Aslinda her aksam yapiliyor, sende cuma aksam yaparsin :)
Saol canim evet emziriyorum zaten hic siyah cay icmiyorum tatlim cok nadir hep rezene papatya veya melisa cayi iciyorum bebekler icin ozel yapilan caylardan. Cok zorda kaldigimda denedim sabun da tavsiyen icin tesekkurler. Artik yardim almadan yapmasi lazim aslinda zeytinyagi iciriyorum artik sonra bekliyorum
Kesinlikle sana katılıyorum. Şimdi diyeceksin madem katılıyorsun niye yapıyorsun?
Mide ve bağırsağı dinlerdirmek adına yapıyorum ben kilo vermekten çok.
Ben nrmal diyette yapamam. Yapmam yani çünkü onu yeme bunu yeme saçma geliyor bana. Herşeyden ölçülü olduğu sürece saati belli olduğu sürece yiyorum ben kalori hesabıda yapıyorum zaten. Günlük almam gereken 1500cal. Hesap kitap yapınca o kaloriyide bulmuyorum ama her istediğimi de yiyorum
Gogocum, Resmin altında karbonhidrat değerleri yakın
Kalorileri eşit yazmış sayfasında.
Zeynebim cildimde yağlanma sorunu başladı bir iki sivilce var acaba dedim kuruyemişten mi.. o yüzden ara verdim.. bir de naturel kuruyemişin fiyatı baya bi fırlamış ve ailece uyguladığımız için yetmez oldu :) ara ara değiştiricem yeme düzenimi.. ilgin dikkatin icin sagol
Cok iyi ben de dun gece basladim peki sende de fark yaratti mi sabah tartida baktin miZeynebim cildimde yağlanma sorunu başladı bir iki sivilce var acaba dedim kuruyemişten mi.. o yüzden ara verdim.. bir de naturel kuruyemişin fiyatı baya bi fırlamış ve ailece uyguladığımız için yetmez oldu :) ara ara değiştiricem yeme düzenimi.. ilgin dikkatin için sağol
canım şans seninle olsun
bikere taviz verdin mi gerisi geliyor ya ondan korktum :) senin lunapark gezmen efsane oldu biliyon
kaçamaklardan sonra toparlamak zor oluyor ama sporunuda eksik etmiyon kikas ağırlığın artmış olabilir
oyyy kıyamammm çok zor oluyor bebeklerde bu durummm ne kadar rahatlamıştır kuzucum
merakla bekliyoruz
canım ben dün gece uyguladım,2 hafta boyunca devam edicem
Cok iyi ben de dun gece basladim peki sende de fark yaratti mi sabah tartida baktin mi
Yeşil çayımı içip kızımla eşimi bekliyorum artık okullar tatil olsada yemeği erkene cekebilsek iyi olacak.
He gülüm ya, bir lunaparka gittim efsane yarattımbikere taviz verdin mi gerisi geliyor ya ondan korktum :) senin lunapark gezmen efsane oldu biliyon
kaçamaklardan sonra toparlamak zor oluyor ama sporunuda eksik etmiyon kikas ağırlığın artmış olabilir
Rica ederim canım inşallah faydasını görürsün :)O zaman ben de 2 hafta devam ediyim sonra haftada 1 e dusururumE-brulim paylasim icin tsk. Ben suresini tam bilmiyordum.
Öyle bir faydasi olacagini sanmiyorum. Acı geçiriyo uyuyan metobolizmayı harekete zatn. Pul biber limon yoğurt 3 birlikte güzel olurdu ama işte..Belki pul biber atmadan denesen de ise yarar
Menünü beğendim iyiki pizza ve kruvasani yememişsin.ftmklc haklısın canım kuruyemiş konusunda. Çiğ naturel olanlardan aldım fiyatlar burdada uçmuşşşş bir büyük altın alsam daha iyiydi
Menümü paylaşıyım canlar;
Sabah 8:00
2 yulaflı labneli gevrek 1 haşlanmış yumurta yeşil biber çay
Ara 12:00 1 şekersiz filtre kahvesi 2 ısırık kruvasan (kuruhasan)
yiyemedim çok şekerli ağır geldi eşim yedi gerisini
Akşam 16:00 2 tane labneli ve ince salamlı gevrek daha ( ev halkı pizza yedi)
Su 2 l birazdan tamamlanacak. keşke 3 olsaydı hadi neyse,
Spor 6 bin 322 adım (dışarda yürüyüş)
Şimdi yeşil çayımı içiyorum.
tşk gogocum:))Menünü beğendim iyiki pizza ve kruvasani yememişsin.
ftmklc haklısın canım kuruyemiş konusunda. Çiğ naturel olanlardan aldım fiyatlar burdada uçmuşşşş bir büyük altın alsam daha iyiydi
Yogurdu eksik etmemen guzel olmus bence.. kozlenmis kirmizi bibere gozum takildi severim kendisiniMenüm gelsin.
Sabah 9.00 1 haşlanmış yumurta yarım dilim balkabakli börek 1 peynir 2 kaşık közlenmiş kırmızı biber maydanoz
Öğlen 12.30 tavuk ızgara sade salata yoğurt
Ara 14.00 1 avuç mısır
Akşam 19.00 2 kepçe yeşil mercimek yemeği 1 kaşık yoğurtlu kuru biber 2 lokma ekmek
Su 2 lt oldu 500 daha içerim
Spor 1 saat yürüyüş 30 mekik cezamdi ve 100 jamping jack
Ben de hep bulgur pilavi yapiyorum ya cok da seviyorum sanirim ekmek yemedigim icin vucudum ihtiyac duyuyor. Yapmasam mi yemesem mi bilemiyorum bi taraftanMenum
Sabah 09:00
1bardak kefir, 1muz, 1kucuk avuc cig badem
Oglen 12:30
6kasik zeytinyagli pirasa, 3kasik yogurt, yarim dilim karpuz, 3kasik bulgur pilavi
Ara ogun 16:00
Sutlu nescafe
Aksam 18:00
Yarim kase corba, 3kasik yogurt
2lt su
Ceza sporlarimi yapcam bide.
He gülüm ya, bir lunaparka gittim efsane yarattımeşimde dedi bir daha gitmeyelim, çok yiyoruz
Inşallah spordandır leylam, bir kaç gün geçince belli olur zaten.
Rica ederim canım inşallah faydasını görürsün :)
Ben de hep bulgur pilavi yapiyorum ya cok da seviyorum sanirim ekmek yemedigim icin vucudum ihtiyac duyuyor. Yapmasam mi yemesem mi bilemiyorum bi taraftan
ftmklc haklısın canım kuruyemiş konusunda. Çiğ naturel olanlardan aldım fiyatlar burdada uçmuşşşş bir büyük altın alsam daha iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?