Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam aleykum kizlar sizleri tanidigima ve birseyler paylasidigima hic pisman degilim ama benim menulerim ve hayatimin duzeni bu takima uygun degil o yizden takimdan ayriliyorum ama diyeti birakmadim hepinizi cok sevdim baska mecralarda gorusmek dilegimle hakki nizi helal edin dua edin

4 gundur altina yapamayan bebegim sonunda yapti ve misil misil uyudu. Herkese benden cay demek istiyorum

Gözün aydin tatlim.
emziriyormusun bilmiyorum ama emziriyorsan senin yediklerine ictiklerine dikkat etmen sart rezene cayi icersen emzirdigin icin bebisinede etki eder hatta direk bebisinede verebikirsin rezenenin bebislerde zarari yok ama birkac cay kasigi.
cok cok zorlaniyorsan m3cburen bir cimdik sabun ile bebisini rahatlatabilirsin

Nepnepcim ben kendi görüsumu soylemek zorundayim ki ben bu tarz diyetleri öneriyorum tasvip etmiyorum.
hurma diyetinin etkili oldugunu biliyorum hatta daha once egitim verdiğim bi kisinin annesinin tümörü varmis (yanlis hatirlamiyorsam) ve doktor 21 gunluk mu 1 aylik mi ne hurma diyeti onermis ama bunun nedeni ise hurma vucudu temizliyormus su gibi ve guzelde sonuc almis hem hastaligindan hemde kilo vermis.
ancak hurma diyetini yapqrken kilo verilemez demiyorum alman gereken besinleri almadigindan demir eksikligi dahil diger vitaminlerden mahtum kaliyorsun ve verdigin kilo yagdan mi kastan mi orasi tartisilir malum.
o nedenle fikirlerimi belirtmek istedim bunlar geçici seyler.

Insallah o zaman persembe aksam yatmadan 1 saat önce yagsiz yogurt, yarim limon + 1 ck pul biber - dogrumudur?

Yaa bende isterdim ama kiz kiza bi kiz arkadasimizda toplanicaz hatta orda kalicam püfff haftaya katilirim bende napim

Ohh iyi gezmeler sekerler

Aksam menülerimi inceleyip ona göre degisiklikler düsünecegim, sagol canim.

Iyi eglenceler size

Peki, elimden geldigince düsünmemeye calisacagim, insallah faydasi olur.
Teşekkürler kızlar
4 gundur altina yapamayan bebegim sonunda yapti ve misil misil uyudu. Herkese benden cay demek istiyorum
Gözünüz aydın canım
Bu akşam bi deniyim bakiim
Birbirine eşit gidalarmi
Ne demek canım helal olsun sende helal et. Biz burdayiz uğra istediğin zaman.

Evet ama ben yatmadan hemen once yedim sanirim fark etmiyor
Bilemedim ki fark edermi : /

Aleyküm selam canim yolun acik olsun, ne olursa olsun en basta kendin ve sagligin icin diyeti birakma. Herseyin gönlünce olmasini diliyorum, Allaha emanet...

Teşekkürler kızlar

Gözünüz aydın canım

Birbirine eşit gidalarmi

Helal olsun bazen ugrarim tabi

Katilmak isterdm ama Midem biraz sorunlu baharatlar yasak bana 2 gun yapmistim eskiden gece uyumadan ertesi gunu tok hissetmistm kendimi.

Saol canim evet emziriyorum zaten hic siyah cay icmiyorum tatlim cok nadir hep rezene papatya veya melisa cayi iciyorum bebekler icin ozel yapilan caylardan. Cok zorda kaldigimda denedim sabun da tavsiyen icin tesekkurler. Artik yardim almadan yapmasi lazim aslinda zeytinyagi iciriyorum artik sonra bekliyorum

Belki pul biber atmadan denesen de ise yarar
Benim bildiğim kadarıyla sadece limonlu yoğurtta fayda ediyor, bununla ilgili birşeylerde paylaşmıştım yanlış hatırlamıyorsam. Parfym gülüm _choco_ 'ın da dediği gibi pul bibersiz dene istersen :)

Edit: buldum :)

Kesinlikle sana katılıyorum. Şimdi diyeceksin madem katılıyorsun niye yapıyorsun?
Mide ve bağırsağı dinlerdirmek adına yapıyorum ben kilo vermekten çok.
Ben nrmal diyette yapamam. Yapmam yani çünkü onu yeme bunu yeme saçma geliyor bana. Herşeyden ölçülü olduğu sürece saati belli olduğu sürece yiyorum ben kalori hesabıda yapıyorum zaten. Günlük almam gereken 1500cal. Hesap kitap yapınca o kaloriyide bulmuyorum ama her istediğimi de yiyorum

Teşekkürler kızlar

Gözünüz aydın canım

Birbirine eşit gidalarmi

Gogocum, Resmin altında karbonhidrat değerleri yakın
Kalorileri eşit yazmış sayfasında.

Zeynebim cildimde yağlanma sorunu başladı bir iki sivilce var acaba dedim kuruyemişten mi.. o yüzden ara verdim.. bir de naturel kuruyemişin fiyatı baya bi fırlamış ve ailece uyguladığımız için yetmez oldu :) ara ara değiştiricem yeme düzenimi.. ilgin dikkatin için sağol

İyi aksamlar kizlar :)
Butun gun disardaydim once misafirlik sonra da yemek yarismasi icin muracat falan.
Cuma gunu yarismam var şans dileyin bana

canım şans seninle olsun

bikere taviz verdin mi gerisi geliyor ya ondan korktum :) senin lunapark gezmen efsane oldu biliyon

Kizlar bana bir akil verin ya, ben gittikce kilo verecegim yerde aliyorum
Bu sabah dün sabaha nazaran 200 gr fazlayim, 68'e yaklastigimi gördükce moralim bozuluyor

kaçamaklardan sonra toparlamak zor oluyor ama sporunuda eksik etmiyon ki kas ağırlığın artmış olabilir

oyyy kıyamammm çok zor oluyor bebeklerde bu durummm ne kadar rahatlamıştır kuzucum

Bekleyin, ben geliyorum. Meler yaptım neler. Akşam yazacağım. Görüşürüz

merakla bekliyoruz

canım ben dün gece uyguladım,2 hafta boyunca devam edicem

canım helal olsun,sen de helal et.. yaşantında Allah kolaylık versin

Ben de varım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…