Insallah canim...
Kiz yok saatlerin ileri alinmasi beni teget gecti, benim síkíntím henüz cözülmemis baska sebeplerden
Ben kankimle gezmelerdeyim canlarım akşamüstü görüşürüz.
Aksam menülerimi inceleyip ona göre degisiklikler düsünecegim, sagol canim.Belenme tarzını degistirsen biraz nasıl olur acaba.
Iyi eglenceler sizeBen kankimle gezmelerdeyim canlarım akşamüstü görüşürüz.
Peki, elimden geldigince düsünmemeye calisacagim, insallah faydasi olur.Bunalima sokma kendini çözümlenmeyen sorun sikinti yok at kafandan bunları
Tamamdirr ♥Gecen lunaparka gitmistik, onun ertesi sabahi 700 gr. fazla ciktim ondan beri de toparlayamadim iste, onu demek istedim :)
Kimyasallardan dolayi pek saglikli degildir, haklisin canim. Dedigim gibi bugün kesin aliyorum, hatta suan telefonumda bir hatirlatma ayarliyorum ki unutma ihtimali ortadan kalksin :)
Kiyamam ya cocuklarda daha bir zor oluyor... Gözünüz aydin :)4 gundur altina yapamayan bebegim sonunda yapti ve misil misil uyudu. Herkese benden cay demek istiyorum
İyi aksamlar kizlar :)
Butun gun disardaydim once misafirlik sonra da yemek yarismasi icin muracat falan.
Cuma gunu yarismam var şans dileyin bana
Hoşbuldumhoşgeldin canım
Ben kankimle gezmelerdeyim canlarım akşamüstü görüşürüz.
4 gundur altina yapamayan bebegim sonunda yapti ve misil misil uyudu. Herkese benden cay demek istiyorum
Cumaya süper bir sonuc alacaksin deseneAy ben bugün yine hurma ya devam ediyim dedim ama sanırım boşlayacam. Tadından içim kıyıldı.
Dün akşam 5 tane yedim. Sabahta 5 tane yedim.
Kalori hesabı yapınca da toplamda almam gereken kaloriyi doldurmuş oluyorum.
Normalde herşeyden az az yediğimde hem kalorim dolmuyordu hemde daha çok ve farklı şey yiyordum.
Sadece bağırsak ve mide dinlendirilmesi açısından mantıklı.
Cts yada pazar tartılmıştm hangisi emin değilim ama bugün tartıldım 600 gr eksik çıktı :)
Cumaya süper bir sonuc alacaksin desene
Kilolar gitsin de nasil oldugu farketmez :)İnşallah. Uzun zamandır salmıştım. Muhtemelen ödem atıyo vücudum. Yeni diyete başlıyo olarak algılıyosa beni ondan da olabilir. Kendimi daha iyi hissediyorum. Birde adet olmam gerekiyodu ama olmadım. Darlardayım, karnım davul gibi
Kilolar gitsin de nasil oldugu farketmez :)
Regl'den ötürü siskinligin var ve buna ragmen 600 gr. eksik ciktiysan kesin cumaya sallarsin kiz sen buralari
Kizlaaaarrr persembe gecesi herkesi yogurt kurune davet ediyorummmm. Cuma sabahi kesin yuzunuz gulecek :-D
Gece yatmadan once 3-4 kasik yogurda yarim limon ve 1 cay kasigi k. Pul biber atip yiyoruz. Ben dun gece yaptim sonuca inanamadimm .
Kimler var?
Ben yapıyordum Bu kürü ama kan hapını gece yatmadan önce içiyorum malesef sanırım ben yapamam
Hadi canimKizlaaaarrr persembe gecesi herkesi yogurt kurune davet ediyorummmm. Cuma sabahi kesin yuzunuz gulecek :-D
Gece yatmadan once 3-4 kasik yogurda yarim limon ve 1 cay kasigi k. Pul biber atip yiyoruz. Ben dun gece yaptim sonuca inanamadimm .
Kimler var?
Guzel bi fark olduHadi canimfark o kadar büyük mü?
Yagsiz yogurt ile mi yapiyorsun?
Sonucu söylememekte israrlisin anlasilanGuzel bi fark olduasiri deil tabiki oyle olsa yanlis biseler olurdu sek light yogurt kullandim ama belki normal yogurt da olur. Kaymaksiz olmasi yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?