Sonucu söylememekte israrlisin anlasilanKiz insan söylerde gaza gelirdik
Varim kiz varim, madem sonuc güzel diyorsun güveniyorum bende sanaSoylememmm kiiiii :-D sen var misin yok misun onu soyle :-D
Pisman olmayacaksinVarim kiz varim, madem sonuc güzel diyorsun güveniyorum bende sana
InsallahPisman olmayacaksin
Evet ama ben yatmadan hemen once yedim sanirim fark etmiyorInsallaho zaman persembe aksam yatmadan 1 saat önce yagsiz yogurt, yarim limon + 1 ck pul biber - dogrumudur?
4 gundur altina yapamayan bebegim sonunda yapti ve misil misil uyudu. Herkese benden cay demek istiyorum
Ay ben bugün yine hurma ya devam ediyim dedim ama sanırım boşlayacam. Tadından içim kıyıldı.
Dün akşam 5 tane yedim. Sabahta 5 tane yedim.
Kalori hesabı yapınca da toplamda almam gereken kaloriyi doldurmuş oluyorum.
Normalde herşeyden az az yediğimde hem kalorim dolmuyordu hemde daha çok ve farklı şey yiyordum.
Sadece bağırsak ve mide dinlendirilmesi açısından mantıklı.
Cts yada pazar tartılmıştm hangisi emin değilim ama bugün tartıldım 600 gr eksik çıktı :)
Kizlaaaarrr persembe gecesi herkesi yogurt kurune davet ediyorummmm. Cuma sabahi kesin yuzunuz gulecek :-D
Gece yatmadan once 3-4 kasik yogurda yarim limon ve 1 cay kasigi k. Pul biber atip yiyoruz. Ben dun gece yaptim sonuca inanamadimm .
Kimler var?
Insallaho zaman persembe aksam yatmadan 1 saat önce yagsiz yogurt, yarim limon + 1 ck pul biber - dogrumudur?
Ohh iyi gezmeler sekerler
Teşekkürler kızlarAksam menülerimi inceleyip ona göre degisiklikler düsünecegim, sagol canim.
Iyi eglenceler size
Peki, elimden geldigince düsünmemeye calisacagim, insallah faydasi olur.
Gözünüz aydın canım4 gundur altina yapamayan bebegim sonunda yapti ve misil misil uyudu. Herkese benden cay demek istiyorum
Bu akşam bi deniyim bakiimKizlaaaarrr persembe gecesi herkesi yogurt kurune davet ediyorummmm. Cuma sabahi kesin yuzunuz gulecek :-D
Gece yatmadan once 3-4 kasik yogurda yarim limon ve 1 cay kasigi k. Pul biber atip yiyoruz. Ben dun gece yaptim sonuca inanamadimm .
Kimler var?
Birbirine eşit gidalarmi
Ne demek canım helal olsun sende helal et. Biz burdayiz uğra istediğin zaman.Selam aleykum kizlar sizleri tanidigima ve birseyler paylasidigima hic pisman degilim ama benim menulerim ve hayatimin duzeni bu takima uygun degil o yizden takimdan ayriliyorum ama diyeti birakmadim hepinizi cok sevdim baska mecralarda gorusmek dilegimle hakki nizi helal edin dua edin
Bilemedim ki fark edermi : /Evet ama ben yatmadan hemen once yedim sanirim fark etmiyor
Aleyküm selam canim yolun acik olsun, ne olursa olsun en basta kendin ve sagligin icin diyeti birakma. Herseyin gönlünce olmasini diliyorum, Allaha emanet...Selam aleykum kizlar sizleri tanidigima ve birseyler paylasidigima hic pisman degilim ama benim menulerim ve hayatimin duzeni bu takima uygun degil o yizden takimdan ayriliyorum ama diyeti birakmadim hepinizi cok sevdim baska mecralarda gorusmek dilegimle hakki nizi helal edin dua edin
Aslinda her aksam yapiliyor, sende cuma aksam yaparsin :)Yaa bende isterdim ama kiz kiza bi kiz arkadasimizda toplanicaz hatta orda kalicam püfff haftaya katilirim bende napim
Helal olsun bazen ugrarim tabiTeşekkürler kızlar
Gözünüz aydın canım
Bu akşam bi deniyim bakiim
Birbirine eşit gidalarmi
Ne demek canım helal olsun sende helal et. Biz burdayiz uğra istediğin zaman.
Katilmak isterdm ama Midem biraz sorunlu baharatlar yasak banaKizlaaaarrr persembe gecesi herkesi yogurt kurune davet ediyorummmm. Cuma sabahi kesin yuzunuz gulecek :-D
Kimler var?
Gözün aydin tatlim.
emziriyormusun bilmiyorum ama emziriyorsan senin yediklerine ictiklerine dikkat etmen sart rezene cayi icersen emzirdigin icin bebisinede etki eder hatta direk bebisinede verebikirsin rezenenin bebislerde zarari yok ama birkac cay kasigi.
cok cok zorlaniyorsan m3cburen bir cimdik sabun ile bebisini rahatlatabilirsin
Nepnepcim ben kendi görüsumu soylemek zorundayim ki ben bu tarz diyetleri öneriyorum tasvip etmiyorum.
hurma diyetinin etkili oldugunu biliyorum hatta daha once egitim verdiğim bi kisinin annesinin tümörü varmis (yanlis hatirlamiyorsam) ve doktor 21 gunluk mu 1 aylik mi ne hurma diyeti onermis ama bunun nedeni ise hurma vucudu temizliyormus su gibi ve guzelde sonuc almis hem hastaligindan hemde kilo vermis.
ancak hurma diyetini yapqrken kilo verilemez demiyorum alman gereken besinleri almadigindan demir eksikligi dahil diger vitaminlerden mahtum kaliyorsun ve verdigin kilo yagdan mi kastan mi orasi tartisilir malum.
o nedenle fikirlerimi belirtmek istedim bunlar geçici seyler.
Yaa bende isterdim ama kiz kiza bi kiz arkadasimizda toplanicaz hatta orda kalicam püfff haftaya katilirim bende napim
Etmez heraldeBilemedim ki fark edermi : /
Aleyküm selam canim yolun acik olsun, ne olursa olsun en basta kendin ve sagligin icin diyeti birakma. Herseyin gönlünce olmasini diliyorum, Allaha emanet...
Katilmak isterdm ama Midem biraz sorunlu baharatlar yasak bana2 gun yapmistim eskiden gece uyumadan ertesi gunu tok hissetmistm kendimi.
Benim bildiğim kadarıyla sadece limonlu yoğurtta fayda ediyor, bununla ilgili birşeylerde paylaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam.Belki pul biber atmadan denesen de ise yarar
Fazla kilo sorununuz olmasa bile göbeğinden şikayetçi olanların sayısı bir hayli fazladır. Ne yaparsak yapalım bir türlü eritemediğimiz göbeğimiz için mucizevi iksir gibi bir karışım var. Bu kürü en az 2 hafta uyguladıktan sonra daha düz bir karın sizin hediyeniz olacak. Her evde kolayca bulunan, ekonomik ve sağlıklı malzemelerden hazırlanan bu karışım düzenli olarak uygulandığında sizi göbeğinizden kurtaracak.
Malzemeler:
3 yemek kaşığı yağsız yoğurt
Yarım limon suyu
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
Hazırlanışı:
Tüm malzemeleri karıştırarak yatmadan 30 dakika kadar önce tüketiyoruz. Kürü en az 2 hafta düzenli olarak uygulamanız şart. Daha etkili sonuç alabilmek için bölgesel incelme hareketleri yapabilir ve yediklerinize dikkat edebilirsiniz.
Gözün aydin tatlim.
emziriyormusun bilmiyorum ama emziriyorsan senin yediklerine ictiklerine dikkat etmen sart rezene cayi icersen emzirdigin icin bebisinede etki eder hatta direk bebisinede verebikirsin rezenenin bebislerde zarari yok ama birkac cay kasigi.
cok cok zorlaniyorsan m3cburen bir cimdik sabun ile bebisini rahatlatabilirsin
Nepnepcim ben kendi görüsumu soylemek zorundayim ki ben bu tarz diyetleri öneriyorum tasvip etmiyorum.
hurma diyetinin etkili oldugunu biliyorum hatta daha once egitim verdiğim bi kisinin annesinin tümörü varmis (yanlis hatirlamiyorsam) ve doktor 21 gunluk mu 1 aylik mi ne hurma diyeti onermis ama bunun nedeni ise hurma vucudu temizliyormus su gibi ve guzelde sonuc almis hem hastaligindan hemde kilo vermis.
ancak hurma diyetini yapqrken kilo verilemez demiyorum alman gereken besinleri almadigindan demir eksikligi dahil diger vitaminlerden mahtum kaliyorsun ve verdigin kilo yagdan mi kastan mi orasi tartisilir malum.
o nedenle fikirlerimi belirtmek istedim bunlar geçici seyler.
Yaa bende isterdim ama kiz kiza bi kiz arkadasimizda toplanicaz hatta orda kalicam püfff haftaya katilirim bende napim
Teşekkürler kızlar
Gözünüz aydın canım
Bu akşam bi deniyim bakiim
Birbirine eşit gidalarmi
Ne demek canım helal olsun sende helal et. Biz burdayiz uğra istediğin zaman.
Ogleni aksamla tamamlamissin afiyet olsun cnm
su az olmus avmdeyken aklina gelmemistir.
Menu guzel bulgur sislik yapar ancak 3lt su icmissin kendi kendine telafi yapmissin tatlim ancak aksam yemeginde bisi goremedim.
unutma az yemekte kilo aldirir
2 kasik yogurtta olsa ye mutlaka
Sabah ve oglen yemedigin yemegin acisini aksam cikarmissin sekerim r3gl doneminde daha dikkatli ol ki metobolizmanin 2 kati calismasindan yararlan
Makarna brnim gözüme batmadi cunku toplasan oglen ve aksam 1 porsiyon yapmiyor afiyet olsun.
ayruca sadr makarna bir cok seyden daha az kalorili
Bu spor Dünün cezasi ise bugunki dondurma ve kekin cezasini vericemm.
50 ip atlama + 50 sguat
haydi bakalim ebrumm
Simdiden harekete geçmek ii olmus canim bilgilendir bizi mutlaka
Kuruyemisleri goremedim yeme sekillerinde degisiklikler var sankimm
Spordan sonuc almak icin aceleci davranmamali canim yag yakmak icin cardiyo interval seklinde calismalar sart sikilasmak icin ise bu bilindik egzersiz ve pilatesler ancak zamana birakmali.
malesef bizler hemen sonuc almak istiyoruz keske oyle olsa bende cok isterim
İyi aksamlar kizlar :)
Butun gun disardaydim once misafirlik sonra da yemek yarismasi icin muracat falan.
Cuma gunu yarismam var şans dileyin bana
Kızlar yürüyüşümü yaptım geldim, gün boyu 13.841 adım ve 1 saat 40 dakika yani cezamı da tamamlamış oldum
Afiyet olsun canım, badem işe tarçın iyi gidersen istersen bir 100 zıpla da kendine gel
Teşekkür ederim canım, düzeltmeye çalışıyorum
Teşekkür ederim canım. Iş yerinde tabi ne çıkarsa mecbur onu yiyorsun, makarna deyince gözümün önüne yağlı bir göbüş geliyor. Sen bir 30 mekik çek bakayım
Kanki pişiyi salatanın yanına ekmek niyetine yedim. Hesabıma göre 33 kalori 1 tanesi, olabilir mi? Kız günlük 981 kalori yeme hakkım var ona göre ayarlamaya çalıştım, baktım hakkım dolmamış dondurmayı yedimyarın daha çok dikkat edeceğim canım kankim, söz veriyorum. Seni utandırmayacağım, birlikte gururdan dört köşe olacağız
Çok iyi yapmışsın canım, uzman size güzel bilgiler verecektir. Kuzucuğun için de yardımı olur, fazla üstüne gitmesen bir çare bulursanız iyi olur. Spora gitmiyorsa sevebileceği bir spor yaptırsan?
İşte bu benim kankimhelal olsun sana, tek kelimeyle bayıldım canımcım.
Gülüm ekmek elden su gölden yiyorum ama gittiğim yol yol değil, kankimftmklc in yüzünü kara çıkartmamak adına yarından itibaren kendimi toparlıyorum
2 cm çok iyi tebrik ederim. Bence en zor kalçadan gidiyor
Koşu bandının kilo vermende daha fazla etkisi olduğunu farketmen çok güzel bir artı canım, ona göre sporunu yönlendirebilirsin. Dediğin gibi ağırlığı ona ver ve güzel bomba sonuçlar
Kizlar bana bir akil verin ya, ben gittikce kilo verecegim yerde aliyorum
Bu sabah dün sabaha nazaran 200 gr fazlayim, 68'e yaklastigimi gördükce moralim bozuluyor
4 gundur altina yapamayan bebegim sonunda yapti ve misil misil uyudu. Herkese benden cay demek istiyorum
Bekleyin, ben geliyorum. Meler yaptım neler. Akşam yazacağım. Görüşürüz
Kizlaaaarrr persembe gecesi herkesi yogurt kurune davet ediyorummmm. Cuma sabahi kesin yuzunuz gulecek :-D
Kimler var?
canım helal olsun,sen de helal et.. yaşantında Allah kolaylık versinSelam aleykum kizlar sizleri tanidigima ve birseyler paylasidigima hic pisman degilim ama benim menulerim ve hayatimin duzeni bu takima uygun degil o yizden takimdan ayriliyorum ama diyeti birakmadim hepinizi cok sevdim baska mecralarda gorusmek dilegimle hakki nizi helal edin dua edin
Ben de varım.:)Zeynebim cildimde yağlanma sorunu başladı bir iki sivilce var acaba dedim kuruyemişten mi.. o yüzden ara verdim.. bir de naturel kuruyemişin fiyatı baya bi fırlamış ve ailece uyguladığımız için yetmez oldu :) ara ara değiştiricem yeme düzenimi.. ilgin dikkatin için sağol
canım şans seninle olsun
bikere taviz verdin mi gerisi geliyor ya ondan korktum :) senin lunapark gezmen efsane oldu biliyon
kaçamaklardan sonra toparlamak zor oluyor ama sporunuda eksik etmiyon kikas ağırlığın artmış olabilir
oyyy kıyamammm çok zor oluyor bebeklerde bu durummm ne kadar rahatlamıştır kuzucum
merakla bekliyoruz
canım ben dün gece uyguladım,2 hafta boyunca devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?