalık turşusu yedim 3 tane ama küçük olanından
Bugünkü menüm
Sabah su içmiştim öğlen 3-e kadar bişey yiyemedim
Öğlen
2 köfte
6-7 patates kızartması
2 dilim buğday ekmeği
turp ve roka
2-3 küçük parça turşu
Akşam
makarna (az yedim 1/4 porsiyon olurdu belki)
suda pişmiş biraz yağlı patates
1 dilim ekmek
saçma sapan yedim akşam, ne yaptığımı bilmiyordum galiba, şimdi yazınca dank etti
5-6 bardak su o kadar da çay içtim
İyi aksamlar kizlar :)
Butun gun disardaydim once misafirlik sonra da yemek yarismasi icin muracat falan.
Cuma gunu yarismam var şans dileyin bana
Haklisin cnm. Ama ben saat 15.de
Haklisin canım ama ben o saate anca uyaniyorum hatta erken kalktim bile diye bilirim bazen saat aksam 17.de uyanıyorum
Menum:
Sabah 10:00
Haslanmis yumurta 2 dilim buğday ekmeği, domates, salatalik, peynir, zeytin
Öğle 14:00 sarma 10 adetcik :) yoğurt
Aksam 17:30
Patates kızartması
1/2 saat yürüyüş
2.5 lt su
birbirinizi motive edişiniz çok güzel ama bu geçici takım üyesi, deneme meselesi falan biraz 2. sınıf hissettiriyor.O yüzden şimdiki yazdıklarım boşuna gibi geliyor. Tabi haklı bir uygulama kabul ediyorum ama öyle işte
Kizlar bana bir akil verin ya, ben gittikce kilo verecegim yerde aliyorum
Bu sabah dün sabaha nazaran 200 gr fazlayim, 68'e yaklastigimi gördükce moralim bozuluyor
dünkü menüm kızlar
sabah : 1 elma + 1 fincan yeşilçay
öğlen: bir kase çorba + 2 kaşık bulgur pilavı+ 4 tane fırında köfte
akşam: yoğurt+ 4 kaşık falan bulgur pilavı+ salata
yarım muz =)
45 dk hızlı yürüyüş
50 ip atlama
30squat
bu kadarcık =) bide kendi kendime arada bacağımı falan açtım kapattım
Günaydın kizlaaar :)
Hosgeldin sefalar getirdin :) Beni yanlis anlamani gercekten istemiyorum, kimseyi kirmak amacim degil, sadece yardimci olmaya calisiyorum. Katilimin az, eksikliklerin var derkende laf sokmak gibi bir niyetim yoktu. Burada hepimizi ayni amac icin toplandik, birbirimize en güzel sekilde destek olalim ki en güzel sonuclari alalim
Kolay gelsin canim, iyice terle de kilolar ucsun gitsin :)
Sana yetiyorsa diyecek birsey yok, sabah fazla yemeyip aksamda cozutmadigini görmek güzel :) Aynen böyle devam canimcim.
Yok yanlış anlamıyorum bahane üretmek istemiyorum ama ben telefondan interneti kullanmıyorum. Bilgisayarı açıp girmem gerekiyor sürekli. Öyle olunca zaman bulamıyorum ama artık daha dikkat edeceğim. Zaten yakında da intenrnet kullanımına uygun bir telefon almayı düşünüyorum. O zaman daha sağlıklı paylaşımlar yapabileceğim inş.
Günaydın herkesee
Geceden 1 brdk suyun içine 1 hurma atıp sabahta hem suyu hem hurmayı içersen rahatlatır.
Ayrıca uyanır uyanmaz 1 brdk su 1 kivi 1 brdk su yapıp 1 saat sonra kahvaltı yaparsanda işe yarıyormuş. Ama bunu denemedim
Choco'm ben dün limon almayi yetistiremedimGunaydinn herkeseeee♥♥♥
Limonlu suyum bittikten sonraaa guzel bi kahvalti yapicam bugunki spor yapmaya enerjim olsunn deil mi
Sagol kuzum insallah spordandir, bu aksam menülerimi gözden gecirecegim tek tek ona göre de bir degisiklik yapmaya calisacagim. Yahu bir lunaparka gittik ne olduysa ondan sonra olduEbrucum gereken cevabi vermis.
Psikolojik olarak kendini etkileme.
yemeni icmeni gozdrn gecir daha once yapmadigin ne yapiyorsun belki bisi etkiliyor yada hep ayni seyleri yiyorsan degistir ayni ekmek ayni yogurt karisimi falan. Birde sporunu yukselttiginde vucutta sislik yapiyor unutma bol su yesilcay ic bugun yarin bak sonuca
Sagol kuzum insallah spordandir, bu aksam menülerimi gözden gecirecegim tek tek ona göre de bir degisiklik yapmaya calisacagim. Yahu bir lunaparka gittik ne olduysa ondan sonra oldubundan sonra lunapark yasak bana
öpesim geldi seni
hoşgeldin canımHoşbuldumm
Hahaha o sayilmiyorr :-D yapmasan daha iyi onu bence sagligina zarar vermesin sonra.Choco'm ben dün limon almayi yetistiremedimama bugün kesin alacagim.
Sabah ilik suyumun icine hani su hazir limon sulari/soslari oluyor ya ondan síktím, o sayilmiyor degil mi
Afiyet olsun simdiden
Gecen lunaparka gitmistik, onun ertesi sabahi 700 gr. fazla ciktim ondan beri de toparlayamadim iste, onu demek istedim :)
Ne alaka kiz lunaparkk
Bende öperim senii
Kimyasallardan dolayi pek saglikli degildir, haklisin canim. Dedigim gibi bugün kesin aliyorum, hatta suan telefonumda bir hatirlatma ayarliyorum ki unutma ihtimali ortadan kalksin :)Hahaha o sayilmiyorr :-D yapmasan daha iyi onu bence sagligina zarar vermesin sonra.
Gecen lunaparka gitmistik, onun ertesi sabahi 700 gr. fazla ciktim ondan beri de toparlayamadim iste, onu demek istedim :)
Kimyasallardan dolayi pek saglikli degildir, haklisin canim. Dedigim gibi bugün kesin aliyorum, hatta suan telefonumda bir hatirlatma ayarliyorum ki unutma ihtimali ortadan kalksin :)
Insallah canim...Ahahah yok kizz toparlarsinn
Bence su saatlerin degisimini bunye hala alisamadi herkeste ayni sorun var sikinti yapma kizum
Kızartma için 100 jamping jack gelsin sanadaMenum:
Sabah 10:00
Haslanmis yumurta 2 dilim buğday ekmeği, domates, salatalik, peynir, zeytin
Öğle 14:00 sarma 10 adetcik :) yoğurt
Aksam 17:30
Patates kızartması
1/2 saat yürüyüş
2.5 lt su
Evet çok yedim ama bitti. Bugün spor salonu ile görüştüm ve hafta sonu sınavım olduğu için hiç zamanım olmadığı halde yarın salonda başlıyorum.
Yazdıkların boşuna değil katılım ve paylaşım önemli topikte.ve deneme süresi 2 hafta ama paylaşımın iyi olmazsa süre uzayabilir. Yarışma gayet ciddi canım çok fazla emek harciyor pk çok insan.birbirinizi motive edişiniz çok güzel ama bu geçici takım üyesi, deneme meselesi falan biraz 2. sınıf hissettiriyor.O yüzden şimdiki yazdıklarım boşuna gibi geliyor. Tabi haklı bir uygulama kabul ediyorum ama öyle işte
Belenme tarzını degistirsen biraz nasıl olur acaba.Kizlar bana bir akil verin ya, ben gittikce kilo verecegim yerde aliyorum
Bu sabah dün sabaha nazaran 200 gr fazlayim, 68'e yaklastigimi gördükce moralim bozuluyor
Güzel olmuş canım.dünkü menüm kızlar
sabah : 1 elma + 1 fincan yeşilçay
öğlen: bir kase çorba + 2 kaşık bulgur pilavı+ 4 tane fırında köfte
akşam: yoğurt+ 4 kaşık falan bulgur pilavı+ salata
yarım muz =)
45 dk hızlı yürüyüş
50 ip atlama
30squat
bu kadarcık =) bide kendi kendime arada bacağımı falan açtım kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?