Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Belenme tarzını degistirsen biraz nasıl olur acaba.
Aksam menülerimi inceleyip ona göre degisiklikler düsünecegim, sagol canim.

Ben kankimle gezmelerdeyim canlarım akşamüstü görüşürüz.
Iyi eglenceler size

Bunalima sokma kendini çözümlenmeyen sorun sikinti yok at kafandan bunları
Peki, elimden geldigince düsünmemeye calisacagim, insallah faydasi olur.

Tamamdirr ♥

İyi aksamlar kizlar :)
Butun gun disardaydim once misafirlik sonra da yemek yarismasi icin muracat falan.
Cuma gunu yarismam var şans dileyin bana

Şimdiden başarılar.. Ne yarışması, nerede ki?

hoşgeldin canım
Hoşbuldum
Ben kankimle gezmelerdeyim canlarım akşamüstü görüşürüz.

İyi gezmeler
4 gundur altina yapamayan bebegim sonunda yapti ve misil misil uyudu. Herkese benden cay demek istiyorum

Geçmiş olsun canım.

Ay ben bugün yine hurma ya devam ediyim dedim ama sanırım boşlayacam. Tadından içim kıyıldı.

Dün akşam 5 tane yedim. Sabahta 5 tane yedim.

Kalori hesabı yapınca da toplamda almam gereken kaloriyi doldurmuş oluyorum.
Normalde herşeyden az az yediğimde hem kalorim dolmuyordu hemde daha çok ve farklı şey yiyordum.

Sadece bağırsak ve mide dinlendirilmesi açısından mantıklı.

Cts yada pazar tartılmıştm hangisi emin değilim ama bugün tartıldım 600 gr eksik çıktı :)

Cumaya süper bir sonuc alacaksin desene

Kilolar gitsin de nasil oldugu farketmez :)
Regl'den ötürü siskinligin var ve buna ragmen 600 gr. eksik ciktiysan kesin cumaya sallarsin kiz sen buralari

Kizlaaaarrr persembe gecesi herkesi yogurt kurune davet ediyorummmm. Cuma sabahi kesin yuzunuz gulecek :-D
Gece yatmadan once 3-4 kasik yogurda yarim limon ve 1 cay kasigi k. Pul biber atip yiyoruz. Ben dun gece yaptim sonuca inanamadimm .
Kimler var?

Kilolar gitsin de nasil oldugu farketmez :)
Regl'den ötürü siskinligin var ve buna ragmen 600 gr. eksik ciktiysan kesin cumaya sallarsin kiz sen buralari

Ben yapıyordum Bu kürü ama kan hapını gece yatmadan önce içiyorum malesef sanırım ben yapamam

Hadi canim fark o kadar büyük mü?
Yagsiz yogurt ile mi yapiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…