Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vücut beli bir düzene alışmışsa rtık bilemem ama kesinlikle başlangıçta kilo vermek bir yana az yiyince iyice şişip kilo aldırıyor ekmek yememek. Tabi kepek veya buğday ekmeğinden bahsediyorum.

evet canim arastir ona gore denersin belki kahve+aspirini

Evet evet wasa hatta İstanbul da görmüştüm markette tek pakette arası peynirli olanı. Ama böylesini bulamamıştım orda. tsk ederim canım.

Burada bulunuyorda Ben cesaret edemedim hic.. nasil güzel mi tadi ? Bundan sonra sen wasa de biz anlariz :))

Ay zaten karnim sisti. Sabah dumduzdu:-(

Yarin suya ve yesilcaya gömül sekerim düzelir.

Kesinlikle yaktırır ama pek evde tek başına yapılabilecek gibi görmedim.Grupla olunca tempo yakalnabiliyor tabi denemelisiniz. olursa çok güzel olur:)

Yaa bende tek basina yapilacak sekilde gormedim hani boyle grupla daha bi havaya girilebilecek bisey gibi ama bi kerede olsa denicemm

Esim bugun bi suru paket hosbes almis yaa. 2-3 tane de ben yedim onunla birlikte :-( cezami bekliyorum :'(
2-3 paket yemedim ama icinden adet olarak.

Obereyyyy o esler yokmu o eslerrr

sorunlu bolgeni soylersen ona gore ceza verelim kuzum

Borek sabah oldugu icim gozume batmadi kuzum guzel olmus afiyet olsun

Kahveyi biliyordum metobolozma ve yag yakiminda yardimci ama aspirini bilmiyordum canim denenmeli

Ben birda gormedim cnm waffle alt tabakasi gibi duruyor ama adi wasa mi bilemedim

Metobolizma yavaslatmadan ziyade vucudumuzun ekmege ihtiyaci var ekmek yemedigimizde farkinda olmadan diger besinlerden fazla aliyorsun.
hem ekmeklerden alman gereken vitaminler var en az 2 dilim yemeye bak. Bi sabah bi aksam en azindan

Bu arada 74kg 72.5 olmuş:)
Tebrikler canım ne kadar zamanda verdin
Aaa spor azda olsa yapaydın canım.
Esim bugun bi suru paket hosbes almis yaa. 2-3 tane de ben yedim onunla birlikte :-( cezami bekliyorum :'(
Hmm fazla değilmiş 50 jumping jack yeterli
Sende börek yemişsin ama miktarı ve zamanı iyi. Akşam biriciksle berabermiydiniz aynı olmuş akşam.
Menünü beğendim güzel olmuş canım. Aspirini dikkatli kullan hergün ala bence canım.
Aa wasa burda marketlerde var hem peynir kremalı hem sadesi bende seviyorum hatta çikolata kremalisida vardı.

Yoğurt kürümü yedim kızlar limonlu biberli güzel. Diğer baharatlı olanı yiyemiycem sanırım buna 2 hafta devam etcekmisiz hem kolayda yapması.
Benim kankam nerde acaba göremedim bugün.

vücut beli bir düzene alışmışsa rtık bilemem ama kesinlikle başlangıçta kilo vermek bir yana az yiyince iyice şişip kilo aldırıyor ekmek yememek. Tabi kepek veya buğday ekmeğinden bahsediyorum.
Anladim cnm bende kepek ekmeginden söz ediyorum. Kilom cikmadi basladigimdan beri ama yinede ekmegi de deneyeyim. Gecen hafta 1 kepek ekmekli tostun 1/4 nu yemistim. Siskinlik geliyo bazen belki ondan oluyordur.

evet canim arastir ona gore denersin belki kahve+aspirini

Burada bulunuyorda Ben cesaret edemedim hic.. nasil güzel mi tadi ? Bundan sonra sen wasa de biz anlariz :))
Tmm bundan böyle wasa derim ben:)
Biraz baktim nete kahve+aspirin icin kafama yatti. Yalniz asprin yok yarin alsam diger gunu denerim ancak. Esime bahsettim oda onayladi kan dolasimini hizlandiriyor terletiyor diye.

Tmm kepek ekmegi yiyim ben yarin ozaman, zaten degistirme zamanim geldi kahvaltimi biraz. ilk basta yogurtla musli yiyodum sabah sonra bu wasa ya dadandim:)

Evet sandwiç olanı da var. Ayrı kuru kuru satılanı bulamamıştım ben. O sandwiç olanlar çalışanlar ve öğrenciler için ara öğünde süper oluyor. Doyuruyorda lezzetlide. Bu sadeler evde daha ekonomik ve pratik oluyor. İstediğin herşeyi üstüne koyup yiyebilirsin (acısos, peynir, salam, yumurta vs) %70 yulaf gerisi kepek olanın mesela bi tanesi 45 kalori 2 tanesiyle tam doyuyorum ben. ftmklc bulabilirsen markette dene sende

Azmini alkışlıyorum

Beğendim güzel menü. Ama yeşil mercimek yüksek kaloriliymiş bende pek severim ama

Canım anladığım kadarıyla emziriyorsun dereotunu seviyorsan ekle bence menülerine iyi süt yapıyor kendisi menü başarılı

Akşam çok az değil mi?
çorba tok tutmaz zaten ama yoğurt tutar ayrıca yağlısı bile zayıflamaya yardımcıymış. 3 kaşık değilde 1 kase yeseydin onu bari

Zumba mıı?? Çok canım çekti ama yaa. Ben çok severim. Ama belimden dolayı yapamıyorum şimdi. Spor harikaa
O dondurmalar saat 5-6 dan önce olabilse daha güzel olurdu sanırım..

Bende istiyorum zumbayi
aslinda videosu varda evde nasil olur bilemiyorum bayaa kalori yaktiriyor

Ayy şahane oluyor evde de.. Kesinlikle denemelisin. Bende bi kaç video var super. Hele biri bir kol çalıştırıyor, bikaç gün ağrıyor

Menün güzel canm

Asprini ilk defa duydum bende. kahveyi spor dan önce içiyim bende

Gelelim benim menüme:
Akşam evde caaanım çorbam ve zeytinyağlı pırasam varken ben neler yedim

Sabah
Beş hurma
bir kase yoğurt

Ara yeşilçay

ÖĞle

4 kaşık semizotu yemeği
1 kase salata
2 tatlı kaşıgı pırasa yemeği
1,5 dilimden az ekmek

Ara
5kaju
3fındık
3 badem

Akşam "gezmedeydim ve yiyecek başka birşey yoktu malesef"

2 tane saç böreği
Yoğurt
Turşu 2 kornişon

Su 2.8lt
Spor 15' leslie walk to the radio remix
( 15' dan sonra video kapanıyor niyeyse)
Parkta ordan oraya koştum kızımn peşinde eğer sayılırsa.
Saat 12 de eve girdim ancak bu saatte yazabildim menümü

Yesil cay icmiyorum bebisten dolayi ama suyu 3 lt yaparim artik. Sorunlu bolgem gobis ve yanlar iyice erimeliii.

Gezmeye gidince butun duzen bozuluyor walla. Halbuki iyi baslamissin

Dereotunun sut yaptigini bilmiyordum iyi fikir denerim mutlaka canim saol ★

Kizlar Günaydınnnnn

Alintilama yapmadan once ben bi yürüyüşe gidip gelecegim

Öpüldünüz

Günaydin kizlar, bugün biraz gec uyandim ama yinede ise vaktinde vardim... Kizlar ben neden böyle sisiyorum? Sabah yine parmaklarim acayipti, sanki normal halinin iki kati gibi geldi gözüme Ya birde karin agrisi ve mide bulantisi vardi hafif, acaba salgina mi yakalaniyorum

Canim mideni zorlama. Limon da cok faydali oldugu icin acaba pul bibersiz mi denesen diye düsünmüstüm ben öyle

Hasani mi yedin kiz
Pizzaya karsi koymus olman harika

Sporun cok güzel goncam
Börek sabah oldugu icin síkíntí olacagini sanmiyorum...

Cok düzenli, begendim canim

Pembisimin menüsüde güzel olmus

Sabah ceviz ve badem yemenin bir sebebi varmi canim?
Kahvenin icine seker attin mi?
Menünü begendim, sporun da güzel olmus

Kizlar

Persembe günü ki plan iptal oldu sizinle yogurt kürünü yapabilirim.

Oley insallah güzel sonuclar aliriz

Bu arada 74kg 72.5 olmuş:)
Tebrik ederim canim, iyi gidiyorsun... Aynen böyle devam

Ah o esler 2-3 hosbesin lafi olmaz aslinda ama simdi ceza vermeden gecmekte ayip olur
Bir 30 jumping jack gider

nolursa olsun biz istikrarli olalim moral bozmak yok kaldigimiz yerden devammm :)
Aynen kankim, moral bozmak yok. Düsüncelerimizle evrene pozitif sinyaller gönderelim ki sonuclar da pozitif olsun. Ay böyle konusunca kendimi yoga hocasi gibi hissediyorum

Menün, sporun herzaman ki gibi harika tatlim
Trambolini kullanmiyorsun herhalde artik?
Kuzum eliptik bisiklet zaten terletiyor, bence bir kahve ve aspirinsiz dene sonra sonuca göre hareket edersin.
Birde o ikili sadece terlemeye mi yariyormus?

Afiyet olsun canim, cok lezzetli gözüküyor
Kiz tabaklarin seltmann mi
Sen bence bundan sonra wasa yaz herkes anlar

harikasin kanki cok begendim herrrgunun boyle olsun inşallah detoks cayi nasil bisey ?
Tesekkürler, kendi kendime basarilarimin devamini diliyorum
Leylam beni motive ettigin icin ayrica tesekkür ediyorum
Detoks cayim yesil cay ile isirgan otu karisimi, detoks cayi diye geciyor.

Evet,ikizleri taktik kolumuza birlikte yemege gittik

Hazir limon sosu kurtarici gibi birsey ama tabi tazesi daha saglikli.

Aspirin kani inceltiyor gülüm, o konuda dikkatli olmak lazim.

Borek sabah oldugu icim gozume batmadi kuzum guzel olmus afiyet olsun
Tesekkürler kuzucum

Sende börek yemişsin ama miktarı ve zamanı iyi. Akşam biriciksle berabermiydiniz aynı olmuş akşam.
Börekdasim
Evet gogom aksami birlikte gecirdik elticigimle

Menün güzel canm
Sagolasin canim

Börege kadar cok iyi gidiyormussun ondan sonra bozulmus. Gezmeye gidince zor oluyor maalesef.
Iki börek = 100 jumping jack + 30 squat kolay gelsin tatlim

Kizlar eliptik bisiklet almayi düsünüyorum, tavsiye ediyormusunuz?

Hemen hemen bütün kaslari calistirdigina göre iyi birsey olmali

Bu resimde de renklere göre en fazla hangi bölgenin calistirildigi belirtilmis. Kirmizi en yogun calistirilan kaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…