Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel de hic ekmek yemiyormusun günescim

Harikaaa goncacim

Ben de hep bulgur pilavi yapiyorum ya cok da seviyorum sanirim ekmek yemedigim icin vucudum ihtiyac duyuyor. Yapmasam mi yemesem mi bilemiyorum bi taraftan

Bulgur pilavi sislik yapar ödem tutar yenirken dikkat etmek lazim

1. Tarti gününe yakin bi zamanda yenmemeli
2. Fazla yenmemelidir

onun disinda afiyet olsun sekerim

eksikliğini farkındayım. buğday ekmeği yiyiyorum normalde ama evde kalmamış almayıda unuttum. Beyaz ekmeğide yemeyince ekmeksiz bir gün oldu ama ekmek şart yoksa metabolizma baya yavaşlıyor. Bu günlük:)

Tamam canim.
ekmek almamiz sart en az 2 dilim.
hep tam bugday yeme 2 hafta 1 degistir cavdar kepekli tambugday hepsinde ayri vitamin var hepsinden yararlanmaya calis.

Güzel olmuş canım menün ve sporun
Spor sadece cezamı yapican fazlası yokmu. Menün güzel olmuş.
En azından ikisi bir arada iceydin bari. Ama sporda menüde güzel genel olarak.

Esim bugun bi suru paket hosbes almis yaa. 2-3 tane de ben yedim onunla birlikte :-( cezami bekliyorum :'(
2-3 paket yemedim ama icinden adet olarak.

nolursa olsun biz istikrarli olalim moral bozmak yok kaldigimiz yerden devammm :)

Labneli gevrek,ince salamli gevrek... hergun görüyorumda hic soramadim arkadasim bu gevrek ne oluyo acaba :)) pizzaya hayirrr supersin :)

Gogom supersin :)

Biyerde okumustum 'bugun yedigin hurmalar yarin seni tirmalar' diye :) guzel olmus canim hurmayi azaltabilirsin :)

Cok iyi olmus canim

Kahve disinda cok iyi olmus canim ama kahveyi spordan once ictiysen zarari yok

Kizlar

Persembe günü ki plan iptal oldu sizinle yogurt kürünü yapabilirim.

Girdik bi yola bakalim insallah lapaya benzemez :))

Pilav ne kadardi canim ? Ben dondurmaya bişey diyemiyorum sonucta yaz geliyor ben de yerim o yuzden haha kendime hazirlik :))

Bugünkü menüm

Başlangıç 06:00
1 bardak ılık su (içine biraz hazır limon suyu sıktım)

Sabah 08:00
Yoğurt + keten tohumu + tarçın + 1 kuru incir + 1 badem

Öğlen 11:30
Ince bir dilim kabaklı peynirli börek

Akşam 19:00
2 yk çin pilavı
Soya soslu tavuk göğüsü
Bol sebze

1,5 lt su + 1 fincan detoks çayı

Spor: 50 zıplama, eliptik bisiklette 20 kalori, 5 km yürüyüş, 50 mekik, 50 squat.

Bugun ku menum

Sabah 09:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ananas
Yarim greyfurt
1 dilim kepekli ekmek

Oglen 14:00
Yarim gevrek
1 ucgen peynir
Siyah cay

Aksam 19:00
1 kepce ezogelin corbasi
2 catal buskuvili rulo pasta

Spor
1,5 saat yuruyus
50 dk eliptik bisiklet
300 defa ziplama

2,5 lt su ictim

Yoğurt kürümün 2. Günü olucak bugün

Bugun eliptik bisiklet surmeden 20 dk once sade turk kahvesi ve 1 asprin ictim cok felaket terledim. Sporcularin uyguladigi bir yontemmis internetten okumustum bi arastirin isterseniz

Yulafli labneli gevrek ne kiz ??

Sabahki yumurta disinda protine dair bisey yok yani biraz daha saglikli olmali tatlim

Ayrica kuru hasana dün bende cok güldüm

Haha bende diyorum neden kimse sormadıı. Karşılığı yanlış olabilir emin değilim. Ama tüm diyetçilerin dostudur. Ebrucum sormuştu önceden resim atmıştım. Türkçe karşılığı bitek gevrek çıkıyor, bilmiyorum Türkçesini kızlar ama resim koyuyorum. Çok ince kıtır kıtır çok hafif doyuruyorda İşyerimde kahvaltıda vazgeçilmezim.

harikasin kanki cok begendim herrrgunun boyle olsun inşallah detoks cayi nasil bisey ?

Hıı bu wasa degil mi yaaa anladim canim afiyet olsun

eksikliğini farkındayım. buğday ekmeği yiyiyorum normalde ama evde kalmamış almayıda unuttum. Beyaz ekmeğide yemeyince ekmeksiz bir gün oldu ama ekmek şart yoksa metabolizma baya yavaşlıyor. Bu günlük:)

Ben hiç ekmek kullanmıyorum nerdeyse metobolizma yavaşlıyorsa yandımm..

Berabermi takıldınız kızz BiricikS le mmm çin yemeği Hazır limon sosunu bende kullanmıştım bi ara evde limonum bitince. Güzl olmuş menün sporun.

Aa bende deneyeyim aspirin kahve olayını. Enerji kahveden terletme aspirinden. Ama hergün olmaz galiba, ben bi gezineyim nette bakıyım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…