Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslinda her aksam yapiliyor, sende cuma aksam yaparsin :)

Aynen canim baska bi aksam yapicamm

Cok guzel canim.

Birde gecici çözümler olmasin insallah duzelir tatlim.sadece cay olarak degil yemek olarakda dikkat et.

Eger bu sekilde düşünüyorsan bu sekildeki diyetlerden medet ummuyorsan güzel tatlim. Saglikli beslenmek en güzeli hem averdigin kiloyuda almazsin

Ne demek canim.
Ama haklisin inanilmaz pahali el cep yakiyor. Bak bakalim sivilce ve yaglanman kuruyemistenmiymis umarim gecer

Cok iyi ben de dun gece basladim peki sende de fark yaratti mi sabah tartida baktin mi

Yeşil çayımı içip kızımla eşimi bekliyorum artık okullar tatil olsada yemeği erkene cekebilsek iyi olacak.

bikere taviz verdin mi gerisi geliyor ya ondan korktum :) senin lunapark gezmen efsane oldu biliyon

kaçamaklardan sonra toparlamak zor oluyor ama sporunuda eksik etmiyon ki kas ağırlığın artmış olabilir
He gülüm ya, bir lunaparka gittim efsane yarattım eşimde dedi bir daha gitmeyelim, çok yiyoruz

Inşallah spordandır leylam, bir kaç gün geçince belli olur zaten.

O zaman ben de 2 hafta devam ediyim sonra haftada 1 e dusururum E-brulim paylasim icin tsk. Ben suresini tam bilmiyordum.
Rica ederim canım inşallah faydasını görürsün :)

Belki pul biber atmadan denesen de ise yarar
Öyle bir faydasi olacagini sanmiyorum. Acı geçiriyo uyuyan metobolizmayı harekete zatn. Pul biber limon yoğurt 3 birlikte güzel olurdu ama işte..
Zaten midem öyle kürleri deneye deneye gastrit oldu Ama size kolay gelsn canım

ftmklc haklısın canım kuruyemiş konusunda. Çiğ naturel olanlardan aldım fiyatlar burdada uçmuşşşş bir büyük altın alsam daha iyiydi

Menümü paylaşıyım canlar;
Sabah 8:00
2 yulaflı labneli gevrek 1 haşlanmış yumurta yeşil biber çay

Ara 12:00 1 şekersiz filtre kahvesi 2 ısırık kruvasan (kuruhasan)
yiyemedim çok şekerli ağır geldi eşim yedi gerisini

Akşam 16:00 2 tane labneli ve ince salamlı gevrek daha ( ev halkı pizza yedi)

Su 2 l birazdan tamamlanacak. keşke 3 olsaydı hadi neyse,
Spor 6 bin 322 adım (dışarda yürüyüş)
Şimdi yeşil çayımı içiyorum.

Menünü beğendim iyiki pizza ve kruvasani yememişsin.

Menüm gelsin.
Sabah 9.00 1 haşlanmış yumurta yarım dilim balkabakli börek 1 peynir 2 kaşık közlenmiş kırmızı biber maydanoz

Öğlen 12.30 tavuk ızgara sade salata yoğurt

Ara 14.00 1 avuç mısır

Akşam 19.00 2 kepçe yeşil mercimek yemeği 1 kaşık yoğurtlu kuru biber 2 lokma ekmek

Su 2 lt oldu 500 daha içerim
Spor 1 saat yürüyüş 30 mekik cezamdi ve 100 jamping jack

Benim menum
10.00- 2 tavada yumurta-domates-biber-maydonoz
Ara-activia
15 00- haslanmis k. Et (kemik disinda2-3y. Kasigi ederdi) 3y. Kasigi bulgur pilavi- 1 kase yogurt
Aksam da bir iki catal yedim. 2 bardak ayran ictim
Ara sira da hurma yedim 3-5 tane
2lt su-
40jumping-40ziplama-40yarim mekik-20mekik pas

Pizzayaa hayirrr tebriklerr canim

Yogurdu eksik etmemen guzel olmus bence.. kozlenmis kirmizi bibere gozum takildi severim kendisini

Menum
Sabah 09:00
1bardak kefir, 1muz, 1kucuk avuc cig badem
Oglen 12:30
6kasik zeytinyagli pirasa, 3kasik yogurt, yarim dilim karpuz, 3kasik bulgur pilavi
Ara ogun 16:00
Sutlu nescafe
Aksam 18:00
Yarim kase corba, 3kasik yogurt
2lt su
Ceza sporlarimi yapcam bide.

Ben de hep bulgur pilavi yapiyorum ya cok da seviyorum sanirim ekmek yemedigim icin vucudum ihtiyac duyuyor. Yapmasam mi yemesem mi bilemiyorum bi taraftan

Ve bu da benim menüm;
sabah 8.30 1 adet ceviz, 3 adet badem
saat-11:00 1 dilim peynir,5 adet zeytin, 1 haşlanmış yumurta ve salatalık
saat-14:00 salata ve yoğurt
saat-16:00 200 ml süt
saat-18:00 Kaşarlı(çok az)menemen
Bide ben hiç normal siyah çay içmem boğazım ağrıyordu, sıcak bişeyler içeyim diye 1 fincan nescafe içtim. Ama malesef 3ü bir arada
En az 2 litre su
en az 1 saat yürüyüş
Ve 1 saat zumbaaaa :)
Nasıl acaba?

Kizlar

Persembe günü ki plan iptal oldu sizinle yogurt kürünü yapabilirim.

Ben de hep bulgur pilavi yapiyorum ya cok da seviyorum sanirim ekmek yemedigim icin vucudum ihtiyac duyuyor. Yapmasam mi yemesem mi bilemiyorum bi taraftan

Bugünkü menüm
sabah 7.30
1/4 pide
Mozeralla
domates
peynir kremi
( ekmek arasi)
uzun bi uykudan sonra

18.00
wanted cikolata azicik ucundan

19.00
çin yemeği
tavuk pilav
soslu sebze
Ananasda vardi icinde

20.30
iki top dondurma

2 litre su
spor yok ..

Yulafli labneli gevrek ne kiz ??

Sabahki yumurta disinda protine dair bisey yok yani biraz daha saglikli olmali tatlim

Ayrica kuru hasana dün bende cok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…