4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : pembepuantiyeli eski nepnep6
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 22 aylık
Yaşadığınız şehir: konya
Boyunuz : 169
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : ilk etapta 70 sonra 68-66
Kilo alma hikayeniz : endometriozis çikolata kistlerim vardı bebek için hormon ilaçları kullandım. 68 kilodan 87ye çıktım. 87 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlık için öncelikle sonra tabiki rahat alışveriş. Acaba bana olur mu diyerek değil bana olur diyerek almak
Memnun oldum 2. Zeynep :) inşallah birlikte hedeflerimize ulaşacağız canım.
Umarim hedefine ulasirsin tatlim bende 76 kiloydum ama simdi 69lardayim. Basaracagina inaniyorum. Benim tavsiyem sekersiz caylar, ekmeksiz yemekler, bol bol sular ve 2 fincan cubuk tarcinli yesil cay gunluk. Ben emzirdigim icin yesil cay icemiyorum su an siz benim yerime bol bol icin. Tarcin tatli krizibe engel oluhor
4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : pembepuantiyeli eski nepnep6
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 22 aylık
Yaşadığınız şehir: konya
Boyunuz : 169
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : ilk etapta 70 sonra 68-66
Kilo alma hikayeniz : endometriozis çikolata kistlerim vardı bebek için hormon ilaçları kullandım. 68 kilodan 87ye çıktım. 87 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlık için öncelikle sonra tabiki rahat alışveriş. Acaba bana olur mu diyerek değil bana olur diyerek almak
Hoşgeldin canım maşallah kilonu koruyosun. Biz bildiğin gibiyiz ben şeytanın bacağını sonunda kırdım 68 in altına indim böyle gider inşallah. Arada uğra ozletme kendini.
Ooo bittin sen canım gelsin cezalar. Yarın 1 ssat ve fazladan 30 dk yürüyüş+ 200 jamping jack+50 mekik
Bunlar benden bakalım başka kimseden gelirmi
Günaydin canlarimgüzel bir hafta gecirmenizi diliyorum...
Eki Görüntüle 1491116
Haftasonu cozutmadigini görmek ne güzelgüzel olmus canim
Aklindan gecen 'o tatli sey' haric güzel olmus parfym'ümo düsüncelerini hemen yok et
Peynirli kurabiyeyi görünce aklima tuzlu kek geldiya ben son zamanlarda cok ac gözlü bir insan oldum ciktim
Güzel olmus rakibecim, spor harika
Fatmissim tekrar hosgelsin canim. Seni görmek ne güzel
Senin kilo alabilme ihtimalin 0 benim gözümde, o menüler, o sporlar... ciks sen kolay kolay almazsin
Ben son iki haftadir sürünüyorum kuzum, akil ver doymak bilmiyorum
Allah razi olsun goncamcokta olsa kabulüm yoksa bir halt edecegim yok
Bugün icin 1,5 saat yürüyüs + 200 jumping jack + 50 mekik not alinmistir
Arttiracak olan var mi
Leylam gecmis olsum canim.
bogaz agrin icin limon ilik su ve bal
1 kucuk limon 1 tk bal ve iliktan biraz sicak su harika bi karisim oluyor ve iyi geliyor.
öksürük icin ise 1 cay kasigina bir cimdik tuz. Sonra bana dua et yavrum.
Ohhh ii olmis hanfendi ebrumun ellerine saglik.
Yapildimi cezalar ??
Kesinlillr kalori belirlenmeli
Keske ciksaydin kuzum hava mistii hem cocuklarinda yararlanirdi.
Fatmisim hosgeldin kuzum kilonu koruyor olmana sevindim. Saglikli verilen kilonun korumasi daha kolay oluyor.
Kolay gelsin canim
Ay sorma türkiyede cok is az para mantigi var
Sen zaten bir değişiksin kuzum, ben 300 gramı bir günde alıyorumhaha dikkat etmezsem hemen alabilme ihtimalim oluyo ama önceki gibi hızlı degil mesela 11gün izin verdim kendime istedigim herseyi yedim sınırlama koymadım ve sadece 300 gram almıstm sporun etkileri :) darısı basına
Cok sevindim sonunda o kiloyu kırabildigine canımo kadar yaptıgım spor engelliyo sanırım almamı :)
haha dikkat etmezsem hemen alabilme ihtimalim oluyo ama önceki gibi hızlı degil mesela 11gün izin verdim kendime istedigim herseyi yedim sınırlama koymadım ve sadece 300 gram almıstm sporun etkileri :) darısı basına
Hosbuldum canım cok haklısın saglıklı beslenme ve sporun birleşimi müthil etki bırakıyor vucutta :)
Döner sossuz almakla en iyisini yapmışsın canım. Patates kızartması olmamış ama onları gezerken yakmışsındır hem çokta yememişsinOyy oyy eşleşmeler yapılmış:))
@AKovser kankim@efsun64 rakibem oluyor bu durumda
Sabahın köründe işe gittim 12 de çıktım arkadaşlarla buluştuk sonrasında da. 3 saat alışveriş merkezinde gezdik ayaklarıma kara sular indi.
Menümü yazıyım hemen
sabah 8:00 1 bardak kefir 1 şekersiz kahve
Öğle 13:30 Yarım porsiyon kebap döner sossuz, yanında salata. 3-4 çatal kızarmış patates1 tane limonlu soda şekersiz
Ara 14:30 1 şekersiz kahve daha
Akşam 17:30 1 kase yağsız yoğurt
Su 1 litre
Spor 100 mekik çektim şimdi. Birazdanda kalça bacak egzersimi yapacağım.
Ha bu arada döner yağlı yağlı değildi. Sos istemedim.
Sorma hayatım ya yedim bir haltE-brulim gülüm peynirli pişiler felan yenmiş saymadan
Bugün daha az yediysen ve cezalarını yaptıysan yakılır..
Avm nin buyusune kapilmadan diyetini bozmamissin ne guzel★★★Oyy oyy eşleşmeler yapılmış:))
@AKovser kankim@efsun64 rakibem oluyor bu durumda
Sabahın köründe işe gittim 12 de çıktım arkadaşlarla buluştuk sonrasında da. 3 saat alışveriş merkezinde gezdik ayaklarıma kara sular indi.
Menümü yazıyım hemen
sabah 8:00 1 bardak kefir 1 şekersiz kahve
Öğle 13:30 Yarım porsiyon kebap döner sossuz, yanında salata. 3-4 çatal kızarmış patates1 tane limonlu soda şekersiz
Ara 14:30 1 şekersiz kahve daha
Akşam 17:30 1 kase yağsız yoğurt
Su 1 litre
Spor 100 mekik çektim şimdi. Birazdanda kalça bacak egzersimi yapacağım.
Ha bu arada döner yağlı yağlı değildi. Sos istemedim.
Güzel olmuş canım menün.Bugunki menum
7.00-activia
10.00- 1 koy biberi - 2 hurma
13.30- domatesli bulgur pilavi 4 kasik- 2 tane tavuk butu ( yagsiz tavada pisirdim)
17.30- 1 bardak sahlep
Az once de 3 kasik tarcinli keskul yedim yagsiz sut ile pisirmistim. Kalorisi 110 civariydi
3lt su. 20 jumping ... thats all
Su az olmuş canım aryirmaya çalış içine tarçın elma limon falan atabilirsin lezzetli olur.Bugünkü menüm
15.30
yesil elma
16.00
bi kase mercimek corbasi
yarim kepek ekmek
18.00
5 kasik Basmati pilav
yarim karniyarik
1 litre su
spor yok hastayim karnim agriyor reglden dolayi..
GBugünkü menüm
15.30
yesil elma
16.00
bi kase mercimek corbasi
yarim kepek ekmek
18.00
5 kasik Basmati pilav
yarim karniyarik
1 litre su
Fazla icmeye calisiyorum:)) aldim sisemi yanimaa dakka basi iciyorum:)Güzel olmuş canım menün.
Su az olmuş canım aryirmaya çalış içine tarçın elma limon falan atabilirsin lezzetli olur.
Benim menüm :
sabah 8.00 yulaf ezmesi kuru üzüm süt
Öğlen 12.00 1 kepçe çorba et sote 4 kaşık ve 2 kaşık sade makarna
Ara 15.00 2 ince galeta nescafe
Akşam 18.00 4 kaşık makarna 2 kaşık yoğurtlu havuç 2 kaşık mantar sote
Ara 21.00 yarım portakal yarım armut
Su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş 100 zıplama
Keşkül fıstıklımıydı canım? Hani tarçınlı yazmışsın ya hem tarçın hem fıstık canlandıramadım ondan soruyorum. It's great sweetyBugunki menum
7.00-activia
10.00- 1 koy biberi - 2 hurma
13.30- domatesli bulgur pilavi 4 kasik- 2 tane tavuk butu ( yagsiz tavada pisirdim)
17.30- 1 bardak sahlep
Az once de 3 kasik tarcinli keskul yedim yagsiz sut ile pisirmistim. Kalorisi 110 civariydi
3lt su. 20 jumping ... thats all
Suyu çoğaltmaya çalış canımBugünkü menüm
15.30
yesil elma
16.00
bi kase mercimek corbasi
yarim kepek ekmek
18.00
5 kasik Basmati pilav
yarim karniyarik
1 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?