Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar aksama yine kavga var galiba tablet yine bozuldu ne olduğunu anlamadım bile esim çok sinirlidir

E-brulim limonlar tamamdir benim gogo2405 yagsiz yogurt da aldim sek light yogurt bu bitince yagsiz sutten kendim yaparim yogurdu daha iyi olur sanirim baharatlar evde vardi ama zerdecal yok markette de yoktu. Bu aksam yapmicam yarin ogle yemeginden once yapicam. Cunku aksamlari artik cacik yemeye karar verdim

Geçmiş olsun cnm, umarım çabuk atlatırsın..
menüm iyi her zamanki gibi :)

Bence 1 hafta kısa 1 ay uzun orta yol bulalım :)

Çok sağol canım benimm

çok sağolun kızlar sesim biraz yerine geldi çok şükür

mesela günde 400 kcal harcıyorsak günlük aldığımız kcal en fazla 1100 olmalıki kilo verelim yani

çok sağol gogom ben çok sık farenjit oluyorumda bu sene ilk sanırım dvit yüklemesi yaptığımdan.. bir de bahar alerjimde var o da tetikliyor galiba

Ben denemeyi dusunuyorum bence limonlu olanla baslayalim ya da digerindeki baharati azaltarak biraz ne dersin birlikte yapinca daha iyi olur

canım bi ara Ebru demişti bu kürü ben de 3 gün uyluladım yarım kaldı.. tekrar başlıcam o zaman siz de yapıyorsanız

hoşgeldin hırslı bayan

tuzu sade mi alıcam Zeynebim anlamadım öksürüğüm devam ediyor denicem canım çok sağol

Selam kızlar kusura bakmayin duzenli olarak ugrayamadim bundan sonra insaallah dikkat edecem
bundan sonra düzenli bi şekilde devam etmeni umarım

Kayinbabam vefat etti apar topar memlekete adanaya geldik,Bilginize

başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

canım geçmiş olsun şimdi nasıl bebeğin ?

1 cay kasigi balin ustune bir cimdik atiyorsun canim

Evvett Kizlarr

Eslestirmeler hazirr

Eslestirmeye dahil etmedigim bir kac kisi var nedenleri izinde olmalari paylasim yetersizligi kilp bildiriminde bulunmayan kisiler artik listede ismi olmayan kendisinin neden listede olmadığını anlayacaktir.

Kanki ve rakip eslestirmeleriyle ilgili detayli yazi bir asagida ki yazida paylasicam (gecmiste paylasmistim alintilicam)

Herkes sıkıca kankisine sarilsin
rakibine gardini alsinn

Eklentiler

• PhotoGrid_1428934274210-1.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 104
  • PhotoGrid_1428934224847-1.webp
    29 KB · Görüntüleme: 102

eline sağlık rakibem

1. Kanki eslesmesi

Kanki eslesmesinde esler birbirinden sorumlu olucaklar. Takimdaki herkesin menulerine yorum yapilacak onerilerde bulunulacak ancak esine karsi daha fazla sorumlu olacak hatalarini düzeltecek varsa kacamak ertesi gun icin oncelikle esi ona oneride bulunacak herekirse takim olarak el atacagiz.

Kisacasi takim olarak takim arkadaslariyla ilgilenilecek ancak kankisine karsi daha yakindan ilgi gosterilecek.

2. Rakip Eslesmesi

Rakip eslesmesini yaparken kilolarin birbirine yakin olmasi göz onunda bulunduruldu. Cunku 50li kilolardaki biri ile 70 li kilolardaki kisi ayni oranda kilo veremeyebiliyor.
bu nedenle yakin kilolular eslesme yapildi.
Her cuma kilo bildiriminde rakiplerin kilolarina bakilacak ve 1. Secilecek. Ancak takiminda kurali oldugu gibi saglikliksiz diyetler önermiyoruz.
ayrica rakip oldugunuz esinize karsi kankinizden destek alabilirsiniz

Eslesmeleri öyle yaptimki sizin rakibinizin kankisleride birbirlerine rakip dolayisiyla birbirlerine bu sekilde destek vermeleri daha güzel bir hal oluyor

.Örnek vererek aciklamak istiyorum

Goonca ile pembe rakip
wemba ile de elif

Goncanin kankisi wemba
pembenin ise elif

Dolayisiyla goncanin kankisi rakibinin kankisi ile rakip olacak

Anlasilmayan bir durum varsa lutfen sorunuzzz yada eklemek istediginiz birseyy

20 squat + 20 mekik + 20 jumping jack

Unuttum limonu sonra çıkıp alırım
Akşamları sadece cacık mı? Çok kilo verirsin eminim, yapanları biliyorum ama bence tek yönlü sağlıksız olabilir. En azından cacık için yoğurdu yağlı kullansan?

çok sağolun kızlar sesim biraz yerine geldi çok şükür
Canım şuan aklıma geldi, hani vicks vaporup'un merhemi varya mentollü onu gece ayağının altına sür o çukur yerine hafif masaj yap. Yarın sabah öksürüğün hafiflemiş uyanacaksın, 1-2 gün tekrarlarsan atlatırsın.

Ellerin sağlık canım

W wemba eliflider savunun kızlar, bakalım el mi yaman bey mi

ftmklc kankilerin bitanesi, seninle iyi bir ikili olacağımızı düşünüyorum

Saol canim simdi daha iyi sukurler olsun

Bakiyim deneyecegim canim. Gelismeleri aktaririm

Ise yararmi acaba hurma çok şekerli ama bakalım sonucu yazarsın. Kaç gün surecek uzun değildir sanırım.
O kadar düzenli menüler cikartiyosunki cez veresim gelmedi benim.
Akşam cacık mı iyi süper olur. Zerdecal da var bende yemeklere atarım biraz.

Hurma Her açıdan zenginmiş yoğurtla birbirlerini tamamlıyorlarmış. İlk defa bugün yaptım, aslında öyle diyetler yapamam ama bağırsak yumuşatıyormuş aynı zamanda bende biraz midem ve bağırsaklarım dinlensin istedim. Niyetim 1 yada 3 gün yapmak ama 3 gün yapabileceğimi hiç sanmıyorum .

Formu gördüm ama ben telefondan giriyorum ilk fırsatta doldurup göndereceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hurma-diyeti-nasil-yapilir.739493/

Normalde bir hafta yapılıyormuş genellikle hafta içi bunu yap hafta sonu normal besleniyorlar mış ama ben o kadar uzun yapamam.

Daha şimdiden dört fındık iki kaju iki badem yedim. Ara öğün yaptım

tamam kankim akşama yapıcam ekstradan bunları vicksi göğsüme sırtıma sürdüm sesime iyi geldi tamam ayağımın altınada sürücem bencede süper bi ikili olucaz

sağol Gogom ucuz yırttım

4.TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : pembepuantiyeli eski nepnep6

İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep

Yaşınız : 29

Medeni Durumunuz : evli

Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 22 aylık

Yaşadığınız şehir: konya

Boyunuz : 169

Kilonuz: 78

Hedef kilonuz : ilk etapta 70 sonra 68-66

Kilo alma hikayeniz : endometriozis çikolata kistlerim vardı bebek için hormon ilaçları kullandım. 68 kilodan 87ye çıktım. 87 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim.

Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlık için öncelikle sonra tabiki rahat alışveriş. Acaba bana olur mu diyerek değil bana olur diyerek almak

Bakiyim deneyecegim canim. Gelismeleri aktaririm
Merakla bekliyorum canım :)

İnşallah güzel bir sonuç alırsın hurma diyetinden. 1-3 gün ideal bencede canım :)

tamam kankim akşama yapıcam ekstradan bunları vicksi göğsüme sırtıma sürdüm sesime iyi geldi tamam ayağımın altınada sürücem bencede süper bi ikili olucaz
Kolay gelsin kankim :) istirahat et, hemen iyileş yine eskisi gibi aramıza katıl :-*

Memnun oldum 2. Zeynep :) inşallah birlikte hedeflerimize ulaşacağız canım.

Evet nane falan da aldim icine kirmizi biber le zengin bi cacik yapicam ama hala acikmadim sanirim bugun gerek kalmayacak bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…