vücut beli bir düzene alışmışsa rtık bilemem ama kesinlikle başlangıçta kilo vermek bir yana az yiyince iyice şişip kilo aldırıyor ekmek yememek. Tabi kepek veya buğday ekmeğinden bahsediyorum.
Ben hiç ekmek kullanmıyorum nerdeyse metobolizma yavaşlıyorsa yandımm..
Berabermi takıldınız kızz @BiricikS le mmm çin yemeğiHazır limon sosunu bende kullanmıştım bi ara evde limonum bitince. Güzl olmuş menün sporun.
Aa bende deneyeyim aspirin kahve olayını. Enerji kahveden terletme aspirinden. Ama hergün olmaz galiba, ben bi gezineyim nette bakıyım biraz.
Berabermi takıldınız kızz @BiricikS le mmm çin yemeğiHazır limon sosunu bende kullanmıştım bi ara evde limonum bitince. Güzl olmuş menün sporun.
Aa bende deneyeyim aspirin kahve olayını. Enerji kahveden terletme aspirinden. Ama hergün olmaz galiba, ben bi gezineyim nette bakıyım biraz.
Evet evet wasa hatta İstanbul da görmüştüm markette tek pakette arası peynirli olanı. Ama böylesini bulamamıştım orda. tsk ederim canım.
Ay zaten karnim sisti. Sabah dumduzdu:-(
Kesinlikle yaktırır ama pek evde tek başına yapılabilecek gibi görmedim.Grupla olunca tempo yakalnabiliyor tabi denemelisiniz. olursa çok güzel olur:)
Esim bugun bi suru paket hosbes almis yaa. 2-3 tane de ben yedim onunla birlikte :-( cezami bekliyorum :'(
2-3 paket yemedim ama icinden adet olarak.
Bugünkü menüm
Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su (içine biraz hazır limon suyu sıktım)
Sabah 08:00
Yoğurt + keten tohumu + tarçın + 1 kuru incir + 1 badem
Öğlen 11:30
Ince bir dilim kabaklı peynirli börek
Akşam 19:00
2 yk çin pilavı
Soya soslu tavuk göğüsü
Bol sebze
1,5 lt su + 1 fincan detoks çayı
Spor: 50 zıplama, eliptik bisiklette 20 kalori, 5 km yürüyüş, 50 mekik, 50 squat.
Bugun ku menum
Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
Yarim greyfurt
1 dilim kepekli ekmek
Oglen 14:00
Yarim gevrek
1 ucgen peynir
Siyah cay
Aksam 19:00
1 kepce ezogelin corbasi
2 catal buskuvili rulo pasta
Spor
1,5 saat yuruyus
50 dk eliptik bisiklet
300 defa ziplama
2,5 lt su ictim
Yoğurt kürümün 2. Günü olucak bugün
Bugun eliptik bisiklet surmeden 20 dk once sade turk kahvesi ve 1 asprin ictim cok felaket terledim. Sporcularin uyguladigi bir yontemmis internetten okumustum bi arastirin isterseniz
Haha bende diyorum neden kimse sormadıı. Karşılığı yanlış olabilir emin değilim. Ama tüm diyetçilerin dostudur. Ebrucum sormuştu önceden resim atmıştım. Türkçe karşılığı bitek gevrek çıkıyor, bilmiyorum Türkçesini kızlar ama resim koyuyorum. Çok ince kıtır kıtır çok hafif doyuruyordaİşyerimde kahvaltıda vazgeçilmezim.Eki Görüntüle 1494100
Tebrikler canım ne kadar zamanda verdinBu arada 74kg 72.5 olmuş:)
Aaa spor azda olsa yapaydın canım.Bugünkü menüm
sabah 7.30
1/4 pide
Mozeralla
domates
peynir kremi
( ekmek arasi)
uzun bi uykudan sonra
18.00
wanted cikolata azicik ucundan
19.00
çin yemeği
tavuk pilav
soslu sebze
Ananasda vardi icinde
20.30
iki top dondurma
2 litre su
spor yok ..
Hmm fazla değilmiş 50 jumping jack yeterliEsim bugun bi suru paket hosbes almis yaa. 2-3 tane de ben yedim onunla birlikte :-( cezami bekliyorum :'(
Sende börek yemişsin ama miktarı ve zamanı iyi. Akşam biriciksle berabermiydiniz aynı olmuş akşam.Bugünkü menüm
2 yk çin pilavı
Soya soslu tavuk göğüsü
Bol sebze
Spor: 50 zıplama, eliptik bisiklette 20 kalori, 5 km yürüyüş, 50 mekik, 50 squat.
Menünü beğendim güzel olmuş canım. Aspirini dikkatli kullan hergün ala bence canım.Bugun ku menum
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
Yarim greyfurt
1 dilim kepekli ekmek
Yarim gevrek
1 ucgen peynir
Siyah cay
1 kepce ezogelin corbasi
Spor
1,5 saat yuruyus
50 dk eliptik bisiklet
300 defa ziplama
2,5 lt su ictim
Bugun eliptik bisiklet surmeden 20 dk once sade turk kahvesi ve 1 asprin ictim cok felaket terledim. Sporcularin uyguladigi bir yontemmis internetten okumustum bi arastirin isterseniz
Aa wasa burda marketlerde var hem peynir kremalı hem sadesi bende seviyorum hatta çikolata kremalisida vardı.Haha bende diyorum neden kimse sormadıı. Karşılığı yanlış olabilir emin değilim. Ama tüm diyetçilerin dostudur. Ebrucum sormuştu önceden resim atmıştım. Türkçe karşılığı bitek gevrek çıkıyor, bilmiyorum Türkçesini kızlar ama resim koyuyorum. Çok ince kıtır kıtır çok hafif doyuruyordaİşyerimde kahvaltıda vazgeçilmezim.Eki Görüntüle 1494100
Tebrikler canım ne kadar zamanda verdin
2 haftadan az bir sürede. inş. bundan sonra daha iyi olur.
Aaa spor azda olsa yapaydın canım.
Hmm fazla değilmiş 50 jumping jack yeterli
Sende börek yemişsin ama miktarı ve zamanı iyi. Akşam biriciksle berabermiydiniz aynı olmuş akşam.
Menünü beğendim güzel olmuş canım. Aspirini dikkatli kullan hergün ala bence canım.
Aa wasa burda marketlerde var hem peynir kremalı hem sadesi bende seviyorum hatta çikolata kremalisida vardı.
Anladim cnm bende kepek ekmeginden söz ediyorum. Kilom cikmadi basladigimdan beri ama yinede ekmegi de deneyeyim. Gecen hafta 1 kepek ekmekli tostun 1/4 nu yemistim. Siskinlik geliyo bazen belki ondan oluyordur.vücut beli bir düzene alışmışsa rtık bilemem ama kesinlikle başlangıçta kilo vermek bir yana az yiyince iyice şişip kilo aldırıyor ekmek yememek. Tabi kepek veya buğday ekmeğinden bahsediyorum.
Tmm bundan böyle wasa derim ben:)evet canim arastir ona gore denersin belki kahve+aspirini
Burada bulunuyorda Ben cesaret edemedim hic.. nasil güzel mi tadi ? Bundan sonra sen wasa de biz anlariz :))
Tmm kepek ekmegi yiyim ben yarin ozaman, zaten degistirme zamanim geldi kahvaltimi biraz. ilk basta yogurtla musli yiyodum sabah sonra bu wasa ya dadandim:)
Yarin suya ve yesilcaya gömül sekerim düzelir.
Yaa bende tek basina yapilacak sekilde gormedim hani boyle grupla daha bi havaya girilebilecek bisey gibi ama bi kerede olsa denicemm
Obereyyyy o esler yokmu o eslerrr
sorunlu bolgeni soylersen ona gore ceza verelim kuzum
Borek sabah oldugu icim gozume batmadi kuzum guzel olmus afiyet olsun
Kahveyi biliyordum metobolozma ve yag yakiminda yardimci ama aspirini bilmiyordum canim denenmeli
Ben birda gormedim cnm waffle alt tabakasi gibi duruyor ama adi wasa mi bilemedim
Metobolizma yavaslatmadan ziyade vucudumuzun ekmege ihtiyaci var ekmek yemedigimizde farkinda olmadan diger besinlerden fazla aliyorsun.
hem ekmeklerden alman gereken vitaminler var en az 2 dilim yemeye bak. Bi sabah bi aksam en azindan
Evet sandwiç olanı da var. Ayrı kuru kuru satılanı bulamamıştım ben. O sandwiç olanlar çalışanlar ve öğrenciler için ara öğünde süper oluyor. Doyuruyorda lezzetlide. Bu sadeler evde daha ekonomik ve pratik oluyor. İstediğin herşeyi üstüne koyup yiyebilirsin (acısos, peynir, salam, yumurta vs) %70 yulaf gerisi kepek olanın mesela bi tanesi 45 kalori 2 tanesiyle tam doyuyorum ben.Tebrikler canım ne kadar zamanda verdin
Aaa spor azda olsa yapaydın canım.
Hmm fazla değilmiş 50 jumping jack yeterli
Sende börek yemişsin ama miktarı ve zamanı iyi. Akşam biriciksle berabermiydiniz aynı olmuş akşam.
Menünü beğendim güzel olmuş canım. Aspirini dikkatli kullan hergün ala bence canım.
Aa wasa burda marketlerde var hem peynir kremalı hem sadesi bende seviyorum hatta çikolata kremalisida vardı.
Azmini alkışlıyorumftmklc haklısın canım kuruyemiş konusunda. Çiğ naturel olanlardan aldım fiyatlar burdada uçmuşşşş bir büyük altın alsam daha iyiydi
Menümü paylaşıyım canlar;
Sabah 8:00
2 yulaflı labneli gevrek 1 haşlanmış yumurta yeşil biber çay
Ara 12:00 1 şekersiz filtre kahvesi 2 ısırık kruvasan (kuruhasan)
yiyemedim çok şekerli ağır geldi eşim yedi gerisini
Akşam 16:00 2 tane labneli ve ince salamlı gevrek daha ( ev halkı pizza yedi)
Su 2 l birazdan tamamlanacak. keşke 3 olsaydı hadi neyse,
Spor 6 bin 322 adım (dışarda yürüyüş)
Şimdi yeşil çayımı içiyorum.
BeğendimMenüm gelsin.
Sabah 9.00 1 haşlanmış yumurta yarım dilim balkabakli börek 1 peynir 2 kaşık közlenmiş kırmızı biber maydanoz
Öğlen 12.30 tavuk ızgara sade salata yoğurt
Ara 14.00 1 avuç mısır
Akşam 19.00 2 kepçe yeşil mercimek yemeği 1 kaşık yoğurtlu kuru biber 2 lokma ekmek
Su 2 lt oldu 500 daha içerim
Spor 1 saat yürüyüş 30 mekik cezamdi ve 100 jamping jack
Benim menum
10.00- 2 tavada yumurta-domates-biber-maydonoz
Ara-activia
15 00- haslanmis k. Et (kemik disinda2-3y. Kasigi ederdi) 3y. Kasigi bulgur pilavi- 1 kase yogurt
Aksam da bir iki catal yedim. 2 bardak ayran ictim
Ara sira da hurma yedim 3-5 tane
2lt su-
40jumping-40ziplama-40yarim mekik-20mekik pas
Akşam çok az değil mi?Menum
Sabah 09:00
1bardak kefir, 1muz, 1kucuk avuc cig badem
Oglen 12:30
6kasik zeytinyagli pirasa, 3kasik yogurt, yarim dilim karpuz, 3kasik bulgur pilavi
Ara ogun 16:00
Sutlu nescafe
Aksam 18:00
Yarim kase corba, 3kasik yogurt
2lt su
Ceza sporlarimi yapcam bide.
Zumba mıı?? Çok canım çekti ama yaa. Ben çok severim. Ama belimden dolayı yapamıyorum şimdi. Spor harikaaVe bu da benim menüm;
sabah 8.30 1 adet ceviz, 3 adet badem
saat-11:00 1 dilim peynir,5 adet zeytin, 1 haşlanmış yumurta ve salatalık
saat-14:00 salata ve yoğurt
saat-16:00 200 ml süt
saat-18:00 Kaşarlı(çok az)menemen
Bide ben hiç normal siyah çay içmem boğazım ağrıyordu, sıcak bişeyler içeyim diye 1 fincan nescafe içtim. Ama malesef 3ü bir arada
En az 2 litre su
en az 1 saat yürüyüş
Ve 1 saat zumbaaaa :)
Nasıl acaba?
O dondurmalar saat 5-6 dan önce olabilse daha güzel olurdu sanırım..Bugünkü menüm
sabah 7.30
1/4 pide
Mozeralla
domates
peynir kremi
( ekmek arasi)
uzun bi uykudan sonra
18.00
wanted cikolata azicik ucundan
19.00
çin yemeği
tavuk pilav
soslu sebze
Ananasda vardi icinde
20.30
iki top dondurma
2 litre su
spor yok ..
Bende istiyorum zumbayi
aslinda videosu varda evde nasil olur bilemiyorum bayaa kalori yaktiriyor
Anladim cnm bende kepek ekmeginden söz ediyorum. Kilom cikmadi basladigimdan beri ama yinede ekmegi de deneyeyim. Gecen hafta 1 kepek ekmekli tostun 1/4 nu yemistim. Siskinlik geliyo bazen belki ondan oluyordur.
Genelde diyetisyenler önce bir kaç dilim ekmekle başlayıp haftalar içinde azaltırlar, metaboizma yavaşlamasın diye. Ama sizde öyle bir sorun olmadıysa yemeyin artık.Değiştirmek iyi oluyor kahvaltıda kulanmak en iyisi
Tmm bundan böyle wasa derim ben:)
Biraz baktim nete kahve+aspirin icin kafama yatti. Yalniz asprin yok yarin alsam diger gunu denerim ancak. Esime bahsettim oda onayladi kan dolasimini hizlandiriyor terletiyor diye.
Tmm kepek ekmegi yiyim ben yarin ozaman, zaten degistirme zamanim geldi kahvaltimi biraz. ilk basta yogurtla musli yiyodum sabah sonra bu wasa ya dadandim:)
Bugünkü menüm
2 yk çin pilavı
Soya soslu tavuk göğüsü
Bol sebze
Bugun ku menum
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
Yarim greyfurt
1 dilim kepekli ekmek
Yarim gevrek
1 ucgen peynir
Siyah cay
1 kepce ezogelin corbasi
Spor
1,5 saat yuruyus
50 dk eliptik bisiklet
300 defa ziplama
2,5 lt su ictim
Yesil cay icmiyorum bebisten dolayi ama suyu 3 lt yaparim artik. Sorunlu bolgem gobis ve yanlar iyice erimeliii.
Yarin suya ve yesilcaya gömül sekerim düzelir.
Yaa bende tek basina yapilacak sekilde gormedim hani boyle grupla daha bi havaya girilebilecek bisey gibi ama bi kerede olsa denicemm
Obereyyyy o esler yokmu o eslerrr
sorunlu bolgeni soylersen ona gore ceza verelim kuzum
Borek sabah oldugu icim gozume batmadi kuzum guzel olmus afiyet olsun
Kahveyi biliyordum metobolozma ve yag yakiminda yardimci ama aspirini bilmiyordum canim denenmeli
Ben birda gormedim cnm waffle alt tabakasi gibi duruyor ama adi wasa mi bilemedim
Metobolizma yavaslatmadan ziyade vucudumuzun ekmege ihtiyaci var ekmek yemedigimizde farkinda olmadan diger besinlerden fazla aliyorsun.
hem ekmeklerden alman gereken vitaminler var en az 2 dilim yemeye bak. Bi sabah bi aksam en azindan
Gezmeye gidince butun duzen bozuluyor walla. Halbuki iyi baslamissinGelelim benim menüme:
Akşam evde caaanım çorbam ve zeytinyağlı pırasam varken ben neler yedim
Sabah
Beş hurma
bir kase yoğurt
Ara yeşilçay
ÖĞle
4 kaşık semizotu yemeği
1 kase salata
2 tatlı kaşıgı pırasa yemeği
1,5 dilimden az ekmek
Ara
5kaju
3fındık
3 badem
Akşam "gezmedeydim ve yiyecek başka birşey yoktu malesef"
2 tane saç böreği
Yoğurt
Turşu 2 kornişon
Su 2.8lt
Spor 15' leslie walk to the radio remix
( 15' dan sonra video kapanıyor niyeyse)
Parkta ordan oraya koştum kızımn peşinde eğer sayılırsa.
Saat 12 de eve girdim ancak bu saatte yazabildim menümü
Dereotunun sut yaptigini bilmiyordum iyi fikir denerim mutlaka canim saol ★Azmini alkışlıyorum
Beğendimgüzel menü. Ama yeşil mercimek yüksek kaloriliymiş bende pek severim ama
Canım anladığım kadarıyla emziriyorsun dereotunu seviyorsan ekle bence menülerine iyi süt yapıyor kendisimenü başarılı
Akşam çok az değil mi?
çorba tok tutmaz zaten ama yoğurt tutar ayrıca yağlısı bile zayıflamaya yardımcıymış. 3 kaşık değilde 1 kase yeseydin onu bari
Zumba mıı?? Çok canım çekti ama yaa. Ben çok severim. Ama belimden dolayı yapamıyorum şimdi. Spor harikaa
O dondurmalar saat 5-6 dan önce olabilse daha güzel olurdu sanırım..
Ayy şahane oluyor evde de.. Kesinlikle denemelisin. Bende bi kaç video var super. Hele biri bir kol çalıştırıyor, bikaç gün ağrıyor
Canim mideni zorlama. Limon da cok faydali oldugu icin acaba pul bibersiz mi denesen diye düsünmüstüm ben öyleÖyle bir faydasi olacagini sanmiyorum. Acı geçiriyo uyuyan metobolizmayı harekete zatn. Pul biber limon yoğurt 3 birlikte güzel olurdu ama işte..
Zaten midem öyle kürleri deneye deneye gastrit olduAma size kolay gelsn canım
Hasani mi yedin kizftmklc haklısın canım kuruyemiş konusunda. Çiğ naturel olanlardan aldım fiyatlar burdada uçmuşşşş bir büyük altın alsam daha iyiydi
Menümü paylaşıyım canlar;
Sabah 8:00
2 yulaflı labneli gevrek 1 haşlanmış yumurta yeşil biber çay
Ara 12:00 1 şekersiz filtre kahvesi 2 ısırık kruvasan (kuruhasan)
yiyemedim çok şekerli ağır geldi eşim yedi gerisini
Akşam 16:00 2 tane labneli ve ince salamlı gevrek daha ( ev halkı pizza yedi)
Su 2 l birazdan tamamlanacak. keşke 3 olsaydı hadi neyse,
Spor 6 bin 322 adım (dışarda yürüyüş)
Şimdi yeşil çayımı içiyorum.
Sporun cok güzel goncamMenüm gelsin.
Sabah 9.00 1 haşlanmış yumurta yarım dilim balkabakli börek 1 peynir 2 kaşık közlenmiş kırmızı biber maydanoz
Öğlen 12.30 tavuk ızgara sade salata yoğurt
Ara 14.00 1 avuç mısır
Akşam 19.00 2 kepçe yeşil mercimek yemeği 1 kaşık yoğurtlu kuru biber 2 lokma ekmek
Su 2 lt oldu 500 daha içerim
Spor 1 saat yürüyüş 30 mekik cezamdi ve 100 jamping jack
Cok düzenli, begendim canimBenim menum
10.00- 2 tavada yumurta-domates-biber-maydonoz
Ara-activia
15 00- haslanmis k. Et (kemik disinda2-3y. Kasigi ederdi) 3y. Kasigi bulgur pilavi- 1 kase yogurt
Aksam da bir iki catal yedim. 2 bardak ayran ictim
Ara sira da hurma yedim 3-5 tane
2lt su-
40jumping-40ziplama-40yarim mekik-20mekik pas
Pembisimin menüsüde güzel olmusMenum
Sabah 09:00
1bardak kefir, 1muz, 1kucuk avuc cig badem
Oglen 12:30
6kasik zeytinyagli pirasa, 3kasik yogurt, yarim dilim karpuz, 3kasik bulgur pilavi
Ara ogun 16:00
Sutlu nescafe
Aksam 18:00
Yarim kase corba, 3kasik yogurt
2lt su
Ceza sporlarimi yapcam bide.
Sabah ceviz ve badem yemenin bir sebebi varmi canim?Ve bu da benim menüm;
sabah 8.30 1 adet ceviz, 3 adet badem
saat-11:00 1 dilim peynir,5 adet zeytin, 1 haşlanmış yumurta ve salatalık
saat-14:00 salata ve yoğurt
saat-16:00 200 ml süt
saat-18:00 Kaşarlı(çok az)menemen
Bide ben hiç normal siyah çay içmem boğazım ağrıyordu, sıcak bişeyler içeyim diye 1 fincan nescafe içtim. Ama malesef 3ü bir arada
En az 2 litre su
en az 1 saat yürüyüş
Ve 1 saat zumbaaaa :)
Nasıl acaba?
Kizlar
Persembe günü ki plan iptal oldu sizinle yogurt kürünü yapabilirim.
Tebrik ederim canim, iyi gidiyorsun... Aynen böyle devamBu arada 74kg 72.5 olmuş:)
Ah o eslerEsim bugun bi suru paket hosbes almis yaa. 2-3 tane de ben yedim onunla birlikte :-( cezami bekliyorum :'(
Aynen kankim, moral bozmak yok. Düsüncelerimizle evrene pozitif sinyaller gönderelim ki sonuclar da pozitif olsun. Ay böyle konusunca kendimi yoga hocasi gibi hissediyorumnolursa olsun biz istikrarli olalim moral bozmak yok kaldigimiz yerden devammm :)
Menün, sporun herzaman ki gibi harika tatlimBugun ku menum
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
Yarim greyfurt
1 dilim kepekli ekmek
Yarim gevrek
1 ucgen peynir
Siyah cay
1 kepce ezogelin corbasi
Spor
1,5 saat yuruyus
50 dk eliptik bisiklet
300 defa ziplama
2,5 lt su ictim
Afiyet olsun canim, cok lezzetli gözüküyorHaha bende diyorum neden kimse sormadıı. Karşılığı yanlış olabilir emin değilim. Ama tüm diyetçilerin dostudur. Ebrucum sormuştu önceden resim atmıştım. Türkçe karşılığı bitek gevrek çıkıyor, bilmiyorum Türkçesini kızlar ama resim koyuyorum. Çok ince kıtır kıtır çok hafif doyuruyordaİşyerimde kahvaltıda vazgeçilmezim.Eki Görüntüle 1494100
Tesekkürler, kendi kendime basarilarimin devamini diliyorumharikasin kankicok begendim herrrgunun boyle olsun inşallah detoks cayi nasil bisey ?
Evet,ikizleri taktik kolumuza birlikte yemege gittikBerabermi takıldınız kızz @BiricikS le mmm çin yemeğiHazır limon sosunu bende kullanmıştım bi ara evde limonum bitince. Güzl olmuş menün sporun.
Tesekkürler kuzucumBorek sabah oldugu icim gozume batmadi kuzum guzel olmus afiyet olsun
BörekdasimSende börek yemişsin ama miktarı ve zamanı iyi. Akşam biriciksle berabermiydiniz aynı olmuş akşam.
Sagolasin canimMenün güzel canm
Börege kadar cok iyi gidiyormussun ondan sonra bozulmus. Gezmeye gidince zor oluyor maalesef.Gelelim benim menüme:
Akşam evde caaanım çorbam ve zeytinyağlı pırasam varken ben neler yedim
Sabah
Beş hurma
bir kase yoğurt
Ara yeşilçay
ÖĞle
4 kaşık semizotu yemeği
1 kase salata
2 tatlı kaşıgı pırasa yemeği
1,5 dilimden az ekmek
Ara
5kaju
3fındık
3 badem
Akşam "gezmedeydim ve yiyecek başka birşey yoktu malesef"
2 tane saç böreği
Yoğurt
Turşu 2 kornişon
Su 2.8lt
Spor 15' leslie walk to the radio remix
( 15' dan sonra video kapanıyor niyeyse)
Parkta ordan oraya koştum kızımn peşinde eğer sayılırsa.
Saat 12 de eve girdim ancak bu saatte yazabildim menümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?