Günaydın kızlar
Rica ederim canım, umarım bir faydası dokunur
Leylam geçmiş olsun, kıyamam ben sanaen kısa zamanda iyileş ve aramıza dön kuzum
Menün güzel olmuş, herşey ölçülü.
Canım bencede aylık iddia aylık sanki daha iyiydi, haftalık olunca zaman çok çabuk geçiyor, şahsen ben hiç birşey anlamıyorum. Ödülü sütlü tatlı diye belirledik ve bana pek haz vermiyor (kilomda hiç bir değişiklik yok), nedeni herzaman az da olsa yiyebileceğim birşey olması. Bireysel ödüller daha çok gaza getirebilir, bu noktada herkesin kendini ölçüp tartması lazım. Demem o ki bana uyar ama tabi kızların düşünceleri de önemli, oy birliğiyle karar veririz.
Kızlar ne diyorsun iddia sürecine?
Geçmiş olsun cnm, umarım çabuk atlatırsın..
menüm iyi her zamanki gibi :)
Bence 1 hafta kısa 1 ay uzunorta yol bulalım :)
Çok sağol canım benimm
Kilo vermek için gün boyu yiyeceklerden, içeceklerden aldığınız kalorinin daha fazlasını harcamanız gerekiyor. Aradaki farklı 500-700 kaloriye sabitleyebilirseniz haftada yaklaşık 1 kilo verebilirsiniz. Bu rakam, özellikle hızlı kilo vermek isteyenler için kulağa pek hoş gelmeyebilir fakat bu şekilde, yavaş ve sağlıklı bir diyetle verilen kilolar kalıcı olmaktadır. Daha hızlı kilo vermek için aldığınız kalori miktarını düşürmek yerine daha fazla egzersiz yapabilirsiniz.
Geçmiş olsun leylam fena olmuş farenjit zorluyor insanı bayaa. Ama menün bozulmamış düzgün yine.
Aylık oluncada uzun oluto 2 haftalikmi yapsak ödül bireysel olsun daha gaza getirici olurdu
Yok öyle acimak yedinmi yapcan cezayı bebeğim
Benziyolar ama kolları açıp kapatarak zıplama daha iyi
Hadi bakalım inşallah
Izleme öyle şeyleri ters yönde gaza gelcen
Buna katılıyorum
Ben denemeyi dusunuyorum bence limonlu olanla baslayalim ya da digerindeki baharati azaltarak biraz ne dersin birlikte yapinca daha iyi olur
Canlar nasılsınız. Bayadır giremedim inanılmaz yogunum deneçi yardımcısı oldugumdan sürekli şehir dısına şirket denetlemeye gidiyorum kafamı kasıcak vaktim olmadı giremedim. Anca fırsat buldum. Kilo koruma gayet güzel devam ediyor 51in üstüne cıkmadım henüz ama güncel kilom 50.3 :) sabah sporlarımı 1saatle sınırlamak zorunda kaldım gün içinde cok yoruldugumdan sabahları dermanım kalmıyor malesef :) sizler ne durumdasınız?
Leylam gecmis olsum canim.
bogaz agrin icin limon ilik su ve bal
1 kucuk limon 1 tk bal ve iliktan biraz sicak su harika bi karisim oluyor ve iyi geliyor.
öksürük icin ise 1 cay kasigina bir cimdik tuz. Sonra bana dua et yavrum.
Ohhh ii olmis hanfendi ebrumun ellerine saglik.
Yapildimi cezalar ??
Kesinlillr kalori belirlenmeli
Keske ciksaydin kuzum hava mistii hem cocuklarinda yararlanirdi.
Fatmisim hosgeldin kuzum kilonu koruyor olmana sevindim. Saglikli verilen kilonun korumasi daha kolay oluyor.
Kolay gelsin canim
Ay sorma türkiyede cok is az para mantigi var
bundan sonra düzenli bi şekilde devam etmeni umarımSelam kızlar kusura bakmayin duzenli olarak ugrayamadim bundan sonra insaallah dikkat edecem
Kayinbabam vefat etti apar topar memlekete adanaya geldik,Bilginize
Basiniz saolsun
Kizlar dungece bebegim biraz rahatsizdi o yuzden cok gec saatlerde uyuduk. Sanirim bugun spor yapamamm coj halsizim ama iyi hissedersem ve firsat bulursam yapmayi denerim.
Bi sorum olacak sadece spor cezasi mi veriyoruz baska ceza veremez miyiz
çok sağolun kızlar sesim biraz yerine geldi çok şükür
mesela günde 400 kcal harcıyorsak günlük aldığımız kcal en fazla 1100 olmalıki kilo verelim yani
çok sağol gogom ben çok sık farenjit oluyorumda bu sene ilk sanırım dvit yüklemesi yaptığımdan.. bir de bahar alerjimde var o da tetikliyor galiba
canım bi ara Ebru demişti bu kürü ben de 3 gün uyluladım yarım kaldı.. tekrar başlıcam o zaman siz de yapıyorsanız
hoşgeldin hırslı bayan
tuzu sade mi alıcam Zeynebim anlamadımöksürüğüm devam ediyor denicem canım çok sağol
bundan sonra düzenli bi şekilde devam etmeni umarım
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
canım geçmiş olsun şimdi nasıl bebeğin ?
sağol canım akşama denicem1 cay kasigi balin ustune bir cimdik atiyorsun canim
Evvett Kizlarr
Eslestirmeler hazirr
Eslestirmeye dahil etmedigim bir kac kisi var nedenleri izinde olmalari paylasim yetersizligi kilp bildiriminde bulunmayan kisiler artik listede ismi olmayan kendisinin neden listede olmadığını anlayacaktir.
Kanki ve rakip eslestirmeleriyle ilgili detayli yazi bir asagida ki yazida paylasicam (gecmiste paylasmistim alintilicam)
Herkes sıkıca kankisine sarilsin
rakibine gardini alsinn
eline sağlık rakibem
çok iyi düşünmüşsün :))Baktim sen ortada kaldin e benimde bugun ki kilom ayni dedim kendimi yazimm :))
20 squat + 20 mekik + 20 jumping jackslm kızlar ben geldim
biliyorum geç oldu ama dün kü menüm
sabah 10:30
3 yumurtanın 1 tanesinin sarısını kullanarak lorlu omlet yaptım
yarım greyfurt
5 zeytin
roka
öğlen 15:00
semizotlu ve haşlanmış tavuklu yoğurt ( 1 çorba kasesi)
akşam 20:30
3 parça tavuk ızgara
közlenmiş patlıcan,kırmızı biber,domates ve salata
3 yk pilav
1 kepçe çorba
saat 22:00
1 dilim vişne soslu tart kek
spor yok..
2,5 lt su içtim
evet cezamı bekliyorum
Unuttum limonuE-brulim limonlar tamamdir benim gogo2405 yagsiz yogurt da aldim sek light yogurt bu bitince yagsiz sutten kendim yaparim yogurdu daha iyi olur sanirim baharatlar evde vardi ama zerdecal yok markette de yoktu. Bu aksam yapmicam yarin ogle yemeginden once yapicam. Cunku aksamlari artik cacik yemeye karar verdim
Canım şuan aklıma geldi, hani vicks vaporup'un merhemi varya mentollü onu gece ayağının altına sür o çukur yerine hafif masaj yap. Yarın sabah öksürüğün hafiflemiş uyanacaksın, 1-2 gün tekrarlarsan atlatırsın.çok sağolun kızlar sesim biraz yerine geldi çok şükür
Ellerin sağlık canımEvvett Kizlarr
Eslestirmeler hazirr
Eslestirmeye dahil etmedigim bir kac kisi var nedenleri izinde olmalari paylasim yetersizligi kilp bildiriminde bulunmayan kisiler artik listede ismi olmayan kendisinin neden listede olmadığını anlayacaktir.
Kanki ve rakip eslestirmeleriyle ilgili detayli yazi bir asagida ki yazida paylasicam (gecmiste paylasmistim alintilicam)
Herkes sıkıca kankisine sarilsin
rakibine gardini alsinn
çok sağolun kızlar sesim biraz yerine geldi çok şükür
mesela günde 400 kcal harcıyorsak günlük aldığımız kcal en fazla 1100 olmalıki kilo verelim yani
çok sağol gogom ben çok sık farenjit oluyorumda bu sene ilk sanırım dvit yüklemesi yaptığımdan.. bir de bahar alerjimde var o da tetikliyor galiba
canım bi ara Ebru demişti bu kürü ben de 3 gün uyluladım yarım kaldı.. tekrar başlıcam o zaman siz de yapıyorsanız
hoşgeldin hırslı bayan
tuzu sade mi alıcam Zeynebim anlamadımöksürüğüm devam ediyor denicem canım çok sağol
bundan sonra düzenli bi şekilde devam etmeni umarım
başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
canım geçmiş olsun şimdi nasıl bebeğin ?
Bakiyim deneyecegim canim. Gelismeleri aktaririm20 squat + 20 mekik + 20 jumping jack
Unuttum limonusonra çıkıp alırım
Akşamları sadece cacık mı? Çok kilo verirsin eminim, yapanları biliyorum ama bence tek yönlü sağlıksız olabilir. En azından cacık için yoğurdu yağlı kullansan?
Canım şuan aklıma geldi, hani vicks vaporup'un merhemi varya mentollü onu gece ayağının altına sür o çukur yerine hafif masaj yap. Yarın sabah öksürüğün hafiflemiş uyanacaksın, 1-2 gün tekrarlarsan atlatırsın.
Ellerin sağlık canım
W wembaeliflider savunun kızlar, bakalım el mi yaman bey mi
ftmklc kankilerin bitanesi, seninle iyi bir ikili olacağımızı düşünüyorum
Ise yararmi acaba hurma çok şekerli ama bakalım sonucu yazarsın. Kaç gün surecek uzun değildir sanırım.Yok yok inşallah gitmem bu sefer.
Belimle ilgili problemim var kitlenip kalıyorum. O yüzden ayrılmak zorunda kalmıştm
Hurma diyeti yada hurma detoksu diye geçiyormuş bugün bunu yapıyorum
Toplamda 21 hurma
Sabah 7 hurma 1 kase yoğurt
Aralarda elmalı tarçınlı yeşilçaylı detoks çayı
Öğle 7 Hurma bir kase yoğurt
Akşamda aynısı
2- 2,5 lt su
Spor ev temizliği
O kadar düzenli menüler cikartiyosunki cez veresim gelmedi benim.slm kızlar ben geldim
biliyorum geç oldu ama dün kü menüm
sabah 10:30
3 yumurtanın 1 tanesinin sarısını kullanarak lorlu omlet yaptım
yarım greyfurt
5 zeytin
roka
öğlen 15:00
semizotlu ve haşlanmış tavuklu yoğurt ( 1 çorba kasesi)
akşam 20:30
3 parça tavuk ızgara
közlenmiş patlıcan,kırmızı biber,domates ve salata
3 yk pilav
1 kepçe çorba
saat 22:00
1 dilim vişne soslu tart kek
spor yok..
2,5 lt su içtim
evet cezamı bekliyorum
Akşam cacık mı iyi süper olur. Zerdecal da var bende yemeklere atarım biraz.E-brulim limonlar tamamdir benim gogo2405 yagsiz yogurt da aldim sek light yogurt bu bitince yagsiz sutten kendim yaparim yogurdu daha iyi olur sanirim baharatlar evde vardi ama zerdecal yok markette de yoktu. Bu aksam yapmicam yarin ogle yemeginden once yapicam. Cunku aksamlari artik cacik yemeye karar verdim
Aman beline dikkat canim... Haber verdikten sonra ayrilman sorun olmaz, yeter ki bilelim
Hurma tatli acaba nasil etki eder? Hic yaptin mi bunu daha önceden?
Ya birde birsey rica edecegim, ilk sayfada katilim formu var, seni tanimamiz icin onu doldursan :)
Ise yararmi acaba hurma çok şekerli ama bakalım sonucu yazarsın. Kaç gün surecek uzun değildir sanırım.
O kadar düzenli menüler cikartiyosunki cez veresim gelmedi benim.
Akşam cacık mı iyi süper olur. Zerdecal da var bende yemeklere atarım biraz.
20 squat + 20 mekik + 20 jumping jack
Unuttum limonusonra çıkıp alırım
Akşamları sadece cacık mı? Çok kilo verirsin eminim, yapanları biliyorum ama bence tek yönlü sağlıksız olabilir. En azından cacık için yoğurdu yağlı kullansan?
Canım şuan aklıma geldi, hani vicks vaporup'un merhemi varya mentollü onu gece ayağının altına sür o çukur yerine hafif masaj yap. Yarın sabah öksürüğün hafiflemiş uyanacaksın, 1-2 gün tekrarlarsan atlatırsın.
Ellerin sağlık canım
W wembaeliflider savunun kızlar, bakalım el mi yaman bey mi
ftmklc kankilerin bitanesi, seninle iyi bir ikili olacağımızı düşünüyorum
Ise yararmi acaba hurma çok şekerli ama bakalım sonucu yazarsın. Kaç gün surecek uzun değildir sanırım.
Merakla bekliyorum canım :)Bakiyim deneyecegim canim. Gelismeleri aktaririm
İnşallah güzel bir sonuç alırsın hurma diyetinden. 1-3 gün ideal bencede canım :)Hurma Her açıdan zenginmiş yoğurtla birbirlerini tamamlıyorlarmış. İlk defa bugün yaptım, aslında öyle diyetler yapamam ama bağırsak yumuşatıyormuş aynı zamanda bende biraz midem ve bağırsaklarım dinlensin istedim. Niyetim 1 yada 3 gün yapmak ama 3 gün yapabileceğimi hiç sanmıyorum .
Formu gördüm ama ben telefondan giriyorum ilk fırsatta doldurup göndereceğim
Kolay gelsin kankim :) istirahat et, hemen iyileş yine eskisi gibi aramıza katıl :-*tamam kankim akşama yapıcam ekstradan bunlarıvicksi göğsüme sırtıma sürdüm sesime iyi geldi tamam ayağımın altınada sürücem bencede süper bi ikili olucaz
Memnun oldum 2. Zeynep :) inşallah birlikte hedeflerimize ulaşacağız canım.4.TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : pembepuantiyeli eski nepnep6
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 22 aylık
Yaşadığınız şehir: konya
Boyunuz : 169
Kilonuz: 78
Hedef kilonuz : ilk etapta 70 sonra 68-66
Kilo alma hikayeniz : endometriozis çikolata kistlerim vardı bebek için hormon ilaçları kullandım. 68 kilodan 87ye çıktım. 87 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Sağlık için öncelikle sonra tabiki rahat alışveriş. Acaba bana olur mu diyerek değil bana olur diyerek almak
Evet nane falan da aldim icine kirmizi biber le zengin bi cacik yapicam ama hala acikmadim sanirim bugun gerek kalmayacak bileIse yararmi acaba hurma çok şekerli ama bakalım sonucu yazarsın. Kaç gün surecek uzun değildir sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?